Wkurza mnie...

Gość: katjen27

#3339633 Napisano: 29.04.2010 08:44:23
madzia34 napisał(a):

ze młodszy dostał owsiki i mamy w domu walke z robactwem emotka

Łomatko ! Też bym się wqrzyła...
Powodzenia w jak najszybszym i efektywnym wypędzaniu owsików do owsikolandii życzę (gdziekolwiek to jest) emotka
0 0

Gość: katjen27

#3339644 Napisano: 29.04.2010 08:48:46
joka napisał(a):

wkurza mnie że mam ciągle chęc na słodycze emotka

A mnie wqrza, że mam permanentną ochotę na kanapkę z masłem, salami i serem żółtym... A że jestem kur cenzural z tendencją do nadwagi, to każda taka kanapka powoduję namnażanie się tkanki tłuszczowej emotka

W ogóle to jest nie w porządku, że bęben sam rośnie, a mięśnie - to już nie chcą. I to też mnie wqrza...
0 0

zaczytana-pola

#3339661 Napisano: 29.04.2010 08:54:45
nariam napisał(a):

monia24 napisał(a):

missy7 napisał(a):

wkurza mnie że jestem na diecie, a przed chwilą wszamałam duzy kawał sernika !
Wkurza mnie że mnie tak kusił !! emotka

wkurza mnie że o tym napisałaś i tylko się obejrzałam na stół i tez już jem sernik emotka

ale sie wkurzylam ..nie jestem na diecie i nie mam sernika

A ja się wkurzyłam, bo nie mam ani diety, ani sernika emotka
0 0

joka

#3339662 Napisano: 29.04.2010 08:54:58
katjen27 napisał(a):

joka napisał(a):

A mnie wqrza, że mam permanentną ochotę na kanapkę z masłem, salami i serem żółtym... A że jestem kur cenzural z tendencją do nadwagi, to każda taka kanapka powoduję namnażanie się tkanki tłuszczowej emotka

W ogóle to jest nie w porządku, że bęben sam rośnie, a mięśnie - to już nie chcą. I to też mnie wqrza...

emotka emotka ja kocham tosty moge jesc je 7 dni w tygodniu i mi sie nieznudzą a są tuczące masełko serek wedlinka majonez emotka i to mnie wkurza... ze to co dobre to niedobre dla ciała
0 0

Gość: awi

#3339713 Napisano: 29.04.2010 09:13:48
joka napisał(a):

katjen27 napisał(a):

joka napisał(a):

emotka emotka ja kocham tosty moge jesc je 7 dni w tygodniu i mi sie nieznudzą a są tuczące masełko serek wedlinka majonez emotka i to mnie wkurza... ze to co dobre to niedobre dla ciała

a ja tyję nawet od picia wody!!! I to mnie wkurza.
0 0

Gość: mariolakal

#3339728 Napisano: 29.04.2010 09:19:11
awi napisał(a):

joka napisał(a):

katjen27 napisał(a):

joka napisał(a):

a ja tyję nawet od picia wody!!! I to mnie wkurza.

A ja w dzień nie jem bo śpię... Pierwszy posiłek około 19-tej, a w nocy pożeram wszystko, co jest w lodówce /około 2 - 3 razy/, a szczególnie na ciepło... I to mnie wkurza... emotka
0 0

Gość: ferinka24

#3339750 Napisano: 29.04.2010 09:29:01
kaki76 napisał(a):

ferinka24 napisał(a):

Nie ma nic gorszego jak wkurw od 6 rano !! emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Człowiek się stara a jakieś siksy albo stare plukwy zapier..... ci piękne kwiaty z ogródka!

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Jak dorwę następnym razem to potraktuje jak jak te mogę kwiaty, wyrwę włosy..... z cebulkami !!!!!

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

A jakie miałaś kwiatki ja jak się wprowadziłam na nowe mieszkanko za miastem posadziłam sobie niebieskie tulipany i nie zdążyły mni zakwitnąć dobrze bo ktoś je zawinął.Ale najlepsze było to , że razem z cebulkami właśnie wykopał sobie.Tak mnie wkur........ że poszłam na skargę do wioskowego sołtysa i chyba podziałało bo teraz mam już 3 rok niebieskie tulipany w ogrodzie i nikt nie lezie do nich.

kondzikdg napisał(a):

kaki76 napisał(a):

ferinka24 napisał(a):

Nie ma nic gorszego jak wkurw od 6 rano !! emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Człowiek się stara a jakieś siksy albo stare plukwy zapier..... ci piękne kwiaty z ogródka!

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Jak dorwę następnym razem to potraktuje jak jak te mogę kwiaty, wyrwę włosy..... z cebulkami !!!!!

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

A jakie miałaś kwiatki ja jak się wprowadziłam na nowe mieszkanko za miastem posadziłam sobie niebieskie tulipany i nie zdążyły mni zakwitnąć dobrze bo ktoś je zawinął.Ale najlepsze było to , że razem z cebulkami właśnie wykopał sobie.Tak mnie wkur........ że poszłam na skargę do wioskowego sołtysa i chyba podziałało bo teraz mam już 3 rok niebieskie tulipany w ogrodzie i nikt nie lezie do nich.

