Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika niunio

niunio

#7247274 Napisano: 17.03.2025 23:21:06 w Czy informują/ informowali?
Nuna1210 napisał(a):

michalina0085 napisał(a):

A Vifon Włoskie wakacje?

Chyba nie, nikt się nie chwalił. Mają czas do 20.03 wg mojej tabelki 🙂

20.03 komisja i lista na stronie, a potem jeszcze do 27.03 mają wysyłać maile. emotka Wyświetl w wątku >>

niunio

#7247052 Napisano: 17.03.2025 08:37:57 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
mamy.testowanie97 napisał(a):

Wygrałam voucher do empik 10.03 i nadal nie dostałam kodu. Ktoś też jeszcze z tego dnia nie otrzymał nagrody?

Dostaniesz pewnie dzisiaj około 16. Wyświetl w wątku >>

niunio

#7245634 Napisano: 10.03.2025 16:01:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

maixys napisał(a):

MDL napisał(a):

Konkursy kreatywne...jak to bywa? Liczy się głównie jakość czy też ilość? Jestem bardzo ciekawa 🙂 Dużo trzeba się napisać, aby w końcu coś wygrać? Wysłałam ok. 10-ciu różnych propozycji na berlinki. W loteriach jak to w loteriach, wiem, że nie ma reguły, zdobyłam raz główną jednym paragonem, a potem długo cisza 😆

Po wynikach na Fb, czasem publikowanych tekstach i po swoich zwycięskich stwierdzam, że nie warto się starać. To nie te czasy co kiedyś, każdy organizator ma teraz kilka konkursów, na każdy kilka tysięcy zgłoszeń. Choćby siedzieli całymi dniami, to by tego nie czytali. Niech inni myślą co chcą, moje zdanie jest takie jak powyżej.

Tzw. Dowód anegdotyczny  emotka  albo strategia jak pozbyć się konkurencji, nice try xD

Poczytaj dyskusje na forum
np Niunio z27.10.2024 12:21:52 w
Dyskusje o innych konkursach (bez klików)  emotka

Niunio- dałeś łapkę w dół za wpis, który zacytowałam a sam wpisałeś?!  emotka Nie dogodzisz człowiekowi emotka

Dałem łapkę w dół za twoje wpisy, a nie mój, który podlinkowałaś. Przeczytaj moją odpowiedź wyżej, to może zrozumiesz, dlaczego się z tobą nie zgadzam… 

Nie wiem, czy pytasz na poważnie, czy szukasz rozrywki, bo dzisiaj kolejny raz podkreślasz, że twoje zdanie jest twoje i nic go nie zmieni, ale tak – w konkursowym świecie są różne sytuacje i czasami wybory jury są co najmniej dziwne. Nie oznacza to, że nie warto się starać. Można poświęcić chwilę czasu na dopracowanie odpowiedzi albo siać teorie spiskowe, bo znowu w życiu mi nie wyszło, a tory były złe. Wyświetl w wątku >>

niunio

#7245628 Napisano: 10.03.2025 15:39:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

maixys napisał(a):

MDL napisał(a):

Konkursy kreatywne...jak to bywa? Liczy się głównie jakość czy też ilość? Jestem bardzo ciekawa 🙂 Dużo trzeba się napisać, aby w końcu coś wygrać? Wysłałam ok. 10-ciu różnych propozycji na berlinki. W loteriach jak to w loteriach, wiem, że nie ma reguły, zdobyłam raz główną jednym paragonem, a potem długo cisza 😆

Po wynikach na Fb, czasem publikowanych tekstach i po swoich zwycięskich stwierdzam, że nie warto się starać. To nie te czasy co kiedyś, każdy organizator ma teraz kilka konkursów, na każdy kilka tysięcy zgłoszeń. Choćby siedzieli całymi dniami, to by tego nie czytali. Niech inni myślą co chcą, moje zdanie jest takie jak powyżej.

Tzw. Dowód anegdotyczny  emotka  albo strategia jak pozbyć się konkurencji, nice try xD

Poczytaj dyskusje na forum
np Niunio z27.10.2024 12:21:52 w
Dyskusje o innych konkursach (bez klików)  emotka

Przede wszystkim to warto zrozumieć, że nie siedzimy w jury i to nie nam ma się ta odpowiedź podobać. Jeśli są osoby, które regularnie wygrywają jednym lub niewielką liczbą zgłoszeń, to nie jest to przypadek. Są różne agencje i różne praktyki, więc trzeba znaleźć złoty środek, dopasować styl albo dać sobie spokój. 

