Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6750433 Napisano: 07.12.2020 20:58:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalinea napisał(a):

https://www.e-kon...wizor-na-swieta.html

Ktoś wie gdzie znajdę regulamin tego konkursu?

Na stronie sklepów abc jest regulamin  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6750422 Napisano: 07.12.2020 20:39:37 w Smolar
rajstopek22 napisał(a):

Nie każdemu odpisuje, mi na 3 maile nie odpisał. Ale ja jestem na czarnej liście, choć nadal nie wiem za co

Oni mają kilka maili. Mi odpisali na drugi dzień. 
gizoon napisał(a):

Czy Smolar odpisuje na e-maile? Od września wysłałem do nich ok. 4 e-maili jak pomyliłem się w nr paragonu, w celu modyfikacji lub usunięcia zgłoszenia. Nigdy mi nie odpisali ... 

Mi odpisali na drugi dzień. Ale mają chyba kilka maili. Na taki pisałam konkurs@smolar.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6750284 Napisano: 07.12.2020 12:39:27 w Wkurza mnie...
agakaz2 napisał(a):

pikawka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

wkurza mnie coś takiego
karo202 specjalnie zakłada konto by mi napisać taki tekst

Jeśli jesteś tak tępa, że nie potrafisz nawet dodać poprawnie konkursu, to się za to nie bierz, albo zleć to jakże trudne zadanie komuś innemu. Konkurs jest w ABC, wypadałoby dodać tą informację, organizatorem jest Amaraz a nie sklepy abc, ilość nagród tez nie podana... błagam wróć się do podstawówki, albo nie bierz się za coś, co cię przerasta.

odpowiem tu bo zablokował mi możliwość obrony.
konkurs można poprawić pisząc do administratora strony - ktoś tu dał takie info

I NIE POZWOLĘ SIĘ OBRAŻAĆ!

Nie obraz się, ale opis tego konkursu to dramat... nawet nagród nie wpisałaś gdzie jak byk widać na plakacie ile tabletów i ile tv... wszystko do poprawki, agencja, sklepy abc... Tak wprowadzony konkurs wprowadza tylko w błąd.  emotka

nie obrazę się biorę na siebie ale wypowiedz tej osoby osoby mnie wkurzyła
czy nikt na świecie nie popełnia błędów wszyscy są idealni. ok konkurs zobaczyłam chciałam szybko dodać, następnym razem dam link do zapowiedzi i tyle

Sposób przekazu tej osoby to poniżej jakiegokolwiek poziomu.... Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6750277 Napisano: 07.12.2020 12:32:30 w Wkurza mnie...
agakaz2 napisał(a):

wkurza mnie coś takiego
karo202 specjalnie zakłada konto by mi napisać taki tekst

Jeśli jesteś tak tępa, że nie potrafisz nawet dodać poprawnie konkursu, to się za to nie bierz, albo zleć to jakże trudne zadanie komuś innemu. Konkurs jest w ABC, wypadałoby dodać tą informację, organizatorem jest Amaraz a nie sklepy abc, ilość nagród tez nie podana... błagam wróć się do podstawówki, albo nie bierz się za coś, co cię przerasta.

odpowiem tu bo zablokował mi możliwość obrony.
konkurs można poprawić pisząc do administratora strony - ktoś tu dał takie info

I NIE POZWOLĘ SIĘ OBRAŻAĆ!

Nie obraz się, ale opis tego konkursu to dramat... nawet nagród nie wpisałaś gdzie jak byk widać na plakacie ile tabletów i ile tv... wszystko do poprawki, agencja, sklepy abc... Tak wprowadzony konkurs wprowadza tylko w błąd.  emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6750161 Napisano: 06.12.2020 23:18:12 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
ace napisał(a):

pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Co może iść Pocztexem. Właśnie dostałam smsa o nadaniu z Gdańska  emotka

Ktoś coś?  

hej. Co to bylo? Bo ja w piatek dostalam smsa?

