Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika rufus

rufus

#7112892 Napisano: 31.07.2023 11:23:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moskala22 napisał(a):

Zgłaszalam w sobotę paragon z Fuzetea i policzyli mi za niego 12 pkt. To raczej błąd, prawda?

Skoro 1 produkt 1 pkt to tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7112875 Napisano: 31.07.2023 10:25:31 w Czy informują/ informowali?
gregory napisał(a):

Yazpik napisał(a):

mietowa napisał(a):

Capri Sun z głównymi, ktoś coś emotka ?

A ostatni etap już był? emotka

Czy wybierają tam z puli całej czy raczej z już nagrodzonej grupki małej?

Z całej puli. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7112873 Napisano: 31.07.2023 10:23:13 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

cb656 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Jeśli został uruchomiony i używany przez kilka dni to też?

A jaki to problem przywrócić ustawienia fabryczne? emotka

Żaden. Pytanie czy inny klient kupi telefon, który był już użytkowany.

Dziwne. Ludzie zabijają się o ciuchy w sklepach z używaną odzieżą, a mieliby się przejmować, że telefonu ktoś używał kilka dni? I co się stało? Zepsuł się przez to? No już bez jaj... emotka

Z punktu widzenia zwracajacego dobrze, ze dostanie cala kase za zwrot..
.. ale ja jako kupujacy chce otrzymac towar w 100% nowy, fabrycznie zapakowany.. wiec tak.. Przeszkadzaloby mi ze ktos ten telefon uzywal kilka dni, bo nie wiem czy nie ma tam jakiejs ukrytej wady a ja place za pelnowartosciowy produkt.

Kiedys troche czytalem o tym, ze zdarzaja sie praktyki w sklepach ze sprzedaja takie sprzety po zwrotach jako nowe i kupujacy nie ma swiadomosci.

Rok temu tez trafilem na taki tv z elektromarketu, niby nowy, oryginalnie zapakowany a okazalo sie ze nie odbiera kanalow, a jeszcze pozniej zauwazylem odprysk na krawedzi.. wiec NIE BYL nowy.

Jeszcze wczesniej mialem sytuacji tez wlasnie z telefonem.. Kupilem jako nowy z plomba(!!) na pudelku i calkowicie przypadkiem w autoryzowanym serwisie dowiedzialem sie, ze ten telefon byl juz uruchamiany wczesniej. Takie oszukanstwo. emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7112780 Napisano: 30.07.2023 18:13:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

Czy ktoś podpowie? emotka  
4 dniowy karnet na Fest Festival w Chorzowie od Smolara to jest dla dwóch osób czy jednej ? Bo zgłupiałam, myślałam, że dla dwóch a w reg nie jest określone i wychodzi, że dla jednej ????

Dla jednej. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7112764 Napisano: 30.07.2023 17:32:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konradowska napisał(a):

rufus napisał(a):

Konradowska napisał(a):

rufus napisał(a):

Konradowska napisał(a):

rufus napisał(a):

Kalisz w familijnych od 1 dnia do teraz ma wpisanych ponad 5000 paragonow.
Jak to mozliwe? Łatwo policzyc jaki bylby to koszt tych ciastek..

Dziac sie musi dopiero w loteriach gdzie nie ma listy zwyciezcow, a tak jest w wiekszosci.

I pozniej sie dziwimy ze "nawet" na kilkadziesiat zgloszen nie mozja trafic

Skąd jest wniosek, że kupili 5 tysięcy paragonów?  x przeciętnie 6-7 zł to chcesz powiedzieć, że któś wydał 30 k aby wygrać...dajmy na to  5 tysięcy zł? 
Nie widzę nigdzie licznika, ile dana osoba ma zgłoszeń.

ale ja nie wiem czy kupili czy co zrobili?

Pierwszy ich paragon ma nr 281943 a ostatni 287289, wpisują je kolejno co widać na screenie..

Ale to pokazuje, że ktoś kupił na tej samej kasie, a nie, że kupił 5 tysięcy paragonów haha No ludzie, ja mam w Żabce 1 kasę samoobsługową i zawsze tam coś biorę, nawet niekonkursowe sama sobie klikam i tez numery niedaleko od siebie. Przeciez równie dobrze ten Kalisz mógł kupić 50 paragonów, za 2 dni 30, a za kolejne 3 dni 80 paragonów itd, a każdego dni mogły tam być robione normalne zakupy przez zwykłych ludzi. emotka  Ja myślałam, że to sprawdziłeś i są wygrane np 28001, 28002,28003...., że te numery można realnie sprawdzić, a tak to tylko wiemy, że kasują sobie na 1 kasie, pewnie samoobsługowa gdzieś w roku Carrefoura czy tam innego marketu.

