Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika doo

doo

#7367821 Napisano: 23.06.2026 23:46:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
caramela napisał(a):

Mam pytanie. W zeszłym roku były do wygrania kody do Empiku z Kinder na 200 złotych. Wg maila kod ważny do 30.06.2026. chciałam go dzisiaj wykorzystać i pisze że kod był ważny do kwietnia 2026. Miał ktoś tak?

O, to miałam więcej szczęścia w tej loterii. 13 czerwca zeszłego roku przyszedł voucher. W mailu było napisane że jest ważny do 12 maja tego roku. Zerknęłam do regulaminu loterii, jak ten voucher wykorzystać i tam było napisane, że do wygrania są vouchery ważne do 30 kwietnia 2026, więc spanikowałam, że voucher mi przepadnie, bo było już po 30 kwietnia, ale ten po dodaniu na konto w empiku był rzeczywiście ważny do maja. Pozostaje napisać reklamację Wyświetl w wątku >>
0 0

doo

#7365900 Napisano: 17.06.2026 18:12:19 w Paragony na trwające konkursy
0 0

doo

#7363829 Napisano: 11.06.2026 17:25:20 w SZUKAM....
Szukam osoby, która dostała sms-a z Biedronki z dedykowaną ofertą promocyjną. Interesuje mnie mleko UHT i płatki kukurydziane 500 g Nestle. Ktoś nie skorzysta i mógłby się podzielić? Wyświetl w wątku >>
0 0

doo

#7362026 Napisano: 07.06.2026 18:34:13 w Pomocy!!!!
babariba napisał(a):

Pomóżcie!

- jak wrócić do starego wyglądu strony??? Z ta nową zaraz oszaleję...

Będąc na samej górze strony, klikasz na trzy poziome kreski znajdujące się po lewej. Potem Na skróty i ostatnia pozycja Stara wersja strony Wyświetl w wątku >>
0 0

doo

#7356990 Napisano: 21.05.2026 03:08:23 w WC - rozmowy o wszystkim
Podzielcie się swoimi doświadczeniami z używania depilatora laserowego. Jakich używacie, czy są godne polecenia? Wyświetl w wątku >>
0 0

doo

#7356322 Napisano: 18.05.2026 17:52:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

mia napisał(a):

Dwa pytania odnośnie Kaufland:
1) Czy ta aplikacja Xtra Card różni się czymkolwiek od poprzedniej poza nazwą? To znaczy, czy trzeba ją osobno aktywować, czy też "stara" aplikacja z automatu zmienia nazwę?
2) Czy obecnie na kasie wystarczy wbić numer telefonu, czy trzeba pokazać aplikację?
PS.
Może dla kogoś te pytania są durne, ale dla mnie istotne.
I od razu odpowiem: "Nie, nie mam możliwości teraz sama tego sprawdzić".

jak masz aplikacje nic sie nie zmienia. koleżanka do tej pory korzystała ze strony i nie mogła sie juz zalogować na stare dane. drugie pytanie nie wiem

Koleżanka powinna wejść w Nie masz konta Kaufland Card XTRA? Zarejestruj się, a potem Chcesz zarejestrować swoją plastikową kartę Kaufland Card XTRA? Zarejestruj. Ja tak zrobiłam na urządzeniu, na którym zawsze się logowałam i mam stare dane
Wyświetl w wątku >>
0 0

doo

#7353249 Napisano: 07.05.2026 02:40:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fryz napisał(a):

fryz napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie zakupu Rodowitej w Dino. Ile wody kupujecie za tą kwotę?
Bo ja już zgłupiałam. Kupiłam dwie zgrzewki, cena końcowa 21 zł, no ale jest kaucja i teraz nie wiem, czy mam dobry paragon czy nie...

Ja kupiłam dwie zgrzewki 1,5l i wyszło 23,4

hmm teraz tak przeglądam paragony i nie ma na tym paragonie kaucji (a na paragonie za puszki okocim z tego samego sklepu jest). Butelki 1,5l nie podlegają kaucji?

Może być jeszcze stara partia wody, bez kaucji. Sprawdź na butelce czy jest symbol kaucji. Wyświetl w wątku >>
0 0

doo

#7347704 Napisano: 12.04.2026 22:08:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mima napisał(a):

Czy w loterii Whiskas, tam, gdzie zamiast losu w loterii można wybrać zwrot za zakup, można tych zwrotów zgłosić więcej niż jeden?

Każdy uczestnik (oraz jedno gospodarstwo domowe) może otrzymać tylko jeden zwrot. Wyświetl w wątku >>
0 0

doo

doo

doo

#7324489 Napisano: 29.12.2025 23:43:29 w winiary
Kamil_K napisał(a):

Akceptują Wam paragony? U mnie już 4 wiszą w weryfikacji w tym jeden z 21 grudnia

Mam to samo Wyświetl w wątku >>
0 0

doo

#7323643 Napisano: 27.12.2025 11:37:30 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Wymienię bilety do Muzeum Fabryka Czekolady w Warszawie ważne do 31.12.25 na doładowanie telefonu Wyświetl w wątku >>
0 0

doo

#7323473 Napisano: 25.12.2025 23:57:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cala-w-trawie napisał(a):

Czy są jakieś błędy na stronie Winiary? Dodawałam kilka dni temu paragon i nie ma po nim ani śladu, zero informacji
Za to no np.w.zakladce moje losy mam na górze los z 10.01.26 i info o braku wygranej...
Czy to jakaś wiadomość z przyszłości..? 🤪

Dodawać jeszcze raz paragony? Powinna być informacja, że w weryfikacji, prawda?

