Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zof83

zof83

#7253046 Napisano: 10.04.2025 14:20:09 w Czy informują/ informowali?
elmas napisał(a):

szkodnik1988 napisał(a):

elmas napisał(a):

szkodnik1988 napisał(a):

elmas napisał(a):

szkodnik1988 napisał(a):

GoldenGirl napisał(a):

Pilsner ani widu ani słychu wyników  😅 chyba będą trzymać w niepewności do jutra :S

Z całym szacunkiem dla ASPE, ale ta sytuacja świadczy tylko o wielkiej niekompetencji tej agencji i kpiny z konkursowiczów... Jestem w stanie zrozumieć delikatną obsuwę z różnych powodów, ale wtedy powinni się spiąć i na następny dzień dać wyniki, a wypadałoby też napisać wyjaśnienie na stronie dlaczego nie został dopełniony regulamin. Raczej już tam nie zgram emotka

Przynajmniej jest szansa, że przeczytają i wybiorą najlepsze zgłoszenia. Mogli przecież zrobić szybkie losowanie i rozesłać maile do laureatów godzinę po tym, jak ktoś zadzwonił z pytaniem o wyniki  emotka

Skoro uważasz że to normalne i sprawiedliwe to ok emotka  dla Mnie śmieszne bo czasu było na to sporo.

Nigdzie nie napisałam, że to "normalne i sprawiedliwe", ale na pewno to mniejsze zło.

W sumie to ktoś mógłby dzisiaj dokonać zakupu i wysłać im zgłoszenie z dopiskiem "mam delikatną obsuwę" emotka

Może też się kiedyś zdarzyć, że ktoś nie zdąży wypełnić formularza laureata albo odesłać paragonu w określonym czasie. Nie wiem, jak jest z ASPE, ale niektóre agencje potrafią pójść człowiekowi na rękę, żeby nagroda nie przepadła. Ale to niezgodne z regulaminem, więc pewnie żaden laureat nigdy nie korzysta z takiej możliwości emotka

Tutaj słowo "niektóre" ma duże znacznie, ale z reguły agencje, które naginają regulamin np. nie informując w terminie itp.  wymagają od konkursowicza bezwzględnego przestrzegania regulaminu, idealnie wpisuje się tutaj powiedzenie: "
Co wolno wojewodzie, to..." emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

zof83

#7251514 Napisano: 04.04.2025 09:49:43 w Kupię...
Ekspres Tchibo Esperto Latte Wyświetl w wątku >>
0 0

zof83

#7249905 Napisano: 28.03.2025 07:45:20 w Kupię...
Bony TUI o wartości max 4000 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

zof83

#7246041 Napisano: 12.03.2025 12:31:56 w Kupię...
Xbox Series S najlepiej 1tb Wyświetl w wątku >>
0 0

zof83

#7241037 Napisano: 17.02.2025 13:01:57 w Wkurza mnie...
niunio napisał(a):

mietowa napisał(a):

niunio napisał(a):

martaxxx73 napisał(a):

Wkurza mnie punk karny za to, że prawidłowo wysłałam zgłoszenie na Ptasie mleczko. 13 lutego wysłałam wieczorem, bo dowiedziałam się o tym konkursie w tym samym dniu z ekonkursów. 14 lutego dostałam informację, że wygrałam Pochwaliłam się na forum( chyba już się nie będę chwalić-nauczka na przyszłość). Nawet nie miałam pojęcia kiedy będą informować. Z regulaminu dxisiaj  przeczytałam, że na koniec tygodnia - to jakie ja przestępstwo popełniłam, że dostałam punk karny!!!
,, Na koniec każdego tygodnia trwania konkursu komisja konkursowa wybierze 20
uczestników uprawnionych do odebrania nagrody głównej oraz 40 uczestników""- czytajcie regulaminy że zrozumieniem

Konkurs rozpoczął się 3 lutego, w poniedziałek i kończy się 9 marca, w niedzielę. Jaki podział na etapy tygodniowe proponujesz w swojej wersji zdarzeń?

Ja nie grałam w tym konkursie, moja koleżanka tak. I tu była identyczna sytuacja - wysłane 13-go, wygrana 14-go.

Nie ma to najmniejszego sensu. Jeśli tak faktycznie było, to zwracam honor i przepraszam pokrzywdzonych. emotka

Zapewne nie było tylu grających, ile nagród w pierwszym tygodniu konkursu i wybrali z kolejnego... Inaczej nie da się tego wytłumaczyc Wyświetl w wątku >>
1 izak1000 0

zof83

#7240771 Napisano: 15.02.2025 17:19:29 w Pomocy!!!!
Czy ktoś może przedłużał ważność bonu Intermarche? Czy wogole jest sens interweniować w tej sprawie🤔 Umknęło mi i byl do końca stycznia 😕 Wyświetl w wątku >>
0 0

zof83

#7240613 Napisano: 14.02.2025 14:50:10 w Czy informują/ informowali?
gregory napisał(a):

donia7 napisał(a):

gregory napisał(a):

Wawel itm zapomniał o nas?

