Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6778950 Napisano: 04.05.2021 10:38:43 w Czy informują/ informowali?
roksana2802 napisał(a):

Było już ryżwiązanie ryżrywkowego konkursu Belrisso? (1 etap)

Chyba nie. Nikt się nie chwalił.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6778864 Napisano: 03.05.2021 13:04:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domika napisał(a):

pikawka napisał(a):

margobb napisał(a):

assal napisał(a):

U mnie wczoraj i dziś zwrotki od razu były (T-mobile i Play). 

Przed chwilą wysłałam i zwrotka przyszła od razu (Plus), wczoraj nie miałam (też Plus).
Zastanawiam się, czy wysłać jeszcze raz... 

Wyslalam jeszcze raz  emotka

Też wysłałąm jeszcze raz i przyszła zwrotka

U mnie też byla.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6778854 Napisano: 03.05.2021 11:47:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
margobb napisał(a):

assal napisał(a):

U mnie wczoraj i dziś zwrotki od razu były (T-mobile i Play). 

Przed chwilą wysłałam i zwrotka przyszła od razu (Plus), wczoraj nie miałam (też Plus).
Zastanawiam się, czy wysłać jeszcze raz... 

Wyslalam jeszcze raz  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6778836 Napisano: 03.05.2021 09:55:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

ivanotta napisał(a):

margobb napisał(a):

domika napisał(a):

doris1 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Z Astry przychodzą Wam zwrotki ?

nie emotka

Wczoraj tez nie ...

Ciekawe, czy zgłoszenia do nich dochodzą? Jak myślicie? Raporty doręczeń mam...

przed chwilą wysłałam sms i zwrotka była w kilka sekund. 

U mnie też była od razu, może od sieci zależy - t-mobile zwrotki są emotka

Ja właśnie na t mobile nie dostalam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6778799 Napisano: 02.05.2021 19:17:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

margobb napisał(a):

domika napisał(a):

doris1 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Z Astry przychodzą Wam zwrotki ?

nie emotka

Wczoraj tez nie ...

Ciekawe, czy zgłoszenia do nich dochodzą? Jak myślicie? Raporty doręczeń mam...

przed chwilą wysłałam sms i zwrotka była w kilka sekund. 

Wysłać ponownie jeśli nie dostałam zwrotki?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6778779 Napisano: 02.05.2021 14:56:24 w Czy informują/ informowali?
kumulacja napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Myślicie, że ktoś z konkursu Belriso będzie dziś informował zwycięzców? emotka

Dzisiaj to wszyscy okupują leżaki, wynajmują kajaki. Albo w promieniach słońca piją piwko do końca  emotka emotka emotka

No nie wiem...nie wiem...u mnie od rana cały czas leje emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

pikawka

#6778639 Napisano: 01.05.2021 10:04:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
3dominika3 napisał(a):

Cześć, wzięłam pierwszy raz udział w konkursie, który organizuje agencja Amooco - ktoś kojarzy? emotka   lubią coś nietypowego czy raczej rymowanki? emotka  

Nie byli nigdy wymagający. Rymowankami zawsze wygrywałam u nich.  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6778571 Napisano: 30.04.2021 18:57:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cytriss19 napisał(a):

Czy macie dobrze opisane paragony na Monster? Mam tylko "Napój energetyczny" - czy w Fortis to przejdzie? Napisałam im e-maila ale nie odpisali a konkurs kończy się dziś emotka

Wysyłaj, będziesz się potem martwić  emotka Wyświetl w wątku >>
1 cytriss19 0

pikawka

#6778118 Napisano: 28.04.2021 16:35:12 w WC - rozmowy o wszystkim
nanajka81 napisał(a):

superloser napisał(a):

ziolko napisał(a):

nanajka81 szkoda, że rodzice mojego chrześniaka chyba mają inne podejście do sprawy...  emotka
Nie dawałam bogatych prezentów, ale przemyślane. Na poprzednie urodziny wysłałam kartkę, to nawet nie podziękowali i nie dali znać, że doszła...
Kartkę wysłałam dlatego, że niespodziewanie nasze kontakty się rozluźniły, nie wiem z jakiego powodu. 
A chciałam dać sygnał, że pamiętam o urodzinach małego. 
Jak widać prezenty złe, kartka jeszcze gorsza... W tym roku nic nie wysłałam. 
Za 4 lata komunia. Pewno wtedy nasze kontakty się ocieplą...  emotka

Jak sie to czyta, to jedynym poszkodowanym jest dzieciak... nie wybral ani rodzicow, ani chrzestnych ale jak dzieciaki z klasy beda opowiadac o swoich prezentach to usmierci swoich chrzestnych, bo tak latwiej  emotka
Niz tlumaczyc cos czego nie rozumie, bo dzieciak pewnie NIE wie, dlaczego go nie lubisz  emotka

Dzieciak poszkodowany bo chrzestnych nie stać na prezent za tysiąc złotych??? Litości. Ty nawet nie wiesz jak ciężko w ogóle chrzestnych znaleźć - ludzie nimi nie chcą być. A co do obecnych dzieci to na dobrą sprawę mają wszystko - komórkę, laptop, tablet, rower, konsolę... Nie potrafią szanować pieniędzy ani tego co im się daje, ich wymagania typu "chcę klocki" które kosztują 500 czy 600 zł - są chore. Gdy zapytałam córkę co chce na komunie stwierdziła że lalkę (której koszt to 200 zł) i żeby przyjechała jej ciocia (chrzestna) bo dawno jej nie widziała (daleko mieszkamy od siebie). Koniec życzeń.

