Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika misiamarysia

misiamarysia

#6568530 Napisano: 03.02.2019 18:19:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

soulfly napisał(a):

[quote=[quote=

marzanna]

misiamarysia napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

anetka129 napisał(a):

A fairy c4 jest limit znaków mi regulamin się nie otwiera

było 200 znaków i on był do wczoraj

Chyba do dzisiaj?

do 2.02. nawet zniknął już ze strony c4

Zmyliła mnie data w bazie (tam jest napisane, że do 03.02)

Dokładnie, według bazy kończy się dzisiaj!!! Dlaczego osoba zgłaszająca konkurs wprowadza w błąd??? Celowo???

Oczywiście, że celowo. Najwięcej osób zgłasza udział w konkursie właśnie ostatniego dnia. Dlatego pewne osoby w taki sposób starają się eliminować konkurencję. Co nie przeszkadza im skamleć do innych o pomoc i podpowiedzi w innych konkach.

marzanna]
misiamarysia napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

anetka129 napisał(a):

Chyba do dzisiaj?

Dokładnie, według bazy kończy się dzisiaj!!! Dlaczego osoba zgłaszająca konkurs wprowadza w błąd??? Celowo???

Oczywiście, że celowo. Najwięcej osób zgłasza udział w konkursie właśnie ostatniego dnia. Dlatego pewne osoby w taki sposób starają się eliminować konkurencję. Co nie przeszkadza im skamleć do innych o pomoc i podpowiedzi w innych konkach.

Po co snuć teorie spiskowe,jak można czytać regulamin i nie mieć pretensji do kogoś,to chyba logiczne.

Oczywiście, że masz rację i właśnie dlatego, że przeczytałam regulamin, wiem, że już po zawodach, bo wedlug informacji na "naszej" stronie, czyli w bazie, konkurs kończy się dzisiaj. A skoro mamy swoją bazę, to chyba nie po to, żeby wpisywać tam, co dusza zapragnie, bo nie po to się staramy, wyszukujemy i wstawiamy konkursy, pomagamy sobie nawzajem, żeby potem nie wierzyć w żaden zapis. Oczywiście, mógł to być błąd / przeoczenie osoby, która ten konkurs zgłosiła, ale nie zdarzył się pierwszy raz. Jeśli nie napiszemy o tym, to inni będą wstawiać cokolwiek, żeby tylko "odhaczyć", a chyba nie po to jest to forum i ta strona. Może po tej dyskusji każdy dwa razy sprawdzi terminy, zanim coś zgłosi, żeby nie mieć choćby złej opinii wśród nas samych i poczucie, że jest się w porządku do reszty grupy, bo jednak jakąś społeczność tu tworzymy, każdy z własnej woli.
Wyświetl w wątku >>
1 marzanna 0

misiamarysia

#6568484 Napisano: 03.02.2019 15:15:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

anetka129 napisał(a):

Chyba do dzisiaj?

Dokładnie, według bazy kończy się dzisiaj!!! Dlaczego osoba zgłaszająca konkurs wprowadza w błąd??? Celowo??? Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

misiamarysia

#6568277 Napisano: 02.02.2019 12:31:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

rufus napisał(a):

ninakow7712 napisał(a):

co myślicie o loterii rafaello? emotka

Trafienie graniczy z cudem.

tam chyba by wyszla 1 nagroda dziennie....to naprawde trzeba miec szczescie

Ja po ostatniej loterii Raffaello jestem bardzo sceptycznie nastawiona do trafienia u nich czegokolwiek. Puszczę jedno zgłoszenie (żeby sobie nie wyrzucać, że nie wzięłam udziału) i na tym koniec. Tak postanowiłam. Już wolę w tej cenie kupić kilka batoników Kinderbueno. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6568205 Napisano: 01.02.2019 23:20:38 w Gratulacje! Dla wygranych!
rejn wielkie gratulacje, dobrze wydaj, zaszalej!!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6568180 Napisano: 01.02.2019 22:13:04 w Żegnamy zmarłych
mia przyjmij najszczersze wyrazy współczucia, to straszna wiadomość dla każdego dziecka w każdym wieku. Moja mam też uwielbia skoki.Trzymaj się. Wyświetl w wątku >>
[*] 1 mia

misiamarysia

#6567396 Napisano: 28.01.2019 21:27:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

