Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika glena

glena

#6481241 Napisano: 11.04.2018 18:09:22 w SZUKAM....
cudaczek121 napisał(a):

https://www.googl...x=1&fir=z55ANHqR pierwsza sukienka od samej góry po kliknięciu na ten link

ja bym poszła ożywienie np. kanarkowym żółtym - żeby nie było tak delikatnie, tylko bardziej energetycznie i radośnie. Tu jest przykład kolorystyki http://stylistki....owa-sukienka-275804/ . Oczywiście nie chodzi o to, żeby wyglądać tandetnie i krzykliwie, ale ten fiolet jest dość blady i ja bym go podkręciła. Jak sobie kupisz coś kanarkowego, to potem możesz nosić też do dżinsów czy letnich sukienek. Wyświetl w wątku >>

glena

#6480583 Napisano: 09.04.2018 18:48:07 w Pomocy!!!!
ace napisał(a):

Takie pytanie. Czy te miecze świetlne ze Star Wars co były jakiś czas temu do wygrania to się czymś różnią? W sensie mam niebieski miecz i czy są różne rodzaje tych niebieskiech mieczy? Bo sprzedałam, go ale koleś mi mówi że dziecko chciało inny bo ja niby napisałam że to miecz Obi Wan Kenobi, a że to jest miecz jakiejś tam innej laski? (nie znam się totalnie na Gwiezdnych wojnach). Na zdjęciu był ten miecz co wysłałam, więc niby mógł obczaić... Po czyjej stronie jest racja? Tzn. chodzi mi o to czy te miecze się fizycznie czymś różnią, czy tylko zdjęciem na opakowaniu?
Zastanawiam się też czy facet nie chce się pozbyć tego miecza bo niby wysłałam za późno. Bo kupował na innej aukcji coś i przyszło mu w niecałą dobę... (więc pewnie wszyscy powinni tak wysyłąć...), a ja zgodnie z tym co miałąm napisane w aukcji wysyłam w przeciągu 3 dni i nadałam go właśnie w 3 dzień, i że nie doszło na urodziny dziecka... Więc wielkie wonty o to co tak długo to szło, bo aż 4 dni...

Ale raz na zawsze mam nauczkę - tylko odbiór osobisty!

I jeszcze jedno pytanie. Czy można jakoś wpłacić kasę na swoje konto PayU na Allegro? Bo w poniedziałek automatycznie mi kasa się przelewa na moje konto bankowe i teraz nie mam z czego zwrócić gościowi kasy (a chciałabym to robić oficjalnie przez Allegro, a nie po prostu przelew na konto bankowe), bo na koncie mam 0 zł więc nie mam aktywnego przycisku do zwrotu kasy

Obawiam się, że wpłata (jeśli da się ją zrobić) nic nie pomoże - sprawdzałam w tej chwili u siebie na koncie, że pomimo posiadania środków na payU nie mogłabym zwrócić ich dowolnej osobie, a tylko takim kupującym, których pieniędzy jeszcze nie wypłaciłam. 
Nie wiem, czy to można jakoś ominąć. Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6480126 Napisano: 07.04.2018 19:03:45 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
monis245 napisał(a):

Wczoraj doszedl ZESTAW Z GARNIER / PIEKNO Z NATURY CARREFOUR / dzis zorientowalam sie ze nie kompletny zestaw emotka   1 SZAMPON , MASKA , OLEJEK , ODZYWKA . W regulaminie pisze ze 2 SZAMPONY ! KTO DOSTAL KOMPLETNY LUB NIEKOMPLETNY ZESTAW ????

Ja mam taki jak Ty Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6478791 Napisano: 01.04.2018 21:47:06 w SZUKAM....
joan napisał(a):

glena napisał(a):

http://szafasztyw...iki-do-kontroli.html tu są zalety wyliczone
Jak dla mnie on jest nieforemny, strasznie odwisa (a przynajmniej bardzo często tak go widzę "na ludziach", ja wolę jak plecak lepiej przylega), a już te "rączki" u góry to w ogóle nieporozumienie. Lisek jest uroczy, owszem, ale też nie pojmuję szału...

