Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6755795 Napisano: 02.01.2021 15:10:27 w WC - rozmowy o wszystkim
ziolko napisał(a):

pikawka nie wprowadzaj w błąd.
Na fb trzeba mieć swoje prawdziwe imię i nazwisko, bo taki jest regulamin fb. Poza tym często regulaminy konkursów mają zapis, że muszą być prawdziwe dane.
A to, że niektórzy nie mają, nie oznacza, że ktoś ich nie zgłosi i będą mieli blokadę konta.
Sama tak miałam. Imię i 2 litery z nazwiska. Ktoś mnie zgłosił i blokada. Musiałam wysyłać skan dowodu, żeby zobaczyli nazwisko i twarz (z zamazanymi innymi danymi), wtedy mi odblokowali.
nitka310 - oczywiście, że można grać na fb emotka  
Sama z tego powodu w 2010 roku założyłam konto emotka  
Najcenniejsza nagroda, jaką tam wygrałam, to weekendowy pobyt w spa (niestety, nie skorzystałam z niego, bo był bardzo krótki termin na realizację, a ja nie miałam już wolnego... więc odsprzedałam). A tak, to same drobiazgi. 
Ogólnie da się wygrać, tylko teraz jest baardzo dużo chętnych, ale nie zawsze.
Moja rada - NIE BIERZ udziału w konkursach klikanych! bo nie da się tam wygrać normalnie, chyba,  ze będziesz należeć do grup lajkowych... 

Nie wiem jaki jest regulamin nie wnikalam w to ale mam masę osób wśród znajomych na fb, którzy od lat mają te same dane podane i nie są to ich imiona i nazwiska tylko jakieś skróty itp....  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6755761 Napisano: 02.01.2021 11:58:20 w WC - rozmowy o wszystkim
nitka310 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nitka310 napisał(a):

Właśnie zastanawiam się czy warto założyć FB.... widzę, że niektóre konkursy to rozmowy z botami przez Messenger... no i różne weekendowe noclegi można wygrać właściwie tylko tam. Czy ktoś ma fb tylko ze względu na konkursy? Może nawet bym miała tam jakieś zdjęcie, tylko przeraża mnie że każdy będzie je mógł widzieć (siostra mi mówiła, że gdzieś się to wyłącza, ale co i jak dokładnie to nie wie) emotka  chciałabym dodać do znajomych tylko osoby z którymi mam kontakt, więc bez szaleństwa emotka . Macie Facebooka, dużo znajomych, bierzecie udział w konkursach?

Nie musisz mieć swojego zdjęcia ani imienia i nazwiska. Fotka kota psa czy widoku i będzie ok  emotka  imię czy jakaś ksywka też przejdzie. 

Dziękuję za odpowiedź  emotka jednak jeśli będę go zakładać to chciałabym z niego korzystać. W mojej rodzinie wszyscy mają fb emotka  nie licząc dzieci do lat 13. Może to nie jest, aż takie złe, jeśli ograniczy się dostęp dla obcych? Nie wiem jak to i was wygląda?

Ja mam ograniczenie. Moje posty i zdjęcia widza tylko znajomi.  Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

pikawka

#6755757 Napisano: 02.01.2021 11:27:26 w WC - rozmowy o wszystkim
nitka310 napisał(a):

Właśnie zastanawiam się czy warto założyć FB.... widzę, że niektóre konkursy to rozmowy z botami przez Messenger... no i różne weekendowe noclegi można wygrać właściwie tylko tam. Czy ktoś ma fb tylko ze względu na konkursy? Może nawet bym miała tam jakieś zdjęcie, tylko przeraża mnie że każdy będzie je mógł widzieć (siostra mi mówiła, że gdzieś się to wyłącza, ale co i jak dokładnie to nie wie) emotka  chciałabym dodać do znajomych tylko osoby z którymi mam kontakt, więc bez szaleństwa emotka . Macie Facebooka, dużo znajomych, bierzecie udział w konkursach?

Nie musisz mieć swojego zdjęcia ani imienia i nazwiska. Fotka kota psa czy widoku i będzie ok  emotka  imię czy jakaś ksywka też przejdzie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6755740 Napisano: 02.01.2021 09:27:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nivea baby. Czy jak wchodzicie w zakładkę: zobacz swoje zgłoszenia. Widzicie swoje?  U mnie nic nie ma  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6755719 Napisano: 01.01.2021 21:11:23 w SZUKAM....
anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

nikos napisał(a):

pikawka napisał(a):

nikos napisał(a):

pikawka napisał(a):

Szukam wina bezalkoholowego. Czy ktoś z Was orientuje się czy w Biedronce, Lidlu lub Polo kupię jakieś bezalkoholowe ? Miałam Cin Cin i nie da się tego pić  emotka  

Ja kiedyś wygrałam zestaw win od bezalkoholowe. Normalnie tragedia. Spróbowałam, otrzepało mnie porządnie i po prostu wybrałam sok, nie dało się tego pić. 