Masz Fairy ALOES I PINK JAŚMIN? Dokładnie taki? emotka  

Owszem, produkt wygląda dokładnie tak, jak w gazetce; różowa nalepka / "aloes i zapach jaśminu" / 1350 ml emotka

Tez kupiłam dokładnie taki, bez problemu. Widocznie już są w sklepach, dobrze patrzcie na półkach, bo mój stał wysoko, na samej górze, aż miałam problemy ze zdjęciem go z regału. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

misiamarysia

#6567370 Napisano: 28.01.2019 20:24:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaktus1012 napisał(a):

Mam problem z zalogowaniem się do Oreo. Wyskakuje komentarz z błędem"(

Ja miałam komentarz o nieprawidłowym kodzie ( kupiłam 3 paczki i mam 3 błędne kody), więc napisałam do nich i poprosili o zdjęcie paczki z kodem. Czekam, co dalej. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6566552 Napisano: 25.01.2019 12:43:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nswe69 napisał(a):

kama.z napisał(a):

Dostałam bon z potrójnego wygrywania z dwoma oświadczeniami. Mam je odesłać? Ktoś coś?

"jedno z oświadczeń jest dla laureata, drugie dla organizatora. odesłanie nie jest konieczne, aczkolwiek jeśli to nie problem, to bylibyśmy wdzięczni za odesłanie"

to streszczenie rozmowy telefonicznej z i360. 

reasumując, nie trzeba odsyłać, chyba że ktoś chce

Dzięki za info, bo już się przeraziłam,  że za 50 zł chcą imię ojca, PESEL, serię i numer dowodu oraz  adres zamieszkania, to już bym wolała odesłać tą kartę. Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

misiamarysia

#6566007 Napisano: 23.01.2019 11:52:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

A czy z konkursu Stock o pooscarowym party ktoś się chwalił główną wygraną - wycieczką do Hollywood, albo chociaż alkoholem z ostatniego etapu???

Podobno ktoś flaszkę wygrał :/

Dzięki, czyli pozamiatane. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6565896 Napisano: 23.01.2019 03:31:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A czy z konkursu Stock o pooscarowym party ktoś się chwalił główną wygraną - wycieczką do Hollywood, albo chociaż alkoholem z ostatniego etapu??? Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6565894 Napisano: 23.01.2019 01:08:00 w Żegnamy zmarłych
danaaa napisał(a):

alan84 napisał(a):

delvitto napisał(a):

dziś o 19.30 mój mąż przestał walczyć z chorobą (*)
bądźcie ze mną!

wyrazy glebokiego wspolczucia. Jestesmy!!!!!

delvitto Bardzo Ci wspólczuję. Trzymaj się.

delvitto przyjmij najszczersze wyrazy współczucia. Wyświetl w wątku >>
[*] 1 delvitto

misiamarysia

#6565791 Napisano: 22.01.2019 16:56:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

Agnes napisał(a):

jak to jest z OREO mam 2 opakowania na jednym paragonie
wygrałam jedną bluzę i nie wiem czy mogę slać drugi kod czy juz nie?

jeden paragon jeden kod. ja też tak kupiłam 

A nie macie problemu z kodem z opakowania? U mnie na dwa kody dwa odrzucone jako kod nieprawidłowy. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6565738 Napisano: 22.01.2019 14:42:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Już znalazłam, cofam pytanie. Najbardziej się wkurzyłam po przeczytaniu, że można było dać tą samą odpowiedź do kilku kuponów. Jakaś kpina.

dlaczego Cię to wkurzyło? Ja mając dużo kuponów/paragonów i świetne zgłoszenie też czasem powielam zgłoszenie, żeby zwrócić uwagę jury emotka  