Przeczytałam i dalej mam wrażenie, że to lansiarski gniot. Nigdy bym czegoś takiego nie założyła na plecy, bo mi pleców szkoda.

Te pseudozalety wymienione na blogu emotka emotka Ale jeśli serio ktoś to (od)kupi, można wygrać emotka

Jak wiadomo: nie to ładne, co ładne, lecz co się komu podoba emotka  zawsze to sobie powtarzam, jak widzę kogoś z torbą O bag - przy niej Kanken jawi mi się jako niezwykle atrakcyjny emotka Wyświetl w wątku >>

glena

#6478784 Napisano: 01.04.2018 20:29:10 w SZUKAM....
joan napisał(a):

Czy plecaki typu Kanken to jakiś najnowszy trend w modzie i wymóg do bycia cool? Widzę je w kolejnym konkursie emotka

Tak patrzę na ten plecak Kanken i... jak dla mnie... emotka a za kilkaset złotych wolałabym dostać plecak marki Deuter. Czemu więc te Kankeny są na topie? emotka

http://szafasztyw...iki-do-kontroli.html tu są zalety wyliczone
Jak dla mnie on jest nieforemny, strasznie odwisa (a przynajmniej bardzo często tak go widzę "na ludziach", ja wolę jak plecak lepiej przylega), a już te "rączki" u góry to w ogóle nieporozumienie. Lisek jest uroczy, owszem, ale też nie pojmuję szału... Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6478061 Napisano: 28.03.2018 22:03:11 w SZUKAM....
aguagu napisał(a):

Czy ktoś pamięta jakie dane podawało się w konkursie Lipikar w Super-pharm? emotka

https://lipikar-k...jestracja-zgloszenia można nadal podglądnąć formularz Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6474875 Napisano: 20.03.2018 14:54:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
infatne napisał(a):

Ooo sie Redd's odezwal z biletami po takim czasie  emotka

u nich to zawsze tyle trwa, bo to chyba jedyna agencja, która najpierw weryfikuje I stopień i ewentualnie przesuwa listę do góry, jeśli ktoś nie spełnił wymogów
u mnie też bilety - będzie rezerwa, bo pomyliłam nr paragonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6473485 Napisano: 15.03.2018 18:59:50 w SZUKAM....
joan napisał(a):

kammaro napisał(a):

Szukam osoby, której chwilowo się nudzi i zechciałaby udzielić porady prawnej. Chodzi o prawo spadkowe,  a dokładniej o dziedziczenie daleszej rodziny, gdy najbliższa się zrzeka spadku (na 100% z powodu długów)
edit
Czy jest możliwość darmowego zrzeczenia się spadku? Kuzyn zrzekał się u notariusza, ale za to trzeba płacić ;/

Poczytaj w sieci o "odrzuceniu spadku".

Moim zdaniem powinnaś zostać oficjalnie poinformowana o zaistnieniu sytuacji spadkowej, a domniemywam, że każda taka informacja zawiera termin i opcję odwołania lub podjęcia innych działań.

Zdaje się, że inna zasada jest przy dziedziczeniu testamentowym, a inna przy braku testamentu!

Zanim podejmiesz jakieś kroki warto sprawdzić, czy Twoje odrzucenie spadku nie przeniesie go "niżej", czyli na Twoja córkę. Najlepiej skonsultować się z prawnikiem spadkowym. Bo pewnie taniej wyjdzie udać się do prawnika całą rodziną i spisać wszystko za jednym zamachem.

