Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6771246 Napisano: 21.03.2021 20:56:51 w Pomocy!!!!
pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Proszę o radę  emotka  
Padł mi dziś telefon, niby działa,dzwiek jest, słychać jak ktoś dzwoni ale ekran czarny... chyba wyświetlacz szlak trafił.  Jutro chcę jechać oddać go do t mobile na gwarancję (mam na abonament) zdjelam szkło ochronne A tam na rogu rysa pęknięcia  emotka  czy oni mi to uwzględnia???  emotka  

nie chcę Cię martwić ale mogą Ci tego nie uznać. Mi ekran 2 lata temu w połowie zrobił się czarny (nic nie było pęknięte, po prostu zawiesił mi się ekran i dwoma palcami stuknęłam i w połowie go szlak trafił) i nie uznali. Fakt że telefon nie był jakiś mega super ale i tak mnie wku*li że tego nie uznali emotka

Ni właśnie ja mam Samsunga a70 takiego calkiem dobrego. Najbardziej dobija mnie, że z innego nie mogę zalogować się do dwóch e maili na których mam bardzo ważne maile. Nie pamiętam hasła a tam automatycznie mi się logpwalo. Jestem załamana normalnie. 

Czy ktoś jeszcze miał podobną sytuację? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6771243 Napisano: 21.03.2021 20:06:12 w Kupię...
0 0

pikawka

#6771241 Napisano: 21.03.2021 19:45:56 w Pomocy!!!!
nanajka81 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Proszę o radę  emotka  
Padł mi dziś telefon, niby działa,dzwiek jest, słychać jak ktoś dzwoni ale ekran czarny... chyba wyświetlacz szlak trafił.  Jutro chcę jechać oddać go do t mobile na gwarancję (mam na abonament) zdjelam szkło ochronne A tam na rogu rysa pęknięcia  emotka  czy oni mi to uwzględnia???  emotka  

nie chcę Cię martwić ale mogą Ci tego nie uznać. Mi ekran 2 lata temu w połowie zrobił się czarny (nic nie było pęknięte, po prostu zawiesił mi się ekran i dwoma palcami stuknęłam i w połowie go szlak trafił) i nie uznali. Fakt że telefon nie był jakiś mega super ale i tak mnie wku*li że tego nie uznali emotka

Ni właśnie ja mam Samsunga a70 takiego calkiem dobrego. Najbardziej dobija mnie, że z innego nie mogę zalogować się do dwóch e maili na których mam bardzo ważne maile. Nie pamiętam hasła a tam automatycznie mi się logpwalo. Jestem załamana normalnie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6771239 Napisano: 21.03.2021 19:21:09 w Pomocy!!!!
Proszę o radę emotka  
Padł mi dziś telefon, niby działa,dzwiek jest, słychać jak ktoś dzwoni ale ekran czarny... chyba wyświetlacz szlak trafił.  Jutro chcę jechać oddać go do t mobile na gwarancję (mam na abonament) zdjelam szkło ochronne A tam na rogu rysa pęknięcia emotka  czy oni mi to uwzględnia??? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6771139 Napisano: 20.03.2021 20:43:40 w Paragony na trwające konkursy
pikawka napisał(a):

Mam 2x Colgate hebe oraz 1xLidl Colgate
Z chęcią wymienię na coś z Intermarche  emotka , sprzedam lub wymienię na coś innego emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6771131 Napisano: 20.03.2021 18:25:13 w Paragony na trwające konkursy
Mam 2x Colgate hebe oraz 1xLidl Colgate. 
Z chęcią wymienię na coś z Intermarche  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6771048 Napisano: 19.03.2021 22:46:37 w Paragony na trwające konkursy
2x Colgate Hebe wymienię na 2x Winiary  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6771027 Napisano: 19.03.2021 20:59:00 w Pomocy!!!!

Jeśli ktoś z was ma chwilkę i chciałby sprawić przyjemność wyjątkowej Oliwii dotkniętej porażeniem mózgowym i jej dzielnej mamie (bardzo się napracowały przy tym szkolnym "zadaniu" emotka ) to proszę o polubienie zdjęcia 
https://www.faceb...ts/3674251759354457/

Tak sobie przejrzałam...super pomysł i świetne realizacje   emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6770760 Napisano: 18.03.2021 20:35:42 w Paragony na trwające konkursy
2x Hebe Colgate, sprzedam lub wymienię na inne.  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6770691 Napisano: 18.03.2021 16:16:35 w Paragony na trwające konkursy
Mam paragon Hebe Colgate, z chęcią wymienię na jakiś inny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6770471 Napisano: 17.03.2021 19:12:34 w WC - rozmowy o wszystkim
psotka napisał(a):

Moze ktos wie:

Czy osoba na kwarantannie musi koniecznie i obowiązkowo ściągnąć aplikacje kwarantanna? Czy jest kara za brak pobrania? Sa za to mandaty?

Mieliśmy 3 tyg temu covid, Policja dzwoniła, przyjeżdżali sprawdzać czy jesteśmy w domu, z sanepidu też dzwonili kilka razy. Nikt się nas o apke nie pytał. Nie instalowalismy  emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6770470 Napisano: 17.03.2021 19:10:37 w WC - rozmowy o wszystkim
psotka napisał(a):

Moze ktos wie:

Czy osoba na kwarantannie musi koniecznie i obowiązkowo ściągnąć aplikacje kwarantanna? Czy jest kara za brak pobrania? Sa za to mandaty?

