Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#7071672 Napisano: 31.12.2022 11:40:51 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam Hortex (konkurs do dzisiaj) 
10 zł  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7071602 Napisano: 30.12.2022 22:12:16 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam:
chrunch bakal 6 zł  sprzedany

hortex 10 zł 
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7071486 Napisano: 30.12.2022 14:04:32 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam:
chrunch bakal 6 zł 
hortex 10 zł 

:)  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7071420 Napisano: 30.12.2022 11:01:04 w Paragony na trwające konkursy
Kupię always kaufland 

lub wymienię na chrunch lub hortex emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7071394 Napisano: 30.12.2022 09:59:41 w Kupię...
Kupię bon/voucher do RTV euro AGD. Na kwotę 1500 zł emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7070930 Napisano: 28.12.2022 11:05:30 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
agaolech89 napisał(a):

Bony dino Duda pocztex 

I u mnie  Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

pikawka

#7070858 Napisano: 27.12.2022 19:36:31 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
agniecha1985 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Mam dziś nadaną paczkę pocztexem, może ktoś tez ma i się orientuje co to może być emotka  

Też mam, obstawiam bony z Dino Duda  emotka

Aaa możliwe dzięki emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7070850 Napisano: 27.12.2022 19:06:27 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Mam dziś nadaną paczkę pocztexem, może ktoś tez ma i się orientuje co to może być emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7070750 Napisano: 27.12.2022 12:15:48 w SZUKAM....
pikawka napisał(a):

Szukam kogoś kto był ostatnio w Suntago? Wybieramy się za kilka dni pierwszy raz i nie wiem jak się przygotować, mam kilka pytań emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7070679 Napisano: 26.12.2022 21:24:48 w SZUKAM....
Szukam kogoś kto był ostatnio w Suntago? Wybieramy się za kilka dni pierwszy raz i nie wiem jak się przygotować, mam kilka pytań emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7070535 Napisano: 24.12.2022 13:12:12 w Życzenia na święta i nie tylko
Zdrowych Świat! Odpoczynku! 
Wiary, Nadziei, Miłości emotka   Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7070015 Napisano: 21.12.2022 20:42:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wedel Leclerc- czy wygrał ktoś z Was nie lokując produkt ?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7069862 Napisano: 21.12.2022 13:50:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wedel i pepsi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7069842 Napisano: 21.12.2022 13:17:55 w moje dzisiejsze wygrane :)

pikawka

#7069785 Napisano: 21.12.2022 12:05:44 w Czy informują/ informowali?
peppa7 napisał(a):

panasa napisał(a):

Czy Aldi Kubuś informowali może?

Do jutra mają czas emotka  czekamy! 

Myślicie, ze dadzą dziś?  emotka ? Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7069408 Napisano: 19.12.2022 22:37:01 w Dyskusje o wynikach konkursu
harnas napisał(a):

southlander napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Emememe napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

https://www.e-kon...ie-doby#.Y54jLHbMLIU
Znów M. Boguś ze swym "utworem"...
Serio? To już jest nudne...emotka

Tyle razy wspomniał, że go nie docenili w poprzednich konkursach, że chyba mu dali już tę nagrodę z litości emotka  Ale spoko, chcieli zgłoszenie w formie filmiku i takie ono było, a o gustach jury nie ma co dyskutować emotka Wszystko zgodnie z z regulaminem  emotka

Boże, tak się błaźnić dla dwóch dób w apartamencie jakimś.  Rozumiem tydzień ale dwa dni? Jak widać śpiewak gra o wszystko i do upadłego.

Kiedyś się sam z tego śmiałem, a potem zrozumiałem że on po prostu znalazł swój własny oryginalny, względnie skuteczny sposób i robi coś czego większość z nas się wstydzi zrobić. Nie potrafi ciekawie pisać, ale ma to gdzieś, bo ma jaja żeby zaśpiewać przed kamerą i to puścić na konkurs. Ktoś będzie to uważać za błazenadę, a ja podziwiam odwagę i determinację. I szczerze mówiąc za każdym razem mam nadzieję że w konkursach gdzie ja biorę udział, nie będzie tego gościa, bo wiem że to chwyt na jury który może się spodobać. emotka  Nudne to są wierszyki, a pół forum nie widzi nic złego żeby od lat nimi klepać kolejne zgłoszenia. Wolę takiego M. Bogusia, niż kolejny konkurs z wysypem "kreatywnych" zgłoszeń gdzie każde zdanie rozpoczyna się od liter sponsora, gdzie co piąte zgłoszenie to kiczowaty wierszyk, albo w co trzecim komentarzu ktoś walnie kolaż zdjęć rodzinnych mimo że to nie ma związku z tematyką. 

kicz zawsze będzie kiczem, nie ważne jak pięknie się to w słowa ubierze. To trochę jak ze świątecznymi swetrami - one właśnie takie mają być i taka jest twórczość Bogusia. Mnie bawi, ciekawe czy on sobie z tego zdaje sprawę, że jest takim świątecznym swetrem latem, jesienią i wiosną emotka