Hahaha A wiesz kilka dni temu odkryłam tą stronę i chciałam właśnie z niej zamówić   emotka  Kurde ciekawe czy jest jakieś dobre bezalkoholowe.... tak bym sobie wypiła emotka

Ja z tej wygranej cieszyłam się jak mały piesek z pchełek. Tym bardziej, że lubię napić się lampkę dobrego wina od czasu do czasu. A wówczas dłuuuuugo nie piłam wina. I nawet to nie przekonało mnie emotka  Teraz po 4 latach mam gęsią skórkę na wspomnienie ich smaku.

Dobra, otworzę sobie piwo bezalkoholowe  emotka

Pikawko, czy mam sobie połączyć w całość to piwo bezalkoholowe i pytanie, które mi zadałaś w PW nie tak dawno? emotka

Cicho emotka Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

pikawka

#6755627 Napisano: 01.01.2021 09:59:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

pikawka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Ona o Kinder pytała...

Aaaa to przepraszam  emotka

Rozumiem, że nie tylko kolorowo, ale dziś i wyskokowo emotka

A tu się mylisz.... bezalkoholowo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6755616 Napisano: 31.12.2020 23:45:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

Ona o Kinder pytała...

Aaaa to przepraszam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6755614 Napisano: 31.12.2020 23:33:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nitka310 napisał(a):

Ktoś wie coś więcej o tym konkursie/loteri? z Kinder?

Jest w bazie 
 https://www.e-kon...oteria-scrabble.html

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6755446 Napisano: 31.12.2020 10:12:05 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Heineken dla obdarowanego, kurier ups bez wcześniejszego info.  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6755351 Napisano: 30.12.2020 21:39:52 w SZUKAM....
nikos napisał(a):

pikawka napisał(a):

nikos napisał(a):

pikawka napisał(a):

Szukam wina bezalkoholowego. Czy ktoś z Was orientuje się czy w Biedronce, Lidlu lub Polo kupię jakieś bezalkoholowe ? Miałam Cin Cin i nie da się tego pić  emotka  

Ja kiedyś wygrałam zestaw win od bezalkoholowe. Normalnie tragedia. Spróbowałam, otrzepało mnie porządnie i po prostu wybrałam sok, nie dało się tego pić. 

Hahaha A wiesz kilka dni temu odkryłam tą stronę i chciałam właśnie z niej zamówić   emotka  Kurde ciekawe czy jest jakieś dobre bezalkoholowe.... tak bym sobie wypiła emotka

Ja z tej wygranej cieszyłam się jak mały piesek z pchełek. Tym bardziej, że lubię napić się lampkę dobrego wina od czasu do czasu. A wówczas dłuuuuugo nie piłam wina. I nawet to nie przekonało mnie emotka  Teraz po 4 latach mam gęsią skórkę na wspomnienie ich smaku.

Dobra, otworzę sobie piwo bezalkoholowe emotka Wyświetl w wątku >>
1 nikos 0

pikawka

#6755338 Napisano: 30.12.2020 21:15:47 w SZUKAM....
nikos napisał(a):

pikawka napisał(a):

Hahaha A wiesz kilka dni temu odkryłam tą stronę i chciałam właśnie z niej zamówić  emotka  Kurde ciekawe czy jest jakieś dobre bezalkoholowe.... tak bym sobie wypiłaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6755336 Napisano: 30.12.2020 21:14:30 w SZUKAM....
kumulacja napisał(a):

pikawka napisał(a):

Nigdy nie piłam wina bezalkoholowego. Z ciekawości weszłam na taką stronę:
https://www.ms-so...tore-najlepsze-panel

Ja bym chciała jutro wypić emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6755333 Napisano: 30.12.2020 21:11:14 w Wkurza mnie...
radosna napisał(a):

pikawka napisał(a):

radosna napisał(a):

mojej mamie na niskie ciśnienie lekarz zalecił koniaczek emotka

Mam prawie 90-letnią ciocię, której lekarz kardiolog też zalecił małe dawki koniaczku. Wyniki jej się poprawiły, nie ma żadnych ubocznych działań stosowania koniaku emotka  A ja piję koniak dla podwyższenia ciśnienia, bo nic innego mi go nie podwyższa.
A czasem przy ciśnieniu 85/55 trudno cokolwiek działać. Poza tym koniak mnie ciut rozgrzewa. Jest mi nienormalnie zimno przez większą część roku. Jeśli macie na to jakiś sposób, będę wdzięczna. Bo ta "zimnica" mnie strasznie wkurza. 

Zbadaj sobie tarczycę. Ja akurat też jestem niskociśnieniowcem, a ciągłe uczucie zimna okazało się u mnie objawem niedoczynności tarczycy. 

Od 10 lat mam Hashimoto, biorę codziennie Euthyrox i mam dobre wyniki, ale to uczucie zimna pogłębia się.

