Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mampytanie

mampytanie

#7365100 Napisano: 15.06.2026 17:28:06 w Informują
Informują z Wygraj z Dino i Tropi De Lux!

Rodzaj powiadomienia: email
Dodatkowe informacje:
17:24 Wyświetl w wątku >>

mampytanie

mampytanie

#7364994 Napisano: 15.06.2026 13:54:48 w Czy informują/ informowali?
Cafe Sati poszło wszystko? Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7364899 Napisano: 15.06.2026 12:00:41 w Konkurs: Hasła tymbarka
Udało się!!!! Dziękuję za Wasze głosy ♥️♥️♥️ Wyświetl w wątku >>

mampytanie

mampytanie

#7364646 Napisano: 14.06.2026 14:59:26 w Konkurs: Hasła tymbarka
Głosy ode mnie właśnie do Was poszły emotka  I proszę również o Wasze na mój kapselek https://www.twojkapsel.pl/glosowanie/9ff25241-d431-4677-8085-2b461b41c92a?imageIndex=0 :) Wyświetl w wątku >>

mampytanie

#7364520 Napisano: 13.06.2026 20:55:44 w Konkurs: Hasła tymbarka
Moje głosy właśnie na Was wszystkich poszły emotka  
Zapraszam do siebie https://www.twojkapsel.pl/glosowanie/9ff25241-d431-4677-8085-2b461b41c92a?imageIndex=0 bo faktycznie dziś mało głosów przybywa:( Wyświetl w wątku >>

mampytanie

#7364314 Napisano: 12.06.2026 19:31:33 w Konkurs: Hasła tymbarka
Głosy ode mnie właśnie poszły:) Wyświetl w wątku >>

mampytanie

#7364239 Napisano: 12.06.2026 16:24:33 w Konkurs: Hasła tymbarka
lukaszn12 napisał(a):

Siemka, dziś miałem możliwość zagłosowania więcej razy więc na hasła "na pograniczu" zagłosowałem tyle razy:

MAJOMANIA! - 10 głosów,
Twoja historia trwa dalej! - 10
Nie mażmy marzeń! - 10
Nie jesteś sam(a) ! - 14
Dumny jak orzeł. - 14
Wszystkiego owocoLOVEgo! - 14
MASZ CZAS NA MARZENIA ? - 14
Jesteś Ty - jest super ! - 14
Zrób treningi  - 14
Tymbark da się lubić... - 14
Jesteś w sam raz, tak akurat. - 14
jeden krok do szczęścia... - 14
Robota nie zając, a ucieka - 14
Jaka piękna chwila ! - 14
Kapsel może więcej! - 14
Kapsel w górę, łap naturę. - 14
Masz szczęście emotka - 14
Ale maszkiety - 14
Wymaluj mi tęczę - 14

Niestety gdy chciałem zagłosować 15 raz wskoczyła mi blokada. Mam nadzieję że wszyscy skończymy w top 100 Kilka haseł nadal potrzebuje boosta  
Jeżeli kogoś pominąłem, a też jest na pograniczu 100 to piszcie. kilka głosów na pewno uda się jeszcze kliknąć. 

Dodam, ze nie jestem żadnym hakerem a po prostu mam dużo maili pracowych emotka

Dzięki! <3 Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7363865 Napisano: 11.06.2026 18:22:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

mampytanie napisał(a):

as32572 napisał(a):

mampytanie napisał(a):

atlantydek napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

czyżby we wzorku dali odpowiedź z czata? emotka ł

długaśny myślnik nie pozostawia złudzeń  emotka  Czyżby to jakaś sugestia...?

A co jest nie tak z "długim" myślnikiem? Ja na przykład zawsze byłam uczona, że myślnik (długi) i łącznik (krótki) to dwa odrębne znaki, służące do kompletnie czegoś innego, tak też je używam (w zależności, czy np. łączę, czy wtrącam) emotka  Fakt faktem, stosuję to głównie w ważnych pismach itp., bo często w polu tekstu konkursu nie da się zrobić myślnika, wychodzi tylko łącznik.

To,że chat go używa namiętnie. Ja nie byłam uczona długiego myślnika,albo ta wiedza mi uciekła, nie używałam, więc mi jednoznacznie się kojarzy z chatem.

