Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika misiamarysia

misiamarysia

misiamarysia

#7240550 Napisano: 14.02.2025 10:33:10 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
AirPods 4 (Finlandia), kurier DPD, bez dokumentów zwrotnych. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

misiamarysia

#7240413 Napisano: 13.02.2025 11:07:11 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Lajkonik Kaufland 200zł BLIK ?
Wysyłali już? Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#7240177 Napisano: 11.02.2025 21:41:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kate87 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Rejestrowaliście się w BLIKOMANII? Próbuję bezskutecznie, bo ciągle pojawia się "błąd".

Ja wczoraj i udało mi się bez problemu

Dziękuję za odpowiedź. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#7240175 Napisano: 11.02.2025 21:33:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Rejestrowaliście się w BLIKOMANII? Próbuję bezskutecznie, bo ciągle pojawia się "błąd". Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#7239911 Napisano: 10.02.2025 15:30:45 w Gratulacje! Dla wygranych!
malmika Gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>
1 malmika 0

misiamarysia

#7239825 Napisano: 10.02.2025 11:14:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malmika napisał(a):

Otrzymałam sms pd Los Mejores z konkursu "Naturalnie zadbana z Palmolive w Hebe. Nie mam podanej nagrody, tylko informacja: wygrałeś nagrodę w konkursie... To jakaś pomyłka? Rzadko wygrywam w tej agencji i pierwszy raz mam taką sytuację

U nich jak jest wyższa nagroda to nie podają co wygrałaś, czyli na pewno nie kosmetyki. Gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#7239734 Napisano: 09.02.2025 16:20:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

U mnie wygl
ąda dokładnie tak samo.

Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#7239697 Napisano: 09.02.2025 11:42:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Jak wykorzystać voucher z pepsi do pyszne.pl?

A już wysyłają (na bieżąco)? Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#7239666 Napisano: 08.02.2025 22:39:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ReneK napisał(a):

doo napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Działa Wam strona loterii Mlekovita? Próbuję i nie wysyła się zgłoszenie.

Nie działa, mam to samo

U mnie też🤷

Dziękuję za odpowiedzi Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

misiamarysia

#7239657 Napisano: 08.02.2025 22:00:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Działa Wam strona loterii Mlekovita? Próbuję i nie wysyła się zgłoszenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#7239514 Napisano: 07.02.2025 18:46:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dany-duszek napisał(a):

Agnes napisał(a):

czy możecie wysłac zgłoszenie na Pawełki?
nie mam nigdzie napisu
WYSLIJ

u mnie na firefoxie nie ma przycisku wyślij od początku loterii, zgłoszenia muszę wysyłać z innej przeglądarki.

U mnie dokładnie tak samo, brak "wyślij" od pierwszego dnia, wysłałam kilka zgłoszeń z telefonu, tam wszystko było ok, poza wygraną (jej brakiem). Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#7239335 Napisano: 07.02.2025 09:00:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MDL napisał(a):

Też mam pytanie o whiskas, wg regulaminu można wygrać jedną nagrodę. Mam zestaw, co oznacza że nie mogę już wygrać nagrody głównej?

Niestety na to wygląda, pewnie jak wiele osób też grałam o gotówkę, no ale przynajmniej koty w schronisku się ucieszą (pytałam wcześniej, chętnie przyjmą). Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#7239328 Napisano: 07.02.2025 08:53:02 w moje dzisiejsze wygrane :)

misiamarysia

misiamarysia

#7238856 Napisano: 04.02.2025 20:52:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kamil_K napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Gdzie w obecnej loterii Winiary są losy za dodane paragony?
Dodałam jeden paragon, ale nigdzie nie widzę mojego konta, wcześniej wszystko się tak ładnie wyświetlało łącznie z informacją, czy paragon został pozytywnie zweryfikowany, czy odrzucony, a teraz jedynie mogę przekazać punkty (wyświetlają się szkoły - lista), ale zagrać już nie mam gdzie. W którym miejscu to jest na stronie?
Z góry dziękuję za odpowiedź

https://www.klub.winiary.pl/twoje-konto widać losy punkty oraz zatwierdzone paragony

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
1 Kamil_K 0

misiamarysia

#7238855 Napisano: 04.02.2025 20:52:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Dodałam jeden paragon, ale nigdzie nie widzę mojego konta, wcześniej wszystko się tak ładnie wyświetlało łącznie z informacją, czy paragon został pozytywnie zweryfikowany, czy odrzucony, a teraz jedynie mogę przekazać punkty (wyświetlają się szkoły - lista), ale zagrać już nie mam gdzie. W którym miejscu to jest na stronie?
Z góry dziękuję za odpowiedź

W rozwijanym menu w prawym górnym rogu (3 poziome kreski) masz odnośnik "Moje konto". To tam emotka

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#7238846 Napisano: 04.02.2025 20:25:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z góry dziękuję za odpowiedź Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#7238759 Napisano: 04.02.2025 11:26:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

samuraj napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

samuraj napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

W loterii Lubella podajecie kod pocztowy swój, czy sklepu z paragonu?

Sklepu,przynajmniej ja tak wpisałem 🤠

Właśnie dzwoniłam do agencji - chcą kod pocztowy miejsca zamieszkania.

Ehh , mogli to umieścić w reg.
Dzięki

Mogli, przykładowy paragon też jest mylący, bo ma napis Lidl, ale nie powinno być problemu z tym kodem, bo podobno chcą tylko mieć mapę, z jakich części kraju ludzie grają.

w rubryczce jest napisane Kod pocztowy zamieszkania a nie kod pocztowy sklepu

Właśnie dodali, wcześniej nie było. Wyświetl w wątku >>
1 samuraj 0

misiamarysia

#7238755 Napisano: 04.02.2025 10:56:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

samuraj napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

W loterii Lubella podajecie kod pocztowy swój, czy sklepu z paragonu?

Sklepu,przynajmniej ja tak wpisałem 🤠

Właśnie dzwoniłam do agencji - chcą kod pocztowy miejsca zamieszkania.

Ehh , mogli to umieścić w reg.
Dzięki

Mogli, przykładowy paragon też jest mylący, bo ma napis Lidl, ale nie powinno być problemu z tym kodem, bo podobno chcą tylko mieć mapę, z jakich części kraju ludzie grają. Wyświetl w wątku >>
1 samuraj 0