Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mampytanie

mampytanie

#6834359 Napisano: 30.12.2021 07:35:14 w Avanti
cb656 napisał(a):

ewikewikk napisał(a):

Dziś w wynikach jest pani Larysa. Myślicie, że tak świetnie pisze po polsku, z takim pomysłem i tak sprawnie gramatycznie, że bije na głowę starych wyjadaczy? Najwyraźniej...

emotka emotka emotka Błagam, tylko nie to... Myślisz, że imię wyznacza narodowość?! emotka
Co mają powiedzieć Dżesiki, Brajanki czy choćby dzieci Wiśniewskiego?
Ej, no weź... emotka emotka
...a nawet jeśli Larysa nie jest rodowitą Polką, to równie dobrze może znać język lepiej od niejednego Polaka z dziada pradziada. emotka
A poza tym może być zwykłym słupem konkursowym zdolnego, płodnego Polaka, który ma więcej pomysłów niż osobowości emotka

Dokładnie, nawet jeśli to nie jest Polka, to pewnie radzi sobie lepiej z językiem polskim niż spora część Polaków. Znam, ba, nawet mam w moim domowym ognisku osobę z niepolskich, odległych i nieznanych ziem, która od dawna mieszka w Polsce i mówi i pisze po polsku rewelacyjnie. Czy to dawniej w liceum, czy na studiach, bywali u mnie Polacy o pięknych, obcojęzycznych imionach, które zostały im nadane z racji małżeństwa Polki/Polaka z obcokrajowcem (dlaczego ułamek ich tożsamości narodowej nie może być dorzucony, prawda? Przecież to jest cudowne!). Sama pewnie też skończę z nadaniem nieco egzotycznego imienia dla dziecka, jeśli takowe kiedyś się u nas pojawi.
Już nie bądźmy tak zawistnym narodem emotka Wyświetl w wątku >>

mampytanie

#6832828 Napisano: 22.12.2021 11:49:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktoś czeka na kawiarkę z Primy z początków listopada?
ps. Mój ekspres odżył, to już nie ubolewam, że MkCafe mi żadnego nie dało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#6832394 Napisano: 20.12.2021 14:11:43 w Czy informują/ informowali?
Biovital informował z wyboru laureatów z ostatniego czwartku? Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#6832106 Napisano: 18.12.2021 11:36:23 w SZUKAM....
jomajd86 napisał(a):

Czy w konkursie lays i cheetos zakup musi być z aktualnego etapu? Znalazłam paragon z listopada jeszcze i zastanawiam się czy można nim zagrać? W regulaminie nic nie widzę na ten temaemotka

Nie musi być, nie ma takiej informacji w regulaminie emotka Wyświetl w wątku >>
1 jomajd86 0

mampytanie

#6832085 Napisano: 18.12.2021 09:46:02 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam plecak z Nestle Myszka Micky - 40 zł wysyłka gratis Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#6831972 Napisano: 17.12.2021 15:20:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

myszania napisał(a):

Czy w Kauflandzie wystarczy, że zeskanuję kartę Payback zeby dostać ten los?

Tak, ale panie "lubią" dać już rozklejony los, więc sprawdź, zanim weźmiesz, czy nie przejrzały wcześniej. Ja 3 takie dostałam i mam nauczkę.

Mogli zrobić zdrapki, a nie takie otwierane losy, bo faktycznie przy odbieraniu trzeba zerkać, czy są fabrycznie zamknięte. Wyświetl w wątku >>

mampytanie

#6831971 Napisano: 17.12.2021 15:19:05 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
slomkab napisał(a):

agusiamajusia napisał(a):

Naprawdę się dzis popłakałam emotka  Avantii buuuu na 22 zgłoszenia nic.

Uwierz ze ja również …strasznie mi smutno bo im bardziej się staram tym gorzej wychodzę emotka

A ja wychodzę z założenia, że byli lepsi, no cóż, c’est la vie emotka Raz na wozie raz pod wozem, jak to mówią. Ale dla mnie konkursy to bardziej taka frajda / zabawa, zgłoszeń chyba jeszcze nigdy aż tylu nie wysłałam, jak niektórzy piszą. (A potem się dziwię, że np. w loteriach nie wygrywam przy 2-3 zgłoszeniach emotka ) Wyświetl w wątku >>

mampytanie

#6831946 Napisano: 17.12.2021 13:53:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Avanti…. Liczę, że kolejny etap będzie tym wygranym.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#6831926 Napisano: 17.12.2021 12:54:33 w Avanti
Czy nadal informują? Czy raczej już wszystko poszło? Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#6831759 Napisano: 16.12.2021 22:01:47 w Wkurza mnie...
paula9891 napisał(a):

diabkate napisał(a):

