Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6791865 Napisano: 30.06.2021 11:47:05 w Paragony na trwające konkursy
Na szlaku pysznego smaku Lewiatan - sprzedam-6 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6791831 Napisano: 30.06.2021 09:34:49 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
X box od Kiory/Smile. 
Kurier dhl emotka

Nie było ani paragonu ani żadnego dokumentu dla mnie. 
Był dokument zwrotny do podpisu.  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6791718 Napisano: 29.06.2021 18:14:22 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
anaesth napisał(a):

Jutro dotrze:
hulajnoga elektryczna z konkursu "Co lubisz robić wiosną?" od Kiory - DHL
bony do Smyka z Lubisiów - DPD
Wysłali powiadomienia @ emotka

X box też idzie. Dziś był mail od dhl.. Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

pikawka

#6791676 Napisano: 29.06.2021 16:23:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
U mnie również Cleanic Eco baby za 19.06  emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6791602 Napisano: 29.06.2021 11:34:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
margobb napisał(a):

pikawka napisał(a):

domika napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

margobb napisał(a):

maria1980 napisał(a):

Przed chwilą dostałam wiadomość ,ze dziś wszystkie rowery z konkursu Hortex wyruszyły do laureatów emotka  wiec czekamy emotka  

Czy wiadomo, jakiego kuriera się spodziewać? emotka

ktoś w innym wątku napisał, że kurier inpost emotka  

Ciekawa sprawa u mnie własnie był kurier inpostu ale niestety nie z rowerem emotka

Ja też wyczekuję u mnie jak na szpilkach emotka

Do mnie zadzwonił jakis Pan, przedstawił się, poinformował, że jest z firmy Hortex i jutro przywiezie mi rower osobiście.

Nie wytrzymalam...zadzwonilam do kuriera. Nie ma nic do mnie na dziś emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6791592 Napisano: 29.06.2021 11:07:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domika napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

margobb napisał(a):

maria1980 napisał(a):

Przed chwilą dostałam wiadomość ,ze dziś wszystkie rowery z konkursu Hortex wyruszyły do laureatów emotka  wiec czekamy emotka  

Czy wiadomo, jakiego kuriera się spodziewać? emotka

ktoś w innym wątku napisał, że kurier inpost emotka  

Ciekawa sprawa u mnie własnie był kurier inpostu ale niestety nie z rowerem emotka

Ja też wyczekuję u mnie jak na szpilkachemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6791555 Napisano: 29.06.2021 09:09:50 w Zdjęcia naszych wygranych

pikawka

#6791553 Napisano: 29.06.2021 09:07:36 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Płyta grillowa Pudluszki, kurier dpd. Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6791537 Napisano: 29.06.2021 07:13:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

tamtiram napisał(a):

Hej! Jestem ciekawa jak to jest u Was z paragonami i nazwami produktów promocyjnych. Czy prosicie od razu o pieczątkę, że jest to ten produkt. Czy dopiero jeśli wygracie to idziecie po nią? Nie jestem jakaś mistrzynią w konkursach, parę razy wygrałam i raz pamiętam, że nie było problemu z paragonem, mimo iż nie było dokładnej nazwy, a ja nawet nie myślałam że mogą mi go nie przyjąć. 

Kiedyś prosiłam o pieczątkę i adnotację, teraz się tym w ogóle nie przejmuję, kupuję co trzeba, wysyłam i niech sobie agencja weryfikuje w końcu za to ma płacone. emotka

Mam identyczne podejście i poki co problemu nie bylo.  emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6791451 Napisano: 28.06.2021 16:49:14 w Smolar
Mail od dpd o nadaniu przez Smolara najprawdopodobniej płyty grilowej z  Pudliszek.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6791318 Napisano: 28.06.2021 09:56:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBmarta22 napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

maria1980 napisał(a):

domika napisał(a):

rare85 napisał(a):

maria1980 napisał(a):

Czy z Hortexu dzwonią w sprawie odbioru rowerów? Tragedia . 

U mnie na razie cisza, nikt nie dzwonił. Zobaczymy co dzisiejszy dzień "przyniesie". 

U mnie też cisza emotka Organizacja naprawdę kiepska .

Dzwoniłam do nich właśnie ,mają oddzwonić ...zobaczymy . 

Do mnie dzwonił facet w piątek żeby jak najszybciej odebrać rower,niby kurier a kazał przyjechać po rower (woj.slaskie)mówił że jaja z tymi rowerami bo miały byc do odbioru w sklepach a organizator sobie zażyczył żeby kuriera zatrudnić. Więc musi jeździć po sklepach odbierać a potem prosić się ludzi żeby od niego odebrali ..no paranoja mówię.ponoc każdy z kurierów ma swoje województwo... Rower oczywiście obdarty dostałam ale cóż nie będę się już kłócić i tak miałam dość zachodu żeby spakować do samochodu bo oczywiście nikt nie miał kluczy by rozkręcić koła emotka

Kurcze, ja też Śląskie, a póki co cisza emotka

Japierdziele, to do mnie chyba dzwonila jako jednej z pierwszych bo zapewniała, ze nie ma problemu, moze byc kurier. Zresztą uprzedzałam, że jestem w 9 miesiącu ciąży i nie pojade 60 km do auchana z patagonu no chyba, że dostarczą do bydgoszczy. Babka mnie zapewniała, że po weekendzie tj. dziś wyśle. Jutro sie do niej odezwę.... ale cyrki  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6791231 Napisano: 27.06.2021 17:27:26 w co chcielibyście wygrać?
Złoty naszyjnik od Albedo/Bref emotka  idealny prezent dla mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6791192 Napisano: 27.06.2021 10:51:25 w Kupię...
pikawka napisał(a):

Kosmetyki Mixa z konkursu  Rossmann   emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6791117 Napisano: 26.06.2021 12:49:39 w Paragony na trwające konkursy
Scheeepes Lidl wymienię na inny. 

