Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mampytanie

mampytanie

#7372485 Napisano: dzisiaj o 07:43:45 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Bilet do Energylandii (mam) zamienię za kupony Allegro o kwocie 110 zł (chcę) Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7372407 Napisano: 08.07.2026 17:19:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
I u mnie Summer Glow porażka, a boli jeszcze bardziej, bo miałam mega wenę przy pisaniu odpowiedzi na ten konkurs emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7369103 Napisano: 27.06.2026 12:04:29 w Kupię...
Kupię taniej:
kartę / doładowanie Netflix
kartę Allegro Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7367927 Napisano: 24.06.2026 12:24:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mary18 napisał(a):

Czy w dnio serek turek dostaliście zwrotki na meila

Nie, tylko info na stronie po zgłoszeniu Wyświetl w wątku >>
1 mary18 0

mampytanie

#7367549 Napisano: 23.06.2026 10:53:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nałęczowianka Biedronka 0/1, największe rozczarowanie, bo myślałam, że będzie pewniak 😂 Ale jest „szansa”, że SMS nie doszedł, co nie? 
Gratki dla wygranych:) Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7366780 Napisano: 20.06.2026 15:10:39 w Smolar
Co w piątek nadał Smolar DPD? Leżaki, bony Dino? Czy Lidl? Ktoś się orientuje? Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7366568 Napisano: 19.06.2026 14:17:41 w Smolar
A jak Smolar dziś informował o głównych z Milki Lidl? SMS czy tel? Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7366311 Napisano: 18.06.2026 19:02:16 w Smolar
masza napisał(a):

mampytanie napisał(a):

masza napisał(a):

mampytanie napisał(a):

A czy z Milki Lidl już informowali o głównych? Bo wybór miał być chyba wczoraj?

laureaci podstawowi nagród dziennych oraz nagród głównych – najpóźniej w ciągu 2 dniroboczych od dnia rozstrzygnięcia danego etapu konkursu

To wiem, że do jutra mają czas xD tylko myślałam, że może już poszło, a gdzieś przeoczyłam:)

wg mnie to 2 dni robocze to 18 i 19. / informować mogą w poniedziałek. 
Czekają aż spłyną paragony z nagród dziennych , bo jak ktoś nie dośle to pewnie nie będzie brany pod uwagę przy glownej. A ostatni dzień informowania dziennych ma na to 7 dni...

Może, choć mi się wydaje, że skoro wczoraj wybierali, to dwa dni robocze to dziś i jutro (jutro piątek:) 
Ale zobaczymy, pytam z ciekawości:) Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7366309 Napisano: 18.06.2026 18:59:00 w Smolar
gregory napisał(a):

Czy wysyłali już pozytywne weryfikacje z konkursu 3 razy zero w Dino? tam gdzie były do wygrania iPhony? Trochę się juz niepokoje jej brakiem

Tak, już dość dawno. Ostatnio bardzo szybko idą te weryfikacje od nich Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7366305 Napisano: 18.06.2026 18:56:12 w Smolar
masza napisał(a):

mampytanie napisał(a):

A czy z Milki Lidl już informowali o głównych? Bo wybór miał być chyba wczoraj?

laureaci podstawowi nagród dziennych oraz nagród głównych – najpóźniej w ciągu 2 dniroboczych od dnia rozstrzygnięcia danego etapu konkursu

To wiem, że do jutra mają czas xD tylko myślałam, że może już poszło, a gdzieś przeoczyłam:) Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7366301 Napisano: 18.06.2026 18:49:50 w Smolar
A czy z Milki Lidl już informowali o głównych? Bo wybór miał być chyba wczoraj? Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7365684 Napisano: 17.06.2026 11:04:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mrmax napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

mrmax napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

mrmax napisał(a):

plaziks napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Łaskawcy przedłużyli Sosery Hochland do 21. Nakupię na 5 paragonów jak go dorwę. Co malutko zgłoszeń sprzedaż nie siadła Ale mnie takie coś denerwuje. Robić promo i nie dostarczyć produktów.