Dobra, moze mniej.
Co nie zmienia faktu ze hurt emotka

No jasne ale to jest konkurencja. Im więcej kupię, tym więcej mam szans. To samo Kalisz, Poznań czy Pcim Dolny. Ale nikt mi nie powie, że w NAV nie można wygrać. W Lavazza mam np. 3 filiżanki, wymarzone, bo komplet musiał być emotka  Kupiłam w Stokrotce 16 kostek kawy w promocji po 13 zł (czyli i tak za grosze, bo zawsze płacę za nią ok.20 zł), to jest koszt jakiś 180 zl? I mam 3 zestawy filiżanek. Warte niby po 3X120 zł =360 ale już bez przesady, zawyżyli cenę. Nie ważne, w każdym razie, nie dość, że kawę dorwałam za pół darmo to mam zestaw filiżanek za darmo.
13 X przegrałam
3x wygrałam
no sorry ale mam wrażenie, że tu każdy myśli, że zainwestował w całe 2-3 paragony i już mu się należy wygrać. Niestety, takie są realia, że w loteriach nie ma aż tylu nagród żeby wygrywał co np. 2 paragon.

U mnie filizanki 2/3.
Kilka 50tek tez trafilem.
I mam ambicje na wiecej..emotka

W innych loteriach nav tez wygrywam. Wyświetl w wątku >>

rufus

#7112757 Napisano: 30.07.2023 17:11:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konradowska napisał(a):

rufus napisał(a):

Konradowska napisał(a):

rufus napisał(a):

Dziac sie musi dopiero w loteriach gdzie nie ma listy zwyciezcow, a tak jest w wiekszosci.

Skąd jest wniosek, że kupili 5 tysięcy paragonów?  x przeciętnie 6-7 zł to chcesz powiedzieć, że któś wydał 30 k aby wygrać...dajmy na to  5 tysięcy zł? 

Pierwszy ich paragon ma nr 281943 a ostatni 287289, wpisują je kolejno co widać na screenie..

Ale to pokazuje, że ktoś kupił na tej samej kasie, a nie, że kupił 5 tysięcy paragonów haha No ludzie, ja mam w Żabce 1 kasę samoobsługową i zawsze tam coś biorę, nawet niekonkursowe sama sobie klikam i tez numery niedaleko od siebie. Przeciez równie dobrze ten Kalisz mógł kupić 50 paragonów, za 2 dni 30, a za kolejne 3 dni 80 paragonów itd, a każdego dni mogły tam być robione normalne zakupy przez zwykłych ludzi. emotka  Ja myślałam, że to sprawdziłeś i są wygrane np 28001, 28002,28003...., że te numery można realnie sprawdzić, a tak to tylko wiemy, że kasują sobie na 1 kasie, pewnie samoobsługowa gdzieś w roku Carrefoura czy tam innego marketu.

Dobra, moze mniej.
Co nie zmienia faktu ze hurt emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7112748 Napisano: 30.07.2023 16:37:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konradowska napisał(a):

rufus napisał(a):

Pierwszy ich paragon ma nr 281943 a ostatni 287289, wpisują je kolejno co widać na screenie.. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7112747 Napisano: 30.07.2023 16:32:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Credo89 napisał(a):

Warto byłoby napisać  do agencji, że wałkiem śmierdzi na odległość,
niech chociaż wiedzą że ludzie nie są idiotami, a ich zabezpieczenia i systemy są do d...

Skoro jest na liscie to przeszedl weryfikacje.
Agencja doskonale wie o takich dzialaniach ale nie moga lub nie potrafia nic zrobic.  emotka

Pracownik agencji NAV juz wypowiadał się na ten temat tutaj na forum, bo Kalisz rzadzi w ich wielu loteriach i byla juz dyskusja na ten temat. emotka  
post nr #7079189
case Wyświetl w wątku >>

rufus

#7112727 Napisano: 30.07.2023 14:40:27 w WC - rozmowy o wszystkim
dany-duszek napisał(a):

mugolinka napisał(a):

Czy ktoś kupował telefon przez internet , po czym go zwracał bez podania przyczyny po kilku dniach po przetestowaniu ? Jak wygląda ewentualny zwrot gotówki? Odliczają jakiś procent ?

chyba nie ma takiej możliwości, ponieważ powinieneś mieć taką samą możliwość sprawdzenia jak w sklepie stacjonarnym, a w sklepie stacjonarnym chyba nikt ci  nie włączy telefonu bez zakupu, jedynie w salonach operatora sieci komórkowej tak robią. Więc w takim wypadku mogą ci zwrócić kwotę jaką otrzymają za sprzedaż jako telefon używany.