Ok:) Dla mnie zaś wygląda to w końcu poprawnie, gdy widzę "długi" myślnik w regulaminie xd

Ja też tego nie kumam. Wydawało mi się, że każdy, kto choćby napisał kiedyś pracę licencjacką, jest nauczony, żeby używać długich. W każdym razie ja takich używam namiętnie i coś tam czasem wygrywam, więc nie sądzę, żeby pracownicy agencji też szli za tymi teoriami spiskowymi. 😝

No właśnie! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7363863 Napisano: 11.06.2026 18:19:59 w Konkurs: Hasła tymbarka
nanajka81 napisał(a):

mampytanie napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

atena03 napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Właśnie przeglądam, jakie hasła wygrały w poprzednich etapach i coś wpadło mi w oko. W 3. etapie wygrało hasło (nr 100) "Bezrobotny.. ALE OBROTNY". A w obecnym etapie na 2. miejscu jest "bez robotny, alee obrotny".  Jak dla mnie, to trochę to słabe, bo to praktycznie to samo hasło, ale po prostu napisane specjalnie z błędami... co sądzicie?

No słabe, ale co zrobić emotka

hasło pewnie ogłasza się na tik toku i temu ma tyle głosów bo to chyba nikt z nas? Mnie osobiście to hasło się nie podoba wcale. Jak wygra to 12 tys to porażka... choć heh bezrobotny ale obrotny...

Dla mnie to już nawet nie kwestia tego, czy hasło jest fajne, czy nie, tylko tego, że 1. takie coś już wygrało, 2. to jest kopia specjalnie zrobiona z błędami, by znowu coś wygrać. Co do tik toka, to nie wiem, bo nigdy w życiu z tego nie korzystałam i nigdy w życiu nie skorzystam

W tym konkursie przecież nie chodzi o to aby fajne hasła wygrały czy nie powtarzające się. Wygrywają Ci co wiedzą jak zdobyć głosy. Pomysłodawcy mają swój kanał na FB i 1.3 mln obserwujących więc dla nich to żadna robota zdobyć głosy i po raz 4-ty pierwsze miejsce - plus że wygraną przeznaczają na cele charytatywne więc dobry cel. Ale z tym drugim miejscem to mogą się jeszcze zdziwić - może Tymbark czystkę zrobi i tyle będzie z wygranej.

Tak, tak, jestem tego świadoma, kilka postów wyżej też pisałam odnośnie Pomysłodawcy. No nic, zobaczymy, co z tego będzie:) Wyświetl w wątku >>
1 lukaszn12 0

mampytanie

#7363848 Napisano: 11.06.2026 17:54:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

mampytanie napisał(a):

atlantydek napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

A co jest nie tak z "długim" myślnikiem? Ja na przykład zawsze byłam uczona, że myślnik (długi) i łącznik (krótki) to dwa odrębne znaki, służące do kompletnie czegoś innego, tak też je używam (w zależności, czy np. łączę, czy wtrącam) emotka  Fakt faktem, stosuję to głównie w ważnych pismach itp., bo często w polu tekstu konkursu nie da się zrobić myślnika, wychodzi tylko łącznik.

To,że chat go używa namiętnie. Ja nie byłam uczona długiego myślnika,albo ta wiedza mi uciekła, nie używałam, więc mi jednoznacznie się kojarzy z chatem.

Ok:) Dla mnie zaś wygląda to w końcu poprawnie, gdy widzę "długi" myślnik w regulaminie xd Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7363836 Napisano: 11.06.2026 17:41:30 w Konkurs: Hasła tymbarka
nanajka81 napisał(a):

atena03 napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Właśnie przeglądam, jakie hasła wygrały w poprzednich etapach i coś wpadło mi w oko. W 3. etapie wygrało hasło (nr 100) "Bezrobotny.. ALE OBROTNY". A w obecnym etapie na 2. miejscu jest "bez robotny, alee obrotny".  Jak dla mnie, to trochę to słabe, bo to praktycznie to samo hasło, ale po prostu napisane specjalnie z błędami... co sądzicie?

No słabe, ale co zrobić emotka

hasło pewnie ogłasza się na tik toku i temu ma tyle głosów bo to chyba nikt z nas? Mnie osobiście to hasło się nie podoba wcale. Jak wygra to 12 tys to porażka... choć heh bezrobotny ale obrotny...