Nieaktualne  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6791097 Napisano: 26.06.2021 08:33:13 w Kupię...
Kosmetyki Mixa z konkursu  Rossmann   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6790979 Napisano: 25.06.2021 14:57:13 w Czy informują/ informowali?
Cheetos c4 bylo info? Oststnio w piatek informowaliemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6790945 Napisano: 25.06.2021 13:15:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewa-zielinska napisał(a):

olivkap napisał(a):

pikawka napisał(a):

olivkap napisał(a):

pikawka napisał(a):

olivkap napisał(a):

pikawka napisał(a):

nikos napisał(a):

rare85 napisał(a):

domika napisał(a):

Co z tym Hortexem z Auchan ? Czy dzwonią dalej w sprawie odbioru nagrody? Bo cisza i nic się nie dzieje ... emotka

U mnie też cisza, nikt nie dzwonił..

Wczoraj do Krakowa dowozili. Pewnie lada chwila do Was zadzwonią, bo z dnia na dzień się umawiają.

Mi kobieta mówiła, że wyśle kurietem ale dopiero w poniedzialek.  A jak ktoś chce z auchana to muszą dowieźć. No i, ze do 4.07 muszą wszystkim dostarczyć. 

A to ciekawe. Mi "kurier" powiedział, że jak sobie sama nie odbiorę z miejscowości oddalonej ode mnie o 20 km, to dowiezie mi w ciągu miesiąca

Kurde te 20 km to dla mnie nie problem ale skad takie rozbieżności  emotka

Ten Pan ewidentnie nie miał ochoty przywozić mi tego roweru i pewnie liczył na to, że jednak sama go odbiorę. Zaoszczędzę mu jazdy i przyśpieszę sprawę.

Dzwonił do Ciebie, ze go ma.i masz odebrać? 

Tak, dzwonił do mnie i pytał, kiedy mogę odebrać sobie rower. Dopiero w drugiej rozmowie poprosiłam go, żeby dostarczył mi rower do domu.
No ciekawa jestem jak u mnie bedzie...

Do mnie dzwoniła babka i przedwczoraj i mówiła że rower mogę odebrać ale nie w auchan ale gdzież z magazynu na drugim końcu miasta, nie ma możliwości wysyłki bo nie dostała na to kasy, tak powiedziała i że będzie tylko jutro jak nie mogę odebrać jutro to dopiero po 12 lipca bo ona idzie na urlop, mówiła też że rower czeka od 3 tygodni ale dopiero teraz do niej dzwonili że szybko trzeba wydać rowery

Co za zamieszanie... każdemu co innego mowila emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6790923 Napisano: 25.06.2021 12:21:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olivkap napisał(a):

pikawka napisał(a):

olivkap napisał(a):

pikawka napisał(a):

nikos napisał(a):

rare85 napisał(a):

domika napisał(a):

Co z tym Hortexem z Auchan ? Czy dzwonią dalej w sprawie odbioru nagrody? Bo cisza i nic się nie dzieje ... emotka

Wczoraj do Krakowa dowozili. Pewnie lada chwila do Was zadzwonią, bo z dnia na dzień się umawiają.

Mi kobieta mówiła, że wyśle kurietem ale dopiero w poniedzialek.  A jak ktoś chce z auchana to muszą dowieźć. No i, ze do 4.07 muszą wszystkim dostarczyć. 

A to ciekawe. Mi "kurier" powiedział, że jak sobie sama nie odbiorę z miejscowości oddalonej ode mnie o 20 km, to dowiezie mi w ciągu miesiąca

Kurde te 20 km to dla mnie nie problem ale skad takie rozbieżności  emotka

Ten Pan ewidentnie nie miał ochoty przywozić mi tego roweru i pewnie liczył na to, że jednak sama go odbiorę. Zaoszczędzę mu jazdy i przyśpieszę sprawę.

Dzwonił do Ciebie, ze go ma.i masz odebrać? 
No ciekawa jestem jak u mnie bedzie... Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6790920 Napisano: 25.06.2021 12:05:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olivkap napisał(a):

pikawka napisał(a):

nikos napisał(a):

rare85 napisał(a):

domika napisał(a):

Kurde te 20 km to dla mnie nie problem ale skad takie rozbieżności  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6790919 Napisano: 25.06.2021 12:04:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olivkap napisał(a):

pikawka napisał(a):

nikos napisał(a):

rare85 napisał(a):

domika napisał(a):

Cooo emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0