Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6769772 Napisano: 14.03.2021 11:13:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ditomaso napisał(a):

pikawka napisał(a):

anialistopad napisał(a):

pikawka napisał(a):

ditomaso napisał(a):

pikawka napisał(a):

Czy w kibelkowym konkursie jest problem z myciem wc? Od wczoraj nie mogę przejść. Trzymanie dłużej palca nie działa, nie czyści  emotka  Ktoś pomoże? 

Ustaw sobie na telefonie -przełącz na wersję komputerową i działa wtedy normalnie

Dziękuję  emotka

U mnie nie działa 

U.mnie też nie.Wyslalam z laptopa 

A u mnie na chromie,każdy z 3 etapów przechodzi normalnie czyszczenie wc,stołu i blatu kuchennego

U mnie ani z tabletu ani z kom. Poszło z laptopa... Ale ile nerwów mnie to kosztowało  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6769756 Napisano: 14.03.2021 09:02:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

pikawka napisał(a):

ditomaso napisał(a):

pikawka napisał(a):

Czy w kibelkowym konkursie jest problem z myciem wc? Od wczoraj nie mogę przejść. Trzymanie dłużej palca nie działa, nie czyści  emotka  Ktoś pomoże? 

Ustaw sobie na telefonie -przełącz na wersję komputerową i działa wtedy normalnie

Dziękuję  emotka

U mnie nie działa 

U.mnie też nie.Wyslalam z laptopa  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6769691 Napisano: 13.03.2021 13:56:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ditomaso napisał(a):

pikawka napisał(a):

Dziękuję  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6769646 Napisano: 12.03.2021 22:56:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w kibelkowym konkursie jest problem z myciem wc? Od wczoraj nie mogę przejść. Trzymanie dłużej palca nie działa, nie czyści emotka  Ktoś pomoże?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6769246 Napisano: 11.03.2021 12:00:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
faworek napisał(a):

W konkursie "Wysprzątaj cały dom" wygrywają eseje czy raczej krótsze odpowiedzi emotka

Ja wygralam wierszykiem na 160-170 znaków.  Wyświetl w wątku >>
1 faworek 0

pikawka

#6768996 Napisano: 10.03.2021 10:49:01 w Paragony na trwające konkursy
Mogę mieć paragon Groszka. 18 zł. lub na wymianę jakaś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6768916 Napisano: 09.03.2021 23:23:58 w WC - rozmowy o wszystkim
cudaczek121 napisał(a):

pikawka napisał(a):

jokan napisał(a):

pikawka napisał(a):

Mam 80 zł na karcie telefonu. Chce to jakoś wykorzystać, czy w lotto online mogę płacić smsem? Czy w jakiś sposób zeby mi zeszło z konta telefonu? Nigdy tam nie gralam emotka

na lotto online tylko przelewem

Buuuuu to jak wykorzystać ta kasę  emotka             Może wyslij dobroczynnego smsa na jakieś chore dziecko, jeśli faktycznie juz musisz wykorzystać te środki:)  

O! w sumie dobra myśl! Dziękuję  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6768914 Napisano: 09.03.2021 23:17:23 w WC - rozmowy o wszystkim
jokan napisał(a):

pikawka napisał(a):

Mam 80 zł na karcie telefonu. Chce to jakoś wykorzystać, czy w lotto online mogę płacić smsem? Czy w jakiś sposób zeby mi zeszło z konta telefonu? Nigdy tam nie gralam emotka

na lotto online tylko przelewem

Buuuuu to jak wykorzystać ta kasę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6768909 Napisano: 09.03.2021 22:59:48 w Czy informują/ informowali?
bajdeq napisał(a):

T-mobile zazwyczaj informuje coś wcześniej czy każe na siebie czekać do końca? emotka