Do mnie paczka z aliexpres emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6750148 Napisano: 06.12.2020 21:48:02 w NA CO CZEKAMY?
anaesth napisał(a):

do 08.12 Shauma Gliss Biedr tel
do 8.12. Finish Rossmann
do 09.12 "Wygraj chwile słodkiej przyjemności" ITM
do 08.12 "Superbohaterowie prania w Tesco"
do 11.12 (04.12 + 7d) Heineken/Desperados C4 @
do 14.12 (07.12 + 7 dni) La Chocolatiere "Poczuj, jak słodko być mistrzem"
do 16.12 Nivea Baby (Myszka Miki) I etap
do 20.12 ASTRA Stokrotka
do 07.01.2021 (10.10 + 60 dr) "Opłaca się opłacać kartą Visa"

Wygraj chwilę słodkiej przyjemności itm chyba były?  O ile się nie mylę kilka dni temu.  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6749969 Napisano: 05.12.2020 15:27:05 w Smolar
makaronik napisał(a):

margobb napisał(a):

makaronik napisał(a):

faworek napisał(a):

makaronik napisał(a):

Po udziale w kilku konkursach organizowanych przez agencje Smolar to ja chyba podziękuje i popatrzę jak inni grają  :zbanowany:

nie od razu Rzym zbudowano, nie poddawaj się :) 

Po wygranej w dwóch loteriach u Smolara w kolejnych nic. Na ok 500 paragonów w jednej loterii na jeden numer nawet dziennej. Wszystko na legalu. Tu nie chodzi  o kasę bo przy takich inwestycjach mała szansa na zwrot wkładu, ale o sam fakt jak działają.

Ja wysyłam 1, max 2 zgłoszenia  - wygrywam dosyć często. Jeżeli chodzi o tekstowe, to miałam ponad roczna przerwę w wygranych, aż w końcu napisałam tekst w całkowicie innym stylu i wygralam. Kolejne pisze w tym samym klimacie i często coś wpada. 

Jak widać , zdania są podzielone. Już milion razy była tu dyskusja o rzekomej niekompetencji Smolara. 

No to może należy podesłać link do wątku Smolarowi niech się zainteresowany wypowie. W sumie nie wierze w to, że na forum nie ma nikogo od Smolara bo przecież fora to najlepsze miejsce na poprawienie swojego PR.

Mi w kretywnym u smolara udało się po roku grania. A potem już jakiś poszło. 
Ja poki co mam bardzo pozytywne zdanie o tej agencji. I w loteri i w kreatywnych idzie u nich wygrać. 
Ostatnio 1 zgłoszeniem klocki z inpost. 

Jeśli ktoś gra na kilka kilkanaście i więcej numerów i potem po wygranej miesza dane, raz pod danym mailem jest taki numer telefonu raz taki to ja się nie dziwię, że to im może podpaść.. ..  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6749966 Napisano: 05.12.2020 15:22:16 w Smolar
makaronik napisał(a):

faworek napisał(a):

makaronik napisał(a):

Po udziale w kilku konkursach organizowanych przez agencje Smolar to ja chyba podziękuje i popatrzę jak inni grają  :zbanowany:

nie od razu Rzym zbudowano, nie poddawaj się :) 

Po wygranej w dwóch loteriach u Smolara w kolejnych nic. Na ok 500 paragonów w jednej loterii na jeden numer nawet dziennej. Wszystko na legalu. Tu nie chodzi  o kasę bo przy takich inwestycjach mała szansa na zwrot wkładu, ale o sam fakt jak działają.

A może właśnie za dużo tych zgłoszeń co  emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6749965 Napisano: 05.12.2020 15:18:43 w Pomocy!!!!
lirianka napisał(a):

Mam pytanie z serii dziwnych pytań emotka W konkursie Lubelli https://www.e-kon...a-w-intermarche.html można użyć dowolną liczbę znaków, ale czy trzeba tam tylko dokończyć jedno zdanie czy odpowiedź może składać się z kilku zdań?