Patrzę co tu za dyskusja emotka  aż z ciekawości weszłam zobaczyć Pana Śpiewaka, wiecie co? Ja się wcale nie dziwie, ze wygrał. Przeleciałam te odpowiedzi i albo rymy czestochowskie (dno dna)  albo ciocia Krysia marzy o weekendzie z wujkiem Zenkiem, albo mamuśka pragnie wyjazdu dla swych dzieci… No nic porządnego, nic co by zwróciło moją szczególną uwagę.. a Pan Śpiewak jednak wykazał się oryginalnością emotka  pomijam sama treść piosenki emotka   Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7069389 Napisano: 19.12.2022 20:53:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
anaesth napisał(a):

A ja poruszę kwestię wyników, które mają być jutro, ale już śmierdzą na kilometr. Konkurs SOTI Natural na FB. Trzeba było rozwiązać quiz i odpowiedzieć kreatywnie na pytanie konkursowe. Nie przypominam sobie, żeby gdziekolwiek była mowa o tym, że liczy się liczba zgłoszonych paragonów...

To chyba chodzi, ze im więcej zgłoszeń tym większe szanse. emotka  standardowo jak wszędzie  Wyświetl w wątku >>
1 iwona0103 0

pikawka

#7069157 Napisano: 19.12.2022 12:18:32 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

U mnie to samo. Młody pochodził do przedszkola  2 dni i chory,starszy 15 latek tez leży. Mała zaczyna już kaszleć i ma katar tez zaraz ja rozłoży . W domu okna trzeba pomyć ,a nie mam jak.  Co chwile latam od jednego do drugiego. Mamo pic,mamo daj chusteczkę,nie dobrze mi i tak w kółko. Jeszcze ruter padł od neta na dokładkę. 

Ooo to u mnie właśnie od rana mama choć mama choć mama choć mama choć mama mama mama mama mama emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7069142 Napisano: 19.12.2022 11:10:05 w Wkurza mnie...
peppa7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

peppa7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Moje dzieci po 3.5 tyg w domu wrócili do pkola w czwartek. Chodzili aż 2 dni po czym dziś w nocy Franek zaczął wymiotować. I od rana to samo….. jutro maja wycieczkę do Torunia i czekają od dawna na nią. Nie wiem czy drugi za chwile tez będzie wymiotować i czy pojadą emotka  tak mnie to wszystko wkur…a…. A mąż w Krakowie emotka  sama z trójką. W domu burdel. Wczoraj- w niedziele ;( umylam dwa okna ;( A za pare dni Święta ;( 

Pikawko zdrówka dla dzieci! Ja też sama z trójką, z tym, że u mnie choruje ostatnio ciągle pięcioklasista emotka Olej okna! emotka

Eh mnie to przytłacza non stop chorzy. Do tego nie znoszę bałaganu. Nie cierpię usiąść do kawy jak dookoła walają się zabawki i brudna podłoga. A od roku tak jest non stop. Mam już jakaś obsesje z tym bałaganem. Okna olewam nie mam siły do nich. Teraz drugi złe się czuję i już ma 37 stopni. Oszaleje emotka  byle do 20.00. emotka  

Z bałaganem mam to samo... Nawet jak mam wybrać sprzątanie czy napisanie konkursu, to wybieram to pierwsze emotka

A ja w ciągu dnia nie napiszę, nawet jak moi są w pkolu a najmłodszy śpi. Zawsze mam jakaś domową robotę. Najlepiej mi umysł pracuje koło 21.00 jak wszyscy spią, mam spokój i ciszę emotka   Wyświetl w wątku >>
1 peppa7 0

pikawka

#7069139 Napisano: 19.12.2022 10:53:44 w Wkurza mnie...
peppa7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Moje dzieci po 3.5 tyg w domu wrócili do pkola w czwartek. Chodzili aż 2 dni po czym dziś w nocy Franek zaczął wymiotować. I od rana to samo….. jutro maja wycieczkę do Torunia i czekają od dawna na nią. Nie wiem czy drugi za chwile tez będzie wymiotować i czy pojadą emotka  tak mnie to wszystko wkur…a…. A mąż w Krakowie emotka  sama z trójką. W domu burdel. Wczoraj- w niedziele ;( umylam dwa okna ;( A za pare dni Święta ;( 

Pikawko zdrówka dla dzieci! Ja też sama z trójką, z tym, że u mnie choruje ostatnio ciągle pięcioklasista emotka Olej okna! emotka

Eh mnie to przytłacza non stop chorzy. Do tego nie znoszę bałaganu. Nie cierpię usiąść do kawy jak dookoła walają się zabawki i brudna podłoga. A od roku tak jest non stop. Mam już jakaś obsesje z tym bałaganem. Okna olewam nie mam siły do nich. Teraz drugi złe się czuję i już ma 37 stopni. Oszaleje emotka  byle do 20.00. emotka   Wyświetl w wątku >>
1 androm 0