Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: bruce
w moich małych sklepikach sprzedawczynie na mnie ryczą, że przecież one nie mogą wystawiać nowego towaru z jakimiś promocjami, kiedy im stary w magazynie leży...
ale w marketach postępują podobnie!
zaczytana-pola
Postów 11549
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja trochę kumam, ale niestety- przegapiam, a to chyba gorsze
Gość: polec
wkurza mnie, ze rozwaliłam samochód i nie mam czym jeździć, więc czekam na mój, nowy, lśniący wygrany samochód
wkurza mnie, że czekolady cotedor kupiłam i smsy nie poszły w ten sam dzień, więc wał
wkurza mnie, że boli mnie kręgosłup
wkurza mnie, że tyle produktów na konki musiałabym kupić, że przestaje to być opłacalne. W tym miesiącu gram bez paragonów, bo inaczej się nie da
tyle!
Gość: katrin22
Zawsze mi się moje ulubione ciacho udawało!!! a teraz się starałam, bo mama moja przyjeżdza z zagranicy i chciałam dobre ciacho mieć
avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Niech mi ktoś powie - czy do chorego dziecka i kobiety w ciąży oni naprawdę mogą odmówić złożenia wizyty i powiedzieć - przyjedz na własną rękę? - może pani sobie taksówkę
zamówić...http://avatea.blo...zba-wnerw_aibij.html
Wnerwiona jestem do białości...
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu
https://www.youtube.com/@AvateaEdyta
tak, tak, Kochana moja! potwierdzam! nasza pani pediatra odmówiła przyjazdu do mojej Córci, chyba 2-3 letniej! nie będę cytować słów, jakie potem do niej skierowałam, bo to kulturalny portal...
zagroź im opublikowaniem w mediach takiego potraktowania sprawy - to działa najlepiej...
i poszukaj innych lekarzy rodzinnych - jeśli ci tak traktują ludzi, lepiej nie mieć z nimi więcej do czynienia...
zagrożenie stanowią...
(co też mnie wkurza...)
jakby co - proszę o pw - może pomogę przy chorobie Córci?...
avatea
Postów 1348
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
to nie był Nasz pediatra - tylko lekarz co ma dyżur na pogotowiu- nie w szpitalu tylko w przychodni naszej...
ja to rozumiem tak - że skoro w tygodniu idziemy do swojego lekarza to w weekend mamy prawo do opieki lekarza, który dyżuruje.
I tak jak są wizyty domowe to i on w takic przypadkach powinien przyjechać...
ale oczywiście! masz całkowitą rację! zadzwoń tam jeszcze raz i go opyskuj! to skandal jest po prostu!!!
a tyle się płaci na nich!
anialistopad
Postów 14196
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
racja! lepiej iść/wezwać specjalistę! błędy lekarskie są potem nie od odrobienia...
a jest ich naprawdę sporo, co wkurza potwornie!
avatea
Postów 1348
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Mamy ostrą wirusówkę...
Leżenie w domu i trochę leków w poniedziałek do kontroli.
Lekarz jeszcze mnie przeprosił, że szorstko się odezwał ale był u jakiegoś pacjenta menkojły co go zdenerwował....
eh....
no to leżymy i leczymy się
avatea
Postów 1348
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
syropy, panadol, bo płuca i oskrzela czyste... podać syrop po godzinie ostukać - jeśli zwymiotuję tą flegmę to dobrze.
pierwsza seria zapodana - jej gorączka spadła do 36.8 a ja bym poszła spać...
jola29k
Postów 2312
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a na recepcie był... rutinoscorbin...
wkurzające, jak szlag!
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Prędzej lenistwo lekarskie
anialistopad
Postów 14196
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anialistopad
Postów 14196
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: nineczka17
nas też w tamtym roku lekarka nasz pediatra za taka ją uważaliśmy wyśmiała jak pojechaliśmy z dzieckiem które całą noc mokro kasłało i co chwilę,to nas wyśmiała że przyjeżdżamy i panikujemy, majac trójkę dzieci stwierdziła że powinniśmy wiedzieć że to nic poważnego i mu za kilka dni przejdzie i że tylko antybiotyki chcemy dziecia amplikować a my staramy się by nasze dzieci jak najrzadziej i w ostateczności brały antybiotyk i po to do niej pojechaliśmy by może go od antybiotyku uratować innymi lekami,kilka razy jeszcze nam dogryzła i to była nasz ostatnia u niej wizyta teraz unika ją jak mam chore dzieci , chodzę do innej pediatry z tej przychodzi ,doda że syn za dwa dni miał rozpoznane mocne zapalenie oskrzeli a kaszel mokry męczył go potwornie i to nas niepokoiło a ona nas wyśmiała ,zlekceważyła
anialistopad
Postów 14196
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wprawdzie często niesłusznie obrywają za tamtych uczciwi i porządni lekarze, ale faktycznie - więcej jest niekompetentnych i odwalających swoją robotę...
no, bo żeby tak potraktować kobietę w ciąży, która jest chora i do tego - z małym, chorym dzieckiem sama jest w domu, bez samochodu i wzywa pomocy?!
a tyle się bębni o polityce prorodzinnej państwa!
skandal!!!