I nie wykluczają Cię wtedy z udziału??? Ja jako Jury bym się zdenerwowała, że ktoś to samo wysyła. Jakoś tak dziwnie, to samo zgłoszenie kilka razy, no ale skoro tak można, to ok, nigdy na to nie wpadłam, więc się mocno zdziwiłam, ale cofam moje słowa. Co nie jest zabronione, jest dozwolone. Pozdrawiam emotka Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

misiamarysia

#6565714 Napisano: 22.01.2019 13:24:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

tadziuuu napisał(a):

nique napisał(a):

Na profilu FB Avon podali listę zwycięzców pod postem konkursowym

powinna być obok nazwisk informacja konsultantka z Warszawy konsultant z Sosnowca... itd. emotka

Szukam i nie widzę, w którym miejscu???

Już znalazłam, cofam pytanie. Najbardziej się wkurzyłam po przeczytaniu, że można było dać tą samą odpowiedź do kilku kuponów. Jakaś kpina. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6565710 Napisano: 22.01.2019 13:19:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tadziuuu napisał(a):

nique napisał(a):

Na profilu FB Avon podali listę zwycięzców pod postem konkursowym

powinna być obok nazwisk informacja konsultantka z Warszawy konsultant z Sosnowca... itd. emotka

Szukam i nie widzę, w którym miejscu??? Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6564572 Napisano: 17.01.2019 17:46:22 w moje dzisiejsze wygrane :)
Selgros - Świąteczny konkurs konkurs Carlsberg - zapas piwa, fajnie, mąż się bardzo cieszy, ale telefon był fajniejszy. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6564437 Napisano: 17.01.2019 10:41:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tadziuuu napisał(a):

jokan napisał(a):

-Violka- napisał(a):

tadziuuu napisał(a):

pytanie... czy w nestle te opakowania z kodem jakoś różnią się od innych? tzn czy na wierzchu jest info o konkursie?

Tak. Jest duży obrazek 

duza naklejka czerwona, ktos chyba foto na forum wrzucal 

dzięki dzięki emotka będę szukał emotka  

W Stokrotce szukaj i PSS Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6564035 Napisano: 15.01.2019 21:47:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

anula81 napisał(a):

isiulka napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

anula81 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

mary18 napisał(a):

czy już odsyłaliście paragony z tesco/żywca bo nie wiem czy wolno juz jak esmesów jeszcze nie było ?

odsyłam jutro

Ja narzekałam wczoraj, że nie wygrałam, a mój błąd zły paragon wbiłam emotka dziś patrzę bo sobie myślę no nie możliwe i jest gratulujemy emotka Wysłałam im właśnie paragon przez str www fajna nowa opcja bez płacenia za pocztę pl emotka

mają @ potwierdzić czy wszystko ok emotka

gdzie jest ta opcja? nie widzialam, a poslalam dzisiaj normalnie pcozta oswiadczenie i paragon emotka  

Tez jestem ciekawa co to za nowość emotka ) można prosić o link?

link jest w piście wyżej, teraz jestem na tel. nie skopiuję, pojawia się na str. po sprawdzeniu wyników u smolara, po gratulujemy pisze co dalej zrobić emotka

Chyba powinnam powtórzyć maturę :d  myślałam, że poczta polska dodala nową opcję wysyłki elektronicznej  emotka emotka

Dzięki Wam sprawdziłam i też wygrałam emotka , ale tak dziwnie bez informacji o wygranej odsyłać. Ciekawe czemu nas nie informują. Może też się skuszę i odeślę, sama nie wiem, bo ja z tych "ostrożnych" raczej. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6563677 Napisano: 14.01.2019 20:37:06 w Żegnamy zmarłych
Wielka tragedia emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 1 nkba

misiamarysia

#6563672 Napisano: 14.01.2019 20:28:33 w Gratulacje! Dla wygranych!
misiamarysia napisał(a):

jack76 czuję, że to będzie złoty rok. Gratulacje!!! emotka

Sorki za pomyłkę, oczywiście jackk76 Wyświetl w wątku >>
0 0