Wkurza mnie...

is77

#3364824 Napisano: 09.05.2010 09:13:54
nineczka17 napisał(a):

is77 napisał(a):

ja to nawet od powietrza tyję emotka emotka emotka
a tak się składa, ze najlepsze rzeczy to są kaloryczne emotka emotka
i pomimo tego, ze naprawdę dużo się ruszam, jestem jak świnka piggy emotka emotka emotka

a ja mam podobnie i znów wyladowałam na diecie emotka

ja już nie mam sił do diet, to błędne koło emotka
rzuci się dietę i tyje się jeszcze gorzej emotka
chcę prostą metodę - siekierą odrąbać te zwały tłuszczu emotka
0 0

iaziaz

#3364826 Napisano: 09.05.2010 09:14:04
yaro2004 napisał(a):

http://www.telix....o-kosza-3,34143.html

Od 5 maja w Cenniku Oferty Play Fresh została wprowadzona zmiana dotycząca ruchu Premium, serwisów audiotekstowych i połączeniami z infoliniami. Od jutra wymienione czynności będą możliwe dopiero po pierwszym doładowaniu. Zmiana ta jest wymuszona dużą ilością nadużyć w tym zakresie.

- Mechanizm wyglądał tak: W hurtowni kupujesz 10 starterów. W ramach promocji dostajesz dwa za darmo. Za całą wartość starterów głosujesz w konkursie audio-tele. Startery lądują w koszu. Postanowiliśmy od jutra skończyć z tym procederem.

doładowałam i nadal nic emotka
0 0

anialistopad

#3364827 Napisano: 09.05.2010 09:14:20
nineczka17 napisał(a):

is77 napisał(a):

yaro2004 napisał(a):

dawidekk napisał(a):

wkurza mnie, że żrem różne słodkości, frytki itp. a nie tyję emotka

haha witaj w klubie emotka
Pochałaniam wszystkie fast-foody i inne wynalazki, a nic nie moge przybrac na wadze emotka

a mnie wkurza, ze to źrę i tyję emotka emotka emotka emotka
ja chcę mieć waszą przemianę materii emotka

ja też tak miałam ale to jest do czasu , potem bardzo dużo przytyłam i ciężko było to zgubić więc nigdy więcej takiego świństwa nie będe jeść.

0 0

Gość: kolastynka

#3364830 Napisano: 09.05.2010 09:15:40
Wkurza mnie pogoda za oknem, akurat kiedy miałam plany na niedzielę to leje jakby się wściekło emotka
0 0

is77

#3364831 Napisano: 09.05.2010 09:16:04
anialistopad - i z ręka na sercu - nie jedzenie tego pomaga schudnąć? emotka
0 0

anialistopad

#3364834 Napisano: 09.05.2010 09:16:31
sambolera napisał(a):

kaki76 napisał(a):

Wkurza mnie pies zeżarł mi paragon z reala i nie tylko to , a teraz nikt nie ma tego paragonu kur.........wa z tymi psami.

a na paragonie było pedigree? emotka

Ale się uśmiałam nie nie było nie wiem czemu ta bestia go zeżarła , chyba papier był smaczny.
0 0

Gość: nineczka17

#3364835 Napisano: 09.05.2010 09:16:35
is77 napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

is77 napisał(a):

ja to nawet od powietrza tyję emotka emotka emotka
a tak się składa, ze najlepsze rzeczy to są kaloryczne emotka emotka
i pomimo tego, ze naprawdę dużo się ruszam, jestem jak świnka piggy emotka emotka emotka

a ja mam podobnie i znów wyladowałam na diecie emotka

ja już nie mam sił do diet, to błędne koło emotka
rzuci się dietę i tyje się jeszcze gorzej emotka
chcę prostą metodę - siekierą odrąbać te zwały tłuszczu emotka

ja wzięłam się za kolejną moża ta poskutkuje na mnie i tak cały czas uważam na to co je i tak już od lat nie mogę sobie na nic pozwolić bo zaraz przytyję emotka emotka
0 0

is77

#3364839 Napisano: 09.05.2010 09:19:05
ja zauważyłam u siebie regułę:
jak nie jestem na diecie, to potrafię rozsądnie jeść i w miarę unikać kalorycznych bomb.
za to jak jestem na diecie - to od razu mi się marzą góry chipsów, frytek, czekoladki, ciasta (najlepiej z masą tortową).... zakazany owoc kusi....
emotka
0 0

anialistopad

#3364840 Napisano: 09.05.2010 09:19:29
is77 napisał(a):

