Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika rufus

rufus

#7177921 Napisano: 24.05.2024 08:08:06 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Bluza z nutelli, wysylka od organizatora.
30zl
Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7177899 Napisano: 23.05.2024 23:22:28 w Paragony na trwające konkursy
Pepsi ktos ma kod? Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7177763 Napisano: 23.05.2024 15:11:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
Przyslali maile z rodzajem nagrod. U mnie glosniki emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7177721 Napisano: 23.05.2024 13:10:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
TurboMike napisał(a):

A orientujecie się czy oni zapodają listę zwycięzców ? Bo ja mam jakieś problemy często z pocztą i już mi w sumie dwie nagrody przepadły w ostatnim czasie.

Nie dają Wyświetl w wątku >>
1 TurboMike 0

rufus

#7177690 Napisano: 23.05.2024 12:47:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
Tak sie spieszyli z poinformowaniem ze zapomnieli o info o rodzaju. Tez cos mam
Edit. Chcą adres. emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7177670 Napisano: 23.05.2024 11:56:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

rufus napisał(a):

Dodzwonilem sie do Aspe w sprawie Jacka.
Pani troche zagubiona na poczatku stwierdzila, ze wczoraj maile poszly i jesli nie mam maila to pewnie nie jestem laureatem.. emotka
Za chwile zmienila zdanie, ze jesli nie było wczoraj to dzisiaj powinny wyjść. emotka

Rozmawiałeś z żywą osobą czy AI?  emotka

Z zywa, drzal jej glos w obawie przed rzesza konkursowiczow ządnych ajfonow  emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7177665 Napisano: 23.05.2024 11:42:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dodzwonilem sie do Aspe w sprawie Jacka.
Pani troche zagubiona na poczatku stwierdzila, ze wczoraj maile poszly i jesli nie mam maila to pewnie nie jestem laureatem.. emotka
Za chwile zmienila zdanie, ze jesli nie było wczoraj to dzisiaj powinny wyjść. emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7177662 Napisano: 23.05.2024 11:34:35 w Czy informują/ informowali?
Tel nie odbierają. Sprawdzają naszą cierpliwość. emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7177659 Napisano: 23.05.2024 11:27:17 w Paragony na trwające konkursy
0 0

rufus

#7177644 Napisano: 23.05.2024 11:09:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jagodzianka napisał(a):

TurboMike napisał(a):

rufus napisał(a):

vanillasky-2017 napisał(a):

Czy ktoś wie może dokładnie jakie to są bilety z Tyskiego / Biedronka? W regulaminie doczytałam się tylko ceny (480zł).

Patrzac na wartosc regulaminowa to prawdopodobnie 1 kat.
W takiej cenie, tej kat sa w oficjalnej sprzedazy (240 zl szt)

Właśnie Rufi, ciekawy temat mi przypomniałeś... Jak to ogólnie wygląda. Fundator ma budżet na jakąś akcje, i jest w regulaminie określona kwota np. wartości roweru (np. w zeszłym roku wygrałem elektryka FUZE TEA) na 9k brutto, a przysłali mi rower (oczywiście kupiony po sezonie z FV na 7k). To tylko przykład ale to się odnosi do wielu konkursów gdzie organizator i fundator to dwa inne podmioty. I mam dwa pytania: 1) Gdzie idzie ta różnica? Myślicie że organizator zwraca kasę do zleceniodawcy?  2) Gdzie moja kasa z komunii emotka  (dobra sorry, głupawka mi się włączyła przy wymyślaniu PEPSI z Latem emotka )   emotka

Ktoś też tu pisał że prawdopodobnie sektor G4 lub G20 bo są już niedostępne w sprzedaży jakby calutkie równo wykupione czyli wyglądają na sponsorskie, więc to my pewnie wszyscy konkursowicze będziemy tam siedzieć? 😁 w ogóle czaicie tyle ludzie w jednym miejscu których łączy wspólna pasja ( i nie mam na myśli tu sportu )

To ja pisalem, takie moje przemyslenia i domysły. Jednak moje ulubione słowo to prawdopodobnie. emotka
Wyświetl w wątku >>
1 TurboMike 0

rufus

#7177631 Napisano: 23.05.2024 10:34:16 w Konkursy z grami
Kurde. Znowu to piwsko  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7177619 Napisano: 23.05.2024 09:54:35 w Czy informują/ informowali?
sasaaabp napisał(a):

czy szły już maile z wyjazdami z aplikacji Coli?

