Zostań testerem.

Gość: eveliina

#5677261 Napisano: 15.06.2013 18:44:42
monikar napisał(a):

Czy jest jakiś sposób aby zostać aktywnym testerem na streetcom? Jestem tam zarejestrowana od 2-3 lat i brałam udział w jednej, jedynej kampanii dotyczącej męskich żeli pod prysznic. Żadnych ankiet, pustka do tej pory... emotka

ja jestem tam od ponad 3 lat i uwaga! - żadnej kampanii do tej pory... emotka
0 0

edzia21

#5677267 Napisano: 15.06.2013 19:13:21
podzielę się z Wami moim doświadczeniem dotyczącym streetcom emotka

Ja mam zaznaczone wyksztalcenie wyższe i statut, że kaski starczy mi na wszytko + mogę zaoszczedzic - zadnej ankiety od 2 lat nic null. Dla sprawdzenia z ciekowaości założyłam fikcyjne konto, gdzie dałam, że mam wykształcenie podstawowe, kasy nie starczy mi na podstawowe wydatki - i co? Ankieta na drugi dzień od zalozenia! (odnosnie napojów) polewa emotka
0 0

agusia147

#5677299 Napisano: 15.06.2013 20:40:19
edzia21 napisał(a):

podzielę się z Wami moim doświadczeniem dotyczącym streetcom emotka

Ja mam zaznaczone wyksztalcenie wyższe i statut, że kaski starczy mi na wszytko + mogę zaoszczedzic - zadnej ankiety od 2 lat nic null. Dla sprawdzenia z ciekowaości założyłam fikcyjne konto, gdzie dałam, że mam wykształcenie podstawowe, kasy nie starczy mi na podstawowe wydatki - i co? Ankieta na drugi dzień od zalozenia! (odnosnie napojów) polewa emotka

Może wspierają biednych emotka
0 0

delfinka101

#5678545 Napisano: 18.06.2013 09:42:21
Ja mam zgodnie z prawdą i ich te dochody nie wiele interesują.Ludzie się na tym skupiają a chodzi o miasto w jakim się mieszka.Toruń specyficznym miastem jest bo zaliczane do średnich ale jest wojewódzkim miastem i już ma dodatkowe badania, plus posiadanie dzieci i odpowiedni wiek.Moja mama niema już tylu ankiet co kiedyś.Zresztą muszę przyznać,że ja zawsze wypełniam sumiennie raporty i może to jest ten klucz.
Właśnie odebrałam paczkę Loreal od kuriera.Krem na dzień,serumi...aż 100 próbek do rozdania i chyba tyle samo ulotek.
0 0

klaryska

#5682854 Napisano: 24.06.2013 20:25:01
mam pytanie, czy dostał ktoś takie coś Ankieta Streetcom Deals i co to jest?
0 0

karkocka

#5682870 Napisano: 24.06.2013 20:40:23
klaryska napisał(a):

też mam , na razie nie wypełniałam, bo mam mieszane uczucia co do tego , rozumiem to tak, że mogę coś testować jak to sobie kupię po promocyjnej cenie
0 0

edzia21

#5682879 Napisano: 24.06.2013 20:50:37
karkocka napisał(a):

klaryska napisał(a):

też mam , na razie nie wypełniałam, bo mam mieszane uczucia co do tego , rozumiem to tak, że mogę coś testować jak to sobie kupię po promocyjnej cenie

Tak, dokladnie emotka Wypełniamy ankiete, jeżeli "zalapiemy się" do odpowiedniej grupy docelowej to dostaniemy dalsze instrukcje, dotyczące zakupu danego produktu po PROMOCYJNEJ emotka cenie i jego testy...ale to jest możliwość zakupy, więc możemy odmówić. Jeśli chodzi o całokształt, to warto wypełniać, bo ankietki te są punktowane, a nikt do zakupu nas nie zmusi emotka
0 0

renia577

#5682914 Napisano: 24.06.2013 21:28:18
edzia21 napisał(a):

karkocka napisał(a):

klaryska napisał(a):

