Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika niewyspanamama

niewyspanamama

#7355281 Napisano: dzisiaj o 12:24:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktoś kojarzy czy na loterie pepsi mozna kupić puszki te z edycji limitowanej pepsi zerono smaku truskawka wanilia ??? Czy to raczej podchodzi pod sodastream? Bo z tego co kojarzę są inspirowane tamtym smakiem... wiem ze syropy pepsi soda stream jie wchodzą a jak z tymi puszkami ? Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7354706 Napisano: 12.05.2026 13:31:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atanerka napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

Te bony z nescafe to serio myślicie że będą na obniżkę tylko przy zakupie kawy ?? Czy moze jako normalny bon zachęcający jedynie do jej zakupu.Smakuje mi to cos w puszkach i trafiam te 5 zl ale nim one dojdą to przecież tych kaw po 5.99 juz nie bedzie... tylko znając życie kawy po 30 czy 40 zl I wtedy zniżka 5 zl wejdzie

Moim zdaniem niestety TAK : Nagrodą Natychmiastową jest elektroniczny voucher rabatowy, uprawniający jej laureata do zakupukolejnych produktów Nescafé w sieci sklepów Biedronka ze zniżką odpowiednią do wartości Nagrody.

Dokładnie tak, dlatego tez duze szanse na wygrane, ale nagroda średnia kup Nescafe, wygraj rabat na Nescafe

Ciekawe czy bedzie sie to dało łączyć bo mam kilka kuponów Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7354684 Napisano: 12.05.2026 12:38:59 w moje dzisiejsze wygrane :)
3x energylandia z Pepsiemotka  
Jeszcze dwie i cała rodzina bedzie mogła szaleć 2 dniemotka Wyświetl w wątku >>

niewyspanamama

#7354683 Napisano: 12.05.2026 12:37:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Te bony z nescafe to serio myślicie że będą na obniżkę tylko przy zakupie kawy ?? Czy moze jako normalny bon zachęcający jedynie do jej zakupu.Smakuje mi to cos w puszkach i trafiam te 5 zl ale nim one dojdą to przecież tych kaw po 5.99 juz nie bedzie... tylko znając życie kawy po 30 czy 40 zl I wtedy zniżka 5 zl wejdzie Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7354410 Napisano: 11.05.2026 15:42:08 w moje dzisiejsze wygrane :)
Stylizator z Elseve mójemotka  Tak bardzo o nim marzyłamemotka Wyświetl w wątku >>

niewyspanamama

#7354275 Napisano: 11.05.2026 09:30:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
emotka  7 pudełk w pepsi o energylandie.... a niby tyle nagród Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

niewyspanamama

#7352680 Napisano: 04.05.2026 21:50:45 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy loteria  duda gdzie była raz dziennie karta 350 zł słała już nagrody ? Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7346912 Napisano: 08.04.2026 18:05:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ZetZ napisał(a):

happybee napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Rossmann zakupy Colgate z aplikacją, nie zaliczyło mi zakupu, pisałam maila przed świętami na kontakt na stronie, do dziś bez odzewu, napiszę reklamację, ale czym to mogło być spowodowane? Produkty dwa różne i na pewno z wykazu w aplikacji, sprawdzałam kody kreskowe, aplikacja odbita, widać na paragonie. Chciał człowiek zagrać o wakacje, a zostanie mu jeno świeży oddech emotka  emotka

mam tak samo, nie zaliczylo misji mimo paragonu

Hej, może te 2 różne produkty były powodem? U mnie takie same i jest misja. emotka

Ja juz przestałam brać udział w tych wyzwaniach po akcji z nivea - pomadki u nich.Zakladke miałam...po zakupie niezaliczone wyzwanie z apką....po napisaniu @ odpisali ze nie spełniłam kategorii wiekowej by wziąć udział w wyzwaniuemotka  Bo tam niby byl przedział wiekowy i tylko ludzie którzy spełnili ten przedział wiekowy mogli grać... jak dla mnie bezsens.... Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7346823 Napisano: 08.04.2026 13:16:38 w Kupię...
Zegarek / smartwatch dla 10 latka - nowy , instax nowy - w dobrej cenie kolorystycznie dla chlopca lub tablet nowy max do 700 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7346812 Napisano: 08.04.2026 12:43:42 w Żabka
O co chodzi z tą Żabką z biletami do kina ? ja nie mam nic w apce... Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7346043 Napisano: 02.04.2026 12:02:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-chili napisał(a):

Dotarł zając z lindt z loterii kompletnie roztrzaskany w kawałkach emotka  na którego tak bardzo czekałam...warto pisać jakas reklamacje ? emotka

Wydaje mi się ze powinni tak zabezpieczyć przesyłkę, by takich sytuacji nie było. Nic nie kosztuje napisać, jak to nie Kropka Bordo z oliwami, to może się zainteresują.

