Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika deva

deva

#7298183 Napisano: 17.09.2025 18:41:09 w Konkursy firm tytoniowych
Tralelela napisał(a):

deva napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Ciekawe czy jeszcze będą informować z tego Adventure, czy już pozamiatane  emotka

Właśnie dziwne, że nikt więcej sie nie chwali, ze dostał info.

Jak to w ogóle wygląda z informowaniem o wygranej? Ostatnio miałem sytuację, że mój znajomy został poinformowany 2 tygodnie po mnie (o tej samej nagrodzie, kubku z lm)

Pieron ich wie. Nawet nie wiem, czy to ta sama agencja, w LMach nie brałam udziału, więc nie mam regulaminu.

W zeszłym roku wygrałam w Marlboro słuchawki Air Pods w jednym etapie, w drugim etapie koleżanka wygrała zestaw plażowy. Były to różne etapy, więc nie można porównywać. Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7298142 Napisano: 17.09.2025 16:40:48 w Konkursy firm tytoniowych
sergrazyna napisał(a):

Ciekawe czy jeszcze będą informować z tego Adventure, czy już pozamiatane  emotka

Właśnie dziwne, że nikt więcej sie nie chwali, ze dostał info. Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7298141 Napisano: 17.09.2025 16:40:17 w Konkursy firm tytoniowych
dante84 napisał(a):

deva napisał(a):

dante84 napisał(a):

deva napisał(a):

dante84 napisał(a):

deva napisał(a):

dante84 napisał(a):

deva napisał(a):

W Marlboro Adventure było pytanie: Jaką podróż wspominasz najlepiej? Mam screena. Były do wyboru wycieczka rowerowa na Mazurach i inne.
Dostałam smsa i maila o wygranej i informacją że będa dzwonić. (Pewnie kawiarka).

Hej,
Z „Adventure” Marlboro dostałaś info, że będą dzwonić? Z jakiego dnia sms i mail otrzymałaś?  Wygrałaś nagrodę w Etapie Głównym, czy Tygodniowym ?

Tak, z Marloboro adveture dostałam info smsem i mailem dzis o 9.09, o treści: gratulujemy wygranej, w najbliższym czasie skontaktujemy sie telefonicznie, aby ustalić adres wysyłki.
Był to etap głowny, bo z tygodniowego (bon empik) było info i bon tydzień temu.
Nie wiem, jaka to nagroda, ale pewnie nie głowna, tylko ta kawiarka. Jak zadzwonia to dam znać

Dzięki za informację, a w którym etapie brałaś udział, bo były 3 główne etapy

W tym ostatnim, który skończył sie 8 czy 9 września.

To Gratulacje emotka może jednak coś wyżej niż kawiarka, bo zazwyczaj najpierw informują pierwsze miejsca.

Ooo tak, rejs statkiem, albo chociaż torebkę bym przygarnęła emotka

No rejsu Ci się nie uda emotka bo w Marlboro "Adventure" w 3 etapie były takie nagrody:
Etap III: 01.08.2025 – 08.09.2025:
i. 1x – nagroda główna: podwójny bon wakacyjny do wykorzystania na portalu
Wakacje.pl o wartości 30.000,00 PLN netto (wartość pojedyńczego Bonu wakacyjnego
to 15.000,00 PLN netto) do wykorzystania na dowolną wycieczkę. Bon wakacyjny
można wykorzystać na zakup usług turystycznych na stronie www.wakacje.pl, przez
infolinię lub w dowolnym salonie sprzedaży Wakacje.pl. Szczegółowe zasady realizacji
bonu: https://www.wakac...yczne-regulamin.html oraz notes o
wartości 40 PLN netto.
ii. 3x nagroda II stopnia: torebka marki Chylak o wartości 1500 PLN netto oraz notes o
wartości 40 PLN netto.
iii. 40x – nagroda III stopnia:  w którego skład wchodzi kawiarka Bialetti
o wartości 190 PLN netto oraz notes o wartości 40 PLN netto.

Dziękuję, nie czytałam tak dokładnie regulaminu. Jestem ciekawa tej nagrody, myślałam że już dzis zadzwonią, ale cisza. No i dziwne, że nikt więcej sie nie chwali, że dostał info. 
Jak zadzwonią to napiszę jaka to nagroda  emotka Wyświetl w wątku >>

deva

#7298124 Napisano: 17.09.2025 15:43:31 w Konkursy firm tytoniowych
dante84 napisał(a):

deva napisał(a):

dante84 napisał(a):

deva napisał(a):

dante84 napisał(a):

deva napisał(a):

W Marlboro Adventure było pytanie: Jaką podróż wspominasz najlepiej? Mam screena. Były do wyboru wycieczka rowerowa na Mazurach i inne.
Dostałam smsa i maila o wygranej i informacją że będa dzwonić. (Pewnie kawiarka).

Hej,
Z „Adventure” Marlboro dostałaś info, że będą dzwonić? Z jakiego dnia sms i mail otrzymałaś?  Wygrałaś nagrodę w Etapie Głównym, czy Tygodniowym ?

Tak, z Marloboro adveture dostałam info smsem i mailem dzis o 9.09, o treści: gratulujemy wygranej, w najbliższym czasie skontaktujemy sie telefonicznie, aby ustalić adres wysyłki.
Nie wiem, jaka to nagroda, ale pewnie nie głowna, tylko ta kawiarka. Jak zadzwonia to dam znać

W tym ostatnim, który skończył sie 8 czy 9 września.

To Gratulacje emotka może jednak coś wyżej niż kawiarka, bo zazwyczaj najpierw informują pierwsze miejsca.