Jest taka mozliwosc. Moze zwrocic jesli byl zakupiony przez internet i jako osoba fizyczna. Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

rufus

#7112703 Napisano: 30.07.2023 13:20:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cynamon28 napisał(a):

rufus napisał(a):

Jak to mozliwe?
Codzien nawet kilkaset moze byc

Może ktoś ma sklep

I pozniej zwrot? Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7112701 Napisano: 30.07.2023 13:15:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Wyświetl w wątku >>
1 rooney 0

rufus

#7112601 Napisano: 29.07.2023 13:23:56 w Paragony na trwające konkursy
Kupie rockstar CIRCLE Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7112505 Napisano: 28.07.2023 17:51:05 w co chcielibyście wygrać?
baxter napisał(a):

A ja bym chciała wygrać głośnik bezprzewodowy, przegapiłam te ostatnie konkursy a bylo sporo glosnikow  emotka

https://www.konkursrockstar.pepsi.pl/

Mały no ale...bezprzewodowy.

Ja chce nieustannie bon wakacyjny
Familijne?
A moze Turyn z lavazzy? emotka Wyświetl w wątku >>
1 baxter 0

rufus

#7112468 Napisano: 28.07.2023 15:57:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Skaner z fuze tea dziala wam prawidlowo?
Zaliczylo mi troche inaczej niz powinno i nie wiem czy sie przejmowac czy cieszyc?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7112390 Napisano: 28.07.2023 13:17:41 w Paragony na trwające konkursy
Kupie rockstar na circle k Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7112026 Napisano: 27.07.2023 13:13:27 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

Wkurza mnie to co ostatnio dzieje się na forum.
NOWY JEDEN I TEN SAM użytkownik, który rejestruje się po to, żeby dopiec innym i próbować siać zamęt.
Wkurza mnie, że inni nie potrafią czytać to co pisze, lub uporem maniaka nie respektują regulaminu, który ponoć przeczytali. Nie jestem świętoszkiem, ale jeśli jest napisane WYRAŹNIE, że w temacie MOJE DZISIEJSZE WYGRANE, chwalimy się TYLKO WYGRANYMI NAGRODAMI, to po co pisać jakieś dodatki, które potem dolewają oliwy do ognia... wygrana koszulka LECH... na znaleziony kapsel... A po co to dopisywać? Później znajdzie się jeden czy drugi, który musi to skomentować i później pół strony wywodu o tym... Za takie osobiście wklepywałbym po 2-3 karniaki... Niektórzy zachowują się jak dzieci w przedszkolu.
- Mam lizaka...
- A ja mam większego lizaka...

Jedyne, co mi przychodzi na myśl, to to, że wpisy dodają dzieci...
Wiem, narażę się na pewnie minusy, czy niepochlebne komentarze... Ale ludzie, szanujmy się. Jeśli ma być fajna atmosfera na forum, to nie dajmy się kretom (chodzi mi o jednego i tego samego pana, który cały czas komentuje co nie trzeba na nowe konta) i tam gdzie trzeba, wpisujmy to co trzeba...

pozdrawiam

A da sie sprawdzic lub wiadomo jaki ma oficjalny nick? Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7111737 Napisano: 26.07.2023 13:22:35 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Tyskie i mragowska to porazka. Nie da sie tam wygrac Wyświetl w wątku >>

rufus

#7111699 Napisano: 26.07.2023 11:57:38 w Kupię...
Kupie 1000 zl do allegro Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7111567 Napisano: 25.07.2023 20:22:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Też myślę.że Nivea-Hebe chodzi by się zalogować na swoje konto w klubie wtedy zgłoszenie przechodzi bez problemu.
Mnie zdziwiło,że 48 godzin weryfikacja paragonu ale u mnie zajęło to tylko 24 godziny już mam zweryfikowany pozytywnie.

Gdzie tam sie loguje?
Wyslalem 2 zgloszenia i nic takiego nie robilem. Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

rufus

#7111395 Napisano: 25.07.2023 12:35:30 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
SPPRZRDAM:
4-dniowy karnet (ważny 09.08.2023 r. – 13.08.2023 r.) na Fest Festival w Chorzowie z dostępem do pola namiotowego o łącznej wartości 949,00 zł Wyświetl w wątku >>
0 0