Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6761174 Napisano: 26.01.2021 21:47:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

czy jest jakiś gotowiec oświadczenia do konkursu Nivea Biedronka?

Ja brałam ze strony agencji oświadczenie o przejęciu praw autorskich. Bo to było napisane w smsie Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6761061 Napisano: 26.01.2021 14:25:23 w Kupię...
katake napisał(a):

pikawka napisał(a):

Kupię zawieszkę apart z konkursu nivea. 

Witam. Będę mieć na sprzedaż.

Nieaktualne  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6760866 Napisano: 25.01.2021 15:23:49 w Czy informują/ informowali?
escada napisał(a):

czy z tego konkursu https://www.e-kon...ea.html#.YA7QzEBFxMs już były wyniki (zakup Nivea za 20zł)? bo paragon biedronkowy z Nivea trzeba odesłać do Versusa, a służył mi  tez do tego ogólnopolskiego (zresztą tez Versus), jak pewnie większości konkursowiczów:)

Tak były wyniki jakiś czas temu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6760865 Napisano: 25.01.2021 15:22:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
melancholia napisał(a):

Czy ktoś wie jak u Avanti wygląda sytuacja wysyłania przelewów z konkursów, gdzie są dzienne i tygodniowe, a konkurs trwa długo? Czy robią to na bieżąco, czy czekają na zakończenie konkursu i dopiero wtedy weryfikują i wszystkim na raz wysyłają? Bo trochę przeraziła mnie ta data w ich nowym konkursie, że nagrody miałby być wysłane do  dnia 28.05.2021 roku  emotka

Jak wygrakam kiedyś tysiaka w Star to przelali w trakcie trwania konkursu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6760772 Napisano: 25.01.2021 11:18:47 w Kupię...
Kupię zawieszkę apart z konkursu nivea.

Nieaktualne   Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6760748 Napisano: 25.01.2021 10:44:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nivea 65+ 
Prezent apart.  emotka   czy to karta podarunkowa?  emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6760718 Napisano: 25.01.2021 09:29:14 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Lego (Kubuś kaufland ) dostaliśmy samolot 60262. Extra!  emotka  kurier dhl 
Prosiłam o prezent dla chłopca 5 lat  emotka   Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6760404 Napisano: 22.01.2021 16:02:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniecha1985 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

@trampek, napisał(a):

Myślałam że klocki:( to nie wiem co bo na nic innego nie czekam. 

Kurde ja też na klocki czekam. To by się zgadzało. 

Chyba, że Amooco przyznało mi nagrodę nie informując mnie i z racji grania w innych konkursach u nich znają już moje dane i przyślą klocki bez oświadczeń  emotka
oczywiscie żarcik, ale też nie wiem co to może być. 

A z Nestle darmowe nasiona kwiatów? 

E nie. Nie zamawiałem jeszcze
na ten numer wygralem
scrabble
bluzy tic tac
100 zł Tyskie Dino
Plecak johnie Walker czy hak się to tam pisze 
więc coś z tego albo jakaś niespodziewajka  emotka  

Jak dla mnie to klocki, mąż ma SMS a w nic innego napewno nie grał emotka

No właśnie ja też tylko klocki Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6760391 Napisano: 22.01.2021 15:44:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

@trampek, napisał(a):

Kurde ja też na klocki czekam. To by się zgadzało. 

Chyba, że Amooco przyznało mi nagrodę nie informując mnie i z racji grania w innych konkursach u nich znają już moje dane i przyślą klocki bez oświadczeń  emotka
oczywiscie żarcik, ale też nie wiem co to może być. 

A z Nestle darmowe nasiona kwiatów?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6760384 Napisano: 22.01.2021 15:26:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@trampek, napisał(a):

Kurde ja też na klocki czekam. To by się zgadzało.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6760376 Napisano: 22.01.2021 15:02:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co idzie dhlem emotka  bo dostałam smsa i nie wiem. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6760338 Napisano: 22.01.2021 13:23:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

W 2020 nie odbyły się dwie duże imprezy sportowe:
a) letnie igrzyska olimpijskie w Tokio,
b) piłkarskie mistrzostwa Europy.

Jak wiadomo: przy okazji takich imprez pojawia się spoooro akcji promocyjnych. Zgodnie z logiką, powinny one zostać przełożone na rok 2021. Czy ktoś ma może przecieki w tej sprawie? (tak-wiem-że-Covid) emotka

Myślisz, że w 2021 Już mogą się odbyć?  Jakoś tego nie widzę emotka
Ja mam obawy czy Festivale muzyczne z discreet się odbędą  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6760209 Napisano: 21.01.2021 21:02:07 w Wkurza mnie...
dydys napisał(a):