Najwięcej dyskusji wywołują te negatywne doświadczenia z konkursami. Dla odmiany i inspiracji warto poczytać też wpisy w mdw od tamtejszych stałych bywalców.

No i na przykład konkursy w social mediach to trochę inny świat od promocyjnych… Wyświetl w wątku >>

niunio

#7245249 Napisano: 08.03.2025 17:21:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
lukaszn12 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Luiza12 napisał(a):

maryjane napisał(a):

Potwornie mi smutno. Mialam bardzo dobre zgloszenia ( oczywiście w mojej ocenie, porownujac do innych zgloszen) na konkurs Jordan oraz Wiosenne Porządki... nic. Cisza. Po ludzku mi przykro, a na "otarcie łez" dostałam kolejne pudła z loterii Kubusia, Nivea... jak żyć? Dobrze, że jest piątek 🥺

Jak ja Cię rozumiem

Ja już nie zliczę ile miałam super zgłoszeń (wg. mnie) we wszelkich konkursach i zostałam totalnie olana. To niestety jest normalka i nie ma co się smucić tylko trzeba iść dalej. Nie w tym to w innym Ci się powiedzie. Powodzenia!

Przecież w jordan nie publikowali zgłoszeń więc jak je porównujesz do swojego?

Może nie lubi twórczości swoich znajomych konkursowiczów... emotka Wyświetl w wątku >>

niunio

niunio

#7244975 Napisano: 07.03.2025 00:31:22 w Zapowiedzi konkursów
Start od 10.03, ale sprzedaż promocyjna już trwa. Nie widzę regulaminu, więc nie dodaję jeszcze do bazy.

https://konkurs.olewnik.com.pl

Wyświetl w wątku >>

niunio

niunio

niunio

#7244583 Napisano: 04.03.2025 23:36:41 w Zapowiedzi konkursów
Ballantine's od 03.03, może ktoś chce dodać:

https://www.balla...s.com/pl-pl/konkurs/

Wyświetl w wątku >>

niunio

#7243958 Napisano: 01.03.2025 17:05:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
parad0x napisał(a):

monikar napisał(a):

Czy macie z Neboa informacje o rodzaju nagrody??

U mnie brak, co tam się w ogóle podawało w formularzu zgłoszeniowym oprócz maila? Ktoś przypomni? 😅

Imię, nazwisko, e-mail, numer telefonu i odpowiedź... emotka Wyświetl w wątku >>
1 parad0x 0

niunio

#7243772 Napisano: 28.02.2025 17:55:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

Pomocy. Co zrobić, jeśli formularz nie przechodzi, bo ktoś już zgłosił paragon o takim samym numerze? Konkurs kończy się dziś, już nie mam jak skontaktować się z agencją (kara za prokrastynację, wiem). Nie pomaga dołożenie spacji, nie mogę dopisać przez cyframi "nr:" - bo i taki miałam pomysł ( ":" nie przepuszcza). Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji emotka

Może wyślij z samymi literami, bez dwukropka i opisz im mailowo sytuację. Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

niunio

#7242902 Napisano: 25.02.2025 13:23:27 w Zapowiedzi konkursów
notta napisał(a):

myszania napisał(a):

Tak wiem, może jeszcze nie wystartował konkurs.

A to nie jest jakis stary konkurs z żabki, z lata 2024?

Może myślisz o tym? https://www.smola...przyjemnosc-z-magnum

Ten jest raczej nowy, świeża reklama i chyba nowe smaki. Wyświetl w wątku >>

niunio

#7242896 Napisano: 25.02.2025 13:10:43 w Zapowiedzi konkursów
myszania napisał(a):

Też mi się właśnie wyświetliło, link jeszcze nie działa. emotka
https://www.promocjeunilever.pl/magnum Wyświetl w wątku >>

niunio

#7242689 Napisano: 24.02.2025 16:12:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
montezuma napisał(a):

sam fakt, że tak wiele osób kupuje niewłaściwe produkty - wiele mówi o organizatorach promocji... (niepochlebnie)
Też pierwsze zgłoszenia (na szczęście nietrafione) miałem z serii WYPASIONE... teraz uważam - ale i tak jest czasem kłopot, jak np. w Żabce na jogurtach (na deser) nie ma dokładnego info, że należy do serii POLSKI