Tak, dokladnie emotka Wypełniamy ankiete, jeżeli "zalapiemy się" do odpowiedniej grupy docelowej to dostaniemy dalsze instrukcje, dotyczące zakupu danego produktu po PROMOCYJNEJ emotka cenie i jego testy...ale to jest możliwość zakupy, więc możemy odmówić. Jeśli chodzi o całokształt, to warto wypełniać, bo ankietki te są punktowane, a nikt do zakupu nas nie zmusi emotka

ja też dostałam ale trochę się boję wypełnić,żeby później nie wyszło,że jednak trzeba zakupić te produkty
0 0

renia577

#5682915 Napisano: 24.06.2013 21:29:24
edzia21 napisał(a):

karkocka napisał(a):

klaryska napisał(a):

Tak, dokladnie emotka Wypełniamy ankiete, jeżeli \"zalapiemy się\" do odpowiedniej grupy docelowej to dostaniemy dalsze instrukcje, dotyczące zakupu danego produktu po PROMOCYJNEJ emotka cenie i jego testy...ale to jest możliwość zakupy, więc możemy odmówić. Jeśli chodzi o całokształt, to warto wypełniać, bo ankietki te są punktowane, a nikt do zakupu nas nie zmusi emotka

ja też dostałam ale trochę się boję wypełnić,żeby później nie wyszło,że jednak trzeba zakupić te produkty
0 0

kundzia87

#5684264 Napisano: 26.06.2013 16:49:27
przed chwilką potwierdzenie kampanii Ariel emotka (nareszcie coś ruszyło, od bodajże października...)
0 0

Gość: polarniczka

#5684286 Napisano: 26.06.2013 17:23:48
renia577 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

karkocka napisał(a):

klaryska napisał(a):

Tak, dokladnie emotka Wypełniamy ankiete, jeżeli \"zalapiemy się\" do odpowiedniej grupy docelowej to dostaniemy dalsze instrukcje, dotyczące zakupu danego produktu po PROMOCYJNEJ emotka cenie i jego testy...ale to jest możliwość zakupy, więc możemy odmówić. Jeśli chodzi o całokształt, to warto wypełniać, bo ankietki te są punktowane, a nikt do zakupu nas nie zmusi emotka

wypełniłam, ale mam 0 pkt za to
0 0

Gość: goralecka

#5684296 Napisano: 26.06.2013 17:49:14
jeśli chodzi o streetcom deals to u mnie dotyczyło telewizji więc pewnie będzie jakaś usługa do wykupienia taniej ale wiadomo, że to się już wiąże z umowami, itd...także nie wiem czy ten streetcom deals zrobi karierę emotka
0 0

Gość: mandaryna4

#5684316 Napisano: 26.06.2013 18:18:58
kapsułki ariela bede testowac
0 0

izka2086

#5684324 Napisano: 26.06.2013 18:31:02
mandaryna4 napisał(a):

i ja emotka
0 0

Gość: plocia

#5684393 Napisano: 26.06.2013 19:50:32
izka2086 napisał(a):

mandaryna4 napisał(a):

i ja emotka

i ja też emotka
0 0

edzia21

#5684407 Napisano: 26.06.2013 20:13:28
polarniczka napisał(a):

renia577 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

karkocka napisał(a):

klaryska napisał(a):

ja wypełniłam i mam 100 emotka
0 0

pecia

#5684458 Napisano: 26.06.2013 21:07:37
polarniczka napisał(a):

renia577 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

karkocka napisał(a):

klaryska napisał(a):

za to chyba nie dostaje się punktów
0 0

Gość: Julia

#5684630 Napisano: 27.06.2013 08:45:03
A ja wszystko na streetcomie wypełniam a nic do testowania nie dostaję, co robię źle, może macie jakieś rady? PW
0 0

izka2086

#5684634 Napisano: 27.06.2013 08:55:07
Julia napisał(a):

A ja wszystko na streetcomie wypełniam a nic do testowania nie dostaję, co robię źle, może macie jakieś rady? PW

Ja min. 2 lata czekałam na pierwszą kampanię pomimo tego, że regularnie wypełniałam ankiety. Teraz dostałam się do drugiej (pierwsza jakies 3 miesiace temu). Czasem tak to właśnie jest...
0 0

Gość: Julia

#5684636 Napisano: 27.06.2013 09:01:13
izka2086 napisał(a):

Julia napisał(a):

Ja min. 2 lata czekałam na pierwszą kampanię pomimo tego, że regularnie wypełniałam ankiety. Teraz dostałam się do drugiej (pierwsza jakies 3 miesiace temu). Czasem tak to właśnie jest...

Dzięki
0 0