Mieliśmy z mężem covid 3 tyg temu. Aplikacji nie instalowalismy  emotka Wyświetl w wątku >>
1 psotka 0

pikawka

#6770425 Napisano: 17.03.2021 15:42:21 w Czy informują/ informowali?
renatak0 napisał(a):

Monini dzisiaj już informowało?

Też jestem ciekawa czy było info. Nikt się chyba nie chwalił.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6770217 Napisano: 16.03.2021 14:49:13 w Paragony na trwające konkursy
Przygarnę paragon eurosklep/smolar  za doładowanie telefonu lub wymienię na inny paragon. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6770047 Napisano: 15.03.2021 16:25:27 w WC - rozmowy o wszystkim
ziolko napisał(a):

pikawka - a ja kiedyś farbowałam, ale od kiedy mam tyle siwych, to zaprzestałam z kilku powodów - główne były takie, że mimo delikatnej farby bez amoniaku, włosy miałam sianowate i gumowate, miałam kiedyś łysienie plackowate po jednej farbie (dokładnie po szamponie koloryzującym Palette - sama robiłam), poza tym mam takie tempo rośnięcia włosów, że musiałabym chyba co 10-14 dni chodzić na farbowanie odrostów. Oraz do tego wrażliwa skóra głowy.
Stwierdziłam, że za dużo jest tych punktów "przeciw" i teraz jestem naturalną siwą blondynką  emotka emotka
Fakt.. czasami kusi i korci, żeby coś zmienić w swoim wyglądzie, ale jak sobie przypomnę powyższe punkty, to macham ręką i zostawiam tak, jak jest emotka  
Zaczęłam siwieć w wieku 20 lat. 
Obecnie moja 74-letnia ciocia, ma ledwo kilka cienkich pasemek siwych włosów, a tak ma dość gęste brązowe włosy. 
Szkoda, że nie mam jej "włochatych" genów emotka  

Nie to ja nie jestem na to gotowa. emotka Nie mam dużo dużych ale widzę te kilka jak się świecą.... za to mój mąż.... 37 lat cały siwy emotka  Poznałam go jak miał 19 i już miał jeden pukiel taki siwy...teraz już cala głowa  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6770041 Napisano: 15.03.2021 16:15:49 w WC - rozmowy o wszystkim

pikawka e tam... a ja mimo dość młodego wieku mam większość siwych włosów  emotka  Mam krótkie włosy, ogólnie kiedyś byłam tzw. "ciemną" blondynką.

Na szczęście jeszcze jest moda na ten kolor włosów, więc niektórzy myślą, że to farba. I pytają, gdzie farbowałam  emotka emotka
Jak dla mnie lepsze siwe włosy, niż takie z niechlujnymi odrostami, co nieraz widać na ulicach.
Niedawno widziałam sesję zdjęciową kobiet, które farbowały włosy. Zdjęcia były przed - czyli siwe odrosty, samodzielnie nakładana farba itp. Zdjęcia po - ładnie wystylizowane naturalnie siwe włosy (białe, szare, szpakowate). 
Jak dla mnie te panie w wersji "po" były o wiele ładniejsze, niż wcześniej.

Ale co kto lubi i co komu się podoba emotka  

Moja fryzjerka powiedziała, że nie widać u mnie odristow. (farbuje od 2 lat na brąz taki nie za ciemny) Mój naturalny to taki ciemny blond... ja na niego mówię mysiemotka  i rzeczywiście nie rzuca się w oczy ale widzę już parę swych i jakoś mnie drażni. 
Pofarbowalabym u mojej fryzjerki ale jestem w ciążyemotka a ona ma farby z amoniakiem. A ja jestem przewrazliwiina i schizuję trochę emotka  
Z blizniakami 9 miesięcy nie farbowalam i też się nie rzucalo ale teraz muszę się przełamać. Idzie wiosna, muszę się ogarnąć  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6770003 Napisano: 15.03.2021 14:55:47 w WC - rozmowy o wszystkim
androm napisał(a):

pikawka napisał(a):

Czy jest jakiś konkurs na farby do włosów?   emotka  bo nic nie widzę  emotka

nie farbuj, bo Ci te kolorowe piórka wypadną:)

Nie farbowalam 5 miesięcy emotka  Mam już siwe! Muszę!!!  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6769949 Napisano: 15.03.2021 11:56:43 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy jest jakiś konkurs na farby do włosów?  emotka  bo nic nie widzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6769777 Napisano: 14.03.2021 11:45:25 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

pikawka napisał(a):

escada napisał(a):

zmarnowany paragon, konkurs do wczoraj ,a mnie olśniło dzisiaj, wrrr, tak to jest jak się zwleka do ostatniej chwili

U mnie to samo. W końcu się ogarnęłam i zabrałam za konki. Kupiłam bic c4 w piątek, dzisiaj zadowolona wchodzę na  konk a tam ZAKOŃCZONY emotka   brawo Hania! Brawo... pomyślałam  emotka

Pionas robi udogodnienia, a ludziska ich nie uzywaja  emotka

Ja prowadzę swój kalendarz  emotka  i bazę danych konkursowych emotka  Ale miałam teraz 3 miesiące przerwy i to mnie tak wybilo z rytmu. Trudno. Mam nauczkę  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6769773 Napisano: 14.03.2021 11:15:27 w Wkurza mnie...
escada napisał(a):

zmarnowany paragon, konkurs do wczoraj ,a mnie olśniło dzisiaj, wrrr, tak to jest jak się zwleka do ostatniej chwili

U mnie to samo. W końcu się ogarnęłam i zabrałam za konki. Kupiłam bic c4 w piątek, dzisiaj zadowolona wchodzę na  konk a tam ZAKOŃCZONY emotka   brawo Hania! Brawo... pomyślałam  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0