Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika rufus

rufus

#7138421 Napisano: 12.11.2023 20:30:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
doode napisał(a):

agicho napisał(a):

Czy z Orbit Biedronka są jakieś problemy z wysłaniem zgłoszenia ?

no są...emotka
wyrywam sobie włosy bo ani .png ani .jpg ani chrome ani edge, ani komp ani tel... 
ktoś pomoże?emotka

Jpeg? Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7138363 Napisano: 12.11.2023 14:51:11 w Avanti
estrelitta napisał(a):

rufus napisał(a):

Gdzie coś od lays..? emotka

Bida z tym Avanti w tym roku.  Mogliby dać jakiś konkurs z 500 i 5000 co tydzień.

Albo cos jak z początku tego tematu. emotka
1.000, 10.000 i glowna 100.000 zl w cheetos. To byl kosmos.
Wiekszego konkursu juz nie zrobili. emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7138359 Napisano: 12.11.2023 14:32:41 w Avanti
Gdzie coś od lays..? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7137992 Napisano: 10.11.2023 10:27:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asia8564 napisał(a):

marzenie16 napisał(a):

Miał ktoś problemy z wysłaniem zgloszenia na Orbit z Biedronki?

Ja jeszcze nie wysyłałam ale ktoś wyżej pisze , że musi być w formacie png .

Nie musi. Ja mialem jpeg. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7137778 Napisano: 09.11.2023 14:20:09 w moje dzisiejsze wygrane :)
2x zestaw piwa z Captain Jack żabka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7137610 Napisano: 09.11.2023 01:36:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tereniagno napisał(a):

rufus napisał(a):

malwina2006 napisał(a):

Czy ktoś z forum w losowaniu dodatkowym 7 days cokolwiek wygrał? Mam wrażenie, ze nikt w MSDW się nie chwalił emotka

Przy 1 nagrodzie dziennie, male prawdopodobienstwo ze ktokolwiek sie pochwali.

Puściłam sporo zgłoszeń i nigdy nie trafiłam.Pod koniec loterii przestałam grać, bo stwierdziłam, że to bez sensu.
Może ktoś wygrywał, ale nie widziałam wpisu w MDW

W ogole to loterie IQ marketing sa jakies specyficzne. Prince polo, lubisie, belvita i wiele innych. Ciezko tam cos ustrzelic.
Zazwyczaj 1 bramka dzienie. Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

rufus

#7137607 Napisano: 09.11.2023 00:18:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malwina2006 napisał(a):

Czy ktoś z forum w losowaniu dodatkowym 7 days cokolwiek wygrał? Mam wrażenie, ze nikt w MSDW się nie chwalił emotka

Przy 1 nagrodzie dziennie, male prawdopodobienstwo ze ktokolwiek sie pochwali. Wyświetl w wątku >>

rufus

#7137597 Napisano: 08.11.2023 22:29:30 w Paragony na trwające konkursy
Kupie Kaufland emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7137352 Napisano: 08.11.2023 13:13:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

czy też dostaliście drugi raz meila z chipsów z niby nowym protokołem?

Mieli bląd w protokole i poprawili.
Słownie zamiast "pięćdziesiąt" było "pięćset" Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7137310 Napisano: 08.11.2023 12:16:29 w moje dzisiejsze wygrane :)

rufus

#7136903 Napisano: 07.11.2023 12:17:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

Z Grześków wszystkie nagrody już rozdane? Wszystkie maile poszły czy ślą etapami.?

Ślą sukcesywnie.
Nie na raz. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7136790 Napisano: 06.11.2023 22:53:11 w Konkursy z grami
Grał już ktoś z was w memory od fisher price?
Dla mnie beznadzieja. 
Jest 20 sekund na odkrycie 10 pól, z czego odsłonięcie pola następuje po kliknięciu z opóźnieniem a nie od razu wraz z kliknięciem, więc nie wiem jak technicznie jest możliwe ukończenie całości w tym czasie. Jeśli już to z minimalną pomyłką i trafieniem większości par za pierwszym razem.. więc trzeba mnóstwo szczęścia albo nie wiem co.. 

Poza tym po zakończeniu gry jest info, że:
- tygodniowo 8 najlepszych czasów wygrywa.. (tylko co?)
- regulamin mówi o 5 osobach tyg (zestawy) i 3 nagrody główne na koniec.
- A na stronie jest jeszcze wersja " Raz w tygodniu sprawdzamy, kto osiągnął najlepszy wynik i ta osoba zostaje zwycięzcą głównej nagrody."

I jeszcze zapis, że nagrodę można wygrać 1 raz. Więc jeśli wygra się wymarzony zestaw zabawek w danym tyg.. to nie ma szans na pobicie swojego rekordu i wygranie głównej (?)

Mają rozmach.. emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7136627 Napisano: 06.11.2023 15:44:39 w Czy informują/ informowali?
rare85 napisał(a):

Czy Pepsi Netto poszło tylko za pierwszy dzień?

Na liscie jest 15 osob-, wiec 3 dni. Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

rufus

#7136593 Napisano: 06.11.2023 14:38:37 w Czy informują/ informowali?
mixik napisał(a):

NAV jednak zmienił zdanie i z Grześków:

Konkurs zakończony, ze zwycięzcami skontaktujemy się drogą mailową do 08.11.2023 r.

