Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika rufus

rufus

#6433460 Napisano: 27.11.2017 11:13:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
wrrrryyy napisał(a):

stellasz napisał(a):

rat napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

rufus napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

rufus napisał(a):

Piekna kreatywnosc kartki z TMOBILE z 25 listopada..Rece opadają.

Nie tylko z tego dnia emotka inne fotki pięknie dopracowane, widać sporo poświęconego czasu a wygrywają fotki "obrobione" w 2 min. Nie wiem czym się to jury kieruje emotka

wlasnie tak. sam troche sie napracowalem i wydawalo mi ze ze calkiem fajny pomysl. a tu takie cos. bez zadnej inwencji tworczej. a nawet bez udekorowania chociazby.. wiele dobrych prac było z ciekawymi pomyslami

mój mąż stwierdził że jest losowanie skoro nagradzają byle... że wiele pieknych kartek jest niedoceniana

Nie przesadzajcie, bo jest pół na pół , połowa konkursowiczów i połowa "zwykłych Kowalskich" nagrodzonych.  Ja byłam bardzo przerażona jak zobaczyłam, że wygrywają tutaj znowu znajome nazwiska. A teraz się ciesze bo jest światełko w tunelu

Minus jedynie, że trzeba mieć dziecko , albo partnera do zdjęcia.

trzeba mieć abonament w T-mobile żeby wysłać zgłoszenie? Nie zauważyłam w regulaminie emotka  odrzucili moją kartkę , myślałam że przez to ze mój numer nie jest z T-mobile. Na fotce byłam tylko ja

W regulaminie jest taki punkt:

„Zabrania się stosowania fotomontaży polegających na łączeniu elementów zdjęcia pochodzących z różnych plików lub dokonywania zmian oryginalnej kompozycji zdjęcia.”

Może dlatego odrzucili…
Bo numer z innej sieci nie ma znaczenia, przynajmniej w przypadku moich zgłoszeń emotka   

Trudno powiedziec dlaczego odrzucili. Moje zdjecie tez było zgodne z regulamin a odrzucone, po czym wrzucone pozniej -przyjete.
Takie łączone zdjecia, ktore niby nie powinny byc zaakceptowane są widoczne w galerii..duzo jest takich. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6433376 Napisano: 27.11.2017 01:43:50 w Dyskusje o wynikach konkursu
rufus napisał(a):

assal napisał(a):

Lavar: Od dawien dawna w konkursach doceniana jest głównie przeciętność. Czasem coś lepszego gdzieś nagrodzą, ale to w drodze wyjątku i od święta. Szybko to się nie zmieni, bo ci, co nagrody sponsorują, chcą cyferek i wyników na koniec - ilość z jakością w świecie konkursowym nie idzie niestety w parze emotka

chyba sprobuje tej przecietnosci w takim razie. moze to jest sposob

dodam ze moja praca dodana za pierwszym razem zostala odrzucona. dodana kilka godzin pozniej bez zadnych poprawek, zostala zaakceptowana.. napisalem maila i czekam na odpowiedz Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6433374 Napisano: 27.11.2017 01:15:56 w Dyskusje o wynikach konkursu
assal napisał(a):

Lavar: Od dawien dawna w konkursach doceniana jest głównie przeciętność. Czasem coś lepszego gdzieś nagrodzą, ale to w drodze wyjątku i od święta. Szybko to się nie zmieni, bo ci, co nagrody sponsorują, chcą cyferek i wyników na koniec - ilość z jakością w świecie konkursowym nie idzie niestety w parze emotka

chyba sprobuje tej przecietnosci w takim razie. moze to jest sposob Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6433372 Napisano: 27.11.2017 00:52:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
koniczynka123 napisał(a):

rufus napisał(a):

Piekna kreatywnosc kartki z TMOBILE z 25 listopada..Rece opadają.

Nie tylko z tego dnia emotka inne fotki pięknie dopracowane, widać sporo poświęconego czasu a wygrywają fotki "obrobione" w 2 min. Nie wiem czym się to jury kieruje emotka

wlasnie tak. sam troche sie napracowalem i wydawalo mi ze ze calkiem fajny pomysl. a tu takie cos. bez zadnej inwencji tworczej. a nawet bez udekorowania chociazby.. wiele dobrych prac było z ciekawymi pomyslami Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6433369 Napisano: 27.11.2017 00:34:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
Piekna kreatywnosc kartki z TMOBILE z 25 listopada..Rece opadają. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6433366 Napisano: 27.11.2017 00:18:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
0 0

rufus

#6431113 Napisano: 21.11.2017 12:58:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
To liczy się tylko przedmiot a nie też sposób w jaki się napisało?  emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

rufus

#6430714 Napisano: 20.11.2017 18:28:01 w Dyskusje o wynikach konkursu
constantine napisał(a):

rufus napisał(a):

coccinelle napisał(a):