Dla mnie to już nawet nie kwestia tego, czy hasło jest fajne, czy nie, tylko tego, że 1. takie coś już wygrało, 2. to jest kopia specjalnie zrobiona z błędami, by znowu coś wygrać. Co do tik toka, to nie wiem, bo nigdy w życiu z tego nie korzystałam i nigdy w życiu nie skorzystam Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

mampytanie

#7363832 Napisano: 11.06.2026 17:26:18 w Konkurs: Hasła tymbarka
maryal napisał(a):

Super  emotka , bardzo dziekuje

mój też poszedł:)) Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7363830 Napisano: 11.06.2026 17:25:25 w Konkurs: Hasła tymbarka
Moje głosy na Was przed chwilą poszły:) liczę na Wasze (nie mażmy marzeń):)) Wyświetl w wątku >>
1 kwadracik 0

mampytanie

#7363815 Napisano: 11.06.2026 17:18:06 w Konkurs: Hasła tymbarka
Właśnie przeglądam, jakie hasła wygrały w poprzednich etapach i coś wpadło mi w oko. W 3. etapie wygrało hasło (nr 100) "Bezrobotny.. ALE OBROTNY". A w obecnym etapie na 2. miejscu jest "bez robotny, alee obrotny".  Jak dla mnie, to trochę to słabe, bo to praktycznie to samo hasło, ale po prostu napisane specjalnie z błędami... co sądzicie? Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7363807 Napisano: 11.06.2026 17:07:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

A co jest nie tak z "długim" myślnikiem? Ja na przykład zawsze byłam uczona, że myślnik (długi) i łącznik (krótki) to dwa odrębne znaki, służące do kompletnie czegoś innego, tak też je używam (w zależności, czy np. łączę, czy wtrącam) emotka  Fakt faktem, stosuję to głównie w ważnych pismach itp., bo często w polu tekstu konkursu nie da się zrobić myślnika, wychodzi tylko łącznik. Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7363259 Napisano: 10.06.2026 17:27:55 w Konkurs: Hasła tymbarka
pieg napisał(a):

atena03 napisał(a):

Dodałam w 1 poście to co dostałam z haseł - po 1 na użytkownika (generalnie nowe hasła raczej mają już małe szanse)

Dominik jest na liście dwukrotnie. Tak samo znaki zapytania są 2x ; )

Zgadza się, trzeba patrzeć, jak się głosuje;) PS. pieg też jest dwukrotnie;) Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7363251 Napisano: 10.06.2026 16:59:47 w Konkurs: Hasła tymbarka
catcat napisał(a):

Co sądzicie o tym, że pierwsze miejsce zajmuje trzeci raz blogger, na którego głosują jego obserwujący?
Kwotę planuje przekazać na cele charytatywne.

Lubię działania charytatywne, sama sporo pomagam w miarę swoich możliwości. Profil Pomysłodawcy też lubię, czasem tam zajrzę, choć raczej z nudów, bo jestem mocno świadomym konsumentem i lubię wiedzieć, co jem, a także wybieram częściej to, co polskie. 
Natomiast co do samej akcji - trochę jest to dla mnie dziwne i sprzeczne, bo zazwyczaj konkursy są dla konsumentów, a tutaj jakby nie patrzeć trochę "firma" działa. Może się mylę, ale takie są moje odczucia. Jasne, bierze udział "prywatnie", ale jest osobą publiczną, ma grono fanów. Choć czy na pewno prywatnie?
Wydaje mi się, że przy takim zasięgu, jaki ma, mógł po prostu postarać się podjąć jakąś współpracę pod kątem charytatywnym z daną firmą. Jasne, kilkadziesiąt $$ zostanie przekazane charytatywnie, także duży plus. Z drugiej strony, gdyby to był konkurs z zakupem, jury oceniałoby hasła, a nie my sami, a ponadto można by było zgłosić tylko jedno hasło na cały konkurs, to wiadomo, że raczej wygrywałyby najbardziej chwytliwe hasełka. Wyświetl w wątku >>

mampytanie

#7363224 Napisano: 10.06.2026 16:22:04 w Konkurs: Hasła tymbarka
Oddałam przed momentem głosy na wszystkich, a dla tych, co zgłosili więcej niż 1 hasło, to poszło tylko na jedno hasełko. Dajmy szansę też innym, fajnie, by więcej osób się załapało na nagrody, a nie że po kilka do jednej osoby (przynajmniej takie jest moje zdanie). emotka Wyświetl w wątku >>