Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: krynia
Ale jakoś od 6 minut się nikt tutaj nie wkurza !
uuuuuu......
Wkurza mnie, że znowu mi się ulotniły TESCO i MNIEJSZE MARKETY
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzeba umieć szukać w forum/konkursy
Gość: natie
mnie tam nowa matura nie stresowala az tak bardzo
Gość: bruce
najgorzej, że ona co roku jest nowa...
lizzie
Postów 1164
Data rejestracji 18.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
I mają czelność przychodzić do teściów po pożyczkę, bo chcą sobie kupić samochód za prawie 100 tys, ale im brakuje
Normalnie jasny szlag mnie trafia
Gość: yaro2004
haha dobre to było
Jestem zbyt zielona - na forum od przedwczoraj...
Gość: bip
za to strasznie rozgadana... najlepiej gada ci się chyba z sobą samą!
w temacie- wkurza mnie krynia, chcę poczytać forum a tam w każdym temacie po kilka jej postów jeden pod drugim i wszystkie o niczym! ewidentne nabijanie bo do powiedzenia za wiele jak widać nie ma.
Krynia! nie zamęczaj wszystkich swoimi komentarzami. czasem jak się nie ma nic do powiedzenia lepiej pomilczeć...
Widać, że naprawdę jesteś z Nibylandii !
Z prawdziwym życiem na bakier...
Ludzie chcą trochę więcej...
inka113
Postów 1618
Data rejestracji 01.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taaaak, twoje gadanie i bezsensowne posty to jest właśnie to czego ludzie chcą!
dawaj komentarz! masz okazję kolejnego posta sobie nabić...
ziolko
Postów 10410
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgadzam się... najpierw trzeba zapoznać się z forum, później się udzielać.
Co do znikających watków to wszystko jest na forum w dziale konkursy, wystarczy trochę chęci, żeby zerknąć.
I co tu ma do rzeczy Nibylandia??
mmagd
Postów 390
Data rejestracji 25.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mnie raduje, że ktoś wkurzony inaczej wreszcie na forum...
A tak na serio - mam pytanko: forum jest tylko dla wybranych, czy dla każdego ????
Bo chyba Wam się coś rypnęło....
Gość: tedance
Jeszcze cztery posty, trzymam kciuki!
madzia34
Postów 1740
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 16
Gość: aka
Gość: bip
od dwóch dni jest właściwie tylko da ciebie!
dawaj, dawaj krynia, już niewiele zostało! umieram z ciekawości!
ziolko
Postów 10410
Punkty karne 0
Konkursy dodane
forum jest dla każdego...
i większość osób tutaj nie pisze nic hurtem