Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6742681 Napisano: 08.11.2020 22:36:47 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
jokan napisał(a):

pikawka napisał(a):

elewandowska25 napisał(a):

Czy wysyłają gry planszowe z Lubisiów ?

Ja wygrałam w pierwsze dni i nadal nie mam 

a czy była tak jakaś rezerwa lub czy dopiero będzie?

Nie mam pojęcia. Wygrałam pierwszym paragonem i później jeszcze chyba jeden tylko wysłałam. Więc nie liczę na rezerwę  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6742677 Napisano: 08.11.2020 22:26:18 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
slonecznik1309 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wiem, że jestem nonotenatyczna. Co z smartwatchami z milki abc?
Termin mieli na wysyłkę do końca października  emotka  
Ktoś coś wie ?  emotka  

ja też czekam ;(

Ehh tak się nie mogę go doczekać emotka  i ciekawa jestem koloru emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6742657 Napisano: 08.11.2020 21:14:09 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Wiem, że jestem nonotenatyczna. Co z smartwatchami z milki abc?
Termin mieli na wysyłkę do końca października emotka  
Ktoś coś wie ? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6742655 Napisano: 08.11.2020 21:13:08 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
elewandowska25 napisał(a):

Czy wysyłają gry planszowe z Lubisiów ?

Ja wygrałam w pierwsze dni i nadal nie mam  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6742653 Napisano: 08.11.2020 21:09:08 w WC - rozmowy o wszystkim
Aaaaaaaaaaaaajć  5 znaków przekracza mi długo smsa. Nie mam już pomysłu jak to skrócić, bo teraz jest idealnie emotka emotka   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6742642 Napisano: 08.11.2020 20:27:01 w WC - rozmowy o wszystkim
chochliczka napisał(a):

ziolko napisał(a):

pikawka napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

emotka  potrzebuję kupić dobrej jakości ręczniki kąpielowe, możecie polecić mi gdzie w necie kupię fajny towar? Myślałam o Lidlu, bo podobno dobre ale nie mam pewności. Z góry dziękuję emotka  

W Rossmann są ręczniki firmy Zwoltex. Bardzo dobre jakościowo  emotka

Są nie tylko w Rossmannie. Popieram - Zwoltex to dobra firma. Ale jak każde ręczniki wymagają kilkukrotnego wyprania w wysokiej temperaturze (60 stopni), żeby dobrze wchłaniały wodę.

a ja z tymi z Rossmanna mam zle skojarzenia, dostalam komplet fioletowych i mimo kilkukrotnego prania farbowaly i nie wchlanialy wody.Za to mam z lidla i te sa ok. Takze  zalezy jak sie trafi.

Też mam lidlowe i też uważam, że są dobre  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6742626 Napisano: 08.11.2020 17:53:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalinea napisał(a):

https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-imprezuj-stylowo-pomysl-na-epicka-rozrywke-w-domowym-zaciszu-18.html

w tym konkursie jedna osoba może wygrać tylko jedna nagrodę?

Jest napisane, że można wysłać dowolną liczbę zgłoszeń. Nie widzę czy można wygrać kilka. Nie ryzykowałabym. Wyślij na rodzinę  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6742624 Napisano: 08.11.2020 17:49:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domika napisał(a):

pikawka napisał(a):

kalinea napisał(a):

https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-imprezuj-stylowo-pomysl-na-epicka-rozrywke-w-domowym-zaciszu-18.html

W regulaminie zazwyczaj jest wszystko napisane emotka  

Jak myślicie czy w tych sklepach mozna dokonać zakupu konkursowego ?
Daleko mam do C4 a Supeco pod nosem.
Niby widnieją jako Carrefour Market ale sama już nie wiem emotka  

https://www.carrefour.pl/sklepy/X31

No ale skoro jest na stronie to chyba jest ok? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6742623 Napisano: 08.11.2020 17:48:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domika napisał(a):

pikawka napisał(a):

kalinea napisał(a):

W regulaminie zazwyczaj jest wszystko napisane emotka  

Jak myślicie czy w tych sklepach mozna dokonać zakupu konkursowego ?
Daleko mam do C4 a Supeco pod nosem.
Niby widnieją jako Carrefour Market ale sama już nie wiem emotka  

https://www.carrefour.pl/sklepy/X31

Nie znam tych sklepów Supeco. W reg jest zapis

lep konkursowy – dowolny sklep sieci Carrefour (w tym Carrefour, Carrefour Market, Carrefour Express, Express, Globi)znajdujący się na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej, w którym można dokonać zakupu promocyjnego. Lista sklepów znajduje się na stronie
www.carrefour.pl/sklepy
K)

Ja akurat w expresie kupię bo tylko taki mam blisko.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6742619 Napisano: 08.11.2020 17:19:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalinea napisał(a):

W regulaminie zazwyczaj jest wszystko napisane emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6742396 Napisano: 07.11.2020 18:41:32 w WC - rozmowy o wszystkim
andziulka21 napisał(a):

emotka  potrzebuję kupić dobrej jakości ręczniki kąpielowe, możecie polecić mi gdzie w necie kupię fajny towar? Myślałam o Lidlu, bo podobno dobre ale nie mam pewności. Z góry dziękuję emotka  

W Rossmann są ręczniki firmy Zwoltex. Bardzo dobre jakościowo  emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6742381 Napisano: 07.11.2020 17:04:31 w Paragony na trwające konkursy
Posiadam paragon biedronka Colgate( kończy się dziś) z chęcią wymienię na paragon do Intermarche przyszłościowy emotka

