Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika rufus

rufus

rufus

#7252951 Napisano: 10.04.2025 11:21:59 w WC - rozmowy o wszystkim
InkaR napisał(a):

czy po wygranej w Kinder przychodzi mail z potwierdzeniem wygranej?

Nie Wyświetl w wątku >>
1 InkaR 0

rufus

#7252762 Napisano: 09.04.2025 14:52:35 w Żabka
mysia napisał(a):

Pewnie już były podobne pytania, ale może mi ktoś odpowieemotka  Czy jeśli mam 2 kody z aplikacji, to muszę wysłać zgłoszenia na siebie, jest to jakoś weryfikowane? Czy mogę swój kod oddać innej osobie?

Mozesz innej. Wyświetl w wątku >>

rufus

#7252751 Napisano: 09.04.2025 14:42:10 w Żabka
Bral ktos juz udzial? 
Znalezienie pudelka to graniczy z cudem chyba emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7252525 Napisano: 08.04.2025 21:41:52 w Żabka
gregory04 napisał(a):

snowflake napisał(a):

A poznać ich będzie można po sąsiedzkich kapciach emotka

Od jutra w Żabce - z wątku o zapowiedziach 

Smolar czy Karlsbad?

Smolar Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7252520 Napisano: 08.04.2025 21:31:17 w Żabka
Anisu napisał(a):

A Pilsner z Żabki były wyniki? Bo nie widzę, żeby ktoś wygrał emotka

Nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

rufus

#7252288 Napisano: 08.04.2025 09:51:42 w Czy informują/ informowali?
rufus napisał(a):

atlantydek napisał(a):

pikawka napisał(a):

atlantydek napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Bratnie dusze w tym Aspe od Pilsnera pracują, też wszystko zostawiam na ostatnią chwilę, dosłownie  emotka

Ej Aspe, ale ja jednak wysyłam co trzeba o 23.59, 59 emotka

Aspe sobie z nas jaja robi emotka   Ej Aspe nie bądź dzik emotka

Olewam ich, przestawiam się na czekanie na Jim Beam, też miał być wczoraj  emotka

Wlasnie dzwonilem emotka
Pani nie zna terminu info ("mysle ze do dzis powinny byc") ale uswiadamiajac ze do wczoraj, to ma zapytac kolegi i odzwonic. emotka

Pani z aspe dowiedziala sie od kolegi "ze maja opoznienie" i wyniki beda do konca tygodnia. emotka

Aczkolwiek jakos wydaje mi sie, ze puszcza to szybciej. Oni czesto sami nie nie wiedza na czym stoja. Wyświetl w wątku >>

rufus

#7252285 Napisano: 08.04.2025 09:45:18 w Czy informują/ informowali?
atlantydek napisał(a):

pikawka napisał(a):

atlantydek napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Bratnie dusze w tym Aspe od Pilsnera pracują, też wszystko zostawiam na ostatnią chwilę, dosłownie  emotka

Ej Aspe, ale ja jednak wysyłam co trzeba o 23.59, 59 emotka

Aspe sobie z nas jaja robi emotka   Ej Aspe nie bądź dzik emotka

Olewam ich, przestawiam się na czekanie na Jim Beam, też miał być wczoraj  emotka

Wlasnie dzwonilem emotka
Pani nie zna terminu info ("mysle ze do dzis powinny byc") ale uswiadamiajac ze do wczoraj, to ma zapytac kolegi i odzwonic. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7252245 Napisano: 07.04.2025 23:12:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tad_pole napisał(a):

Numer paragonu w Schweppes to ten standardowy z górnego prawego rogu??

Ten wpisywalem i zgloszenia byly akceptowane wiec zapewne tak ;) Wyświetl w wątku >>
1 tad_pole 0

rufus

#7252219 Napisano: 07.04.2025 21:33:26 w Czy informują/ informowali?
pikawka napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

pikawka napisał(a):

atlantydek napisał(a):

pikawka napisał(a):

atlantydek napisał(a):

pikawka napisał(a):

GoldenGirl napisał(a):

Pilsner z żabki  ktoś coś wygrał? emotka

Też czekam na info  z niecierpliwością emotka

Po dobranocce wrzucą, ta agencja to wieczorne marki

Dobranocka już minęła emotka

Miałem na myśli różowe pasmo bajek emotka

Taka jestem nakręcona na ten konkurs, aż sama zła na siebie jestem. Mam takie świetne dwa teksty i pewnie nawet stówy nie wygram a czekam na Czechy emotka

To tak jak ja, różnica tylko w liczbie tekstów, bo ja wysłałam 1 arcydzieło emotka

Chyba już dziś się nie dowiemy..,,

Dowiemy. Czesto wysylaja maile nawet po 23 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7252174 Napisano: 07.04.2025 18:35:11 w WC - rozmowy o wszystkim
angel24 - piszesz do mnie na priv ale nie moge ci odpisac bo masz mnie zablokowanego Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7252160 Napisano: 07.04.2025 17:39:10 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
slonecznik1309 napisał(a):

pikawka napisał(a):

notta napisał(a):

pikawka napisał(a):

H2o od Schweeps to jakaś odnoga innej agencji? Kurde nie kojarzę jej, co lubią emotka

Robili w zeszłym roku konk cin&cin

Może ktoś podpowie czy rymowanki się sprawdza czy iść w inną stronę.. może być priv emotka

A macie zwrotki? Wysłałam zgłoszenie w czwartek i cisza….