Trochę dziwna sprawa bo jak przecięłam karton folia bąbelkowa była ale...tylko z boku królika zamiast cały owinięty... ta złota folia rozwalona i królika cały w kawałeczkach wielkości połówek jajka kinder niespodzianki małej... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7346039 Napisano: 02.04.2026 11:42:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dotarł zając z lindt z loterii kompletnie roztrzaskany w kawałkach emotka  na którego tak bardzo czekałam...warto pisać jakas reklamacje ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7345732 Napisano: 01.04.2026 05:43:51 w SZUKAM....
Szukam kodu booking 10% moze ktos ma do oddania? emotka  chętnie przygarnę na prv Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7345070 Napisano: 28.03.2026 23:53:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

-Triss- napisał(a):

Robił ktos z Was zakupy w żabce za bon wygrany w coca - coli ( wtedy co i misie byly do wygrania).Jak nim zapłacić? Nawaliłam cały koszyk zakupów a kasjerka mowi ze 1 raz taką kartę podarunkową widzi...próbowała na różne sposoby i cały czas wyskakuje komunikat " błędny numer kodu"... Ludzie w kasie zjedli mnie prawie wzrokiem ( nie bralam alko , papierosów ani rzeczy z kaucją np.picia).jak to ogarnąć?

Kasjerka powinna dać płatność jako „Karta Żabka” i normalnie zapłacisz wpisując pin.

Dziękuję za odpowiedź emotka  nie wiem juz czy to wina totalnie nie przeszkolonego pracownika ktory nie wie nawet co to karta podarunkowa czy z tą kartą jest cos nie tak emotka   kasjerka dzwoniła do kogoś ale obie widze ze tak poinformowane jak użyć tej karty ze masakra... zastanawiam sie czy robić 2 podejście czy pisać reklamację...

Jeśli w apce masz zaznaczony jakis kod rabatowy to też nie wchodzi emotka  ta karta

w sensie nie mogę aktywowac tego bonu na 10 zł przy zakupach na 40 ani korzystać z żadnej promocji z żappką?? 
Nie mam już pomysłu jak wytłumaczyc kasjerce jak skorzystać z bonu...one pierwszy raz słyszą o jakiejś karcie podarunkowej... (a wystarczylo zamiast tego ludziom blika dać albo przelew czy kosz upominkowy i nie byłoby problemu...) Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7345015 Napisano: 28.03.2026 18:14:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
-Triss- napisał(a):

Robił ktos z Was zakupy w żabce za bon wygrany w coca - coli ( wtedy co i misie byly do wygrania).Jak nim zapłacić? Nawaliłam cały koszyk zakupów a kasjerka mowi ze 1 raz taką kartę podarunkową widzi...próbowała na różne sposoby i cały czas wyskakuje komunikat " błędny numer kodu"... Ludzie w kasie zjedli mnie prawie wzrokiem ( nie bralam alko , papierosów ani rzeczy z kaucją np.picia).jak to ogarnąć?

Kasjerka powinna dać płatność jako „Karta Żabka” i normalnie zapłacisz wpisując pin.

Dziękuję za odpowiedź emotka  nie wiem juz czy to wina totalnie nie przeszkolonego pracownika ktory nie wie nawet co to karta podarunkowa czy z tą kartą jest cos nie tak emotka   kasjerka dzwoniła do kogoś ale obie widze ze tak poinformowane jak użyć tej karty ze masakra... zastanawiam sie czy robić 2 podejście czy pisać reklamację... Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7345010 Napisano: 28.03.2026 17:53:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Robił ktos z Was zakupy w żabce za bon wygrany w coca - coli ( wtedy co i misie byly do wygrania).Jak nim zapłacić? Nawaliłam cały koszyk zakupów a kasjerka mowi ze 1 raz taką kartę podarunkową widzi...próbowała na różne sposoby i cały czas wyskakuje komunikat " błędny numer kodu"... Ludzie w kasie zjedli mnie prawie wzrokiem ( nie bralam alko , papierosów ani rzeczy z kaucją np.picia).jak to ogarnąć? Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7342242 Napisano: 13.03.2026 23:52:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ma ktos też problem ze zwrotem vizira ? Wyskakuje caly czas komunikat ze juz ten numer konta zostal użyty w tej kampanii.... a udziału nie brałam...ma ktos pomysł jak sie z nimi skontaktować? Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7341505 Napisano: 11.03.2026 12:26:19 w moje dzisiejsze wygrane :)
100 zl do Milki emotka  hmmm smsa brak ale formularz przepuszcza.Miał ktoś tak? Wyświetl w wątku >>

niewyspanamama

#7340877 Napisano: 08.03.2026 17:55:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vixen napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

Wam też zniknęło wyzwanie nivea z apki rossmana ??? Kupilam produkt i nie mam jak zagrać...

u mnie na początku go nie było, później przez chwilę był to zdążyłem wziąć udział ale znów go nie ma emotka

Jaja jakieś z tą apką....non stop to samo emotka

A nie masz tu?

No właśnie nie...zniknęło mi wgl całkowicie to kółko z misją emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7340869 Napisano: 08.03.2026 17:33:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Yolobolo napisał(a):

Wam też zniknęło wyzwanie nivea z apki rossmana ??? Kupilam produkt i nie mam jak zagrać...

u mnie na początku go nie było, później przez chwilę był to zdążyłem wziąć udział ale znów go nie ma emotka

Jaja jakieś z tą apką....non stop to samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0