Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#7352808 Napisano: dzisiaj o 13:55:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Tak się zastanawiam czy to nie będą bony do Dino z Warki🫢

Tak mi się wydaje, że to Warka -  też mam smsa Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7352710 Napisano: dzisiaj o 08:49:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No to już czas na konkretną wygraną emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7352344 Napisano: 02.05.2026 22:57:20 w Dziś cieszę się z.....
Jutro moi synowie przystępują do I Komunii Św. emotka  emotka    Jak te lata zleciały ehh emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7351872 Napisano: 29.04.2026 19:11:00 w Czy informują/ informowali?
StaryJunior napisał(a):

To juz koniec KitKat w Zabce? 
2500 ciezko było wygrac cosik emotka

No tez jestem w szoku na 2 zgłoszenia i 2500 nagród nie ma nic 😆 Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7351788 Napisano: 29.04.2026 15:24:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

pikawka napisał(a):

case napisał(a):

atena03 napisał(a):

Mam nadzieje, że kitkat  jeszcze nie wszystko poszło xd

Wszystko poszło hurtem.

2500 nagród ? Niemożliwe  emotka

meile byly 13:31, 13:34 i 13:36

emotka  2500 nagród i tak w jeden dzien na raz no szok.. to ja na 2 zgłoszenia nie mam nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7351785 Napisano: 29.04.2026 15:19:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
case napisał(a):

atena03 napisał(a):

Mam nadzieje, że kitkat  jeszcze nie wszystko poszło xd

Wszystko poszło hurtem.

2500 nagród ? Niemożliwe  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7351780 Napisano: 29.04.2026 15:07:19 w Czy informują/ informowali?
Kit kat F1 Żabka poszedł cały ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7351373 Napisano: 28.04.2026 12:02:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Chao_Phraya napisał(a):

bartez1357 napisał(a):

Czy udało Wam się zgłosić do konkursu Peroni w Biedronce? Limit znaków mam poprawny a pojawia się komunikat, że "Ta wartość jest zbyt długa. Powinna mieć 300 lub mniej znaków." nie mogę wysłać zgłoszenia emotka

Hej, czy udało Ci się wysłać to zgłoszenie? Mam cały czas ten sam komunikat, mimo że moja odpowiedź ma 298 znaków. Kilka razy próbowałam i cały czas to samo

Miałam tak samo przeszło mi dopiero jak zmniejszyłam znaki do 293 Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7351342 Napisano: 28.04.2026 10:09:38 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
M dostał Bony Dino Tchibo  Dpd -  nie wiem czy było info bo nie ma aplikacji a nic nie wspominał Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7351336 Napisano: 28.04.2026 09:51:44 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
wiesia30 napisał(a):

dede napisał(a):

pikawka napisał(a):

adamo86 napisał(a):

pikawka napisał(a):

adamo86 napisał(a):

endrjuen napisał(a):

pikawka napisał(a):

dede napisał(a):

Czy otrzymał już ktoś bony z konka Tchibo w Dino?

Niestety ciągle czekam emotka

Ja mam jakąś przesyłkę od tej agencji na apce DPD - w transporcie. Myślę, że to one

Raczej tak, bo też mam, a tylko na to od nich czekam 

A jakiego macie nadawce? Zaczynam się martwić.

Advalue

A jest ktoś kto czeka a nie ma w przygotowaniu w aplikacji ??? ;

Widzę że też mam paczkę w aplikacji dpd, to pewnie te bony.

Ja czekam,a nie mam informacji o nadaniu

No to trochę mi lepiej hehe bo też nie mam i zaczęłam się stresować Wyświetl w wątku >>
1 wiesia30 0

pikawka

#7351288 Napisano: 27.04.2026 23:59:54 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
adamo86 napisał(a):

pikawka napisał(a):

adamo86 napisał(a):

endrjuen napisał(a):

pikawka napisał(a):

dede napisał(a):

Ja mam jakąś przesyłkę od tej agencji na apce DPD - w transporcie. Myślę, że to one

A jakiego macie nadawce? Zaczynam się martwić.

Advalue

A jest ktoś kto czeka a nie ma w przygotowaniu w aplikacji ??? ;( Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7351284 Napisano: 27.04.2026 22:34:41 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
adamo86 napisał(a):

endrjuen napisał(a):

pikawka napisał(a):

dede napisał(a):

A jakiego macie nadawce? Zaczynam się martwić. Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7351274 Napisano: 27.04.2026 21:39:17 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
endrjuen napisał(a):

pikawka napisał(a):

dede napisał(a):

U mnie w Dpd chyb tylko Zalando.. nie mam nic innego ;((((((( Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7351272 Napisano: 27.04.2026 21:35:18 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
dede napisał(a):

Niestety ciągle czekam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7351053 Napisano: 27.04.2026 09:59:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Luiza37 napisał(a):

Pytanie do osób, które kupowały w Giacomo Conti przez internet i wzięły udział w konkursie. Czy da się wyrobić jakoś tą kartę stałego klienta kupując przez internet?
Jest ona wymagana do wzięcia udziału w ich konkursie... Nie mogę znaleźć takiej opcji.

