Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika misiamarysia

misiamarysia

#6512679 Napisano: 24.07.2018 19:08:52 w Czy informują/ informowali?
koala33 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Czy Cydr Lubelski poinformował już do ostatniego dnia? Chyba już tylko ja tak naiwnie czekam (zgłoszenie ostatniego dnia).

Przedostatni tydzień informowali w zeszłą środę, więc strzelam, że ostatni poinformują lada dzień. emotka

Dziękuję za odpowiedź Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6512376 Napisano: 24.07.2018 00:20:49 w Czy informują/ informowali?
Czy Cydr Lubelski poinformował już do ostatniego dnia? Chyba już tylko ja tak naiwnie czekam (zgłoszenie ostatniego dnia). Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6511796 Napisano: 21.07.2018 18:22:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ninakow7712 napisał(a):

monkakk napisał(a):

mia napisał(a):

Czy mogę na chwilkę zmienić temat z Czerwonego Byka na inny? Proszę stokrotnie o wybaczenie. emotka
Zatem:
1) Czy rowery GoshGirl mają jakąś gwarancję, a jeśli to na jakich zasadach? emotka

Odbierając rower powinnaś wypełnić potwierdzenie odbioru nagrody, w dwóch kopiach. Jedna jest dla sklepu, druga z podpisem i pieczątką danego sklepu jest podstawą do gwarancji i powinni Ci go dać.

to mi nie dali tego, dostałam tylko list od gosh, że gratulują...

U mnie taka sama sytuacja, tylko gratulacje Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6510865 Napisano: 18.07.2018 17:31:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

mczarna napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Mail od Hochland u męża Ale już bez info o 25zł. Sama ankieta

I u mnie.Ciekawe czym się kierowali,ze jedni mieli szansę, a inni nie...?

Teraz mam też u siebie na mailu

I ja również Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6510487 Napisano: 17.07.2018 22:03:25 w Połączenia nieodebrane
Może ktoś się orientuje czy to coś konkursowego ???
Mam nieodebrane 16 lipca o 15:56 numer +48/78038..91 ??? Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6510038 Napisano: 16.07.2018 22:12:58 w Zdjęcia naszych wygranych

misiamarysia

misiamarysia

#6509626 Napisano: 15.07.2018 20:16:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
-Violka- napisał(a):

marengo napisał(a):

Czy udaje Wam się wysłać zgłoszenie na konkurs Cydru Lubelskiego? 
Konkurs "Lubelski. Wnosi świeżość" 

Mi wyskakuje błąd  emotka

U mnie błąd już od poprzedniej, przedostatniej tury, pisałam do nich dwukrotnie, piszą, że wszystko ok i dali mi radę, żeby wysłać z innego telefonu (świetna rada), nic więcej u nich nie uzyskałam, a próbowałam z mojego, męża i jeszcze teścia telefonu i za każdym razem informacja "niedostarczona" Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6509109 Napisano: 13.07.2018 14:15:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luckymen napisał(a):

ivanotta napisał(a):

luckymen napisał(a):

darog napisał(a):

Wg moich obliczeń wino Cono Sur ostateczny termin minął 10 lipca.?

A do jutra wyniki Oak View

Cono Sur dawno rozwiązany, a nagrody w domu

Wina juz wysylali? Ja nadal czekam.. 

A sorry win to nie maiłem emotka

Ja również czekam

Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6507573 Napisano: 09.07.2018 18:13:56 w Gratulacje! Dla wygranych!
Mysia napisał(a):

zezowaty-kot jak zobaczyłam listę to zaraz sobie pomyślałam, że to Ty  emotka GRATULACJE!!! emotka Mam nadzieję, że autek na forum więcej emotka

zezowaty-kot i ja bardzo serdecznie gratuluję emotka Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6507243 Napisano: 08.07.2018 18:51:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

kawazczekolada napisał(a):

Czy tylko ja jeszcze nie mam maila o odbiorze rowera z gosh?

Nie tylko Ty emotka  ja też ciągle czekam na wiadomości

Ja również czekam Wyświetl w wątku >>
1 myla 0

misiamarysia

#6506536 Napisano: 06.07.2018 01:05:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
staszek napisał(a):

edzia21 napisał(a):

[quote=

staszek napisał(a):

Zestaw walizek z Cono Sur, powinny być 2 czy 3?

staszek] Zestaw walizek z Cono Sur, powinny być 2 czy 3?