Moim zdaniem jeśli przedłużają konkurs to powinni też zwiększyć ilość nagród

dokładnie tak, powinni dać osobną pulę dla zgłoszeń po pierwotnym regulaminowym terminie, więc na ten moment jest to złamanie regulaminu i działanie na niekorzyść tych, którzy widzieli realną szansę na wygraną wcześniej, sprawa do zgłoszenia dla sponsora i innych organów zwalczających nieuczciwe praktyki rynkowe, nie jest winą konkursowiczów, że sklepy nie zostały właściwie zatowarowane na czas trwania konkursu

A co w tym nieuczciwego? Wiele osób chciało się zgłosić, a nie mogło bo nie było produktu w sklepie, nie z winy organizatora, w odpowiedzi na prośby konkursowiczów przedłużono o kilka dni, bo poszły nowe dostawy na sklepy. Nie dziwię się, że potem marki wycofują się z konkursów, jak ludzie czepiają się i piszą donosy o byle co.

to, że niektórzy objechali po kilka/naście Biedronek, by znaleźć produkt konkursowy, a to = poświęcony czas i pieniądze, i jasne że to nie wina organizatora, że nie było towaru, ale tak samo nie wina konkursowiczów, którzy zainwestowali i ocenili realne szanse na wygraną w kilkudniowym konkursie, więc trochę jednak agencji wina że nierealnie oceniła terminy lub przeszacowała wartość nagród, a zasad gry nie zmienia się w trakcie trwania lub po fakcie

było zrobić prosto, 2 dowolne produkty hochlanda, z naciskiem na promowanie w KV nowego produktu, i problemu by nie było

Mi akurat udało się kupić w 3 biedronce. Wziąłem udział miedzy innymi ze względu na krótki czas trwania konkursu. Rozumiem też organizatora, ale wystarczyło od razu dać dłuższy termin albo skoordynować dostawy z konkursem. 
Przy dłuższym terminie pewnie też napisałbym lepszą odpowiedź 😅 

Ogólnie strasznie nie lubię przedłużanych konkursów. A najgorzej jak przedłużają w ostatniej chwili...wrrr...

dlatego jest to nieuczciwa praktyka, organizator zwalił, bo wystarczyło zrobić konkurs na 2 dowolne produkty Hochlanda ze skupieniem się na promocji w KV i innych materiałach promocyjnych nowego soSERA, albo ze znacznie dłuższym terminem, i wtedy nikt by nie miał żalu i zdążył kupić w pierwszej lepszej Biedrze bez latania po wielu w poszukiwaniu produktu promocyjnego

Nie biorę w tym konkursie udziału, ale przecież nie ma w tym nic nieuczciwego. Celem konkursu jest promocja marki. Danej firmie zależy, by zwykły Kowalski zwrocil uwagę na produkt i go kupił. A jak jest stand z info o konkursie, to Kowalski jest bardziej zaciekawiony. Kupi, nie weźmie paragonu lub go wyrzuci, wiec udziału nie wezmie, ale jednak produkt spróbuje. Zasmakuje mu, będzie kupował dalej. A jak nie, to nie.
A to, ze sklepy produktu nie miały, to wina dystrybucji. Jednakże, konkurs nie jest tylko dla zawodowych konkursocholików. Konkurs jest dla promowania marki.

Ot moje zdanie, nadal udziału nie wezmę, bo nie lubię takich chemicznych wymysłów xD Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7365359 Napisano: 16.06.2026 11:10:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karoxxa napisał(a):

mampytanie napisał(a):

katrin1 napisał(a):

luko922 napisał(a):

michalina0085 napisał(a):

Wracając do Tropi... mimo wszystko mało wydaje mi się tych nagród, patrząc po wpisach w MDW. I ani 1 IPhone na forum 😱🤔 ciekawe, czy to już koniec

Też jestem zdziwiony, że tak mało wpisów. Na 4 zdjęcia nie mam nawet karmy, jestem mega zawiedziony.

