Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika glena

glena

#6466547 Napisano: 22.02.2018 21:05:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

glena napisał(a):

violka88 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

kkbt napisał(a):

masza napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

znalazłam lays na nowy  konkurs w Tesco dwa opakowania 7zł

W biedronce teraz w promocji 2  po 6 zł

Co to za konkurs, nie umiem znaleźć.

narazie w zapowiedziach i na stronie lays rozmowa konkursu - loteria rusza od 1 marca ale już można kupować chipsy

a paragony zakupionych Laysów będę potrzebne?

Nie trzeba paragonów. Tutaj regulamin https://lays.pl/r...s-wybierasz-2018.pdf

Ktoś pisał że wyrywkowo będą sprawdzać paragony żeby nie sprzedawać Kodów - Tylko Nie Wiem Czy To Ten Konkurs

czyli lepiej warto mieć kilka paragonów, jakby zażądali do weryfikacji- ale najpierw muszę wygrać, a to u nich graniczy z cudem....

Ja nie widzę punktu w regulaminie, który by mówił, że należy zachować paragon, opakowanie itp., więc nie bardzo mogą czegokolwiek zażądać do weryfikacji, bo na jakiej podstawie? Też myślę, że tak pro forma napisali o tym nie-handlowaniu kodami, a jeśli by się naprawdę chcieli czepiać, to by raczej wymagali fizycznego posiadania opakowań/kodów, a nie paragonów Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

glena

#6466533 Napisano: 22.02.2018 19:57:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

kkbt napisał(a):

masza napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

znalazłam lays na nowy  konkurs w Tesco dwa opakowania 7zł

W biedronce teraz w promocji 2  po 6 zł

Co to za konkurs, nie umiem znaleźć.

narazie w zapowiedziach i na stronie lays rozmowa konkursu - loteria rusza od 1 marca ale już można kupować chipsy

a paragony zakupionych Laysów będę potrzebne?

Nie trzeba paragonów. Tutaj regulamin https://lays.pl/r...s-wybierasz-2018.pdf Wyświetl w wątku >>
2 violka88, joan 0

glena

#6466269 Napisano: 22.02.2018 12:28:08 w Kaufland konkursy
agusia222 napisał(a):

mam pytanie, na jaki mejl trzeba odesłać dane z wgranym paragonem z budżetu ?

https://e-kupon.i...ufland/swiezosc.html jest formularz do uzupełnienia i wgrania zdjęcia Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6466143 Napisano: 22.02.2018 09:22:41 w Czy informują/ informowali?
magalan83 napisał(a):

Kiedy pojawia się najbliższe wyniki
monster
star
nic nac’s
orientuje się ktoś? 

nic nac's w poniedziałki informuje Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6465819 Napisano: 21.02.2018 11:00:45 w SZUKAM....
amif napisał(a):

mam pytanie do osób, które wykorzystywały kody do crocs.pl, czy można dopłacić gotówkę czy cena musi się mieścić w wartości kodu promocyjnego

Można dopłacić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6465714 Napisano: 20.02.2018 21:49:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=magie1982] Czy w Orzeszkonkurs po kliknięciu w link aktywacyjny w maila na stronie powinno pojawić się jakieś hasło typu "zgłoszenie przyjęte" lub coś przyjsć ponownie na maila? Klikam w link i kieruje mnie do głownej strony... Sorry za jakość zdjęcia. Pojawia się coś takiego, ale chyba tylko za pierwszym razem - jeśli klikniesz na ten sam link ponownie, to przerzuca na główną stronę, a przynajmniej mi tak zrobiło Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6464973 Napisano: 19.02.2018 09:35:15 w Wkurza mnie...
myla napisał(a):

Wkurzam się sama na siebie, że kupiłam Bakomę na konkurs Jogobelli  emotka
Ale za to w promocji  emotka

https://www.e-kon...io.html#.WoqL4tThDDc to może tą Bakomę możesz do loterii zgłosić? Wyświetl w wątku >>

glena

#6464807 Napisano: 17.02.2018 22:46:36 w WC - rozmowy o wszystkim
ace napisał(a):

asantesana napisał(a):

ace napisał(a):

no ja mieszkam na dosłownie drugim końcu Krakowa od Tomexu, bo koło Zakrzówka emotka Ale w sumie Ibramowski jest mi bardziej "po drodze" niż Tomex, więc zajrzę i tam. Właśnie myślę czy gdzieś mi się kiedyś nie rzucił w oczy stragan z suszonkami na jakimś targu... Nie sądziłam, że tak ciężko to zdobyć, jak sobie wyszukałam przepis emotka

Ja szukałam do bigosu wegańskiego i już miałam kapustę przez okno wywalać ze złości  emotka  Takie rzeczy mogą też mieć na starym kleparzu, może tam Ci będzie kiedyś po drodze.

No to przybijam piątkę, bo szukam tych śliwek do tego samego hehe Wszystko już czeka w kuchni tylko te śliwki... Właśnie też mi się wydaje, że w centrum to jeśli będzie to chyba tylko tam. Poszukam bo to w sumie niedalejko mojej pracy emotka Dziękuję emotka

Na Starym Kleparzu myślę, że kupisz bez problemu, ale jeśli by nie było, to ja kiedyś kupowałam na Bratysławskiej w takim eko-sklepie koło Kauflanda. W centrum mogą być też na Krupniczej - tam są dwa eko-sklepy. Ja jestem do środy poza Krk, ale potem mogę sprawdzić tą Krupniczą, bo mam blisko - daj znać.  Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6464453 Napisano: 16.02.2018 13:07:09 w Smolar
slonecznik1309 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

glena napisał(a):

ameryka napisał(a):

kubuś lewiatan - przychodzi jakiś @ z potwierdzeniem lub pojawia sie komunikat o wysłaniu zgłoszenia?