Jeśli zamiast tego będziesz jeść zdrową żywność to tak ja schudłam 16 kg i nie tyje .Ale nie jem takich świństw , na śniadanie płatki na mleku około 11 jogurt activia , obiad normalnie jem a potem jakieś owoce warzywa i troszkę się ruszam ale nie za dużo bo nie lubię się męczyć.
0 0

is77

#3364845 Napisano: 09.05.2010 09:21:00
kaki76 napisał(a):

is77 napisał(a):

Jeśli zamiast tego będziesz jeść zdrową żywność to tak ja schudłam 16 kg i nie tyje .Ale nie jem takich świństw , na śniadanie płatki na mleku około 11 jogurt activia , obiad normalnie jem a potem jakieś owoce warzywa i troszkę się ruszam ale nie za dużo bo nie lubię się męczyć.

a ja lubię się męczyć. Serio. Uwielbiam ruch. tylko jeszcze bardziej lubię jeść emotka
0 0

anialistopad

#3364850 Napisano: 09.05.2010 09:23:19
to powinnaś łatwo zgubić te kilogramy ja mało ćwiczyłam a i tak mi się udało i podstawa dużo pić wody niegazowanej
0 0

is77

#3364859 Napisano: 09.05.2010 09:27:04
Niestety, utrata kilogramów polega na ujemnym bilansie kalorycznym w stosunku do obecnego emotka skoro od lat się ruszam, uzyskałam tylko efekt ubitego ciała, no dobra, nazwijmy to mięśniami emotka obecnie w kierunku utraty kilogramów przy samym uprawianiu sportu musiałabym ruszać sie chyba bez przerwy emotka
0 0

iaziaz

#3364864 Napisano: 09.05.2010 09:30:16
iaziaz napisał(a):

yaro2004 napisał(a):

Od 5 maja w Cenniku Oferty Play Fresh została wprowadzona zmiana dotycząca ruchu Premium, serwisów audiotekstowych i połączeniami z infoliniami. Od jutra wymienione czynności będą możliwe dopiero po pierwszym doładowaniu. Zmiana ta jest wymuszona dużą ilością nadużyć w tym zakresie.

- Mechanizm wyglądał tak: W hurtowni kupujesz 10 starterów. W ramach promocji dostajesz dwa za darmo. Za całą wartość starterów głosujesz w konkursie audio-tele. Startery lądują w koszu. Postanowiliśmy od jutra skończyć z tym procederem.

wiecie ile sie czeka po doładowaniu,zeby juz wysłac tego sms emotka
0 0

kalisto1986

#3365338 Napisano: 09.05.2010 01:01:07
iaziaz napisał(a):

iaziaz napisał(a):

yaro2004 napisał(a):

wiecie ile sie czeka po doładowaniu,zeby juz wysłac tego sms emotka

ja czekam z 2 godziny, nie odblokowało, zadzwoniłam do nich podałam nr pan stwierdził, że aby zobaczył jaka jest przyczyna tego musze iść z numerami zarejestrować je w salonie play dopiero zobaczy co jest, sypnełam mu taką wiązanką emotka wziełam nazwisko i powiedziałam że ja spełniłam ich wymagania napewno poleci reklamacja i ..........
po półgodzinie odblokowali emotka

ale i tak grubo zastanawiam się nad jakimś pisemkiem bo mega mnie wkurzają, to jest chore przecież płaci się za to i nie ważne ile się doładowuje, startery kupiliśmy więc wymagamy prostej rzeczy przestrzegania zasad emotka
a gdyby chciało mi się rejestrować to bym wziełam w mix emotka
0 0