Przecież informacja o marce "Polskie" jest dosłownie wszędzie: w nazwie loterii, adresie strony, opisie, krokach, haśle reklamowym, regulaminie, a na grafice jeszcze pokazane są poszczególne produkty... emotka Wyświetl w wątku >>

niunio

#7242646 Napisano: 24.02.2025 13:34:07 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
anaesth napisał(a):

DPD Logaris to pewnie Elmex ten grudniowy?

Chyba tak... emotka Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

niunio

#7242515 Napisano: 23.02.2025 20:00:09 w SZUKAM....
andii napisał(a):

Hello, Gdzie aktualnie najtaniej nadać przesyłkę?

Jutro na OLX za złotówkę... emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

niunio

#7242485 Napisano: 23.02.2025 13:48:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

niunio napisał(a):

natxalka napisał(a):

Anisu napisał(a):

LadyInWhite napisał(a):

maixys napisał(a):

Dumle, pół miasta objechane i nigdzie nie ma… Aldi, Żabki i inne Lewiatany. Macie jakieś typy, gdzie (stacjonarnie) mogę je kupić?

Mam to samo! Aldi,auchan,żabki,biedry,nigdzie nie ma!🤔

U mnie nie ma w żabkach, ani w Aldi, ani w Biedronkach.  Były natomiast w Auchan, ale kiepsko opisane, i kilka paczek w Careffour z opisem cukierki DUMLE 12

a tam chyba nie trzeba paragonu, czy się mylę? myślałam że tylko kod z cukierka

Nie mylisz się. Potrzebny jest tylko kod z cukierka.

A zgłoszenie na ile max znaków? Nic nie widzę w regulaminie  emotka

Nie zgłaszałem jeszcze. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7242405 Napisano: 22.02.2025 16:12:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
natxalka napisał(a):

Anisu napisał(a):

LadyInWhite napisał(a):

maixys napisał(a):

Dumle, pół miasta objechane i nigdzie nie ma… Aldi, Żabki i inne Lewiatany. Macie jakieś typy, gdzie (stacjonarnie) mogę je kupić?

Mam to samo! Aldi,auchan,żabki,biedry,nigdzie nie ma!🤔

U mnie nie ma w żabkach, ani w Aldi, ani w Biedronkach.  Były natomiast w Auchan, ale kiepsko opisane, i kilka paczek w Careffour z opisem cukierki DUMLE 12

a tam chyba nie trzeba paragonu, czy się mylę? myślałam że tylko kod z cukierka

Nie mylisz się. Potrzebny jest tylko kod z cukierka. Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7242376 Napisano: 22.02.2025 12:42:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
primo2219 napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

primo2219 napisał(a):

Mam pytanie dotyczące Blikomanii. Zarejestrowałem się mailem, który mam podany w aplikacji mobilnej banku, ale np. jak robię przelew blik na lotto to tam mam innego maila i transakcja przychodzi mi na tego drugiego maila. Czy taka transakcja bierze udział w losowaniu nagród skoro jest robiona przez aplikację i konto z którego robiłem przelew tej 1 zł przy rejestracji?

Jeżeli robisz to z konta z którego zarejestrowałaś nr to tak bo nr tel podpięty jest do konta więc tak przecież nr tel nie może być podpięty do kilku kont. Liczy się zrobiona transakcja

Źle mnie chyba zrozumiałeś. Podam inny przykład. Robisz zakupy na Allegro na swoim koncie, prosisz mnie żebym zapłacił za nie, podaje ci numer blik. Mail od przelewy24 przyjdzie na twój mail z allegro. Teraz pytanie czy taką transakcję zaliczą mi, skoro przelew był z mojego konta zarejestrowanego w blikomanii?

Mail podany w formularzu Blikomanii jest tylko kontaktowy. Rejestrujesz konkretne konto w banku, na którym masz aktywowanego BLIKa. Nieważne komu i gdzie płacisz. Wyświetl w wątku >>