Toyota Allegro: coś czułam, że będzie dziś aparat... emotka

Niesamowity zakup.  emotka

dwie minuty temu dzwonili do p.Radka z Ostrołęki,który 10 lat temu kupił aparat cyfrowy,z którym przemierzył pół Europy...a teraz zapakuje go do
nowej Toyoty
gratulacje emotka i zazdraszczam bez zawiści

Dzwonią chyba wcześniej między 10 a 15, tylko po 18 odtwarzają rozmowę. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6430712 Napisano: 20.11.2017 18:25:02 w Dyskusje o wynikach konkursu
coccinelle napisał(a):

Toyota Allegro: coś czułam, że będzie dziś aparat... emotka

Niesamowity zakup.  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6430413 Napisano: 20.11.2017 11:25:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
allegro z rmf dzwonią i rozmowa jest na antenie? czy odtwarzają? Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6429869 Napisano: 17.11.2017 21:12:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luzak napisał(a):

czy w winiarach można wygrać 2 razy na ten sam nr telefonu?

Można 3 razy. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6426395 Napisano: 09.11.2017 15:13:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shell napisał(a):

lolka182 napisał(a):

shell napisał(a):

Dostałam maila od Avanti z kodem na Sims 4 PC.Czy odsprzedawaliście taki kod? Jaką ma wartość? emotka

ciężko sprzedać... ;/ wystawiłam za 45 i nie zeszło  emotka

w media expert widzę ją za 80zł. to to?i za 45 zł nie zeszło? emotka
to jest jakas okrojona wersja? nie znam sie na tym

Jak to w ogole wystawić te całe SIMS 4 PC? Ma ktos linka czy coś? emotka

To jest wersja cyfrowa, kod - klucz do pobrania. Nie bedzie kosztować tyle co wersja w pudełku w sklepie. A jesli sprzedaje to wiele osob na allegro to tym bardziej, cena bedzie niska. Wyświetl w wątku >>
1 shell 0

rufus

#6426375 Napisano: 09.11.2017 14:46:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Neskafe żabka cisza? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6426370 Napisano: 09.11.2017 14:40:55 w Informują
madzia34 napisał(a):

cb656 napisał(a):

To bardzo miłe ze strony Organizatora, że uprzedza emotka emotka

ciekawe czy kazdy  to dostaje czy faktycznie wygrani:)

To jest na stronie internetowej. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6425781 Napisano: 08.11.2017 11:31:19 w Informują
100 z Lays, za 8 tydzień Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6425347 Napisano: 07.11.2017 11:23:31 w Czy informują/ informowali?
agniehaha89 napisał(a):

rufus napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

rufus napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

I domkiem z allmette się nikt nie pochwali ?

jakoś cisza - jeśli ja wygram to na pewno się pochwalę emotka

podobno już wczoraj dzwonili do kogoś ale nie udało im się skontaktować z laureatem 

a skad to wiadomo?

z fb

Udało.Almette. Puszysty smak natury. I został powiadomiony wczoraj. Weryfikujemy jeszcze prawo do nagrody laureata. Wkrótce opublikujemy informację na naszym profilu. Pozostałe wyniki są już na stronie www. Prosimy o jeszcze odrobinę cierpliwości... :)

ale to informacja jaką zamieścili 3 godziny temu a godzinę temu napisali, że nie udało im się skontaktować z laureatem "Proszę jeszcze chwilę poczekać, wczoraj nie udało nam się skontaktować z laureatem nagrody głównej. Prosimy o jeszcze odrobinę cierpliwości..."

To są dwie sprzeczne informacje. Raz piszą że został powiadomiony, a potem nie udało im się skontaktować..

Chyba, ze mają na mysli wtórny kontakt. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6425334 Napisano: 07.11.2017 11:11:46 w Czy informują/ informowali?
agniehaha89 napisał(a):

rufus napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

podobno już wczoraj dzwonili do kogoś ale nie udało im się skontaktować z laureatem 

a skad to wiadomo?

z fb

Udało.
Almette. Puszysty smak natury. I został powiadomiony wczoraj. Weryfikujemy jeszcze prawo do nagrody laureata. Wkrótce opublikujemy informację na naszym profilu. Pozostałe wyniki są już na stronie www. Prosimy o jeszcze odrobinę cierpliwości... :) Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

rufus

#6425324 Napisano: 07.11.2017 11:05:55 w Czy informują/ informowali?
agniehaha89 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

a skad to wiadomo? Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6425101 Napisano: 06.11.2017 18:46:18 w Informują
Wakacje z orange.. Informacja na stronie.

Wyświetl w wątku >>

rufus

#6424878 Napisano: 06.11.2017 13:05:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deski winiary wykluczaja sie w jakis sposob z odbiorem 100 zł? Wyświetl w wątku >>
0 0