Nie zauważyłam, żeby na stronie były jakieś błędy. W zakładce Moje konto zjeżdżasz niżej, aż natrafiasz na Historię aktywności. Tam są twoje wszystkie dodane paragony i ich status, tj. Zatwierdzony, W weryfikacji albo Odrzucony. Jeśli nie ma tam paragonów przez ciebie dodanych, to trzeba dodać je jeszcze raz, bo być może niedokończone zostało ich skanowanie. Los, o którym piszesz, to już los sprawdzony, nietrafiony, bez nagrody. Wyświetl w wątku >>

doo

#7321622 Napisano: 17.12.2025 13:53:53 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Wymienię bilety do Muzeum Fabryka Czekolady w Warszawie ważne do 31.12.25 na doładowanie telefonu Wyświetl w wątku >>

doo

#7319371 Napisano: 07.12.2025 22:35:31 w winiary
danaaa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

działa wam przekazywanie punktów? Wchodzę, daję wesprzyj szkołę i zamiast listy szkół wyskakuje mi FAQ emotka

U mnie tak samo  emotka

Mnie w takiej sytuacji poradzili, by sprawdzić link https://www.klub....l/wsparcie-dla-szkol w innej przeglądarce lub wyczyścić historię przeglądania i sprawdzić ponownie. Wyświetl w wątku >>
0 1 kaka72

doo

#7314490 Napisano: 18.11.2025 01:20:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bmacieja napisał(a):

otter napisał(a):

Sonia1988 napisał(a):

zmurcia napisał(a):

D88D napisał(a):

Nie wiem w którym wątku to napisać (jesli ktos ma pomysl to dajcie znać), ale nowa loteria coca coli w biedronce jest kiepsko zorganizowana przez Albedo. Wpisałem dzisiaj 6cyfrowy nr paragonu, datę i moj nr telefonu, każą tez załączyc zdjęcie. Czajcie to, że odrzuciło mi zgłoszenie, bo ktoś już podał ten sam 6cyfrowy nr paragonu. Powinni odrzucać tylko, jeśli zduplikowany jest numer paragonu w połączeniu z tąsamą datą paragonu, nie sam numer... Skoro już ponad 10tys zgłoszeń wpłynęło, jest spora szansa, że numery paragonów zaczną sie pokrywać...

Identyczna sytuacja dzisiaj u mnie. Napisałam im maila ale nie otrzymałam jeszcze odpowiedzi.

U mnie to samo, odpowiedź na mojego maila była taka, że zgodnie z regulaminem. I tyle…

ktos skutecznie sie odwolal? mam to samo co wyzej

Miałam taką samą sytuację, pisałam do Albedo - odpowiedzi brak. Trochę dziwne, że nagle odrzucają aż tyle zgłoszeń, że niby ten sam numer paragonu już zgłoszony....

Proponuję każdy z waszych przypadków opisać zleceniodawcy loterii, czyli Coca-Coli i zaproponować, by więcej nie zlecali organizacji loterii tej agencji. Jak jeden punkt 3.22 z regulaminu dotyczący numeru paragonu, na który nie macie wpływu, może was wykluczyć z loterii pomimo spełnienia jej warunków? Wyświetl w wątku >>
1 bmacieja 0

doo

#7309424 Napisano: 29.10.2025 09:59:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBsebastian3 napisał(a):

Tiger strona działa Wam?

O 9.36 działała. Ona przez chwilę nie działa, a za chwilę się odblokowuje Wyświetl w wątku >>

doo

#7308693 Napisano: 26.10.2025 06:05:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

gosia46 napisał(a):

Wczoraj kupiłam Mutti za 25 zł. Trochę się nagłowiłam,żeby trafić z ceną . Patrzę dzisiaj na paragon z 29 zł zrobiło się 18 🤬, bo weszły na wszystko jakieś promocje z kartą, których nie widziałam w aplikacji ani na regale 👿 No ręce opadają.

Ostatnio miałam taką sytuację, że ekspedientka zapytała, czy mam kartę Biedronki. Z przyzwyczajenia powiedziałam, że tak, a potem: "A nie, jednak nie chcę jej użyć. Jeszcze mi jakiś rabat nabije..."
Miny jej i ludzi za mną - bezcenne emotka

Wyjątkowa z ciebie klientka skoro odwracasz się, żeby zobaczyć miny ludzi za tobą na twoje słowa Wyświetl w wątku >>
1 mima 1 niunio

doo

#7308691 Napisano: 26.10.2025 05:57:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosia46 napisał(a):

Wczoraj kupiłam Mutti za 25 zł. Trochę się nagłowiłam,żeby trafić z ceną . Patrzę dzisiaj na paragon z 29 zł zrobiło się 18 🤬, bo weszły na wszystko jakieś promocje z kartą, których nie widziałam w aplikacji ani na regale 👿 No ręce opadają.

Na przyszłość kupuj zawsze produkt konkursowy (nie tylko z wymaganą minimalną kwotą zakupu) na oddzielny paragon. Gdyby kasjerka powiedziała ci, ile masz zapłacić, od razu zorientowałabyś się, że brakuje ci tego minimum i na szybko byś coś dobrała. Dobrym rozwiązaniem jest też wziąć do kasy więcej produktów konkursowych. Jak już osiągniesz wymaganą kwotę, to z pozostałych możesz zrezygnować Wyświetl w wątku >>
1 yougerd 0

doo

#7306128 Napisano: 16.10.2025 00:20:39 w Smolar
Dziękuję za odpowiedzi Wyświetl w wątku >>
0 0