Nieaktualne  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6742373 Napisano: 07.11.2020 15:48:17 w Wkurza mnie...
escada napisał(a):

pikawka napisał(a):

escada napisał(a):

zrobiłam wczoraj w galerii zakupy nadające się na loterię i oczywiście nie wklepałam od razu paragonu, a od dzisiaj loteria zawieszona, bo galerie zamknięte. no żesz, było do przewidzenia  i pretensje  za brak skojarzen w mogę mieć wyłącznie do siebie

Uuuu ona będzie ponownie jak otworzą galerię. Trzymaj paragon. 
Ja u siebie w focus Bydgoszczy 2x 50 zł trafiłam. 

gratuluję:) a rejestrowałaś zwycięski  paragon w domu z komputera czy w tej maszynie na terenie galerii ?

Rejestrowałem w domu z komórki. Miałam 2 paragony i jeden właśnie wygrał 50 zł. Pojechałam odebrać ( jest karta podarunkowa) zaraz wydałam emotka  i znowu dostałam paragon i na niego kolejne 50 zł  emotka  także jakoś łatwo wpadają te 50tki  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6742367 Napisano: 07.11.2020 15:14:07 w Wkurza mnie...
escada napisał(a):

zrobiłam wczoraj w galerii zakupy nadające się na loterię i oczywiście nie wklepałam od razu paragonu, a od dzisiaj loteria zawieszona, bo galerie zamknięte. no żesz, było do przewidzenia  i pretensje  za brak skojarzen w mogę mieć wyłącznie do siebie

Uuuu ona będzie ponownie jak otworzą galerię. Trzymaj paragon. 
Ja u siebie w focus Bydgoszczy 2x 50 zł trafiłam.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6742177 Napisano: 06.11.2020 14:16:21 w Biedronka
pioge7 napisał(a):

Aby wziąć udział w konkursie należy:

• dokonać zakupu przynajmniej dwóch dowolnych produktów marki COLGATE, w tym produktów marki COLGATE objętych czasową obniżką ceny

czyli to chodzi o zwykłe pasty Colgate? Kupiłem dwie, po 4,59 zł sztuka... będą ok? nie wiem po ile są w ogóle te pasty, bo osobiście kupuję całkiem inną....

Tak byle jakie 2 pasty Colgate.  Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

pikawka

#6741792 Napisano: 04.11.2020 20:10:56 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon na kabanosy Duda bądź wymienię na inny.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6741781 Napisano: 04.11.2020 19:26:39 w Paragony na trwające konkursy
Szukam paragonu Tchibo Intermarche. Z chęcią wymienię na inny, który potrzebujesz  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6741664 Napisano: 04.11.2020 11:28:56 w PLAGIATY
ziolko napisał(a):

konkursowyninja idź dalej brać te swoje tabletki szczęścia.  emotka
NIE POZDRAWIAM.  emotka

Swoją drogą ciekawe, kto z twoich wazeliniarzy jest na forum, że tak szybko zareagowałeś. 

Myślę, że on sam domyslil się.. biorąc pod uwagę, jak szybciutko usunął moj komentarz..... zagłada tu napewno Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6741651 Napisano: 04.11.2020 10:57:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fiona25 napisał(a):

pikawka napisał(a):

fiona25 napisał(a):

Pewnie jestem naiwna, ale zapytam. Czy jest na forum ktoś, kto tak ogólnie, mniej więcej ,delikatnie...podpowie na priv co zrobić, zeby chociaż raz ugrać coś u Columbita? Jakiekolwiek wskazówki będą dla mnie cenne , popłynęłam już u nich nie raz i nie trafiam u nich NIC ... Wiem,że nie ma reguły,że nikt mi nie da gwarancji ,ale moze gdybym wiedziała w jakim kierunku iść to chociaż raz bym nie zabłądziła  emotka

Mi też z nimi nie idzie. Ale wg mnie musi być coś co lubią, jakiś styl. Tak samo jak ma smolar czy inne agencje. Sami wiecie, że jak się parę razy u kogoś wygra to mniej więcej widać kierunek jaki im odpowoada. 
Natomiast columbit dla mnie mała zagadka  emotka  

dla mnie też...a może po prostu nie chce im sie tego czytać i wybierają laureatów z zamkniętymi oczami  emotka  Oczywiście żartuję  emotka

Nie wydaje mi się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6741637 Napisano: 04.11.2020 10:25:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fiona25 napisał(a):

Pewnie jestem naiwna, ale zapytam. Czy jest na forum ktoś, kto tak ogólnie, mniej więcej ,delikatnie...podpowie na priv co zrobić, zeby chociaż raz ugrać coś u Columbita? Jakiekolwiek wskazówki będą dla mnie cenne , popłynęłam już u nich nie raz i nie trafiam u nich NIC ... Wiem,że nie ma reguły,że nikt mi nie da gwarancji ,ale moze gdybym wiedziała w jakim kierunku iść to chociaż raz bym nie zabłądziła  emotka

Mi też z nimi nie idzie. Ale wg mnie musi być coś co lubią, jakiś styl. Tak samo jak ma smolar czy inne agencje. Sami wiecie, że jak się parę razy u kogoś wygra to mniej więcej widać kierunek jaki im odpowoada. 
Natomiast columbit dla mnie mała zagadka  emotka   Wyświetl w wątku >>