Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: marielu
o to też mnie wkurza
cóz nie mam siły przebicia ...
trzabe było zimowe rzeczy skremować, tera miejsce w gruncie jezd w cenie
Gość: iwek
Ale miałam lewą fakturę na trumnę i większy zasiłek z ZUSu wyciagnęłam.
W temacie wkurza mnie ZUS.
Gość: awi
Napisałam do agencji korzystając z formularza kontaktowego a tam kolejna niespodzianka: zapytanie nie może mieć więcej jak 100 znaków
Gość: katrin22
izoldaaa6
Postów 770
Data rejestracji 08.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam nadięję że to potrwa długo
i love every one (nie wieim czy to tak się pisze
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uszkodzili moją przesyłkę
i pewnie nie oddadzą pieniędzy twierdząc, że była źle zapakowana
a ja będę musiała oddać pieniążki Allegrowiczce
Gość: marcinek1985
zrobił 31 marca godziny rektorskie
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakbym siebie widziała
Jestem radosna jak wiosna!
isiulka
Postów 3493
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
heheh mam to samo:D
anus
Postów 2039
Data rejestracji 25.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Everything that kills me makes me feel alive...
Gość: zbojnicka
kilka dni temu był poszukiwany przeze mnie paragon kaufland/na autko//
gromy poszły//
nie ważne czy był wogóle w moim posiadaniu, czy co sie z tym stało??//
szanuje tych, którzy mieli odwage i checi mnie krytykowac na forum/ jasno/ nick i treśc widoczna..
ale Ci z was co na PW życzyli mi pokrecenia, chorób wszelkiego trodzaju, wygranej co najwyżej biletu za 2 zł MPK,,,
sorry, ale sama wasza zawiśc, zazdrośc, i co tam jeszcze was zje..
mimo wszystko nie życze wam vice versa tego samego.
wkurzyło mnie to i nie chce mi sie do kazdego z osobna odp. na PW
pozdrawiam!
ps. mam nadzieje, ze każdy z normalnych forumowiczów wygra tak samo fajne autko, albo i lepsze..
Gość: czarnygreg
gdyby Twój post w sprawie paragonu był napisany w takim tonie jak ten, krytyki by nie było, zdziwiło mnie to co piszesz o wiadomościach na PW, nie chce mi się wierzyć po prostu, pozdrawiam i gratuluję
Gość: mmalkowska
nie martf sie kiedyś kasa się znajdzie
Mary ma np tylko dwa zembiska i jak sie uśmjecha radośnie to jej migdałki widać
Gość: missy7
fajne fajne, wystarczy tylko nie brać wszystkiego do siebie, złapać dystans , wleźć tu po 6 browarkach , czytać co 7 post i nie zdejmować majtków w ramach przypodobania każdemu
Gość: kolastynka
is77
Postów 2038
Data rejestracji 17.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
układu kostnego można się na tej pani uczyć
w temacie: wkurza mnie że niedziela tak szybko upływa