Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika doo

doo

#7314490 Napisano: 18.11.2025 01:20:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bmacieja napisał(a):

otter napisał(a):

Sonia1988 napisał(a):

zmurcia napisał(a):

D88D napisał(a):

Nie wiem w którym wątku to napisać (jesli ktos ma pomysl to dajcie znać), ale nowa loteria coca coli w biedronce jest kiepsko zorganizowana przez Albedo. Wpisałem dzisiaj 6cyfrowy nr paragonu, datę i moj nr telefonu, każą tez załączyc zdjęcie. Czajcie to, że odrzuciło mi zgłoszenie, bo ktoś już podał ten sam 6cyfrowy nr paragonu. Powinni odrzucać tylko, jeśli zduplikowany jest numer paragonu w połączeniu z tąsamą datą paragonu, nie sam numer... Skoro już ponad 10tys zgłoszeń wpłynęło, jest spora szansa, że numery paragonów zaczną sie pokrywać...

Identyczna sytuacja dzisiaj u mnie. Napisałam im maila ale nie otrzymałam jeszcze odpowiedzi.

U mnie to samo, odpowiedź na mojego maila była taka, że zgodnie z regulaminem. I tyle…

ktos skutecznie sie odwolal? mam to samo co wyzej

Miałam taką samą sytuację, pisałam do Albedo - odpowiedzi brak. Trochę dziwne, że nagle odrzucają aż tyle zgłoszeń, że niby ten sam numer paragonu już zgłoszony....

Proponuję każdy z waszych przypadków opisać zleceniodawcy loterii, czyli Coca-Coli i zaproponować, by więcej nie zlecali organizacji loterii tej agencji. Jak jeden punkt 3.22 z regulaminu dotyczący numeru paragonu, na który nie macie wpływu, może was wykluczyć z loterii pomimo spełnienia jej warunków? Wyświetl w wątku >>
1 bmacieja 0

doo

#7309424 Napisano: 29.10.2025 09:59:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBsebastian3 napisał(a):

Tiger strona działa Wam?

O 9.36 działała. Ona przez chwilę nie działa, a za chwilę się odblokowuje Wyświetl w wątku >>

doo

#7308693 Napisano: 26.10.2025 06:05:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

gosia46 napisał(a):

Wczoraj kupiłam Mutti za 25 zł. Trochę się nagłowiłam,żeby trafić z ceną . Patrzę dzisiaj na paragon z 29 zł zrobiło się 18 🤬, bo weszły na wszystko jakieś promocje z kartą, których nie widziałam w aplikacji ani na regale 👿 No ręce opadają.

Ostatnio miałam taką sytuację, że ekspedientka zapytała, czy mam kartę Biedronki. Z przyzwyczajenia powiedziałam, że tak, a potem: "A nie, jednak nie chcę jej użyć. Jeszcze mi jakiś rabat nabije..."
Miny jej i ludzi za mną - bezcenne emotka

Wyjątkowa z ciebie klientka skoro odwracasz się, żeby zobaczyć miny ludzi za tobą na twoje słowa Wyświetl w wątku >>
1 mima 1 niunio

doo

#7308691 Napisano: 26.10.2025 05:57:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosia46 napisał(a):

Wczoraj kupiłam Mutti za 25 zł. Trochę się nagłowiłam,żeby trafić z ceną . Patrzę dzisiaj na paragon z 29 zł zrobiło się 18 🤬, bo weszły na wszystko jakieś promocje z kartą, których nie widziałam w aplikacji ani na regale 👿 No ręce opadają.

Na przyszłość kupuj zawsze produkt konkursowy (nie tylko z wymaganą minimalną kwotą zakupu) na oddzielny paragon. Gdyby kasjerka powiedziała ci, ile masz zapłacić, od razu zorientowałabyś się, że brakuje ci tego minimum i na szybko byś coś dobrała. Dobrym rozwiązaniem jest też wziąć do kasy więcej produktów konkursowych. Jak już osiągniesz wymaganą kwotę, to z pozostałych możesz zrezygnować Wyświetl w wątku >>
1 yougerd 0

doo

#7306128 Napisano: 16.10.2025 00:20:39 w Smolar
Dziękuję za odpowiedzi Wyświetl w wątku >>
0 0

doo

#7305934 Napisano: 15.10.2025 13:12:10 w Smolar
Kto mi wytłumaczy, skąd wzięli się laureaci z 10 i 11 października w wielkiej loterii Kauflandu. Czy komuś z was w te dni udało się zgłosić zdrapkę? Wyświetl w wątku >>
0 0

doo

#7304926 Napisano: 10.10.2025 22:43:23 w Smolar
netka2000 napisał(a):

doo napisał(a):

Czy u was też w wielkiej loterii Kauflandu teraz przy próbie wysłania zgłoszenia pojawia się komunikat Proszę zweryfikować, że nie jesteś robotem?

