Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika rufus

rufus

#7383632 Napisano: dzisiaj o 17:57:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ksiezniczkazasnela napisał(a):

W jakich godzinach rejestrujecie paragony na loterie? W ZADNEJ NIGDY nie wygrałam nawet natychmiastowej, a niektórzy stad po kilkanaście, podzielcie się rada emotka

Nie ma na to zlotej rady.
Mozesz zostac hurtownikiem, ale to tez nie daje 100% szans.  emotka
Probuj szczescia i badz cierpliwa. emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7383624 Napisano: dzisiaj o 17:48:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

mia napisał(a):

mia napisał(a):

Wczoraj, na koniec naszej korespondencji, zadałam im jeszcze dwa pytanie:
1) Co mogę jeszcze zrobić teraz?
2) Czy mają zwyczaj informować mailowo o wyniku weryfikacji (bez względu na to, czy pozytywna, czy negatywna).
Na razie nie doczekałam się odpowiedzi.
Może radzą się już prawnika.emotka

Szanowna agencja do tej pory nic mi nie odpisała, choć wczoraj byli błyskawiczni (może mam już bana u nich i koniec tematu), a mi narosło już kolejne pytanie:
3) Co zrobić, jeśli na paragonie nie ma miejsca na adnotację i pieczątkę? Co by nie było, że się czepiam wszystkiego, niżej obrazki - strona A i strona B paragonu.
Mam swój pomysł, jak z tego wybrnąć, ale chodzi o to żeby to było zgodne z duchem agencji... 

I nie wiem, czy agencja zdaje sobie sprawę, że są sklepy, gdzie paragon jest wielkości biletu tramwajowego...

A co zrobic, jeśli sklep odmówi pieczątki. Jutro w wolnej chwili naskrobię maila do agencji i sponsora. A co mi tam. Wygrać nie wygrałam. Ale tyłki pozawracam.

To jest wlasnie podwojna loteria na kogo sie trafi.. U mnie kobitka powiedziala ze nie moze dac pieczatki i zadzwonila po kogos innego. Przyszedl gosc i byl troche zorientowany, bo zapytal nawet co jest co wygrania i ze musi sprawdzic te loterie bo sam ostatnio widzial cos z perły. Generalnie machnal reką, na luzi
e.

A co do tego gdzie ma byc pieczatka, u mnie akurat klepnieta na wydrukowanych literach, nie bylo problemu z weryfikacja.. Wyświetl w wątku >>
1 newgirl 0

rufus

#7383613 Napisano: dzisiaj o 17:24:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
KaNaFaPiNiFi napisał(a):

Odpowiedź agencji: 

Dzień dobry,Dziękujemy za kontakt.Widzę w naszym systmie Pana zwycięskie zgłoszenia, w każdym z przyadków opis na dowodzie zakupu wskazuje na kawę Tchibo, natomiast zgodnie z regulaminem produktem promocyjnym jest kawa Eduscho, zgłoszenia zostały więc odrzucone. Mając świadomość stosowania przez sklepu różnych zapisów na dowodach zakupu regulamin przewiduje możliwość zgłoszenia takiego wododu zakupu a zdnotacją sklepu o produkcie promocyjnym. Każde zgłoszenie z adnotacją potwierdzające zakup Kawy Eduscho jest weryfikowane pozytywnie.Zgodnie z regulaminem opis na dowodzenie zakupu musi dać możliwość identyfikacji produktu promocyjnego, tak więc musi się na niż znależć nazwa Eduscho/Edu/Family/Fam, samo Tchibo nie jest wskazuje na produkt promocyjny.Regulamin przewiduje publikację zwycięzców, nie są natomiast wysyłane maila ze statusem każdego zgloszenia. Nadmieniam, iż udział w loterii jest dobrowolny a akceptacja regulaminu przy zgłoszeniu jednoznaczna z zapozaniu się z nim i akceptowaniem warunków udziału w loterii.

czekam jeszcze na odpowiedź sponsora konkursu czyli Tchibo osobiście zachęcam do zaspamowania merytorycznego  skrzynki  service@tchibo.pl żeby ktoś zareagował w tej sprawie bo to się w głowie nie mieści co się dzieje. 

Jesli nie pozwolą mi przekazać paragonów z adnotacją + pieczątka to skromne 300zl w plecy. 

Plus życzę powodzenia osobie która „wygra” w tej loterii samochód

Jak nie pozwolą? Wlasnie w tym mailu napisali ze przewiduja taka mozliwosc (łaskawieemotka )

Dzis dostalem pozytytywna weryfikacje po przeslaniu paragonow z pieczatka i podpisem Wyświetl w wątku >>

rufus

#7383446 Napisano: dzisiaj o 12:28:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

No ale bez przesady... mam zdjęcie paragonu z produktem (na paragonie mam Tchibo Family),a jeszcze muszę iść po pieczątkę?

Takemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7383412 Napisano: dzisiaj o 11:45:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
newgirl napisał(a):

Na jakiego meila piszecie w sprawie eduscho?