A ja się nie dziwię, wystarczyło kupic karmę za 5 zł, nie mając zwierzaka dodać fotkę z neta i gotoweemotka  nigdy nie wygrałam w żadnej edycji tego konkursu, choć dodawałam fotki moich zwierzaków i z karmą i bezemotka

Chyba trochę za bardzo tworzycie teorie spiskowe.
Brałam udział w tym konkursie trzeci raz, pierwszy raz wygrałam. Zdjęcie, jakie zrobiłam, to po prostu mój mega szczęśliwy kotek podczas zabawy. Ale naprawdę widać, że się bawi, a nie pozuje specjalnie do zdjęcia czy jest przeze mnie ustawiany. 
W poprzednich edycjach probowalam „pozować” fotki, nigdy nie wygrały, bo od razu widać sztuczność. A chodzi o zwierzaka, o jego radosną chwilę, a nie rekwizyty, ustawianie, etc. 
Ps. Partner tez wziął udział, odrazu mu mówiłam, że zdjęciem naszego drugiego kota nie wygra, bo ma wkurzoną buzię i był po prostu leniwy xd No i nie wygrał. 
Natomiast chyba czasem za bardzo chce się coś ulepszyć, gdzie tak naprawdę należy sie skupić na prostocie.
Aha, No i pewnie sporo osób wzięło udział, bo nawet nie-konkursowicze mają zwierzaki i setki śmiesznych fotek na telefonach xd

Cos w tym jest bo moj Pazur wygral a stal na dwóch latach z wytkniętym jęzorem i nic poza tym, a ktoś pisal ze zrobil rekwizyty itd i dostal taka sama nagrodę jak ja.

No i super, bo to był właśnie  konkurs odnośnie radosnych zwierząt, a nie zdolnych właścicieli  xd Wyświetl w wątku >>

mampytanie

#7365334 Napisano: 16.06.2026 10:16:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

luko922 napisał(a):

michalina0085 napisał(a):

Wracając do Tropi... mimo wszystko mało wydaje mi się tych nagród, patrząc po wpisach w MDW. I ani 1 IPhone na forum 😱🤔 ciekawe, czy to już koniec

Też jestem zdziwiony, że tak mało wpisów. Na 4 zdjęcia nie mam nawet karmy, jestem mega zawiedziony.

A ja się nie dziwię, wystarczyło kupic karmę za 5 zł, nie mając zwierzaka dodać fotkę z neta i gotoweemotka  nigdy nie wygrałam w żadnej edycji tego konkursu, choć dodawałam fotki moich zwierzaków i z karmą i bezemotka

Chyba trochę za bardzo tworzycie teorie spiskowe.
Brałam udział w tym konkursie trzeci raz, pierwszy raz wygrałam. Zdjęcie, jakie zrobiłam, to po prostu mój mega szczęśliwy kotek podczas zabawy. Ale naprawdę widać, że się bawi, a nie pozuje specjalnie do zdjęcia czy jest przeze mnie ustawiany. 
W poprzednich edycjach probowalam „pozować” fotki, nigdy nie wygrały, bo od razu widać sztuczność. A chodzi o zwierzaka, o jego radosną chwilę, a nie rekwizyty, ustawianie, etc. 
Ps. Partner tez wziął udział, odrazu mu mówiłam, że zdjęciem naszego drugiego kota nie wygra, bo ma wkurzoną buzię i był po prostu leniwy xd No i nie wygrał. 
Natomiast chyba czasem za bardzo chce się coś ulepszyć, gdzie tak naprawdę należy sie skupić na prostocie.
Aha, No i pewnie sporo osób wzięło udział, bo nawet nie-konkursowicze mają zwierzaki i setki śmiesznych fotek na telefonach xd Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7365152 Napisano: 15.06.2026 18:23:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A z Capri Sun przychodzi coś na maila, czy tylko powiadomienie na stronie? Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7365100 Napisano: 15.06.2026 17:28:06 w Informują
Informują z Wygraj z Dino i Tropi De Lux!

Rodzaj powiadomienia: email
Dodatkowe informacje:
17:24 Wyświetl w wątku >>

mampytanie

mampytanie

#7364994 Napisano: 15.06.2026 13:54:48 w Czy informują/ informowali?
Cafe Sati poszło wszystko? Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7364899 Napisano: 15.06.2026 12:00:41 w Konkurs: Hasła tymbarka
Udało się!!!! Dziękuję za Wasze głosy ♥️♥️♥️ Wyświetl w wątku >>

mampytanie