Na sam koniec niestety. emotka   Wyświetl w wątku >>
1 bajdeq 0

pikawka

#6768908 Napisano: 09.03.2021 22:58:30 w WC - rozmowy o wszystkim
Mam 80 zł na karcie telefonu. Chce to jakoś wykorzystać, czy w lotto online mogę płacić smsem? Czy w jakiś sposób zeby mi zeszło z konta telefonu? Nigdy tam nie gralam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6768905 Napisano: 09.03.2021 22:56:36 w Paragony na trwające konkursy
Mogę mieć paragon Groszka. Za 18 zł  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6768556 Napisano: 08.03.2021 10:01:06 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam paragon Groszek/smolar.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6768509 Napisano: 07.03.2021 23:51:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nie wierzę  emotka  po 3 miesiącach przerwy w końcu zagrałam i wysprzatałam sobie stówkęemotka  (pronto, mr musle)  mail 20.30  ehh jak dobrze jest wrócić emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6768294 Napisano: 06.03.2021 10:05:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kibelkowy konkurs pronto, mr musle....nie dostałam żadnego potwierdzenia na maila. Czy w związku z tym, nie mam co liczyć na wygraną? 
Czy ktoś wygrał mimo braku maila?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6768078 Napisano: 05.03.2021 11:01:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

pikawka napisał(a):

margobb napisał(a):

pikawka napisał(a):

donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wysprzataj dom i sprzątnij nagrody. 
Słuchajcie, nie mogę przejść mycia wc emotka  o co chodzi, miał ktoś taka sytuację? Jak to ogarnąć?  emotka

Kliknij na to polecenie i pojawi Ci się szczotka emotka  jeszcze przed Tobą blat i indukcja, więc powodzenia emotka

Tak mam szczotke jeżdżę nią Ale nie czyści, nie mogę przejść dalej  emotka

U mnie kibelek zaczął się czyścić po długim naciśnięciu ekranu, grałam na telefonie.

U mnie i na tablecie i kom nic.  Ok Spróbuje dłużej poklikać..
Człowiek po 3 miesiącach chce w końcu zagrać i ooo! Same problemy  emotka

Bo na telefonie czyszczą się pionowe paski, więc należy przytrzymać palcem i po chwili to samo obok, nic nie daje ruszanie kursorem/palcem na boki emotka

Jeszcze jakbyście podpowiedzieli co to za agencja, czy lokowaliscie produkt, to byłoby super  emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6768076 Napisano: 05.03.2021 10:59:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

pikawka napisał(a):

margobb napisał(a):

pikawka napisał(a):

donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Słuchajcie, nie mogę przejść mycia wc emotka  o co chodzi, miał ktoś taka sytuację? Jak to ogarnąć?  emotka

Kliknij na to polecenie i pojawi Ci się szczotka emotka  jeszcze przed Tobą blat i indukcja, więc powodzenia emotka

U mnie kibelek zaczął się czyścić po długim naciśnięciu ekranu, grałam na telefonie.

Człowiek po 3 miesiącach chce w końcu zagrać i ooo! Same problemy  emotka

Bo na telefonie czyszczą się pionowe paski, więc należy przytrzymać palcem i po chwili to samo obok, nic nie daje ruszanie kursorem/palcem na boki emotka

Tak, dziękuję działa. Rzeczywiście musiałam dłużej przytrzymać. emotka Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

pikawka

#6768075 Napisano: 05.03.2021 10:58:22 w Kupię...
Kupię rzeczy dla noworodka/niemowlaka. Co macie? 

Szukam m.in. łóżeczka -dostawki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6768072 Napisano: 05.03.2021 10:53:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
margobb napisał(a):

pikawka napisał(a):

donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Człowiek po 3 miesiącach chce w końcu zagrać i ooo! Same problemy  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6768070 Napisano: 05.03.2021 10:50:08 w Paragony na trwające konkursy
Szukam paragonu z eurosklep, mogę mieć na wymianę groszek lub coś innego  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6768067 Napisano: 05.03.2021 10:48:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Tak mam szczotke jeżdżę nią Ale nie czyści, nie mogę przejść dalej  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0