Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika rufus

rufus

#7254742 Napisano: 17.04.2025 15:32:02 w Czy informują/ informowali?
Claudia77 napisał(a):

Marta339 napisał(a):

nieprzytomna napisał(a):

Stanley???? emotka

też właśnie się zastanawiam....

Pewnie ktos by sie wpisal Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7254723 Napisano: 17.04.2025 15:05:18 w Informują
Informują z Konkurs "Podejmij wyzwanie Kozla" Żabka, 18+

Rodzaj powiadomienia: Mail
Dodatkowe informacje:
:) emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7254650 Napisano: 17.04.2025 13:09:01 w WC - rozmowy o wszystkim
ruotola napisał(a):

Cześć wszystkim. Jestem zarejestrowana na forum od kilku dni. Wcześniej odwiedzałam stronę tylko, aby czerpać wiedzę o aktualnych konkursach. Grywam od dawna z mało spektakularnymi efektami. Jak widzimy z mężem konkursy z naprawdę wartościowymi nagrodami to mąż zawsze mówi, że główna nagroda jest już zarezerwowana dla córki prezesa. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat? Czy wszystkie ogłaszane  tu konkursy są uczciwe? Czy da się wygrać nie zdając jakichś tajnych patentów obecnych tu starych wyjadaczy? Jaką najbardziej spektakularną nagrodę ever wygraliście?

Poczytaj temat " moje dzisiejsze wygrane" Wyświetl w wątku >>
1 wiolka252 0

rufus

#7254635 Napisano: 17.04.2025 12:26:11 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
tormenta77 napisał(a):

Jakie macie zdanie o NAV agency?
Czy trzymają się terminów itd?

Nie odpowiadają na maile.

Jutro mija termin którzy sami określili w mailu jako dostarczenie nagrody, a tu nic nie słychac, zero powiadomień od firm kurierskich...
Cisza....

Nigdy nie mialem problemow. Zawsze ok Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7254615 Napisano: 17.04.2025 10:48:37 w Smolar
Weryfikacja ze slodkiej loterii Wyświetl w wątku >>

rufus

#7254602 Napisano: 17.04.2025 09:50:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
loteryjny napisał(a):

Jak szybko weryfikują zgłoszenia z airwick? Teoretycznie mają na to 2 dni robocze.

Bardzo szybko Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7254523 Napisano: 16.04.2025 21:37:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szczupak napisał(a):

Czy ktos moze mnie nakierowac gdzie w apce Zabki sa te kody za wyzwania, bo coś niedowidzę

Profil - twoje kupony i nagrody Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7254490 Napisano: 16.04.2025 19:21:33 w Czy informują/ informowali?
Stanley do dzis? Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7254449 Napisano: 16.04.2025 14:38:53 w Kupię...

rufus

#7254431 Napisano: 16.04.2025 13:54:10 w Żabka
olojolo napisał(a):

Piszę odnośnie konkursu Lech 0% AR. Czy ktoś z was wygrał coś innego niż piwo? Czy jeżeli znaleźliście na kamerce inna nagrodę, to wyświetlił wam się inny symbol niz puszka?

Sa 3 rozne symbole.
Raz trafilem na inny. emotka
Generalnie granie w to nie ma wiekszego sensu. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7254429 Napisano: 16.04.2025 13:49:37 w Paragony na trwające konkursy
Kupie dino coca cola Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

rufus

rufus

#7253532 Napisano: 12.04.2025 10:55:27 w Smolar
byekitty napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Nie wiem, co to za absurdy znowu... Mam prawo udostępnić numer komu chcę, nie ich sprawa na kogo jest zarejestrowany. I tak im napiszę, jeśli kiedykolwiek do mnie uderzą w tej sprawie...

Dokladnie tak , mam takie sami zdanie emotka  mogę mieć i 3 numery zarejestrowane na siebie ,  a telefon z takim starterem już " uruchomionym" moze dostać np teściowa w prezencie która sama nie ogarnęłaby sobie  rejestracji i szczerze wolę ze jest on na mnie bo w razie jakichkolwiek problemów w sieci nie muszą jej ciągac po salonach...a napewno będąc schorowaną to ostatnia rzecz o ktorej by marzyła....Nic nikomu do tego czy zarejestrowany numer na siebie dam córce w prezencie czy teściowej do własnego uzytku.Ja nie widzę w tym nic złego i jeśli odezwą się do mnie kiedyś w tym temacie ja także napisze co o tym myślę... Swój numer mogę udostępnić komu mi się podoba i nikomu nic do tego.