Juz przed losowaniem emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7177608 Napisano: 23.05.2024 09:12:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vanillasky-2017 napisał(a):

Czy ktoś wie może dokładnie jakie to są bilety z Tyskiego / Biedronka? W regulaminie doczytałam się tylko ceny (480zł).

Patrzac na wartosc regulaminowa to prawdopodobnie 1 kat.
W takiej cenie, tej kat sa w oficjalnej sprzedazy (240 zl szt) Wyświetl w wątku >>

rufus

#7177585 Napisano: 23.05.2024 08:29:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kanafapinifi napisał(a):

Pisał lub dzwonił ktoś już do aspe?

Jeszcze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7177579 Napisano: 23.05.2024 08:14:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slomkab napisał(a):

rufus napisał(a):

TurboMike napisał(a):

slomkab napisał(a):

TurboMike napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

maverick napisał(a):

maverick napisał(a):

Czy ktoś wie, czy w konkursie Tyskie z Biedry w oświadczeniu wysyła się dane osoby już do bilety, czy bilety odsyłają i nie są imienne. Pytam, bo sam nie jadę na ten mecz.

Wg mnie są imienne, bo po co im PESEL i dane, których wg @ zmienić już nie można..

No to to już nie wiem. Nawet jak ta osoba, która będzie miała mój bilet i ewentualnie przeskrobie, to ja i tak będę poza podejrzeniem, bo są kamery. Bilet chyba nie będzie miał nic do rzeczy. A ktoś wypełniał ten formularz? Wpisuje się dane laureata i dane osób do biletu? Czy dane moje (laureata) to dane jednej osoby - posiadacza biletu?

Wygrał @, nie Ty emotka  oni nie wiedzą kto grał, w formularzu podajesz dane i numery PESEL obu osób, wg wytycznych muszą mieć po min 18 lat

Czyli co ja mam zrobić z tym linkiem? Sam go najpierw wypełnić, jako że ja wygrałem. A potem się będą pytać o dane osób, czy od razu przekazać go osobom, które pójdą na mecz, żeby sobie sami wypełnili ten formularz?

Od razu przekaż osobie, która idzie na mecz. Bilety są imienne. Wchodząc na stadion musisz mieć bilet i dokument tożsamości. Na bilet z Twoimi danymi wejdziesz tylko Ty.

No co Ty... tyle w teorii i pewnie tak bezpieczniej emotka  Ale uwierz mi, chadzam na mecze od kilkunastu lat... i jedynie kiedy mnie ktoś poprosił o dowód (żeby zobaczyć gdzie się urodziłem) to naje** kibice bo po meczu, bo nierozważnie założyłem ciuchy cywilne... w barwach drużyny gości emotka

A czy ktoś wygrał dwa razy? Tzn mail? Można wypełnić formularz na różne dane i otrzymać bilety?

Nie brałem udziału ale na mojego nosa... to oni sr**ją tymi biletami emotka  I pewnie jak masz linka to możesz tam wskazać kogo chcesz, bo oni muszą się tego pozbyć w miarę szybko przed meczem więc pogłębione weryfikacje im nie w głowie. Ale tu pewności nie mam.