Zaraz tam pisze.  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7136414 Napisano: 05.11.2023 22:07:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

Emememe napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Ma ktoś pomysł jak dodać zdjęcie do konkursu Orbit? Próbuje z różnych przeglądarek i telefonu. Zmieniam zdjęcie żeby mało ważyło. Robię na białym tle. Nic nie pomaga. Na pewno jest jpg.

Mam identyczny problem, ani z kompa ani z tel, zmiana plików, mniejsze większe inaczej podpisane. No nie da rady

Ostatnio działała zmiana formatu z jpeg na png, może i teraz uda się wysłać taki plik? emotka

dzieki za podpowiedz ale tak właśnie robiłam + zmiana nazwy + 3 różne telefony, przeglądarka. Konkurs coś niedostępny dla mnie xD . Nawet agencja mi nie odpisała.

Spróbuj otworzyć zdjęcie w programie paint i ponownie zapisać jako jpg usuwając polskie znaki z nazwy, podkreślniki i inne cuda emotka

U mnie nazwa z myślnikiem była i dopiero zmiana z jpg na jpeg pomogła. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7136352 Napisano: 05.11.2023 15:49:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

oset napisał(a):

PoCatcat napisał(a):

ZetZ napisał(a):

Catcat napisał(a):

simonapp napisał(a):

kimberly napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

W tym roku cola strasznie ograniczyła liczbę nagród na osobęemotka (1 szt na osobę)

Która loteria Coli? W żadnej jeszcze nic nie wygrałam nigdy, ale tak się przygotowuje 🤣😁

Ja też w żadnej jeszcze nie wygrałam, ponieważ nie dano mi takiej możliwości. 
Piję małe ilości   - I TYLKO W SZKLE -    Tak jak w REKLAMACH tej Firmy
 emotka smutne, że nagrody są tylko za plastikowe butelki.

Ilość tu nie ma znaczenia, ja dużo piję, a i tak nie trafiam emotka

Dokładnie, tu ilość nie ważna... jakby zrobili program lojalnościowy nagrody za nakrętki, to przysięgam- tym tirem świątecznym Coli musieli by mi je dostarczać emotka

Tak to u mnie by był drugi tir emotka

Ograniczenie na osobę może być skutkiem publikacji zdjęcia przez kogoś z forum, który kiedyś chwalił się jakąś ogromną ilością wygranych nagród chyba w Coli. Ja od tamtej pory unikam takich zakrętkowych loterii, bo przecież wiadomo, że kto ma dostęp do dużych ilości zakrętek i nikt podczas zgłoszenia nie wymaga do tego numeru paragonu, to jest doskonały sposób dla konkursowych wyżeraczy na natrzaskanie masy nagród. Może agencje poszły wreszcie po rozum do głowy i ograniczają ilość nagród na osobę, chcąc dać szansę innym na wygranie czegokolwiek.

no ale co z tego jak niektórzy ludzie i tak obejdą system i będą grać na każdego z rodziny, dobrych kolegów, byłe dziewczyny itp... To że "ilość ograniczona" nie znaczy że konkursowicze się do tego stosują... (patrz: konkurs Empik z Kinder - było ograniczenie, jedno na osobę i co? Ciągle ta sama osoba się chwaliła kolejnymi wygranymi)

I przyszłe kochanki. emotka
W dresie z danio będzie szał. emotka
emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7136232 Napisano: 04.11.2023 15:08:49 w Wkurza mnie...
Mnie wkurza jak kasa żre paragon, akurat konkursowy i leci do kosza. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7136067 Napisano: 03.11.2023 17:48:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

Majkii napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Przyszła piłka z logo  z logo Juventus Turyn - ma ktoś linka z ceną , bo wg regulaminu 200 , a mi znajduje po 90 zł

https://sklepmart...dEAQYASABEgKSivD_BwE

Te ceny wartości większość jest zawyżone.

Ceny w konkursach na ogół są mocno zawyżone... Najnowszy przykład: ceny dresów z konkursu Danio - w Żabie - 291 zł, w najnowszym ten sam dres - 431 zl. A ile to naprawdę jest warte to niech ocenią Ci którzy dostali je fizycznie do ręki...

Czekam. Już nie moge sie doczekac az wskocze w ten zolty dresik emotka Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

rufus

#7135960 Napisano: 03.11.2023 13:04:21 w Czy informują/ informowali?
mietowa napisał(a):

rufus napisał(a):

mietowa napisał(a):

rufus napisał(a):

slomkab napisał(a):

Czy Grześki wczoraj w koncu informowały?

Poinformowane.

I tu nikt nic? Na 300 nagród? emotka . Rufus, dostałeś maila?

Zapytałem u zrodla..
Ale w sumie przeczytalem odp jeszcze raz i nie ma tam napisane ze zwyciezcy zostali "poinformowani" tylko "wszyscy zwyciezcy powinni byc poinformowani" emotka
A to nie jest jednoznaczne. emotka emotka

Dobre emotka . Nie no, czekamy jeszcze emotka

Dopytalem jeszcze raz i dostalem info ze zostalo poinformowane..emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7135951 Napisano: 03.11.2023 12:39:54 w Paragony na trwające konkursy