Jeszcze chwila I będzie ze z własnego laptopa nie może mąż korzystać bo musi kupić swojego by wysłać zgłoszenie emotka  Moze jeszcze nas odwiedza i sprawdzą czy zgadza się ilość laptopów w domu wraz z liczbą zgloszen z danego domuemotka

Przecież nie ma zakazu korzystania z zarejestrowanej przez kogoś karty. Smolar się stacza na dno.
Kto pamięta agencję, która dzwoniła i pierwszą rzeczą o którą pytali było: "na jaki numer telefonu się dodzwoniłam?” (ci od cyklicznego konkursu w Kauflandzie, ze stówkami na sklep) Agencji już dawno nie ma, nie pamiętam jak się nazywała nawet… Smolarki też nie powinni gryźć ręki, która ich karmi emotka

edit: to była TQ Group - pamięta ich ktoś jeszcze?

Po ilosci loterii i konkursow jakie organizuja i jakie wziecie maja te bibeloty do wygrania, to nie sadze ze sie staczaja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7253531 Napisano: 12.04.2025 10:51:22 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Ale mnie Wedel wkurzył. Nie dość ,że w formularzu przy zgłoszeniu dodaje się zdjęcie czy tam skan paragonu to potem znowu to chcą w formularzu zwycięzcy. I serio jak kupiłam Pawełka to jedyny baton o tej nazwie firmy właśnie Wedel to niby będę mykać po pieczątkę.
Jeszcze ten opis dopisek pracownika WEDEL i pieczątka. Ale mi się wiązanka ciśnie na usta ale policzę do 100.
Jak lubię Pawełki to je odstawię na wieki WEDEL.

Ale czemu mialabys isc po pieczatke? Nazwa pawelek na paragonie przechodzi normalnie weryfikacje. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7253511 Napisano: 12.04.2025 09:15:33 w Smolar
emanuela24 napisał(a):

isiulka napisał(a):

A może ktoś wkleić treść tego maila z prośbą o potwierdzenie operatora telefonu?
Nie, żebym komuś zarzucała kłamstwo bo absolutnie jestem od tego daleka ale serio trudno mi w to uwierzyć i być może jest jakaś gwiazdka, o której nie wspominacie.

Osobiscie Smolara nie lubię bo weryfikuje nie to co trzeba i nie tych co trzeba.

Podaj @ na priv to Ci prześlę
Nawet nie wiem jak tu się wkleja, więc wyślę Ci całego @

Kopiuj -> wklej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7253477 Napisano: 11.04.2025 21:30:45 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bon do zabki ze sierra Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7253316 Napisano: 11.04.2025 13:55:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fan-mandaryny napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

rufus napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Jacie tyle osób z forum pojedzie do Czech z Pilsnera - mogłyby potem napisać tutaj relację z tej wycieczki emotka

I jeszcze z Amsterdamu emotka

Nie zapominajmy  o bardziej kameralnej Barcelonie  emotka

Tak, tak! Koniecznie wygrani powinni napisać o tych wszystkich wyjazdach emotka PS. Jak któryś z nich czyta moją prośbę to proszę aby ją spełnił po wyjeździe, może być priv emotka

Skąd wiadomo, że ktoś z forum wygrał w tym konkursie? Nikt się nie chwalił.

Nie wiadomo. Domniemywanie emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7253164 Napisano: 10.04.2025 21:31:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

rufus napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Jacie tyle osób z forum pojedzie do Czech z Pilsnera - mogłyby potem napisać tutaj relację z tej wycieczki emotka

I jeszcze z Amsterdamu emotka

Nie zapominajmy  o bardziej kameralnej Barcelonie  emotka

Tak, tak! Koniecznie wygrani powinni napisać o tych wszystkich wyjazdach emotka PS. Jak któryś z nich czyta moją prośbę to proszę aby ją spełnił po wyjeździe, może być priv emotka

A Barcelona to który konkurs ? emotka

Stanley ale jeszcze nie bylo. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7253123 Napisano: 10.04.2025 18:34:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

I jeszcze z Amsterdamu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0