Z góry przepraszam, ale muszę, po prostu muszę wpisać się w tym wątku. Wkurza mnie, że załapałam to dziadostwo, które zwie się COVIDem. Wylądowałam na kwarantannie, a u mnie wygląda to tak: Jedna córka zajęcia zdalne, więc druga przebywa a nami w pokoju. Mąż cały czas do późnego wieczora praca zdalna, tysiąc telefonów. Ja w tym wszystkim, a potwornym bólem zatok muszę z córką, pierwszoklasistką przerabiać po kilka zadań z 10 książek. Nie mam zupełnie węchu, ugotowałam zupę, której nikt nie chciał zjeść  emotka  Nie wspomnę już o samych konkursowych porażkach  emotka  Nawet wymarzonej piniaty na urodziny córki wygrać nie potrafię, a zostały już 2 paragony. Muszę konkursową karierę zawiesić z powodu niemożności robienia zakupów. Zostałam w domu w toną batonów i wafli, których nawet nie spróbuję, bo i tak wszystko smakuje jak papier. Już 2 dnia mam dosyć. A najbardziej mnie wkurza, że od początku pandemii noszę maseczki, dezynfekuję dłonie, a i tak załapałam ten syf. Pracuję w sklepie i na co dzień obserwuję niefrasobliwość ludzi, którym zwracałam uwagę na brak maseczki, to ja byłam tą głupią, która wierzy w "plandemię". W pracy mam dużą możliwość obserwacji społecznych i z moich obserwacji wynika, że prędko z obecnej sytuacji nie wyjdziemy...
Dziękuję za wysłuchanie i zdrowia życzę

Mnie w tym wszystkim wkurza, że prokuratorzy mają być szczepieni lada chwila gdzie wg mnie kasjerzy w sklepach są dużo bardziej narażeni... powinni być przed nimi.  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6759779 Napisano: 20.01.2021 12:24:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Akt desperacji..... słabiutko u mnie oj bardzo słabiutko emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6759635 Napisano: 19.01.2021 16:30:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@trampek, napisał(a):

Czy z klocków lego od Kubusia ślij życzenia dostaliście potwierdzenie że wszystko ok itp. I do kiedy mają wysłać te klocki wie ktoś bo ja potwierdzenia nie dostałam i nie wiem. 

Dostałam tylko maila po wysłaniu dokumentów, że dotarły. Nic więcej. 

Zawsze w regulaminie jest napisane, do kiedy wyślą.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6759424 Napisano: 18.01.2021 22:03:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

ejulek59 napisał(a):

darog napisał(a):

A co z In Cubi od Johnnie Walkera nie znają swojego regulaminu?
"7. W wiadomości, w celu weryfikacji prawa do nagrody, zwycięzca jest proszony o przesłanie wciągu czterech dni roboczych na adres e-mail Organizatora promocje@incubi.pl wypełnionego i
podpisanego formularza (dalej Formularz) oraz zdjęcia / skanu Dowodu Zakupu, którego
numer został wpisany w zwycięskim Zgłoszeniu. Formularz do pobrania ze strony
www.incubi.pl"

A W MAILU NAPISALI 3 dni od dziś... 

To jakieś losowanko było...skoro można było wygrać - gdzie w tekście wpadła omyłkowo inna nazwa whisky...

Pochwalili się, że do 21 stycznia zamieszczą na stronie zwycięzców więc chcą się wyrobić Ps. żeby na dopracowane, zabawne hasło nie wpadł nawet ten worek?  Porażka emotka Popieram, losowanko emotka

coś mi się wydaje, że ostatecznie mieli kilka dni wcześniej powiadomić?
- dziś tak na łapu-capu szybko?
- no niestety ..moim zdaniem to było losowanie. było kilka konkursów z whisky w tym terminie i wiem na pewno- padła inna nazwa w tekście konkursowym wygranym worku. 
- inne zgłoszenie wydawało mi się super ekstra na tip top pod główną nagrodę- - - - zero wygranej!...
- i zamiast tych worków lepsza by była flaszka Jaśka.

Kurde u mnie też mega rozczarowanie. Nawet worka nie mam  emotka   Aż mi się wierzyć nie chciało....  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6759063 Napisano: 17.01.2021 21:02:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rencia163 napisał(a):

Niektórzy oferują tu sprzedaż paragonów, nie kupowałam ich jeszcze ale mam chęć. Ale powiedzcie mi jak to jest? Kupuje się  zdjęcie tego paragonu? Czy odrazu wysyłkę jego? Bo mając tylko zdjęcie i trafiając jakaś główną nagrodę organizator może poprosić o wysyłkę paragonu. Skąd mam pewność czy sprzedający będzie ten paragon trzymał do wyników? 

Warto sprawdzić w regulaminie w danym konkursie. Często chcą tylko zdjęcie więc kupujesz zdjęcie. Czasem chcą oryginał, wtedy warto kupić od zaufanej osoby, która w razie wygranej odeśle twój paragon do agencji.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6759054 Napisano: 17.01.2021 20:24:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kiciunia21 napisał(a):

Tyskie DinoJest ograniczenie nagród na gospodarstwo domowe?

A to jakiś nowy konkurs?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6759016 Napisano: 17.01.2021 13:33:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domika napisał(a):

pikawka napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Jak myślicie? Bida w konkursach będzie taka, jak co roku, czyli jakoś do marca? Czy raczej przez koronę już nie wrócą dobre czasy? emotka

Kurde też się zastanawiam czy niebawem coś się ruszy, bo póki co strasznie marnie.... 

Dodatkowo im mniej konkursów tym mniejsza chęć do działania w tych, które są. Nie wiem jak u was ale u mnie tak to właśnie wygląda  emotka

Ja nie pamiętam kiedy jakieś zgłoszenie wysłałam nie licząc 2 Kinder to chyba w zeszłym roku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6759010 Napisano: 17.01.2021 12:50:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

Jak myślicie? Bida w konkursach będzie taka, jak co roku, czyli jakoś do marca? Czy raczej przez koronę już nie wrócą dobre czasy? emotka

Kurde też się zastanawiam czy niebawem coś się ruszy, bo póki co strasznie marnie....  Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0