Też i strasznie mnie to wnerwia

Dziękuję za odpowiedź. Ciekawe, czy uda nam się do końca dnia zgłosić po nagrodę dzienną Wyświetl w wątku >>
0 0

doo

#7304924 Napisano: 10.10.2025 22:35:15 w Smolar
Czy u was też w wielkiej loterii Kauflandu teraz przy próbie wysłania zgłoszenia pojawia się komunikat Proszę zweryfikować, że nie jesteś robotem? Wyświetl w wątku >>
0 0

doo

#7302720 Napisano: 02.10.2025 19:10:07 w winiary
Czy wy widzicie w tej chwili listę szkół, które biorą udział w akcji? W miejscu, gdzie te szkoły były wcześniej widoczne, nie ma tej listy Wyświetl w wątku >>
0 0

doo

#7302161 Napisano: 01.10.2025 09:01:03 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

doo napisał(a):

Po próbie dodania Notatki na moim koncie pojawił się napis Wystąpił nieoczekiwany błąd podczas próby przetworzenia żądania , a notatka się nie dodała

Proszę spróbuj teraz

Problem z Notatkami powrócił Wyświetl w wątku >>
0 0

doo

#7300197 Napisano: 24.09.2025 21:37:59 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
doo napisał(a):

pionas napisał(a):

doo napisał(a):

Po próbie dodania Notatki na moim koncie pojawił się napis Wystąpił nieoczekiwany błąd podczas próby przetworzenia żądania , a notatka się nie dodała

Proszę spróbuj teraz

Notatki już działają, ale teraz w Zapowiedziach wystąpił ten nieoczekiwany błąd

Działa Wyświetl w wątku >>
1 pionas 0

doo

doo

#7300177 Napisano: 24.09.2025 20:56:24 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

doo napisał(a):

Proszę spróbuj teraz

Notatki już działają, ale teraz w Zapowiedziach wystąpił ten nieoczekiwany błąd Wyświetl w wątku >>
1 pionas 0

doo

#7300149 Napisano: 24.09.2025 20:07:09 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Po próbie dodania Notatki na moim koncie pojawił się napis Wystąpił nieoczekiwany błąd podczas próby przetworzenia żądania , a notatka się nie dodała Wyświetl w wątku >>
0 0

doo

#7297245 Napisano: 14.09.2025 22:53:02 w SZUKAM....
edi999a napisał(a):

Może ktoś ma zbędne paragony z Rodowitą, po wklepaniu moich okazało się, że brakuje mi 10 butelek, akcja kończy się dziś.

Kończy się jutro. Wyświetl w wątku >>
1 edi999a 0

doo

#7297025 Napisano: 13.09.2025 20:53:51 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

WiFi działa na karcie od Orange i działa dziwnie, bo często różne strony lokalizują mnie np. Na Węgrzech albo w Niemczech, co przekłada się np. na wyświetlane reklamy  w tych językach. Czy to może mieć jakiś związek?

Mam podobny problem z Orange. Nie wiem dlaczego, ale widzę czasem w lokalizacji, że jestem podobno zupełnie gdzie indziej, niż w rzeczywistości. To się także wiąże z wyświetlaniem treści zależnych od lokalizacji, tym samym zupełnie dla mnie nieprzydatnych. Najczęściej widzę to w smartfonie, czy czegoś szukam w Google: "Z twojego IP wynika, że jesteś w (...) dostosowaliśmy wyniki do bieżącej lokalizacji". emotka emotka

Ostatnio w Google szukałam konkursów, które trwają do września. I potem w mojej lokalizacji pojawiła się Września Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

doo

#7297021 Napisano: 13.09.2025 20:29:30 w SZUKAM....
iwona0103 napisał(a):

Szukam informacji nt. ORANGE na kartę. Doładowałam konto kwotą 30 zł. Mam Orange Free. Wg strony z doładowaniami przedłużono mi połączenia wychodzące o 31 dni a przychodzące o rok. Czy to oznacza, że przez rok nie stracę tego numeru nawet gdybym już go nie doładowywała?
Póki co nie potrzebuję połączeń wychodzących, bo orange nie ma konkursu emotka  Zastanawiam się czy po tych 31 dniach muszę włączyć usługę przedłużenia ważności konta o rok.

Nie wiem, czy to dla ciebie ważne, ale po tych 31 dniach zablokują ci środki, które ci zostaną z tych 30 zł i aby je odzyskać bez dodatkowej opłaty, musiałabyś doładować konto w ciągu 7 dni. A usługa przedłużenia ważności konta kosztuje chyba 29 zł. Wyświetl w wątku >>

doo

#7292865 Napisano: 01.09.2025 01:27:52 w Wkurza mnie...
androm napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

rainbowdash napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

psotka napisał(a):

Wkurzają mnie osoby, które "podkradają" kody do quizu z Biedronki. Nie napiszą nawet - dzięki, skorzystał -a/e m.

Skąd podkradają?

Z topu: oddam za darmo ...

Yyy To chyba po to tam je ktoś wpisuje, żeby ktoś z nich skorzystał?

Pewnie chodzi o łapkę lub znak jakiś że ktoś bierze

No to chyba "podkradanie" to nieco niewłaściwe określenie. Skoro to wątek Oddam za darmo. A, że ktoś nie dał znać, że skorzystał to inna sprawa. Obowiązku takiego nie ma, choć pewnie ułatwia to innym życie. Nie wiem czy tam się wpisuje kod na początku czy po zrobieniu tego quizu.

Moim zdaniem podawanie takich kodów jest bez sensu. Potem 100 osób wchodzi i próbuje użyć kodu, który dawno jest nieważny. Powinno być wydawanie tego typu kodów tylko poprzez priv żeby szanować czas ludzi.

Miejscem do tego właściwym jest https://www.e-konkursy.info/bazarek Wyświetl w wątku >>

doo

doo