Jesli chodzi o kontakt z agencja to przez formularz kontaktowy na stronie Wyświetl w wątku >>
1 newgirl 0

rufus

#7383405 Napisano: dzisiaj o 11:25:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Po prostu pieczatka i napis ze to eduscho Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7383384 Napisano: dzisiaj o 10:50:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja dostalem informacje ze moje paragony jeszcze nie byly weryfikowane, ale z tego co widzą to beda negatywnie (procz pieczatki musi byc adnotacja). W miedzy czasie skoczylem do sklepu po pieczątki i doslalem im mailowo..i czekam. Wyświetl w wątku >>

rufus

#7383361 Napisano: dzisiaj o 10:19:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
KaNaFaPiNiFi napisał(a):

rufus napisał(a):

mia napisał(a):

Z odpowiedzi w mailu - weryfikacja negatywna. Uj mnie strzelił, odpisałam, co o tym myślę, a teraz zastanawiam się nad prowadzeniem korespondencji ze sponsorem. emotka
Na razie się wyłączam, bo s.z.l.a.g mnie trafia. Już nawet nie chodzi o te 100 zł, choć piechotą nie lata, ale o to ile będzie negatywnych weryfikacji... emotka  A w tym pewnie i moja druga wygrana.

Nie no jaja sobie robią jakies. emotka
W ogole niby ta weryfikacja jest otwarta i mozna zalatwic to pieczatka sklepu czy negatywna i temat zamkniety? Tak czy siak bylbym za tym zeby temat pchnac gdzies dalej..emotka

pociągnijmy temat dalej ja zaraz do nich będę dzwonił zobaczę co powiedzą, bo to jest skandal...
i potem obowiązkowo trzeba skontaktować się ze sponsorem
chyba nie wiedzą z kim się na wojnę szykują

I co powiedzieli?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7383351 Napisano: dzisiaj o 10:00:02 w co chcielibyście wygrać?
Bede smialy. 200k z tyskiegoemotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7383307 Napisano: 11.08.2026 23:08:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fan-mandaryny napisał(a):

Z Tobą to chyba nikt nie ma startu. emotka  Ja 3500 około. Ja wysiadam. emotka

Cos Ty. Wymiatacze tutaj sie nie udzielaja, ale wyniki w grach robią. emotka Ja moze zalapie sie na srebrna zawieszke. emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7383289 Napisano: 11.08.2026 22:25:58 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
rudzixon napisał(a):

Wydedukowaliśmy, że mogą być to koszulki z Porto

A ja nic nie mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7383285 Napisano: 11.08.2026 22:13:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Milosinka napisał(a):

Jak tam wasze wyniki Pepsi ? Ja najlepszy 4300

Slaby Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7383052 Napisano: 11.08.2026 14:55:07 w moje dzisiejsze wygrane :)
2x100 dino namyslow emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7383039 Napisano: 11.08.2026 14:03:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pofatyguje sie po pieczatke ( o ile mi ja przybija) ale teraz zastanawiam sie czy advalue stwierdzi ze czas regulaminowy juz minal.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7383032 Napisano: 11.08.2026 13:43:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zebry napisał(a):

Czy może cos nie tak policzyłam, ale w Eduscho jest 3000 nagrod po 100zl. Loteria trwa 60 dni. Wiec 3000/60 daje 50 nagrod dziennie. A jak narazie w wynikach chyba maksymalnie w jednym dniu 6 osob ma pozytywna weryfikacje.

Dobrze policzylas.
To pewnie negatywne weryfikacje.
Ludzie sa nieswiadomi ze nagroda im przepadnie, bo nie daja zadnej informacji a dopiero gdy sie do nich napisze. Wyświetl w wątku >>

rufus

#7383017 Napisano: 11.08.2026 13:21:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Z odpowiedzi w mailu - weryfikacja negatywna. Uj mnie strzelił, odpisałam, co o tym myślę, a teraz zastanawiam się nad prowadzeniem korespondencji ze sponsorem. emotka
Na razie się wyłączam, bo s.z.l.a.g mnie trafia. Już nawet nie chodzi o te 100 zł, choć piechotą nie lata, ale o to ile będzie negatywnych weryfikacji... emotka  A w tym pewnie i moja druga wygrana.

Nie no jaja sobie robią jakies. emotka
W ogole niby ta weryfikacja jest otwarta i mozna zalatwic to pieczatka sklepu czy negatywna i temat zamkniety? Tak czy siak bylbym za tym zeby temat pchnac gdzies dalej..emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7382904 Napisano: 11.08.2026 09:21:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kuleczkar napisał(a):

A oni sami się odezwali z negatywną weryfikacją czy Ty do nich pisałeś, bo nie widziałeś się na liście? Ja wygrałam 5.08, w ten sam dzień odesłałam dane i widzę, że są weryfikacje za 6 i 7.08, a mnie z 5ego nie ma. Opis na paragonie jak Twój, tyle że z Biedry i fota paragonu z kawą Eduscho Family w tle wysłałam....

Podbijam pytanie. Czy z weryfikacja piszą maila? Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

rufus

#7382709 Napisano: 10.08.2026 14:25:09 w Czy informują/ informowali?

rufus

#7382691 Napisano: 10.08.2026 13:50:20 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Monika11 napisał(a):

Fortis nadał przesyłkę ,  czy mogą być to bony z Orlen z Coca Coli ?

Tak Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

rufus

#7382657 Napisano: 10.08.2026 12:45:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

Czy dostaliście dziś bon do Lidla od Studio Rec z konkursu Warki? Dotarła do mnie karta, ale jest nieaktywna. Czy tez tak ktoś ma?

Jest 0 pln Wyświetl w wątku >>
0 0