ignam

#3365341 Napisano: 09.05.2010 01:02:30
Wkurza mnie bałagan jaki się zrobił ostatnio na forum. A personalnie robi go osoba o nicku krynia.
Tworzy nowe wątki opisane wołowymi literami (caps lock się zaciął?) a w tych watkach pojawiają się linki do konkursów, które powinny być w bazie a nie w watkach. Nie mam ochoty przekopywać się przez posty z dwóch dni żeby zobaczyć co przegapiłam. W wątku drobne promocje omawiane są duże loterie.
Popieram wydzielenie konkursów dla dzieci ale przecież w segregacji konkursów a nie na forum.
Kryniu - zachowujesz się jak krakowskie starsze panie w tramwajach. Łokciem, nóżką, siateczką po nogach - byle zająć miejsce. Jesteś z Krakowa to chyba wiesz o czym mówię.
0 0

Gość: krynia

#3365351 Napisano: 09.05.2010 01:08:18
ignam napisał(a):

Wkurza mnie bałagan jaki się zrobił ostatnio na forum. A personalnie robi go osoba o nicku krynia.
Tworzy nowe wątki opisane wołowymi literami (caps lock się zaciął?) a w tych watkach pojawiają się linki do konkursów, które powinny być w bazie a nie w watkach. Nie mam ochoty przekopywać się przez posty z dwóch dni żeby zobaczyć co przegapiłam. W wątku drobne promocje omawiane są duże loterie.
Popieram wydzielenie konkursów dla dzieci ale przecież w segregacji konkursów a nie na forum.
Kryniu - zachowujesz się jak krakowskie starsze panie w tramwajach. Łokciem, nóżką, siateczką po nogach - byle zająć miejsce. Jesteś z Krakowa to chyba wiesz o czym mówię.

a według mnie szukasz dziury w całym, bo nic innego Cię nie wkurza...
zerknij za okno i powkurzaj się na tę naszą kochaną prawdziwie wiosenną pogodę...
0 0

ignam

#3365352 Napisano: 09.05.2010 01:09:21
krynia napisał(a):

ignam napisał(a):

zerknij za okno i powkurzaj się na tę naszą kochaną prawdziwie wiosenną pogodę...

A merytorycznie?
0 0

Gość: krynia

#3365354 Napisano: 09.05.2010 01:11:51
ignam napisał(a):

krynia napisał(a):

ignam napisał(a):

A merytorycznie?

Wściekły pies ugryzł ?
To do sanepidu !
0 0

kalisto1986

#3365357 Napisano: 09.05.2010 01:14:33
ignam napisał(a):

krynia napisał(a):

ignam napisał(a):

A merytorycznie?

ale ignam ma świętą racje,
pomine wątek drobne promocje, ok kilka osób twierdzi, że się przyda ok tylko piszmy tam konkretne rzeczy a nie bzdury

a wątek z konkursami dla dzieci emotka wszystkie konkursy o których piszemy na forum MUSZ¡ być w bazie, więc po co powielać je ? przecież wystarczy wpisać w wyszukiwarke odpowiednie słowo i wyskakują nam , bez sensu powielanie konkursów, jestem za wydzieleniem działu w bazie , ale nie na forum. Coraz więcej syfu się robi i trzeba przekopywać się przez wszystko zanim znajdzie się coś czego się szuka, a wątki nie po to są aby utrudniać tylko po to żeby ułatwiać
0 0

ignam

#3365359 Napisano: 09.05.2010 01:16:36
krynia napisał(a):

ignam napisał(a):

krynia napisał(a):

ignam napisał(a):

A merytorycznie?

Wściekły pies ugryzł ?
To do sanepidu !

Merytorycznie, to znaczy, że proszę żebyś odniosła się do meritum - czyli treści sprawy.
Dlaczego mnożysz wątki? Czy układ e-konków ci nie odpowiada. Z mojego punktu widzenia narobiłaś bałaganu na forum.
0 0