Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mampytanie

mampytanie

#7137001 Napisano: 07.11.2023 14:55:35 w moje dzisiejsze wygrane :)

mampytanie

#7136695 Napisano: 06.11.2023 18:21:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Pustki… zauważyłam, że teraz często wygrywam u Smolara, a w innych agencjach totalnie nic. Dawniej wygrywałam w każdej agencji poza Smolarem, dosłownie. Sama nie wiem, co jest lepsze… W sumie byłoby najlepiej, jakby od czasu do czasu każda agencja coś mi zaserwowała ;) Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7136662 Napisano: 06.11.2023 16:46:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Rockwool…. A tyle czasu poświęciłam na naprawdę świetną odpowiedź, dokładnie na temat i z serca, ale bez zbędnych ceregieli… gratki dla osoby, która wygrała, choć fragment odpowiedzi nijak ma się do zadanego pytania. Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7136659 Napisano: 06.11.2023 16:44:04 w Czy informują/ informowali?
szmuli napisał(a):

Czy ktoś wie coś o wyniku konkursu Rockwool? Miał być do dziś na stronie podanej w regulaminie, tymczasem od wielu dni „ta strona nie istnieje”…

Strona się już otwiera, jest podane imię i fragment odpowiedzi, choć ten fragment nijak ma się do pytania konkursowego…. Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7133841 Napisano: 25.10.2023 13:41:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jacobs - takiego rozczarowania dawno nie było… No chyba, że jeszcze nie informowali o głównych emotka Wyświetl w wątku >>
1 Malena_ 0

mampytanie

#7132344 Napisano: 19.10.2023 16:14:47 w Pomocy!!!!
Czy miał ktoś sytuację, że po użyciu żappki w sklepie, aplikacja nagle wylogowała was  i nie można się ponownie zalogować, bo ponoć email jest niepoprawny? Mimo tego, że to ten poprawny email? Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7131478 Napisano: 16.10.2023 16:44:04 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
olunka napisał(a):

Julles0048 napisał(a):

kimberly napisał(a):

burza64 napisał(a):

Czy otrzymaliście już zestawy Martini z Biedronki? W regulaminie data wydania nagród do 15.10

Uuu nie wiedziałam, ani widu ani słychu u mnie też

Otrzymałam maila od UPS, że moja paczka od Concept Studio została nadana i jutro powinnam ją otrzymać.
Zakładam, że to zestaw Martini. Nic innego w ostatnim czasie mi się nie trafiło...

czy wszyscy maja maila o nadaniu Martini?

U mnie też jest e-mail. Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7131380 Napisano: 16.10.2023 11:44:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Nelusia102 napisał(a):

koszalek napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

szczerze po vo wam tyle tych krów?

Na razie cisza.
Spróbuję zgadnąć. Może są zakochani w swoim kurierze/kurierce i lubią jak często przychodzi? emotka  A może jak te wszystkie krowy będą muczeć na raz to będzie efekt WOW? emotka

No tez się zastanawiam - czy te Krowy są " ze złota " . Ale jak ktoś ma ochotę to czemu nie.

jak dla mnie jednak by wystarczyła i szanse innym eh

a jak ktos na lodówke poluje?  to może przy okazji mu krowy wpadają

Zapewne. Choć dla mnie troszkę zabawne jest, że tyle osób zarzeka się przy niektórych konkursach / loteriach, że są badziewne nagrody typu chińszczyzna i robią bojkot, a tu tą chińszczyznę zbierają jedna za drugą emotka  Ale każdy ma wybór. Mi jedna krowa wystarczy, jest i tak do niczego, a o lodówkę to można próbować, jak się ma światłowód i captacha non stop się nie załącza. Ja odpuszczam, a innym życzę sporego stada, jeśli tak bardzo je chcą  emotka Wyświetl w wątku >>

mampytanie

#7131256 Napisano: 15.10.2023 18:18:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fan-mandaryny napisał(a):

Czy na konkurs Disneya w Lidlu wystarczy zakupić zwykły zeszyt z bohaterami Disneya, czy trzeba zabawkę? Sądząc po regulaminie, powinien zwykły zeszyt wystarczyć. Wolę się z Wami najpierw skonsultować. ☺️

Możesz podesłać link do konkursu? Ciężko zlokalizować w bazie, o ile tam jest. Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7130567 Napisano: 12.10.2023 14:03:21 w Czy informują/ informowali?
gosienia8501 napisał(a):

Kamis Lidl były już wyniki ?

Raczej nie, mają czas bodajże do jutra. Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7130264 Napisano: 11.10.2023 14:03:56 w Czy informują/ informowali?
Z konkursu Serka Łaciatego są wyniki, myślicie, że maile / smsy / też już poszły? Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7129267 Napisano: 07.10.2023 10:16:19 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że w pierwszym dniu Mullermilch wygrałam krowę, mimo tego, że pojawiła się captcha. Zapewne wygrana dlatego, że jeszcze nie było tej akcji w bazie konkursów. A teraz nic nie mogę trafić, bo wiecznie ta captcha. Czy tylko u mnie pojawia się ona za każdym razem? Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7127391 Napisano: 29.09.2023 18:34:58 w Czy informują/ informowali?
Wyborowa za II etap informowała dzisiaj? Czy to dopiero za pierwszy etap? Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7127340 Napisano: 29.09.2023 15:59:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

mampytanie napisał(a):

baxter napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Gdzie kupujecie przyprawy Kamis w słoiczkach? U mnie nigdzie nie mogę ich znaleźć (Lidl, itm, Dino, małe sklepy),  po prostu nigdzie  emotka

U mnie w C4, kauflandzie i w niektórych biedronkach

Nie mam w okolicy (również tej dalszej), żadnego z nich emotka  ale dzięki, poszukam za pewien czas ponownie w Biedronce  emotka

Kup na forum paragon, zgłoś i jak wygrasz zestaw, to słoiczki same do Ciebie do domu przyjadą emotka
W Biedronce na lodówkach z rybami i mrożonkami szukalas?