i jedno, i drugie - podziękowanie na stronie i potwierdzenie na maila (z treścią zgłoszenia), ALE to nie Smolar tylko Redheads

tylko, że akurat dzisiaj nie przyszło emotka

a z jakiego maila? mi też nie przyszło ;(

ja dostałam z konkurs@kubuskonkurs.pl ale nie dzisiaj - wysyłałam w poniedziałek i momentalnie dostałam potwierdzenia, maila mam na wp Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6464440 Napisano: 16.02.2018 12:52:22 w Smolar
ameryka napisał(a):

kubuś lewiatan - przychodzi jakiś @ z potwierdzeniem lub pojawia sie komunikat o wysłaniu zgłoszenia?

i jedno, i drugie - podziękowanie na stronie i potwierdzenie na maila (z treścią zgłoszenia), ALE to nie Smolar tylko Redheads Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6463598 Napisano: 14.02.2018 13:23:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

izak1000 napisał(a):

No właśnie , 30 piłek w Heinekenie rozdanych a wpisu w mdw ani jednego.. emotka

A ty widzisz 30 zwycięzców? Dlaczego ja tylko 11 emotka

uzupełniają powoli już jest 12 

Uzupełniają jak się uzupełni dane - w powiadomieniu o wygranej jest link i dopiero po wypełnieniu, chyba automatycznie, dane idą na stronę (w zgłoszeniu podawało się tylko maila) Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

glena

#6463593 Napisano: 14.02.2018 13:20:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
Z zachomikowanych kodów Heinekena - piłka emotka  Młody się ucieszy, będzie robił "Dudek-dance" Wyświetl w wątku >>

glena

#6463510 Napisano: 14.02.2018 11:28:19 w Kaufland konkursy
kama.z napisał(a):

glena napisał(a):

Pytałam już w innym topie, ale nikt nic, więc może tu ktoś wie - czy ktoś jeszcze czeka na bon 50zł z konkursu na hasło?

Tak. Mają długi termin

Dzięki za odp emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6463508 Napisano: 14.02.2018 11:26:47 w Kaufland konkursy
sylwika76 napisał(a):

glena napisał(a):

Pytałam już w innym topie, ale nikt nic, więc może tu ktoś wie - czy ktoś jeszcze czeka na bon 50zł z konkursu na hasło?

Kochana - cierpliwość najlepszą cechą charakteru ludzkiego emotka

INFO od Kauflana "Przypominamy, że nagrodę - bon na zakupy - wydamy w terminie do 31 marca 2018 r. Być może, będzie to wcześniej, aczkolwiek prosimy o uzbrojenie się w cierpliwość"

No właśnie też miałam takie info, ale już tu ktoś w "dziś dotarła..." pisał, że dostał bon z konkursu, a ja jestem w blokach startowych do feryjnego wyjazdu i chciałam to ogarnąć zawczasu. Dziękuję za info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6463484 Napisano: 14.02.2018 10:51:07 w Kaufland konkursy
Pytałam już w innym topie, ale nikt nic, więc może tu ktoś wie - czy ktoś jeszcze czeka na bon 50zł z konkursu na hasło? Wyświetl w wątku >>
0 0

glena

#6461906 Napisano: 10.02.2018 09:43:25 w PODZIĘKOWANIA
Trysha
Dziękuję za miły i bezinteresowny gest! Wyświetl w wątku >>
1 Trysha 0

glena

#6461717 Napisano: 09.02.2018 14:35:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nie wiem, co tam Smolar dla mnie szykuje, że tak mi skąpi tego bona do Kaufa, ale oby to było coś dużego! Wyświetl w wątku >>
2 andii, mia 0

glena

#6461600 Napisano: 09.02.2018 10:42:26 w Popraw sobie humor...
joan napisał(a):

Komentarze pod konkursem... emotka Ale w końcu to "Jeden z najlepszych konkursów jakie powstały."

Habbity, mole, selery, leprze jutro, bo mam urodziny, bo nigdy jeszcze nic nie wygrałam, kiedy wyniki wyniki wyniki, kazda strona wciaga do czytania kolejnych sag jej kontynuacji.
Czy to wszystko trolle, czy też może w konkursach powinno się raczej przyznawać słowniki mowy ojczystej + ćwiczenia umiejętności czytania ze zrozumieniem & pisania z sensem? emotka

https://www.e-konkursy.info/konkurs/wygraj-karty-do-empiku.html#.Wn1kXbziaW8

"4 lata temu nie dotykałam nawet książek,ale zawszę lubiłam zwierzęta i nie wychodziło mi ich wychowanie" - to jest jak początek dobrej powieści emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

glena

#6459484 Napisano: 04.02.2018 10:36:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madlette napisał(a):

Jogobella się w tym roku nie postarała...zamiast 250 kart, jak w tamtym roku, to tylko 20 na tydzień..ech emotka  
https://www.e-kon...ur.html#.WnbP6a7ibIU

Zna ktoś może tę agencję? Bo nie kojarzę emotka

https://www.e-kon...em.html#.WnbUAtThDDc ten konkurs robili, o ile pamiętam, to wszystko było ok - regulaminowo, nagrody docierały i było ich tu dużo na forum emotka Wyświetl w wątku >>

glena

#6459442 Napisano: 03.02.2018 22:53:48 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Czy trwa obecnie jakiś konkurs z alkoholem /oprócz piwa/ ? Muszę jutro kupić flaszkę...  emotka

https://www.e-kon...18.html#.WnYvN9ThDDc Wyświetl w wątku >>
0 0