Ooo tak, rejs statkiem, albo chociaż torebkę bym przygarnęła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7298093 Napisano: 17.09.2025 14:20:14 w Konkursy firm tytoniowych
dante84 napisał(a):

deva napisał(a):

dante84 napisał(a):

deva napisał(a):

Hej,

W tym ostatnim, który skończył sie 8 czy 9 września. Wyświetl w wątku >>

deva

#7298062 Napisano: 17.09.2025 13:37:57 w Konkursy firm tytoniowych
dante84 napisał(a):

deva napisał(a):

Hej,

Nie wiem, jaka to nagroda, ale pewnie nie głowna, tylko ta kawiarka. Jak zadzwonia to dam znać Wyświetl w wątku >>

deva

#7298049 Napisano: 17.09.2025 13:08:46 w Konkursy firm tytoniowych
Dostałam smsa i maila o wygranej i informacją że będa dzwonić. (Pewnie kawiarka). Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7297925 Napisano: 16.09.2025 21:56:01 w Konkursy firm tytoniowych
poolap89 napisał(a):

Ponawiam a ktoś coś ma wiedzę o Chesterfield "Music & foto"? Czy to ten sam konkurs co Marlboro?

Nie, na pewno nie ten sam co Marlboro, ale szczegółów Chester Field nie znam, nie grałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7297738 Napisano: 16.09.2025 11:25:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
W tym tygodniu jeszcze nic, wątku działaj 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7295708 Napisano: 09.09.2025 16:25:14 w moje dzisiejsze wygrane :)

deva

#7295550 Napisano: 09.09.2025 13:27:35 w Żabka
luko922 napisał(a):

Z czystej ciekawości, bo w loteriach gram dla zasady po jednym zgłoszeniu zazwyczaj, a ta loteria piwna miała super nagrody - ile zainwestowaliście, z jakim zwrotem? Ktoś się chce podzielić informacją? emotka emotka

4 losy zero wygranych...
Nie jestem smakoszem piwa, może jak ktoś lubi piwo to warto kupować i grać Wyświetl w wątku >>

deva

#7294545 Napisano: 05.09.2025 16:19:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

deva napisał(a):

yreks napisał(a):

deva napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

deva napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

sania30 napisał(a):

Z Chemia do blika są tylko 2 wpisy, mam nadzieję że jeszcze wszystkich nie poinformowali

Było 40 000 nagród więc no... niech se jaj nie robią tylko informują wszystkich.

Brałam udział zaraz na początku i nie mam nagrody, martwi mnie to

Też brałam udział na początku i mnie to zastanawia... W ostatnim czasie wiele konkursów mnie zastanawia emotka

To nie jestem sama 🙂

Może to idzie bankami ? 🤔

Ciekawe jaki maja system, może bankami.
Jestem załamana, że nawet nagrody gwarantowanej nie mam.
Kto jeszcze wysyłał na początku i nie ma?

Jesteś nowym uzytkownikiem blika? Bo ja tego nie doczytalam emotka

Jeśli chodzi o płatność blikem zbliżeniowo to tak Wyświetl w wątku >>
1 iwona0103 0

deva

#7294514 Napisano: 05.09.2025 14:52:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yreks napisał(a):

deva napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

deva napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

sania30 napisał(a):

Z Chemia do blika są tylko 2 wpisy, mam nadzieję że jeszcze wszystkich nie poinformowali

Było 40 000 nagród więc no... niech se jaj nie robią tylko informują wszystkich.

Też brałam udział na początku i mnie to zastanawia... W ostatnim czasie wiele konkursów mnie zastanawia emotka

To nie jestem sama 🙂

Może to idzie bankami ? 🤔

Ciekawe jaki maja system, może bankami.
Jestem załamana, że nawet nagrody gwarantowanej nie mam.
Kto jeszcze wysyłał na początku i nie ma? Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7294436 Napisano: 05.09.2025 11:05:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

deva napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

sania30 napisał(a):

To nie jestem sama 🙂 Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

deva

#7294433 Napisano: 05.09.2025 11:03:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

sania30 napisał(a):

Brałam udział zaraz na początku i nie mam nagrody, martwi mnie to Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7294421 Napisano: 05.09.2025 10:27:56 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!

deva

#7294284 Napisano: 04.09.2025 20:20:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
halliday napisał(a):

deva napisał(a):

fryteczka napisał(a):

deva napisał(a):

Tylko jedna osoba dostała 💯 poczuj chemię do blika?

Napisałam z pytaniem na priv bo ciekawa byłam czy jakieś info przyszło czy od razu blik. Przy takiej ilości tu powinien być wysyp

Właśnie dziwne, jedna osoba, a powinno sie roić od blików

o 10 były smsy i maile. Może nie spełniłaś warunku braku płatności po 1.06.2025 do startu loterii?

Spełniłam. Pewnie nie poszło wszystko naraz ale już się zdenerowalam. Kto jeszcze czeka? Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7294268 Napisano: 04.09.2025 19:35:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fryteczka napisał(a):

deva napisał(a):

Tylko jedna osoba dostała 💯 poczuj chemię do blika?

Napisałam z pytaniem na priv bo ciekawa byłam czy jakieś info przyszło czy od razu blik. Przy takiej ilości tu powinien być wysyp

Właśnie dziwne, jedna osoba, a powinno sie roić od blików Wyświetl w wątku >>
1 fryteczka 0

deva

#7294266 Napisano: 04.09.2025 19:33:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Tylko jedna osoba dostała 💯 poczuj chemię do blika? Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7292111 Napisano: 29.08.2025 08:01:28 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Trzeba troche ponarzekać, wątku działaj! Wyświetl w wątku >>
0 0