Ktoś pisał, że do końca tygodnia mają poinformować, ale nie wiem czy to do dziś czy niedzieli emotka

W regulaminie nie ma takiego zapisu

Jedyny zapis w regulaminie na podstawie którego możną wywnioskowywać, kiedy powinni informować to jest data wysyłki nagród, czyli 24.02, od tego odjąć 7 dni roboczych na wysyłkę danych itd to wychodzi, że w środę 12.02 powinno być już info emotka Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

zof83

#7233568 Napisano: 08.01.2025 15:46:28 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
notta napisał(a):

co nadaje columbit inpostem dzisiaj?

U mnie Elseve z Hebe... - z rezerwy bodajże Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

zof83

#7217946 Napisano: 31.10.2024 17:18:06 w Kupię...
Kupię kod Spotify działający na starych kontach Wyświetl w wątku >>
0 0

zof83

#7216272 Napisano: 24.10.2024 14:36:56 w Wkurza mnie...
kimberly napisał(a):

atyde25 napisał(a):

A mnie wkurza ,że reklamy RTv Agd mi teraz wyskakują i nie mogę uwierzyć, że 2 tysiaki walnęłam jak krew w piach:(
Jeszcze jakbym takie karty wygrywała co chwilę i nie umieć jednej upilnować.
Jak o tym myślę to mną trzęsie. Walczyłam o 10 zeta z e-voucherów w Rossmannie a puściłam w powietrzę taką kasę.
Przyjdzie mi się pochlastać bo co o tym myślę to mam dość.

Kurczę czytałam niedawno dyskusję na ten temat pod postem kobiety, która miała identyczną sytuacje jak Ty na babskiej grupie na FB - ponoć data ważności bonów jest niezgodna z prawem i warto udać się z tym do kogoś chyba do rzecznika praw konsumenta jeśli dobrze pamiętam, który przyjmuje bezpłatnie w każdym mieście i pomoże napisać pismo. Ponoć multum takich sytuacji było wygranych po wystosowaniu takiego pisma, tak kobiety tam pod tym postem wspominały. Ale może warto wpierw napisać po prostu do tego sklepu jak sytuacja wygląda i jak odmówią to wybrać się do tego rzecznika (chyba że pomyliłam nazwę stanowiska to proszę mnie poprawić;))

Był nawet wyrok w tej sprawie, oczywiście sędzia był po stronie konsumenta, a nie sklepu  - wysyłałam link w innym wątku dot. tej sprawy Wyświetl w wątku >>

zof83

#7216167 Napisano: 24.10.2024 10:27:18 w WC - rozmowy o wszystkim
akarolcia napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Zawsze sprawdzajcie daty do kiedy można wykorzystać karty podarunkowe.
No dałam ciała z Łaciatym i kartą RTVEuroAGD. One są ważne od daty wydania jedynie rok i minął u mnie 31.07.24. Nie ma możliwości przedłużenia ważności tych kart. Pięknie miałam ją spakowaną w kopertę .wiedziałam gdzie jest. I zabrakło ostatniego kroku sprawdzenie daty ważności. Chyba mnie rozbolała jeszcze głowa.

To prawda. Warto od razu sprawdzać daty ważności bonów.
Zauważyłam że bony do ITM mają zazwyczaj krótkie terminy a na przykład Dino rok od wydania.
Bardzo Ci współczuję że ten bon przepadłemotka
Nauczyłam się też nie trzymać bonów, tylko od razu robić za nie zakupy. Mniej mam na głowie do zapamiętania i nie muszę pamiętać ich daty przydatności a bonów wygrywam na prawdę dużo emotka

Jeśli gra warta świeczki to może to pomoże emotka
https://subiektyw...podarunkowe-przelom/ Wyświetl w wątku >>
0 0

zof83

#7214385 Napisano: 16.10.2024 18:05:10 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
gryszelm napisał(a):

mczarna napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

szmuli napisał(a):

Healthy Mix Bourjois

Na pewno nie to. Nie ma mnie w tych wynikach. Przesyłka nadana 15.10.

A DHL-em co może iść?

A masz podane kto nadał? Bo też mam maila z DHL i nie wiem co to

Może to karmniki z Auchan, bo też mam sms z DHL

A nie przypadkiem Kotanyi? emotka Karmniki to raczej GLS... Wyświetl w wątku >>
1 gryszelm 0

zof83

#7205529 Napisano: 12.09.2024 13:45:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slonecznik1309 napisał(a):

asantesana napisał(a):

baxter napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy dostajecie info o wygranej Favicie na Instagramie? Pisałam do nich już 3 razy wiadomość prywatną i zero odpowiedzi, z moich znajomych chyba nikt nie dostał nagrody "z przydziału", tylko zawsze po upomnieniu się. Ależ mnie organizacja tam denerwuje...