Zgadzam się, że nie łatwo o chrzestnych. 
Nam 2 osoby odmówiły. Dopiero Trzecia (moja kuzynka, która wówczas nie miała za dużo pieniędzy i juz na koncie 5  chrześniaków i głupio było mi ja prosić) zgodziła się.
Do kopery nie wsadziła nic i nikt o to żalu nie miał bo wychodzimy z założenia, że to rodzica obowiązek łożyć na dziecko a nie innych. Nie rozumiem takich wygórowanych oczekiwań od chrzestnych czy reszty rodziców. Przecież to ich dobra wola i każdy daje tyle ile uważa za słuszne. A wychowuje dziecko rodzic.... Wyświetl w wątku >>
1 angelsoul 0

pikawka

#6778038 Napisano: 28.04.2021 10:23:39 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam 1 paragon lays+pepsi auchan za 12 zł  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6777987 Napisano: 27.04.2021 21:30:14 w Wkurza mnie...
emotka superloser napisał(a):

CENY  emotka
Kolega przekonal sie do wycieczki do Auchan i kupil mi Hortex mrozonki - m a l i n y 280g za 11zl  emotka  
Zjadl w drodze nim sie rozwodnily, ale pewnie dzielic by sie nie bylo jak  emotka   Kilogram schabu w Tesco 10zl kosztuje  emotka

Ja mam w ogrodzie tyle malin w sezonie, że wydaje rodzinie bo nie jestem w stanie wszystkiego przerobić. emotka emotka  robiw głównie soki i zamrażam. 

Dlatego kupiłam w Auchan soczkiemotka

Wkurza mnie brak konkretnych wygranych w ostatnim czasie. I po pomimo, ze się nie przemęczam chodzę ciągle zmęczona emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6777796 Napisano: 26.04.2021 23:01:10 w WC - rozmowy o wszystkim
visserarthur napisał(a):

kermit napisał(a):

slavek napisał(a):

Pomóżcie, ile się teraz daje chrześniakowi na 18-stkę?

Ooo Podpinam się pod pytanie. Ktoś pomoże?

Ja swojej siostrzenicy (nie jest moją chrześnicą) zrobiłem "taki" tort z "10" i "20"- łącznie 1800 zł, tak że niby 18 (*100). Był gwiazdą wieczoru. Moja siostra jako chrzestna dała 1000 zł w kopercie.
https://m.demotywatory.pl/4320301

Rewelacja!!  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6777794 Napisano: 26.04.2021 22:48:55 w WC - rozmowy o wszystkim
Monika11 napisał(a):

Szukam pomysłu na chrzciny - syn będzie chrzestnym , dodatek do kasy , może coś z grawerem ? Tyle tego na necie.....

Moi dostali voucher na sesje zdjęciową taką nienowlęcą  emotka
A my kiedyś wynajęliśmy fotografa( to była niespodzianka),który przybył na chrzest i uroczystość w restauracji. Zrobił dużo pięknych zdjęc. Fajna pamiątka.  Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

pikawka

#6777765 Napisano: 26.04.2021 20:43:30 w Czy informują/ informowali?
pianka napisał(a):

Czy Albedo informowało już o wygranych z E Carrefour? Moc orchidei lub coś w tym stylu? 

Chyba nie. Też czekam  emotka Wyświetl w wątku >>
1 pianka 0

pikawka

#6777759 Napisano: 26.04.2021 20:23:42 w Paragony na trwające konkursy
pikawka napisał(a):

Będę jutro w Auchan. Mogę kupić pepsi-lays  emotka

Up emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6777708 Napisano: 26.04.2021 16:26:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
Żubrówka..mail przed chwilą  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6777618 Napisano: 26.04.2021 11:22:01 w Paragony na trwające konkursy
Będę jutro w Auchan. Mogę kupić pepsi-lays emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6777577 Napisano: 25.04.2021 21:18:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fineessa napisał(a):

Co zrobić kiedy w konkursie Heinz mam paragon o numerze "/" łamanym a tam nie przechodzi taki znak?>

Zwrócz uwagę, że tam podajemy numer z dołu paragonu. Nie ten standardowy co zwykle.  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6777568 Napisano: 25.04.2021 20:22:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kerocna napisał(a):

pikawka napisał(a):

kerocna napisał(a):

Czy IQ Marketing to też Smolar? emotka

Chyba nie, smolar jest z Łodzi a IQ z Warszawy  emotka

Hmmmm tylko ciekawe dlaczego w konkursie Dove w Rossmannie zwrotka przyszła od Smolara? emotka A organizatorem jest IQ Marketing.

emotka emotka emotka  
To ja najwyraźniej mało jeszcze wiem o konkursowym świecie... emotka Wyświetl w wątku >>
1 kerocna 0

pikawka

#6777563 Napisano: 25.04.2021 20:05:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kerocna napisał(a):

Czy IQ Marketing to też Smolar? emotka

Chyba nie, smolar jest z Łodzi a IQ z Warszawy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0