Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
ludzka_istota
Postów 4184
Data rejestracji 08.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Przyłączam się do klubu. Właśnie weszłam tu, zeby ponarzekać na lenia, który mnie dopadł- w lipcu prawdopodobnie obron (licencjat tylko, ale zawsze), a praca w polu. Jutro egzamin z psychologii społecznej, a mnie się uczyć nie chce. Biorę stare indeksy w nadziei, ze Pan doktor wyczyta w nich, ze już kilka psychologii w życiu miałam i może coś...
So I\'m never gonna dance again
The way I danced with you
Gość: misia89p
Gość: azych2
współczuję Ci....
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: marcinek1985
Gość: jenny21
Gość: kaoa
mkrzysiek
Postów 3442
Data rejestracji 06.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: asiasia
Oj jak ja bym chciała żeby mi się mój promotor przyśnił, niekoniecznie w trakcie wykonywania czynności służbowych
martu18
Postów 842
Data rejestracji 29.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie, że nie zauważyłam tego zapisu ze złotych skojarzeń.
i że brakuje mi już 4 przycisków na klawiaturze... i kolejne wyglądają jakby chciały odpaść
Gość: asiasia
a jak mnie to wkurzyło z tym zapisem, paragon i tak wyslę, może sie zlituja.
a wkurza mnie jeszcze to że z sekretów mnie olali a byłam przekonana że teraz sie uda
Gość: polec
Nie tylko Ciebie to tak wkurzyło, mogliby się zlitować!!!
Gość: zeida
ja nie przegapiłam, napisałam tekst pod zdjęciem w pierwszej 30-stce a i tak się nie załapałam
Gość: olusiia975
ja też przegapiłam ale na klikacz się załapałam
Gość: ania
Jak masz gwarancję to może coś wskurasz
Gość: lovcia88
A zrobilas osobno ladna piane z samych bialek?
przepis z tego linka pochodzi:
http://www.mniamu...zkopt_z_6_jajek.html