Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6785980 Napisano: 05.06.2021 12:33:24 w Zdjęcia naszych wygranych
Pamiętacie konkurs everydame discreet z zeszłego rokuemotka  miał być Festival w Barcelonie. Festival odwołany ale wycieczka w trakcie realizacjiemotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6785972 Napisano: 05.06.2021 11:11:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam informację na stronie o wygranej z warki groszek ale maila o wygranej brak. Potwierdzenia o wysłaniu zgloszenia też nie mialam. Ktoś ma taką sytuację? 
Wyslalam do nich maila na tego, którego chcą oświadczenia z zapytaniem.. Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6785964 Napisano: 05.06.2021 10:35:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rencia163 napisał(a):

xpac napisał(a):

rencia163 napisał(a):

Czy szukał ktoś może w internecie modelu tego fotela z Euro sklepu? Mi nie udaje się znaleźć. A wydaje mi się że jego wartość jest większa niż regulaminowe 400zł. 

za tani afera, za drogi afera emotka  

A kto tu mówi o aferze?  emotka  Chce go sprzedać i zastanawiam się czy mogę to zrobić za cenę wyższa niż 400zl. 

No tu Ci nikt raczej drożej nie kupi emotka  ale na grupach np na fb czy olx to mozesz sobie wystawić za ile chcesz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6785963 Napisano: 05.06.2021 10:27:57 w Czy informują/ informowali?
nkba napisał(a):

Czy informowali już z tej loterii: https://www.e-kon...18.html#.YLsqaOfgrct
?

Tak Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

pikawka

#6785547 Napisano: 02.06.2021 21:36:25 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam Palmolive Hebe (konkurs do dziś). 6zł Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6785066 Napisano: 31.05.2021 22:31:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumulacja napisał(a):

pikawka napisał(a):

Smile kiora, chcę wysłać a tu komunikat, że konkurs zakończony. 
Co jest grane? emotka

A ja niedawno wysyłałam i podziękowali za udział w konkursie.
Próbowałaś wysłać jeszcze raz?

Taaak wiele razy  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6785062 Napisano: 31.05.2021 22:19:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Smile kiora, chcę wysłać a tu komunikat, że konkurs zakończony. 
Co jest grane? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6785050 Napisano: 31.05.2021 21:33:50 w Paragony na trwające konkursy
pikawka napisał(a):

Sprzedam paragon Mixa Rossmann - 12 zł

Lub wymienię na inny najlepszej Intermarche  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6785042 Napisano: 31.05.2021 21:13:28 w Paragony na trwające konkursy
pikawka napisał(a):

Sprzedam paragon Mixa Rossmann - 12 zł

Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6784949 Napisano: 31.05.2021 15:46:47 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam paragon Mixa Rossmann - 12 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6784868 Napisano: 31.05.2021 10:37:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zobacz mecz naszych i wygrywaj!

Wysłałam 1 paragon a trzeci tydzien z rzędu sms o szalikach i pilce.

Czy oni to wszystko wyślą? emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6784849 Napisano: 31.05.2021 09:10:27 w Czy informują/ informowali?
aguagu napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Intermarche ZRELAKSUJ SIĘ Z ASTRĄ, czy już informowali, bo chyba mi umknęło, jeśli ktoś się chwalił.

Nikt się nie chwalił, mają jeszcze sporo czasu.

Są dwie wersje regulaminu, wg tej z ich strony, laureaci powinni zostać już poinformowani, wg tej ze strony ITM mają jeszcze sporo czasu i nagrody mają też sporo większą wartość od tych z drugiej wersji.  emotka

Było już kilka zapytań o te wyniki. Mam nadzieję, że jednak ktoś by się pochwalił gdyby wyniki byłyemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6784664 Napisano: 29.05.2021 18:31:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zoonder napisał(a):

pikawka napisał(a):

zoonder napisał(a):

Kochani czy znaki typu "ą", "ę" są zgodne z ASCII? znalazłam w jednym z regulaminów, że zgłoszenie ma być napisane za pomocą znaków zgodnych z ASCII i nie mogę znaleźć dokładnej odpowiedzi jakie to są znaki emotka

Nie mam pijęcia ALE nigdy nie używam polskuch znaków  emotka

Nawet w formularzach internetowych?