Dokończ zdanie nie oznacza, że musisz to robić dosłownie. Ja rzadko odnoszę się bezpośrednio do dokończenia zdania. Ważne, żeby się wypowiedź jury spodobała i było w miarę na temat emotka  amooco nie nagradza zbyt ambitnych treści  emotka Wyświetl w wątku >>
1 lirianka 0

pikawka

#6749821 Napisano: 04.12.2020 16:30:28 w Wkurza mnie...
FBbeata7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

Kurier Poczty Polskiej, jego telefon milczy ,ustawiona poczta głosowa,a ja siedzę z informacją:uzgodnij bezpieczną dostawę.Trochę się  niecierpliwię.

A domyślasz się co idzie? Też dostałam smsa..

Przesyłka , którą zamówiłam -szkoda,że nie nagroda.

A ubmnie paczka z Ali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6749807 Napisano: 04.12.2020 15:33:31 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
nataliii napisał(a):

Co z bonami za PoloMarket Berlinki? To chyba dawno temu było.

Wg regulaminu mają czas do 21.01.2021 emotka  też czekam.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6749737 Napisano: 04.12.2020 12:35:17 w Wkurza mnie...
FBbeata7 napisał(a):

Kurier Poczty Polskiej, jego telefon milczy ,ustawiona poczta głosowa,a ja siedzę z informacją:uzgodnij bezpieczną dostawę.Trochę się  niecierpliwię.

A domyślasz się co idzie? Też dostałam smsa...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6749728 Napisano: 04.12.2020 12:14:11 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
tutti napisał(a):

pikawka napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

gry Lubisiowe?

Nikt się nie chwalił. Ja nadal czekam. Wygrałam w pierwszych dniach. 

Ja też z pierwszych dni...  I czekam 

Dostałam smsa, że dziś pocztą Polska coś dostarczy więc może to gra .... Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6749659 Napisano: 04.12.2020 00:07:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
 mdepfs napisał(a):

jak AMOOCO patrzy na źle opisane paragony w przypadku nagrody?

Chodzi mi o Lubellę w Intermarche , mam napisane makaron fale, pióra.. 
W regulaminie jest napisane , że ma być oznaczenie pozwalające stwierdzić że to Lubella...

Mam mega daleko sklep i bywam rzadko, więc wolę ewentualnie przy okazji załatwić pieczątkę ... 

Nie bądź nadgorliwa emotka  to jest konkurs dedykowany tylko na Intermarche więc taki kiepski opis będzie mieć pewnie 80% wygranych paragonów.  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6749653 Napisano: 03.12.2020 23:15:09 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
zabcia0410 napisał(a):

gry Lubisiowe?

Nikt się nie chwalił. Ja nadal czekam. Wygrałam w pierwszych dniach.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6749555 Napisano: 03.12.2020 16:09:40 w Wkurza mnie...
mimoza39 napisał(a):

Wkurza mnie, jak niektóre osoby chwalą się, że coś wygrały, a tak naprawdę zmyślają. Prawie w każdym konkursie wygrywają.

A skąd to możesz wiedzieć  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6749523 Napisano: 03.12.2020 14:14:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
I u mnie szklanki... kiepsko rozpoczynam grudzień.  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6749450 Napisano: 03.12.2020 10:54:35 w co chcielibyście wygrać?
rozczochrana-bobrzyca napisał(a):

thermomixa...

Ja też emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6749332 Napisano: 02.12.2020 20:30:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pikawka napisał(a):

Jak nie dostanę zaraz jakiegoś telefonu, maila, smsa o wygranej to oszaleje!!   emotka

Buahahahaha Kujawski mnie olał emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6749202 Napisano: 02.12.2020 13:55:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jak nie dostanę zaraz jakiegoś telefonu, maila, smsa o wygranej to oszaleje!!  emotka Wyświetl w wątku >>