Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: lavenda7
Gość: krynia
szkoda, że dają tak mało czasu
chyba najmniej ze wszystkich agencji !
Gość: basiasiwek28
Masz i nie płakaj
Głos został oddany..........85
Gość: dorota19791
bo mam wiecej glosow od niej.
chyba po to sie gra zeby wygrac nie?
a najbardziej wkurza mnie to ze wdalam sie w dyskusje z ta osoba!!!
Gość: yaro2004
Karlsbad daje 2 dni na odeslanie poczta
Gość: bruce
nie mam za bardzo czasu czytać forum i nie wiem, o co biega, ale przyznaję i z całą mocą potwierdzam, że oddawałam na Twoje prace moje głosy uczciwie, bo w taki sposób je zbierałaś...
ale pantene w carrefourze robił swiift, a co agencja to inne zasady
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też oddałam ci swoje głosy i mój mąż więc nie przejmuj się kochana ważne że ty wiesz jak grasz
w temacie ogromniascie, starsznie wkurza mnie play
Gość: marielu
Gość: beciala
zapraszam do mnie, u mnie zawsze słonecznie
w temacie: muszę wyłączyć kompa
Gość: grancias
Mnie tez wkurza play. Jestem w tej sieci juz 3 rok i niestety w te wakacje zrezygnuje z ich uslug. Jakos uslug wg mnie bardzo niska, telefon bardzo czesto gubi mi zasieg, smsy czesto dochodza z opoznieniem
Gość: swibek
to musi mówić ktoś kto nie umie przegrywać.. poprostu zazdrośc.. ja też Ci oddałam głosy i wiem, że zbieramy uczciwie!!
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie bardziej denerwuje fakt nowej zasady jaka wprowadzili
delfinka101
Postów 5756
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki ale ja juz odpuscilam..bedzie jeszcze wiele konkursow gdzie mlodemu cos super wygram...Teraz mlody za swoja prace dostanie zelki i koszulke:)
a mnie się marzy dział w konkach - KONKURSY DLA DZIECI
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
merp
martu18
Postów 842
Data rejestracji 29.10.2008
Punkty karne 0