Szczerze, nawet w takich. Wiadomo interpunkcji pilnuję ale polskich znaków nie robię. Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6784662 Napisano: 29.05.2021 18:13:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zoonder napisał(a):

Kochani czy znaki typu "ą", "ę" są zgodne z ASCII? znalazłam w jednym z regulaminów, że zgłoszenie ma być napisane za pomocą znaków zgodnych z ASCII i nie mogę znaleźć dokładnej odpowiedzi jakie to są znaki emotka

Nie mam pojęcia ALE nigdy nie używam polskich znaków  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6784597 Napisano: 28.05.2021 23:01:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aempe napisał(a):

pikawka napisał(a):

aempe napisał(a):

beroxez napisał(a):

Konkurs Pyszne.pl - ma ktoś z Was na 100% pewne info czy zwycięzcy biletów na mecze w Sankt Petersburgu będą musieli przejść obowiązkową kwarantannę w Rosji + po powrocie stamtąd do Polski, jeżeli do dnia spotkania będą zaszczepieni tylko jedną dawką? Czy może negatywne testy na wirusa zwalniają z obu kwarantann? emotka

Zweryfikował już ktoś tę kwestię?

Po powrocie do pl wystarczy na lotnisku zrobić test i nie masz kwaranranny. Chyba, że jesteś po 2 dawkach szczepionki to nue musisz.
Moj mąż leci za tydzień do Hiszpanii i przed wylotem tez musi mieć test. 

Dzięki za odpowiedź:)
Pytanie tylko czy Rosja jako kraj spoza Unii ma takie same zasady. I przede wszystkim czy nie trzeba odbywać kwarantanny w Rosji?
Nie jestem w stanie znaleźć informacji

Cyt. 
W świetle obowiązujących przepisów państwa przyjmującego obywatele RP nie mogą wjechać na terytorium Federacji Rosyjskiej. Zakaz wjazdu cudzoziemców wprowadzony Rozporządzeniem Rządu Federacji Rosyjskiej z dn. 16.03.2020 z późn. zmianami obowiązuje do odwołania. Dotyczy on również osób posiadających zezwolenie na pobyt stały w Rosji, które w okresie pandemii opuściły terytorium tego kraju. Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6784596 Napisano: 28.05.2021 22:58:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aempe napisał(a):

pikawka napisał(a):

aempe napisał(a):

beroxez napisał(a):

Konkurs Pyszne.pl - ma ktoś z Was na 100% pewne info czy zwycięzcy biletów na mecze w Sankt Petersburgu będą musieli przejść obowiązkową kwarantannę w Rosji + po powrocie stamtąd do Polski, jeżeli do dnia spotkania będą zaszczepieni tylko jedną dawką? Czy może negatywne testy na wirusa zwalniają z obu kwarantann? emotka

Po powrocie do pl wystarczy na lotnisku zrobić test i nie masz kwaranranny. Chyba, że jesteś po 2 dawkach szczepionki to nue musisz.

Pytanie tylko czy Rosja jako kraj spoza Unii ma takie same zasady. I przede wszystkim czy nie trzeba odbywać kwarantanny w Rosji?

Poczytaj, jest o Rosji.  

https://www.gov.pl/web/dyplomacja/rosja Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6784595 Napisano: 28.05.2021 22:57:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aempe napisał(a):

pikawka napisał(a):

aempe napisał(a):

beroxez napisał(a):

My wszystko znalezlismy na stronie ministerstwa. Www.gov.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6784589 Napisano: 28.05.2021 22:14:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aempe napisał(a):

beroxez napisał(a):

Moj mąż leci za tydzień do Hiszpanii i przed wylotem tez musi mieć test.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6784526 Napisano: 28.05.2021 16:29:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
muzasa88 napisał(a):

Loteria Haribo o co kaman  z tym "błąd walidacji recaptcha"?  Za każdym razem to mam jak wpisuje.
Myślałam, że wiem nie wiedziałam.

Za długo wpisujesz dane, trzeba szybciej. Wtedy jest ok.  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6784090 Napisano: 26.05.2021 21:10:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

Kiora chusteczki Smile - jest ograniczenie znaków? W regulaminie nic nie jest napisane emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0