Zrzeczenie, a odrzucenie, to dwie różne sprawy https://www.rpo.g...a-odrzuceniem-spadku
Zrzeczenie ma formę umowy zawartej notarialnie za życia osoby, której spadku się zrzekamy
Odrzucenie - można złożyć przed sądem, koleżanka składała kilka lat temu i opłata sądowa była ok. 50zł Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

glena

#6473108 Napisano: 14.03.2018 20:01:25 w Udane wymiany - polecane nicki:)
lid
dziękuję za wymianę i za zaangażowanie w doprowadzenie do jej szczęśliwego finału emotka Wyświetl w wątku >>
1 lid 0

glena

#6472793 Napisano: 14.03.2018 09:24:00 w Czy informują/ informowali?
Czy były już maile od Pleja z Garnier Botanic?
tam trzeba było odpowiedzieć na sms o wygranej wysyłając adres mailowy i oni mieli wtedy się kontaktować, a na razie nic od nich nie dostałam Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6472787 Napisano: 14.03.2018 09:18:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aleks1983 napisał(a):

POnawiam pytanko, czy karty Biedronka są od razu doładowane? 

Jeśli chodzi o te z loterii Winiary - w mojej była karteczka, że będzie aktywowana w ciągu 7 dni od wysłania. Wyświetl w wątku >>
1 cleo25 0

glena

#6470359 Napisano: 06.03.2018 16:07:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

Działa Wam strona zgłoszeniowa Bicsoleil z konkursu z C4???
U mnie tylko województwo da się wybrać, potem są 2 miasta i dalej nie idzie... emotka

kliknij tylko na logo C4 - pojawi się pole na odp Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

glena

#6469230 Napisano: 02.03.2018 22:34:26 w SZUKAM....
cherry_coke napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Gdzie można kupić ciasto francuskie Henglein?

w Piotrze i Pawle 

w Kauflandzie też jest - francuskie i filo Wyświetl w wątku >>

glena

#6468768 Napisano: 01.03.2018 19:46:29 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
iszhara napisał(a):

W jakim stacjonarnym sklepie można dostać Nescafe 3w1 o smaku karmelowym? Spotkał ktoś taki smak:

https://www.nesca...escafe-product-thumb

Sprawdź w Żabkach przy kasach - kupowałam takie na jakiś konkurs tych saszetek 3w1. Są też brown sugar i chyba jakieś waniliowe. Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6468603 Napisano: 01.03.2018 13:39:57 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Dodawanie konkursów: Przy wyborze daty rozpoczęcia konkursu kalendarz pokazuje 3 miesiące (od bieżącego), natomiast przy wyborze zakończenia pokazuje w dwóch wariantach - od bieżącego lub od następnego (chyba jest to zależne od tego w której połowie miesiąca rozpoczyna się konkurs). Czy nie można by tego ujednolicić? Wydaje mi się, że duża ilość pomyłek w dacie zakończenia konkursu może mieć z tym związek. Ja się tak walnęłam ostatnio, ale nie jestem w tym odosobniona. Oczywiście jest to kwestia uważności, ale myślę, że prościej by było, gdyby układ kalendarza był taki sam przy obu datach. Wyświetl w wątku >>
2 defed, brucee 0

glena

#6467866 Napisano: 27.02.2018 15:23:31 w SZUKAM....
lola.lola napisał(a):

Po jakim czasie mniej więcej kobiety po cesarce wychodzą z dzieckiem do domu?

ja miałam cesarkę w poniedziałek wieczorem, a wypisali mnie w sobotę rano - standardowo chyba trzymają około 4-5 dni, ale to wszystko zależy od stanu mamy i dziecka Wyświetl w wątku >>
1 lola.lola 0

glena

#6467685 Napisano: 27.02.2018 09:32:09 w Intermarche
Uwaga KRAKÓW! Odbyłam właśnie wycieczkę do ITM po Tchibo, by na miejscu zastać SKLEP W LIKWIDACJI. Tchibo nie ma. W zasadzie niczego nie ma. Żeby wydać jeden z moich licznych bonów, którymi teraz mogę jedynie podpalać sobie cygara, kupiłam wino, Vogue i dwa kamisy. Także tak.  Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6467226 Napisano: 25.02.2018 21:15:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
basku napisał(a):

a prosze napiszcie, moze ktos wie....