Ale to chodzi o kwestia wygrania 2x na ten sam mail. Nie mozna.  Nie wyslą linka emotka

Właśnie dostałam drugi raz
maila.Pierwszy był za pierwszy etap a teraz za ostatnio drugi i jestem ciekawa czy mogę wpisać inne dane

Coo..  emotka
To skoro nie ogarneli, ze wygralas chociaz sami wykluczają wygraną 2x, to ja bym zaryzykowal i wpisal inne dane. Z ich "rzetelnoscia" to pewnie przejdzie. emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7177576 Napisano: 23.05.2024 08:08:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
TurboMike napisał(a):

slomkab napisał(a):

TurboMike napisał(a):

maverick napisał(a):

maverick napisał(a):

Czy ktoś wie, czy w konkursie Tyskie z Biedry w oświadczeniu wysyła się dane osoby już do bilety, czy bilety odsyłają i nie są imienne. Pytam, bo sam nie jadę na ten mecz.

Wg mnie są imienne, bo po co im PESEL i dane, których wg @ zmienić już nie można..

No to to już nie wiem. Nawet jak ta osoba, która będzie miała mój bilet i ewentualnie przeskrobie, to ja i tak będę poza podejrzeniem, bo są kamery. Bilet chyba nie będzie miał nic do rzeczy. A ktoś wypełniał ten formularz? Wpisuje się dane laureata i dane osób do biletu? Czy dane moje (laureata) to dane jednej osoby - posiadacza biletu?

Wygrał @, nie Ty emotka  oni nie wiedzą kto grał, w formularzu podajesz dane i numery PESEL obu osób, wg wytycznych muszą mieć po min 18 lat

Czyli co ja mam zrobić z tym linkiem? Sam go najpierw wypełnić, jako że ja wygrałem. A potem się będą pytać o dane osób, czy od razu przekazać go osobom, które pójdą na mecz, żeby sobie sami wypełnili ten formularz?

Od razu przekaż osobie, która idzie na mecz. Bilety są imienne. Wchodząc na stadion musisz mieć bilet i dokument tożsamości. Na bilet z Twoimi danymi wejdziesz tylko Ty.

No co Ty... tyle w teorii i pewnie tak bezpieczniej emotka  Ale uwierz mi, chadzam na mecze od kilkunastu lat... i jedynie kiedy mnie ktoś poprosił o dowód (żeby zobaczyć gdzie się urodziłem) to naje** kibice bo po meczu, bo nierozważnie założyłem ciuchy cywilne... w barwach drużyny gości emotka

A czy ktoś wygrał dwa razy? Tzn mail? Można wypełnić formularz na różne dane i otrzymać bilety?

Nie brałem udziału ale na mojego nosa... to oni sr**ją tymi biletami emotka  I pewnie jak masz linka to możesz tam wskazać kogo chcesz, bo oni muszą się tego pozbyć w miarę szybko przed meczem więc pogłębione weryfikacje im nie w głowie. Ale tu pewności nie mam.

Ale to chodzi o kwestie wygrania 2x na ten sam mail. Nie mozna. Nie wyslą linka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7177572 Napisano: 23.05.2024 08:05:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slomkab napisał(a):

TurboMike napisał(a):

maverick napisał(a):

maverick napisał(a):

4. Jeden Uczestnik Konkursu może zdobyć tylko jedną Nagrodę w Konkursie niezależnie od liczby zarejestrowanych Zgłoszeń. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7177563 Napisano: 23.05.2024 07:57:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

maverick napisał(a):

maverick napisał(a):

Faktycznie najlepiej jesli poda od razu dane tej osoby. Ale ze z jego danymi wejdzie tylko on to sie nie zgodze.  emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7177557 Napisano: 23.05.2024 07:37:41 w WC - rozmowy o wszystkim
wiolka252 napisał(a):

Nie wiecie dlaczego mnie ciągle wylogowuje stąd? Wyjdę na chwilę i już zaś zaloguj się 😔

Masz zaznaczone? 
Wyświetl w wątku >>

rufus

#7177531 Napisano: 23.05.2024 00:05:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
I nie ma ajfonow? emotka
miec tyle czasu i nie rozwiazac konkursu w terminie.emotka Wyświetl w wątku >>