Jeśli nigdzie nie znajdę, by zakupić produkt, to chyba tak zrobię emotka  jednak najpierw jeszcze przejrzę nad mrożonkami. Ostatnio nigdzie nie widziałam, ale akurat w to miejsce raczej nawet nie zerknęłam (mam wrażenie, że tam tylko kasze i sosy pomidorowe stoją)  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7127333 Napisano: 29.09.2023 15:23:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
baxter napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Gdzie kupujecie przyprawy Kamis w słoiczkach? U mnie nigdzie nie mogę ich znaleźć (Lidl, itm, Dino, małe sklepy),  po prostu nigdzie  emotka

Nie mam w okolicy (również tej dalszej), żadnego z nich emotka  ale dzięki, poszukam za pewien czas ponownie w Biedronce  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7127332 Napisano: 29.09.2023 15:23:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
baxter napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Nie mam w okolicy (również tej dalszej), żadnego z nich emotka  ale dzięki, poszukam za pewien czas ponownie w Biedronce  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7127318 Napisano: 29.09.2023 14:24:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Gdzie kupujecie przyprawy Kamis w słoiczkach? U mnie nigdzie nie mogę ich znaleźć (Lidl, itm, Dino, małe sklepy),  po prostu nigdzie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7126564 Napisano: 26.09.2023 18:13:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emememe napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Emememe napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Emememe napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Czy ktoś wie co wysyła albedo? Nie pamiętam żebym coś u nich wygrała

Zestawy kosmetyków z Biedronki emotka
edit: Jednak nie, to będzie krowa Muller emotka

Wiadomości wysyłają o wysyłce czy w aplikacji widać?

U mnie przyszedł mail od GLS

Na pewno to krowa? Wygrałam w pierwszym dniu loterii/konkursu, ale nie mam maila o nadaniu jej. Widziałam jednak, że do niektórych już dotarła lodówka.

Wydaje mi się, ze tak. Dziś przyszedł mail z pozytywną weryfikacją a potem info o tej przesyłce (wygrałam 15 września). Jutro dam znać emotka

Okej, ja maila z weryfikacją dostałam kilka dni po tym, jak wygrałam, a to z początku września. Może wysyłają nie po kolei:) Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7126551 Napisano: 26.09.2023 17:36:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lazy-kiwi napisał(a):

barnsik napisał(a):

Nelusia102 napisał(a):

Nelusia102 napisał(a):

barnsik napisał(a):

barnsik napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Co jest do cholery z ta wyborową. Jedni piszą, że dało się wysłać. U mnie nie idzie dalej

U mnie tak samo, koleżanko, próbuję już od tygodnia, o różnych porach dnia i nocy, bez powodzenia. Może uda się wysłać do końca okresu przyjmowania zgłoszeń, miejmy nadzieję - zostało jeszcze 13 dni xD

Ewentualnie poprosimy jakąś uczciwą osobę z forum o zrobienie tego za nas - za jakiś paragon albo kapsel

Nie wiem dlaczego nie możecie wysłać - ale wczoraj moje zgłoszenie poszło . Teraz napisałam drugie - tylko dla testu - i też poszło. i potwierdzenie na maila też przyszło.

Wysłałem na próbę zgłoszenie zawierające tylko kilka liter i ku mojemu ździwieniu, poszło bez problemu. Teraz nasuwa się pytanie: co jest nie tak z moim oryginalnym zgłoszeniem, że nie chce przejść?

Tekst nie może być podzielony na akapity, trzeba wpisać niestety wszystko ciurkiem, wtedy przechodzi. Przed chwilą się udało tak wysłać zgłoszenie, ale nie mam maila z potwierdzeniem, więc nie wiem, czy to nie połowiczny sukces.
EDIT: Dotarł mail z potwierdzeniem zgłoszenia.

Z Wyborowej powinien przyjść mail potwierdzający zgłoszenie? W regulaminie nie widzę takiego zapisu. Maila nie dostałam, miałam natomiast potwierdzenie na stronie, coś w stylu "zgłoszenie przyjęte". Ktoś podpowie, czy jednak mail również powinien był do mnie dotrzeć? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7126550 Napisano: 26.09.2023 17:35:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emememe napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Emememe napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Czy ktoś wie co wysyła albedo? Nie pamiętam żebym coś u nich wygrała

Zestawy kosmetyków z Biedronki emotka
edit: Jednak nie, to będzie krowa Muller emotka

Wiadomości wysyłają o wysyłce czy w aplikacji widać?

U mnie przyszedł mail od GLS

Na pewno to krowa? Wygrałam w pierwszym dniu loterii/konkursu, ale nie mam maila o nadaniu jej. Widziałam jednak, że do niektórych już dotarła lodówka. Wyświetl w wątku >>
0 0