No to u mnie to samo. Też biorę euthtrox i też hashi. Na to uczucie zimna chyba nic nie poradzimy  emotka Wyświetl w wątku >>
1 radosna 0

pikawka

#6755329 Napisano: 30.12.2020 20:53:50 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

ziolko napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Dziś wkurzyła mnie szwagierka która z uśmiechem na twarzy oznajmiła że wpadła na świetny pomysł i jutro, w sylwestra podrzuci nam swojego 6-latka bo oni chcą iść do znajomych. Odmówiłam. Mamy swoje sylwestrowe plany i bynajmniej nie ma w nich miejsca dla kolejnego dziecka, które szybko się nudzi a moje dzieci średnio chcą się z nim bawić.  

Mam nadzieję, że jej to powiedziałaś?  emotka

No oczywiście bo nic mnie tak nie wkurza jak planowanie mi czegokolwiek za plecami - szwagierka zdążyła swojemu synowi powiedzieć że będzie u nas nocował!!! Nie jarzę takich ludzi, nie zapytają i myślą że ja po prostu z otwartymi rękami będę się na wszystko zgadzać po to żeby oni sobie mogli w spokoju sylwka spędzić.

Nie wierzę, że można tak się zachować... mi się to w głowie nie mieści. Co za tupet. emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6755328 Napisano: 30.12.2020 20:52:28 w Wkurza mnie...
radosna napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

azaflora napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

astronautka napisał(a):

!. Chorujące dziecko żłobkowe.
2. Mąż.
3. Pandemia.
4. Że mi wiecznie zimno.
5. Niektóre osoby w pracy.
6. Ogólnie chyba wszystko. 

Jeśli poza złym nastrojem i ciągłym uczuciem zimna jesteś chronicznie zmęczona, to zbadaj na wszelki wypadek tarczycę (poważnie): badanie krwi TSH, Ft3,Ft4

U mnie odczucie zimna i zmęczenia to niskie ciśnienie. W tym beznadziejnym roku ustabilizowało się.. 85/55 i guzik prawda, że łatwo podnieść.

mojej mamie na niskie ciśnienie lekarz zalecił koniaczek emotka

Mam prawie 90-letnią ciocię, której lekarz kardiolog też zalecił małe dawki koniaczku. Wyniki jej się poprawiły, nie ma żadnych ubocznych działań stosowania koniaku emotka  A ja piję koniak dla podwyższenia ciśnienia, bo nic innego mi go nie podwyższa.
A czasem przy ciśnieniu 85/55 trudno cokolwiek działać. Poza tym koniak mnie ciut rozgrzewa. Jest mi nienormalnie zimno przez większą część roku. Jeśli macie na to jakiś sposób, będę wdzięczna. Bo ta "zimnica" mnie strasznie wkurza. 

Zbadaj sobie tarczycę. Ja akurat też jestem niskociśnieniowcem, a ciągłe uczucie zimna okazało się u mnie objawem niedoczynności tarczycy.  Wyświetl w wątku >>
1 radosna 0

pikawka

#6755325 Napisano: 30.12.2020 20:46:52 w SZUKAM....
Szukam wina bezalkoholowego. Czy ktoś z Was orientuje się czy w Biedronce, Lidlu lub Polo kupię jakieś bezalkoholowe ? Miałam Cin Cin i nie da się tego pić  emotka   Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

pikawka

#6755265 Napisano: 30.12.2020 16:26:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

Czy loteria psi patrol to się już skończyła? (Wygrałam jedną nagrodę 16 stopnia haha puzelki. A nie widziałam chwalpostów. Tam będzie jakieś losowanie, rezerwa, czy już pozamykane wszytko?

Tak chyba będzie rezerwa. Tam wygrywało, co któreś zgłoszenie.  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6755209 Napisano: 30.12.2020 13:14:26 w co chcielibyście wygrać?
Dużo bonów do apart.... co poradzę, że jestem od tego sklepu uzależniona emotka
A tak to nie mam życzeń. Przyjmę wszystko z otwartymi ramionami emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6755154 Napisano: 30.12.2020 11:23:43 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

Dziś wkurzyła mnie szwagierka która z uśmiechem na twarzy oznajmiła że wpadła na świetny pomysł i jutro, w sylwestra podrzuci nam swojego 6-latka bo oni chcą iść do znajomych. Odmówiłam. Mamy swoje sylwestrowe plany i bynajmniej nie ma w nich miejsca dla kolejnego dziecka, które szybko się nudzi a moje dzieci średnio chcą się z nim bawić.  

Buahaha no szwagierka ma poczucie humoru. emotka   Wyświetl w wątku >>
2 joan, viviean 0

pikawka

#6755144 Napisano: 30.12.2020 10:59:41 w Wkurza mnie...
konkursjusz napisał(a):

byłem pewien, że bon do polomarket na 100zł do jutra jest ważny, a był ważny do końca zeszłego miesiąca. Porażka jeszcze przed końcem roku...

Bony te z Berlinek do polo ? 
Moje do sierpnia 2021 Wyświetl w wątku >>
0 0