3

Dzięki, muszę w takim razie jeszcze raz wszystko rozpakowywać, bo tej średniej już nie otworzyłam emotka

A wina Cono Sur już też dostaliście? Ja ciągle czekam. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6505765 Napisano: 04.07.2018 12:47:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tygrysek82bu napisał(a):

mia napisał(a):

Mysia napisał(a):

Gosh Girl Hebe wszyscy dostali już info, że rower do odbioru? U mnie maila brak.

Nie wszyscy. emotka

Ja jeszcze nie dostałam maila ale może w pt przejdę się i zobaczę czy można już go wziąć:D

U mnie też jeszcze żadnej informacji...

ja również nic

Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6505532 Napisano: 03.07.2018 20:26:21 w Wkurza mnie...
azaflora napisał(a):

Kocisko zwaliło i stłukło dużą  Euphorię Calvina Kleina  emotka . Tak drogiego odświeżacza jeszcze nie miałam..

Bardzo ładny ten "odświeżacz", polecam stronę pachnidełko.pl, sprawdzona, są w bardzo dobrej cenie, a przynajmniej były jakiś czas temu.

Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6505194 Napisano: 03.07.2018 11:49:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Frama napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

lav7 napisał(a):

gosh girl 3 etap. dostaliscie juz @/informacje jak odebrać kosmetyki?

nie, na 2 osoby żadnego info

Byłam w moim Hebe i już mają listę, więc mogłam odebrać, mimo, że nie informowali  emotka

Czekam ciągle na informację (rower)

Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6505189 Napisano: 03.07.2018 11:40:48 w moje dzisiejsze wygrane :)
pablo75 napisał(a):

Wianek Schwarzkopf  emotka

ja z tej loterii kosmetyczkę z produktami

Wyświetl w wątku >>
1 FBilona 0

misiamarysia

#6503627 Napisano: 28.06.2018 18:31:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

superloser napisał(a):

pikantny napisał(a):

edzia21 napisał(a):

pikantny napisał(a):

nkba napisał(a):

Pytanie do laureatów: czy w konkursie Blend-a-Med przechodziły Wam paragony z opisem typu "Pasta BAM 75 ml"? emotka

A czemu nie, skoro BAM to skrót od Blend-A-Med ? emotka

Jestem przekonana, że nkba nie pyta o skrót nazwy pasty, a szczątkowość opisu (w konkursie biorą udział wybrane pasty)...

To by zapytała czy może kupić 75ml...

w konkursie biorą udział tylko pasty lux a nie zwykłe BAM... pewnie o to chodziło nkba

Cena za produkt z pewnoscia jest wyznacznikiem w rozszyfrowaniu, czy dana pasta BAM jest z regulaminu 

Nie kupuję jej na co dzień więc o tym nie pomyślałam emotka Dzięki emotka

W regulaminie są wyszczególnione pasty, które biorą udział, niestety nie wszystkie LUX, wiem, bo źle kupiłam w pierwszym etapie. Dobrze sprawdźcie.

Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6502934 Napisano: 27.06.2018 11:06:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

Czy ktoś już dostal maila o możliwości odbioru lampek/kosmetyków z ostatniego etapu goshgirl?

Ja czekam

Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6502931 Napisano: 27.06.2018 11:04:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosia16 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Czy karty z Ptasiego mleczka Wedel są aktywne?

Należy aktywować poprzez pin w bankomacie

Mam ją gdzieś włożyć ,bo nie chce mi wejść w bankomacie ing i jaka to operacja ma być?

Ja wczoraj płaciłam w sklepie Leroy Merlin bez wcześniejszego aktywowanie, tylko normalnie trzeba było wbić pin po przeciągnięciu kartą.

Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6502731 Napisano: 26.06.2018 20:44:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
-Violka- napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

-Violka- napisał(a):

rebelmen napisał(a):

Brdzie rezerwa DN Palmolive

co spaprałeś? 

Ode mnie też będzie rezerwa (kosmetyki), miałam złe produkty kupione (napisali w mailu, że nie takie miały być, chociaż zawsze uważnie czytam regulamin, to źle widocznie kupiłam)

w jednym punkcie napisali: 
3. Sprzedażą promocyjną objęte są wszystkie produkty w postaci żeli pod prysznic marki PALMOLIVE, dostępne we wszystkich sklepach sieci Drogerie Natura
a niżej: 
a) dokonać zakupu przynajmniej dwóch dowolnych Produktów Promocyjnych, w tym nowego żelu Palmolive (So Luminous lub Just Fabulous),
kto tylko rzucił okiem mógł źle kupić

To chyba dlatego źle kupiłam, dzięki za informację, na szczęście nie żal mi a tak tych kosmetyków, może trafi na kogoś, kogo bardziej ucieszą, bo ja mam duże zapasy.

Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0