czy napisze mi ktoś jak ma wygladać relacja z rozmowy/prezentacji którą opisuje się podczas kampanii
długa czy krótka?
treściwa czy lanie wody?
zabawna czy oschła?
z cytatami czy bez?
a może w formie dialogu... ?
nie wiem
czy napisze mi ktoś jak ma wygladać relacja z rozmowy/prezentacji którą opisuje się podczas kampanii
długa czy krótka?
treściwa czy lanie wody?
zabawna czy oschła?
z cytatami czy bez?
nie wiem
może ktoś doradzić?
jak już dostąpię zaszczytu testowania (hehe) piszę raczej krótkie , ale konkretne raporty - co , kto powiedział , na jaką cechę zwrócił uwagę , czy uważa ,że cena jest odpowiednia ...
często piszę w punktach podając konkretne opinie
1.płatki Nesvita - smak wanilia - według X są mdłe , mało zdecydowane w smaku - mają ładny zapach - opakowanie jednostkowe jest nudne, opakowanie zbiorcze atrakcyjne i czytelne
Ktoś załapał się do kampanii papierosów West? Miałem potwierdzenie adresu, a od 2 dni cisza i nie wiem czy się załapałem... A papieroski by się przydały !:)
Ktoś załapał się do kampanii papierosów West? Miałem potwierdzenie adresu, a od 2 dni cisza i nie wiem czy się załapałem... A papieroski by się przydały !:)
Przed chwilą dostałam maila, że jestem w kampanii.
Gość: anielka
Gość: gracet
długa czy krótka?
treściwa czy lanie wody?
zabawna czy oschła?
z cytatami czy bez?
nie wiem
może ktoś doradzić?
Gość: pola731
jak już dostąpię zaszczytu testowania (hehe) piszę raczej krótkie , ale konkretne raporty - co , kto powiedział , na jaką cechę zwrócił uwagę , czy uważa ,że cena jest odpowiednia ...
często piszę w punktach podając konkretne opinie
1.płatki Nesvita - smak wanilia - według X są mdłe , mało zdecydowane w smaku - mają ładny zapach - opakowanie jednostkowe jest nudne, opakowanie zbiorcze atrakcyjne i czytelne
Gość: bidubi
Gość: moniaainom
Przed chwilą dostałam maila, że jestem w kampanii.
Gość: efereze
Paczkę Ambasadora otrzymasz w ciągu tygodnia. Gratulujemy!
Gość: spin
https://www.faceb...com/GoldenRosePolska
Gość: aleksnadra
Ja mam konto od roku i teraz dopiero pierwsza kampania
Gość: katrin22
Znacie to? bo nie wiem czy to nie jakiś przekręt.
jofe8484
Postów 563
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane