Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6739608 Napisano: 27.10.2020 17:31:20 w Smolar
Kiciunia21 napisał(a):

pink086 napisał(a):

pikawka napisał(a):

pink086 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

"Urodzinowy konkurs muszkieterów" pojawił się tutaj: https://www.laureaci.smolar.pl/
Nie wiem czy wyniki są podpięte, bo nie mam teraz jak sprawdzić emotka

podpięte emotka  tylko nie wiadomo co się wygrało, ale formularz przechodzi dalej emotka

na kilka zgłoszeń nic emotka

Potwierdzam. U mnie 1/2  emotka

może te lepsze podpieli emotka a jutro resztę -hihi nadzieja umiera, gdy sms nie przyjdzie:)

Podoba mi się ta teoria  emotka

Mnie również emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6739598 Napisano: 27.10.2020 17:05:52 w Smolar
pink086 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

"Urodzinowy konkurs muszkieterów" pojawił się tutaj: https://www.laureaci.smolar.pl/
Nie wiem czy wyniki są podpięte, bo nie mam teraz jak sprawdzić emotka

podpięte emotka  tylko nie wiadomo co się wygrało, ale formularz przechodzi dalej emotka

na kilka zgłoszeń nic emotka

Potwierdzam. U mnie 1/2 emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6739589 Napisano: 27.10.2020 16:51:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ojojoj First line i Słynne mr nic? Zawsze się tak dobrze dogadywalismy aa dziś nic  emotka  nie jest dobrze  emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6739561 Napisano: 27.10.2020 15:19:20 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
edzia21 napisał(a):

pikawka napisał(a):

iszhara napisał(a):

pikawka napisał(a):

Co wozi dhl??  Dostałam  maila i smsa, że jutro coś przyjdzie  emotka

Martini z Biedronki. emotka

Aaaa no tak... ciekawe co...

Szklanki albo ręcznik plażowy emotka  w sumie nie wiem co lepsze  emotka

Ja też nie emotka  jedno czy drugie będzie na wydanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6739559 Napisano: 27.10.2020 15:17:35 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
iszhara napisał(a):

pikawka napisał(a):

Co wozi dhl??  Dostałam  maila i smsa, że jutro coś przyjdzie  emotka

Martini z Biedronki. emotka

Aaaa no tak... ciekawe co... Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6739541 Napisano: 27.10.2020 14:25:58 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Co wozi dhl??  Dostałam  maila i smsa, że jutro coś przyjdzie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6739505 Napisano: 27.10.2020 13:25:18 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
dziekanka napisał(a):

Czy ktoś dostał już grę z Lubisiów?

Ja wygrałam w pierwszych dniach jakoś i nadal cisza.  Wyświetl w wątku >>
1 dziekanka 0

pikawka

#6739342 Napisano: 26.10.2020 22:40:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

Przepraszam, jeśli już było. Jak to jest w Biedronce Colgate z produktami promocyjnymi, coś nie mogę trafić na cenowe promocje...

Nie musi być z promocji..... Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6739258 Napisano: 26.10.2020 16:33:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nataliii napisał(a):

pikawka napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

nataliii napisał(a):

Pomożecie? Karta z Okocim Lewiatan chce pin. Skąd Ja niby go mam im wziąść emotka

Ona nie chce PINu tylko podpisu emotka  Kasjerka musi klepnąć, że podpis jest ok i podpisujesz się na wydruku...

Dokładnie tak. U mnie też zawsze podpis był. 

No właśnie zrobiłam źle bo zrobiłam dwa razy małe zakupy. I przez te dwa razy było dokładnie tak jak mówicie- teraz za nic nie chcę przejść- chcę PIN:(
Więc jeśli ktoś nie korzystał jeszcze polecam zrobić od razu zakupy za 100zł emotka  

Ja dwa razy jedna płaciłam w innych sklepach i na szczęście chcieli tylko podpis.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6739248 Napisano: 26.10.2020 16:01:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBmarta22 napisał(a):

nataliii napisał(a):

Pomożecie? Karta z Okocim Lewiatan chce pin. Skąd Ja niby go mam im wziąść emotka

Ona nie chce PINu tylko podpisu emotka  Kasjerka musi klepnąć, że podpis jest ok i podpisujesz się na wydruku...

Dokładnie tak. U mnie też zawsze podpis był.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6739227 Napisano: 26.10.2020 14:53:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malalama napisał(a):

https://www.konkurs.slynnemr.pl/

brał ktoś w tym udział? zauważyłam w gazetce na ostatni dzień i tak się zastanawiam czy były już wyniki..

Raczej nie było. Nikt się nie chwalił. Też czekam. W tym tyg będą informować bo kończy się czas.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6739100 Napisano: 26.10.2020 11:13:43 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Bardzo uprzejmie proszę o miłego smsa z gratulacjami, maila bądź telefon  emotka  w dniu dzisiejszym oczywiście emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6739099 Napisano: 26.10.2020 11:11:48 w Czy informują/ informowali?
mandarynka16 napisał(a):

she-is napisał(a):

1q1q1q napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Nestle Złote Śniadanie, nagroda główna?

oficjalnie na Instagramie jeszcze nic nie opublikowali
może ktoś dostał info w wiadomości prywatnej...?

info o wygranej na insta story podali.

Ktoś wczoraj się pochwalił w Informują, ale już usunął tego posta 

Dokładnie wieczorem w mdw ktoś napisał. Niestety już usunął. 
Mimo wszystko gratuluję  emotka   
Było dużo zdjęć nigdy wszystkich się nie zadowoli. Dziś wygrała ta osoba i tylko trzeba się cieszyć. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6739090 Napisano: 26.10.2020 10:47:10 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
guarania napisał(a):

Ostatnie bony do Dino Tiger 2x20 - DPD

I u mnie dziś 2x20. Jeszcze czekam na ostatni.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6739078 Napisano: 26.10.2020 10:18:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBmarta22 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Kurde, nadal czekam na ostatni bon 100 zł z Lech Dino. Wszyscy dostali?   emotka

U mnie w końcu brakuje jeszcze dwóch emotka  dzisiaj wieczorem napisze do nich coś miłego....d

Ehhh kurde nie wiem czy czekać... chyba też napiszę  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6739075 Napisano: 26.10.2020 10:11:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kurde, nadal czekam na ostatni bon 100 zł z Lech Dino. Wszyscy dostali?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6739026 Napisano: 25.10.2020 21:41:41 w Kupię...
Kupię gry na Xbox one. Nowe ale mogą być też używane   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6738857 Napisano: 24.10.2020 18:35:24 w Smolar
kalinea napisał(a):

pikawka napisał(a):

freyja88 napisał(a):

kalinea napisał(a):

A to u Smolara jak się samemu nie sprawdzi wyników to nie poinformują?

Najpierw wyniki są na stronie https://wyniki.smolar.pl/?msg=1 a później laureat otrzymuje sms.
Zdarzyło się też nieraz, że nawet będąc laureatem (info na stronie) nie otrzymało się sms. Czasami są takie "kwiatki", więc dla świetego spokoju lepiej sprawić na stronie.

Dokładnie. Miałam taka sytuację, że nie było smsa.... A wyniki przez przypadek sprawdziłam na stronie po 2 czy 3 tygodniach. Na szczęście Smolar ok i dostałam nagrodę.

A co jeśli nie ma wyników mojego konkursu mimo ze skończył się dwa tygodnie temu?

W regulaminie masz zawsze zapis do kiedy maja czas na informowanie. 2 tyg to nie tak długo. Czadem 2 miesiące trzeba czekać jak w t mobile  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6738823 Napisano: 24.10.2020 14:58:49 w Smolar
freyja88 napisał(a):

kalinea napisał(a):

A to u Smolara jak się samemu nie sprawdzi wyników to nie poinformują?

Najpierw wyniki są na stronie https://wyniki.smolar.pl/?msg=1 a później laureat otrzymuje sms.
Zdarzyło się też nieraz, że nawet będąc laureatem (info na stronie) nie otrzymało się sms. Czasami są takie "kwiatki", więc dla świetego spokoju lepiej sprawić na stronie.

Dokładnie. Miałam taka sytuację, że nie było smsa.... A wyniki przez przypadek sprawdziłam na stronie po 2 czy 3 tygodniach. Na szczęście Smolar ok i dostałam nagrodę. Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6738752 Napisano: 23.10.2020 22:08:42 w Smolar
superloser napisał(a):

pikawka napisał(a):

superloser napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

halliday napisał(a):

kalinea napisał(a):

Rozumiem ze jak spaliłam numer u Smolara W jednym konkursie to w żadnym innym konkursie już na niego nie wygram?

tego nie wiadomo, ale ja bym na wszelki wypadek kupił nowy numer.

Potwierdzam, wygrywam u Smolara na ten sam numer od 11 lat, również główne. To naprawdę porządna, normalna i wiarygodna agencja, gdzie wszytko jest przejrzyste, przychodzi potwierdzenie na maila o zgłoszeniu, następnie potwierdzenie o pozytywnej weryfikacji, są wyniki dla niecierpliwych na stronie i zawsze podaje się numer paragonu  (nie tak jak w pewnej popularnej innej agencji, gdzie zgłoszenia są zawsze bez numeru, ludzie wysyłają zachęceni tym faktem po kilkanaście zgłoszeń, potem przy weryfikacji nie mają tych paragonów, a nagrody niewydane pozostają do dyspozycji organizatora), czego chcieć więcej? No i jeszcze jedno - z losowań nagród Smolara można też oglądać filmiki i ... zawsze odbierają telefony i pomagają. Nawet jeśli czasami coś tam się zdarzy, to i tak dla mnie (każdy ma oczywiście prawo do swojego zdania i nie chcę tu wywoływać kilometrowych dyskusji, jedynie odpowiadam na pytanie) to jest najlepsza agencja i myślę, że spokojnie możesz zachować ten sam numer.

I mozna grac bez numeru telefonu i adresu email  emotka

No nie wiem.... bo niby jak Cię poinformują jak wygrasz auto np. w groszku.... 

Nie odnosi sie do kazdej promo. Ale wiekszosc mozesz sobie sprawdzic na stronie  emotka  Wystarczy regulaminy czytac  emotka

Ja jestem jednak z tych uczciwych....co nie Kombinują Wyświetl w wątku >>
1 slavek 0