Dzięki za pomysły, ale teraz mam dylemat, co wysłać.😅 Proza, rymy... Może pora się pogodzić z tym, że nie jestem dobra w pisaniu i niezależnie od rodzaju nic z tego nie będzie.😓

Niby proza/rymy obie formy wygrywają. Sama piszę i nie wiem... Niby wygrałam bilety, ale do dychy dalej daleko emotka

U mnie to samo, bilety za pierwszym podejściem wpadły, a 10tys. jakoś nie widać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#6831733 Napisano: 16.12.2021 20:01:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
memos napisał(a):

Eurosklep, konkurs z odkurzaczami - czy po wysłaniu zgłoszenia przychodzi zwrotka na maila? Ew. jaki komunikat pojawia się na stronie?

Maile nie dochodzą. Jest komunikat na stronie coś w stylu „paragon przyjęty” czy coś takiego. Wyświetl w wątku >>
1 memos 0

mampytanie

#6831730 Napisano: 16.12.2021 19:57:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktoś kojarzy, co to był / jest za konkurs z pytaniem: „Czekolada gorzka czy mleczna? Którą wybierasz i dlaczego.” Nie mogę go zlokalizować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#6831328 Napisano: 15.12.2021 15:57:08 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Duże opakowanie kapsułek Vizir z Wielkiego Testowania Everydayme. Nie spodziewałam się, także mega się cieszę emotka Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

mampytanie

#6831068 Napisano: 14.12.2021 20:38:34 w Pomoc potrzebującym!
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1982736368567718&id=934268733414492&m_entstream_source=timeline

POMOC DLA CIERPIĄCEGO KOTKA - DRASTYCZNY PRZYPADEK
w linku powyżej jest jeden z postów Grupy Ratuj - jest to stowarzyszenie pomocy zwierzętom. Oni naprawdę wiele robią, sama od dłuższego czasu ich wspieram - wysyłam potrzebne rzeczy, robię darowizny. Ten post jest drastyczny - jak masz słabe nerwy - nie otwieraj. W skrócie: kot nieziemsko cierpi, jest w ogromnym bólu. Jakaś kreatura, która uważa się za człowieka, a nim nie jest, zrobiła temu kochanemu zwierzęciu coś takiego. Ja sama czytając i widząc ten post popłakałam się. Proszę, kto może, niech wpłaci chociaż przysłowiową złotówkę. Ta grupa naprawdę wiele robi, teraz też w niedługim czasie będą mieli swoją własną stronę internetową.
Jak ktoś jest z Wroclawia lub okolic to może odwiedzić ich kochanych podopiecznych.

Z góry dziękuję i mam nadzieję, że tego kociego maluszka uda się uratować. Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

mampytanie

#6830726 Napisano: 13.12.2021 18:36:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slomkab napisał(a):

Pomóżcie bo nie wyświetla mi się forum tylko same konkursy dodane ?jak to zrobić by pojawiło sie forum ? 

NIkomu się chyba nie wyświetla teraz, coś o tym inni pisali w "co wam się nie podoba..." Wyświetl w wątku >>
1 Agulina 0

mampytanie

#6830719 Napisano: 13.12.2021 18:26:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Brak jakiejkolwiek zwrotki z Mem w Minutkę - czy miał ktoś tak? Słaliście jeszcze raz to samo zgłoszenie, czy czekaliście na e-mail o tym, że jeszcze nie uzupełniło się memu?

Przyjdzie z opóźnieniem, ale przyjdzie. Poczekaj emotka  być może będzie trzeba jeszcze raz wypełnić dymek emotka

Nic nie przyszło do pierwszej rejestracji, niemniej jednak zaczęłam dodawać zgłoszenie ponownie i wówczas przyszedł link do dokończenia zgłoszenia:) Wyświetl w wątku >>

mampytanie

#6830714 Napisano: 13.12.2021 18:14:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Brak jakiejkolwiek zwrotki z Mem w Minutkę - czy miał ktoś tak? Słaliście jeszcze raz to samo zgłoszenie, czy czekaliście na e-mail o tym, że jeszcze nie uzupełniło się memu? Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#6830449 Napisano: 12.12.2021 12:09:44 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Kod Nestle ultimate pass Xbox plus tidal - zamienię na kod 20 zł Allegro  Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#6830448 Napisano: 12.12.2021 12:07:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

w chacie polskiej ktoś coś wygrał może? emotka

Ktoś chyba się chwalił pewien czas temu kuponem 10 zł  Wyświetl w wątku >>
1 notta 0