Ja kilka dni temu dodałam na fb i dzis dostalam tylko powiadomienie aby obserwować profil mlekovity  a zdjęcia nie polubili a widzę, że z kolejnych dni są polubione 

Z fb jeszcze sobie jakoś radzą, ale z instagramem i tik tokiem ni hu hu.

tydzień temu zdjęcie dodane na insta, warunki spełnione, pisałam również im w wiadomości, ale zero odzewu ;(

Warto też sprawdzić np. z innego profilu na Fb, czy zdjęcie jest w ogóle widoczne, bo ja np widzę swój komentarz oczywiście ze swojego profilu, ale już z innego profilu jest niewidoczne i tym samym nie polubione przez Mlekovitę... Wyświetl w wątku >>
0 0

zof83

#7202048 Napisano: 27.08.2024 17:53:51 w Żabka
rufus napisał(a):

zof83 napisał(a):

Działa Wam strona z konkursem Lecha / laporzezwienie.pl, bo u mnie cały czas błąd 403?

Dziala

Dzięki za info, przeszłam na Lte i zadziałało, wczoraj musieli przyblokować na WiFi, bo kod wpisywałam nieprawidłowy i nie wchodził 🤦‍♀️ Wyświetl w wątku >>
0 0

zof83

#7202046 Napisano: 27.08.2024 17:48:35 w Żabka
Działa Wam strona z konkursem Lecha / laporzezwienie.pl, bo u mnie cały czas błąd 403? Wyświetl w wątku >>
0 0

zof83

#7201341 Napisano: 23.08.2024 21:53:36 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam 2 karnety 3-dniowe na SBM Festival, 350 zł/ sztuka Wyświetl w wątku >>
0 0

zof83

#7199802 Napisano: 19.08.2024 08:38:02 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Karta Decathlon o wartości 400 zł za 340 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

zof83

#7199138 Napisano: 14.08.2024 15:31:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

leniuszka napisał(a):

vixen napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

asiam napisał(a):

Czy ktokolwiek może się pochwalić .że udało mu się kupić Nuii w sieci Lewiatan na konkurs ?

Tak, udało mi się na początku konkursu w jednym z dwóch lewiatanów które mam. Trafiłam na świeżą dostawę. Ale od tamtego czasu w żadnym z Lewiatanów już nuii nie było.

Na stronie głównej jest, że należy dokonać zakupu z kartą Lewiatan. Widzę, że są chętni na zakup paragonów. W zgłoszeniu nie wymagają podania karty, ciekawe jak będzie po wyborze zwycięzcówemotka   Nie kojarzę czy był wcześniej taki wymóg w ich konkursach?

Ja zapłaciłam za 2 lody 12zł, a pani kasjerka powiedziała, że kartę lewiatan skanujemy za zakupy powyżej 15zł. Więc mam zakup bez karty. Ale ogólnie to na paragonie nie ma informacji o nr karty, tylko jest osobny wydruk

To mają niejednilite zasady, dziwne. Ja mam zakup tylko dwóch lodów, kwota 11,98 zl i na paragonie  wydrukowany numer karty

u mnie nie ma wydrukowanego nr karty a zeskanowałam przy zakupie.

Zapewne dużo zależy od systemu jaki jest na sklepie, bo Lewiatany to zarówno delikatesy z kasami samoobsługowymi, jak i małe osiedlowe sklepiki... Wyświetl w wątku >>
0 0

zof83

#7198546 Napisano: 12.08.2024 08:23:16 w Kupię...
Kupię voucher ITAKA o wartości max 4500 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

zof83

#7196936 Napisano: 05.08.2024 14:13:28 w WC - rozmowy o wszystkim
elmas napisał(a):

elemelex napisał(a):

Ktoś wie jak się płaci kartą podarunkową z biedronki? Inaczej niż e-kodem? Da się na samoobsługowej?

Jeśli chodzi Ci o plastikową kartę, nie udało mi się takiej użyć przy kasie samoobsługowej. Nie jestem pewna, bo to było jakiś czas temu, ale wydaje mi się, że kasjerka musiała włożyć kartę do czytnika przy zwykłej kasie i dopiero wtedy płatność przeszła.

Z tego co kojarzę (chyba nawet płaciłam na kasie samoobsługowej), to trzeba przeciągnąć paskiem magnetycznym przez czytnik, a najpierw wybiera się płatność kartą. Wyświetl w wątku >>