U mnie ledwie pare godzin po dodaniu zgloszenia. Wyświetl w wątku >>

rufus

#7252152 Napisano: 07.04.2025 17:22:33 w Żabka
Makufi38 napisał(a):

Czy też macie zablokowany dostęp do konkursu kozla?

Pare razy blednie wpisany kod i blokada. Pisz do nich lub wejdz z innego ip Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7252145 Napisano: 07.04.2025 17:09:54 w Żabka
k1b81 napisał(a):

Jak wasze wyniki w Kozel? Bo nawet nie wiem czym sie sugerowac emotka

Tym ze wczoraj od tego krecenia dostałem nudnosci. emotka
emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7252112 Napisano: 07.04.2025 15:58:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
timi211 napisał(a):

hej mam pytanie do osób co wygrały z Kiinder eKartę do empika. Czy mogę ją wykorzystać stacjonarnie w sklepie, czy tylko przez neta, bo w regulaminie jest niby, że można na obydwa sposoby, ale w mailu od nich to wygląda jakby można było tylko przez internet i już sama nie wiem

Tylko internet. I tylko produkty sprzedawane przez empik a nie inne sklepy Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7252071 Napisano: 07.04.2025 13:45:18 w Smolar
loteryjny napisał(a):

Czy Smolar informował z losowania nagród głównych w rexonie?

Wlasnie? Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7251722 Napisano: 05.04.2025 10:35:08 w Paragony na trwające konkursy
Kupie kody KOZEL Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7251613 Napisano: 04.04.2025 14:36:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niunio napisał(a):

michalmichna napisał(a):

Wracając do loterii lidla…
Widzę że niektórzy kilka razy dziennie wygrywają nagrody. Czy to napewno możliwe?

zapis 11.5 regulaminu mówi że dana osoba może wygrać max 40 nagród natychmiastowych tj max 1 nagroda natychmiastowa w danym etapie dziennym.. czy ja coś źle czytam..

Można mieć kilka osobowości.

Czasem czuje sie kobieta zamknieta w ciele mezczyzny.  emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7251588 Napisano: 04.04.2025 13:39:21 w Wkurza mnie...
timi211 napisał(a):

lirianka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

cb656 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Szmaciane torby, skarpetki, bluzy, koszulki, czapki... czy my naprawdę tak źle wyglądamy, że agencje chcą nas ubierać? Albo wymyślili, że będziemy darmową reklamą nosząc logo sponsora. emotka

Sami sobie jesteśmy winni biorąc udział w takich konkursach.
Rozumiem, że jest kilka nagród głównych, a reszta to reklamowe badziewie.
Nie odbierajmy tego szajsu, to może nie pożałują na lepsze nagrody hajsu.

Podzielam tę opinię. Jestem za totalnym bojkotem nagrodowego badziewia. emotka

Ja się bije z myślami i pokusą... czy pisać na ten nowy Lejs w żabie. Główna kusi, ale czy dokładać cegiełkę do walki o ścierki...

Mam to samo... Niby w końcu rozpinane bluzy na które nawet bym się pokusiła ale boję się że na plecach będzie wielkie logo organizatora a rozmiar znowu dostanę jakieś XL/XXL... EDIT: Okazuje się że konkurs jest dla wybranych sklepów więc nie gram bo na 5 Żabek które mam w mojej mieścinie - żadna nie jest "wybrana".

Ale właściwie, gdzie w regulaminie jest napisane, że to konkurs w wybranych sklepach Żabka?
Ogólnie jest napisane, że konkurs jest prowadzony w sklepach Żabka na terenie Rzeczypospolitej Polskiej.
Nie ma odnośnika do jakieś indywidualnie skomponowanej listy sklepów, tylko link kieruje na oficjalną stronę Żabki.
Moim zdaniem to Żabka ma jakiś błąd, przez co nie wyświetla wszystkich sklepów na mapce.

Mnie wkurza, że pogoda ma się zepsuć na weekend emotka Dzisiaj 20 stopni, a w weekend 7. Ech ten kwiecień plecień

Kupiłam 2 paczki laysów w Żabce, której nie było na tej mapie i nic mi nie zaliczyło, więc prawdopodobnie promocja jest tylko w wybranych sklepach

A smaki ktore sa na liście? Wyświetl w wątku >>
0 0