wlasnie w konkursie

Crunchips, Zabka

https://www.e-kon...et.html#.WpMUh2TJ9hx

jesli na 1 paragonie mam 2 paczki chipsow to moge wyslac 2 zgloszenia?? bo nie moge znalezc zadnego wpisu o tym w regulaminie

1 paragon = 1 zgłoszenie
3.3.Jeden paragon upoważnia do wysłania tylko i wyłącznie jednego
zgłoszenia do Konkursu. Wykorzystanie kolejny raz tego samego
paragonu będzie traktowane jako zgłoszenie nieprawidłowe, nie biorące udziału w Konkursie.
3.4. Jedna osoba może wielokrotnie wysyłać zgłoszenia do Konkursu pod warunkiem dokonania kolejnych zakupów i
uzyskania kolejnych paragonów. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

glena

#6467142 Napisano: 25.02.2018 14:00:32 w WC - rozmowy o wszystkim
moskala22 napisał(a):

Ludziki potrzebuję sprawdzonych!!!!! przepisów na dania wegetariańskie, głównie mam na myśli sałatki i przekąski

W maju komunia syna a ja już się stresuję bo jeden z gosci jest wegetarianinem i zawsze na imprezach rodzinnych siedzi ze skwaszoną miną bo na stole królują wedliny, sałatki z kurczakiem, mięsne przekąski itp.

http://www.jadlonomia.com/ robiłam sporo rzeczy z bloga i obu książek, zawsze się sprawdzały
nie wiem, co planujesz podać reszcie gości - żeby to jakoś było dopasowane i też pewnie nie chcesz niczego pracochłonnego, ale np. ten przepis jest fajny http://www.jadlon...alafior-z-orzechami/
możesz zrobić albo kupić hummus, do tego jeszcze peperonata http://www.jadlon...rzepisy/pepperonata/ i jakiś pasztet warzywny i masz przystawki z głowy, a i nie-wegetarianie zjedzą
Na blogu jest też dużo przepisów na różne pasty, które można zrobić wczesniej - jak zrobisz w różnych kolorach to będą fajnie wyglądać  Wyświetl w wątku >>
2 moskala22, ace 0

glena

#6466572 Napisano: 22.02.2018 23:45:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taalvikki napisał(a):

violka88 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

glena napisał(a):

violka88 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

kkbt napisał(a):

masza napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

znalazłam lays na nowy  konkurs w Tesco dwa opakowania 7zł

W biedronce teraz w promocji 2  po 6 zł

Co to za konkurs, nie umiem znaleźć.

narazie w zapowiedziach i na stronie lays rozmowa konkursu - loteria rusza od 1 marca ale już można kupować chipsy

a paragony zakupionych Laysów będę potrzebne?

Nie trzeba paragonów. Tutaj regulamin https://lays.pl/r...s-wybierasz-2018.pdf

Ktoś pisał że wyrywkowo będą sprawdzać paragony żeby nie sprzedawać Kodów - Tylko Nie Wiem Czy To Ten Konkurs

czyli lepiej warto mieć kilka paragonów, jakby zażądali do weryfikacji- ale najpierw muszę wygrać, a to u nich graniczy z cudem....

a nie lepiej grać uczciwie?

--------------------------------
sprawdzić tego wszystkiego  nie sprawdzą, ale czy naprawdę tak trudno kupić paczkę chrupek? trzeba kodami handlować? jakie to jest smutne. 

Ale to nie jest rozmowa o handlowaniu kodami, tylko o tym czy trzeba zachowywać paragon do kupionych chipsów i czy Avanti może o nie prosić celem zweryfikowania zaistniałego zakupu. A wiadomo, że inaczej robi się zakupy, jeśli paragon będzie do ewentualnego odesłania (bo trzeba zadbać o dobry opis, nie mieć innych konkursowych produktów itp.). Więc może jednak jeszcze tak źle nie jest  i smucisz się pochopnie emotka Wyświetl w wątku >>