Mialem identyczna sytuacje, ale z czarnymi tulipanami. Wszystkie wykopali emotka

no wlasnie bingo !!!!!

Tulipany to byly.

Biało-różowe i fioletowe
emotka emotka emotka

i tak mnie to wkurzaaaaaaaaaaaaaaaaa..........
ale znam sprawczynie już. Bo dziś jak się ściemniło to robiła drugie podejście.
Ale ją zbluzgałam tak że pół osiedla słyszało emotka emotka
Stare głupie babsko! tak mnie wkurzało
0 0

Gość: bruce

#3339886 Napisano: 30.04.2010 05:37:05
...że mi się tak smutno zaczął taki piękny dzień!...
emotka emotka
0 0

abodak

#3340014 Napisano: 30.04.2010 06:24:08
wkurza mnie facet, który w piątek na parkingu trzasnął w moje auto-poszłam pogadać w poniedziałek bo jakoś nie spieszył się aby przyjść i wyjaśnić co robimy-wyparł się ze to nie on,że jemu auto wyskoczyło ale zatrzymał, ze cos tam ale ze to nie on.Wezwany Policjant pomierzył, posprawdzał i jednoznacznie określił ze jest winny.Teraz muszę czekać na raport i sadzić gościa z powództwa cywilnego.Wkurza mnie ze facet ktory ma okolo 70-lat kłamie i oszukuje,ze ze zwykłej stłuczki zrobił problem a teraz codzien widzę jak przechodzi koło naszego auta,zatrzymuje się,patrzy i jest mi go żal
0 0

KochamKoty

#3340099 Napisano: 30.04.2010 06:54:11
bruce napisał(a):

emotka emotka

co się stało ?

Uśmiechnij się i głowa do góry !
0 0

slavek

#3340103 Napisano: 30.04.2010 06:55:10
fantazja23 napisał(a):

bruce napisał(a):

emotka emotka

co się stało ?

Uśmiechnij się i głowa do góry !

emotka zawsze zawsze zawsze czas leczy rany, a za każdą doliną jest piekne słońce
0 0

KochamKoty

#3340113 Napisano: 30.04.2010 06:57:21
wkurza mnie,że coś mi zjadło avatara emotka
0 0

Gość: zbojnicka

#3340266 Napisano: 30.04.2010 07:44:52

O nasza stała plagiatorka znowu 1 miejsce:))) Moniau....
chyba wszedzie i zawsze przy okzji kazdego konka bede pisała łącznie ze swoim zgłoszeniem: uwaga na pania Monike U z Poznania...prosze o sprawdzenie treści...pewnie z netu plagiacik..

http://www.peugeo...iezcy-konkursu-5008/
0 0

edith

#3340293 Napisano: 30.04.2010 07:55:31
Wkurza mnie bo niemam kasy emotka Miała byc wyplata dzisiaj a będzie po wolnym!!!Zablokowali mi telefon emotka Z czego ja teraz będę wysyłac sms na konkursy emotka
0 0

isiulka

#3340312 Napisano: 30.04.2010 08:03:20
zbojnicka napisał(a):

chyba wszedzie i zawsze przy okzji kazdego konka bede pisała łącznie ze swoim zgłoszeniem: uwaga na pania Monike U z Poznania...prosze o sprawdzenie treści...pewnie z netu plagiacik..

Masz z tym problem to się oflaguj i wyjdz na ulice emotka
0 0

ziolko

#3340341 Napisano: 30.04.2010 08:10:20
waldi5 napisał(a):

zbojnicka napisał(a):

co tam było za 1 miejsce ?
co za 2 i 3 miejsca ?

echh ludzie... w bazie nie umiecie szukać konkursów? aktualnych albo zakończonych??
emotka
https://www.e-kon...rticles-2-59519.html
0 0

ziolko

#3340354 Napisano: 30.04.2010 08:14:50
nie wkurzam się emotka

tylko wystarczy poszukać w bazie emotka
0 0

apoccalipsa

#3340369 Napisano: 30.04.2010 08:18:31
isiulka napisał(a):

zbojnicka napisał(a):

Masz z tym problem to się oflaguj i wyjdz na ulice emotka

emotka emotka
0 0

Gość: zabkaradka

#3340557 Napisano: 30.04.2010 09:17:18
co jest z tym pierdzielonym swiftem emotka emotka fax nie przechodzi - ciągle błąd komunikacji a @ odrzuca emotka co robić ?
0 0

monia24

#3340560 Napisano: 30.04.2010 09:18:46
zabkaradka napisał(a):

co jest z tym pierdzielonym swiftem emotka emotka fax nie przechodzi - ciągle błąd komunikacji a @ odrzuca emotka co robić ?

a czemu @ odrzuca??? Moje doszły bez problemu. Może piszesz swift zamiast swiift??? ktos juz mial taki problem
0 0