Tak jest wymagana, musisz iść do sklepu żeby Ci to zarejestrowali i dali fizyczną kartę. Ja otworzyłam konto jakby online i to nie wystarczyło musieli założyć kartę. Wyświetl w wątku >>
1 Luiza37 0

pikawka

#7350720 Napisano: 24.04.2026 18:10:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Luiza37 napisał(a):

pikawka napisał(a):

MDL napisał(a):

pikawka napisał(a):

MDL napisał(a):

Czy wygrał Ktoś z forum lub znacie Kogoś kto wygrał w konkursie Giaocmo Conti? Patrzę na te ich fotki na fb i nadal myślę, że to ustawka, chciałabym się mylić 🫠😀

Kilka dni temu robiliśmy z m zakupy w giacomo i pani sama nas zachęcała do wzięcia udziału emotka  powiedziała też, że jeśli wygramy to ona będzie nam przekazywać. Voucher ( pracownik sklepu w  którym się wygra przekazuje. Takie info mam od niej. Oczywiście zgłoszenie wyślę emotka )))

a dlaczego ustawka? Wygrywają normalni klienci sklepu nie każdy musi być zawodowym konkursowiczem emotka

Dlatego, że nie ma żadnego wpisu w MDW, do tego po ogłoszeniu pierwszych wyników było mnóstwo negatywnych komentarzy, które zostały usunięte 🙂

Zakupy trzeba zrobić za  500 zł do tego na swoją kartę członkowską bo sprawdzają. 4 nagrody na miesiąc  więc ja bym się nie spodziewała wysypu nagród w mdw

Nagród jest 7/8 na tydzień, a nie 4 na miesiąc.
3 etapy już za nami, a więc mamy 21 laureatów.

No to mała pomyłka, tak czy siak ja nie demonizuję i z góry nie zakładam i nie doszukuje się przekrętów…. Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7350716 Napisano: 24.04.2026 17:49:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MDL napisał(a):

pikawka napisał(a):

MDL napisał(a):

Czy wygrał Ktoś z forum lub znacie Kogoś kto wygrał w konkursie Giaocmo Conti? Patrzę na te ich fotki na fb i nadal myślę, że to ustawka, chciałabym się mylić 🫠😀

Kilka dni temu robiliśmy z m zakupy w giacomo i pani sama nas zachęcała do wzięcia udziału emotka  powiedziała też, że jeśli wygramy to ona będzie nam przekazywać. Voucher ( pracownik sklepu w  którym się wygra przekazuje. Takie info mam od niej. Oczywiście zgłoszenie wyślę emotka )))

a dlaczego ustawka? Wygrywają normalni klienci sklepu nie każdy musi być zawodowym konkursowiczem emotka

Dlatego, że nie ma żadnego wpisu w MDW, do tego po ogłoszeniu pierwszych wyników było mnóstwo negatywnych komentarzy, które zostały usunięte 🙂

Zakupy trzeba zrobić za  500 zł do tego na swoją kartę członkowską bo sprawdzają. 4 nagrody na miesiąc  więc ja bym się nie spodziewała wysypu nagród w mdw Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7350590 Napisano: 24.04.2026 11:53:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MDL napisał(a):

a dlaczego ustawka? Wygrywają normalni klienci sklepu nie każdy musi być zawodowym konkursowiczem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7349923 Napisano: 22.04.2026 08:24:14 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wczoraj Bluza z Lays - a chciałam piłkę ;( Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7349730 Napisano: 21.04.2026 14:20:32 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
MDL napisał(a):

aleksiak napisał(a):

pikawka napisał(a):

Bony Dino z Tchibo - (te 500 setki)  ktoś coś wie, kiedy planują wysyłkę. Termin do końca maja ale przydałyby mi się w następnym tyg bo planuje duże zakupy emotka

Mam w przygotowaniu paczkę  dpd od Advalue, wygrałam tableta w Tchibo Dino. A nie kojarzę, bym jeszcze czekała na coś od Advalue

To może być to, jak dobrze pamiętam, mają czas do końca kwietnia 🙂

Tak właśnie do końca kwietnia pomyliłam się. Kurde u mnie póki co w Dpd nic Wyświetl w wątku >>
0 0