Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6738751 Napisano: 23.10.2020 22:07:21 w Smolar
halliday napisał(a):

pikawka napisał(a):

superloser napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

halliday napisał(a):

kalinea napisał(a):

Rozumiem ze jak spaliłam numer u Smolara W jednym konkursie to w żadnym innym konkursie już na niego nie wygram?

tego nie wiadomo, ale ja bym na wszelki wypadek kupił nowy numer.

Potwierdzam, wygrywam u Smolara na ten sam numer od 11 lat, również główne. To naprawdę porządna, normalna i wiarygodna agencja, gdzie wszytko jest przejrzyste, przychodzi potwierdzenie na maila o zgłoszeniu, następnie potwierdzenie o pozytywnej weryfikacji, są wyniki dla niecierpliwych na stronie i zawsze podaje się numer paragonu  (nie tak jak w pewnej popularnej innej agencji, gdzie zgłoszenia są zawsze bez numeru, ludzie wysyłają zachęceni tym faktem po kilkanaście zgłoszeń, potem przy weryfikacji nie mają tych paragonów, a nagrody niewydane pozostają do dyspozycji organizatora), czego chcieć więcej? No i jeszcze jedno - z losowań nagród Smolara można też oglądać filmiki i ... zawsze odbierają telefony i pomagają. Nawet jeśli czasami coś tam się zdarzy, to i tak dla mnie (każdy ma oczywiście prawo do swojego zdania i nie chcę tu wywoływać kilometrowych dyskusji, jedynie odpowiadam na pytanie) to jest najlepsza agencja i myślę, że spokojnie możesz zachować ten sam numer.

I mozna grac bez numeru telefonu i adresu email  emotka

No nie wiem.... bo niby jak Cię poinformują jak wygrasz auto np. w groszku.... 

filmik z losowania obejrzysz.

Tak. i oddzwonię z innego numeru... przepraszam to ja wygrałam, zgłaszam się! Tylko tamten numer mi się zapodział Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6738737 Napisano: 23.10.2020 20:47:02 w Smolar
superloser napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

halliday napisał(a):

kalinea napisał(a):

Rozumiem ze jak spaliłam numer u Smolara W jednym konkursie to w żadnym innym konkursie już na niego nie wygram?

tego nie wiadomo, ale ja bym na wszelki wypadek kupił nowy numer.

Potwierdzam, wygrywam u Smolara na ten sam numer od 11 lat, również główne. To naprawdę porządna, normalna i wiarygodna agencja, gdzie wszytko jest przejrzyste, przychodzi potwierdzenie na maila o zgłoszeniu, następnie potwierdzenie o pozytywnej weryfikacji, są wyniki dla niecierpliwych na stronie i zawsze podaje się numer paragonu  (nie tak jak w pewnej popularnej innej agencji, gdzie zgłoszenia są zawsze bez numeru, ludzie wysyłają zachęceni tym faktem po kilkanaście zgłoszeń, potem przy weryfikacji nie mają tych paragonów, a nagrody niewydane pozostają do dyspozycji organizatora), czego chcieć więcej? No i jeszcze jedno - z losowań nagród Smolara można też oglądać filmiki i ... zawsze odbierają telefony i pomagają. Nawet jeśli czasami coś tam się zdarzy, to i tak dla mnie (każdy ma oczywiście prawo do swojego zdania i nie chcę tu wywoływać kilometrowych dyskusji, jedynie odpowiadam na pytanie) to jest najlepsza agencja i myślę, że spokojnie możesz zachować ten sam numer.

I mozna grac bez numeru telefonu i adresu email  emotka

No nie wiem.... bo niby jak Cię poinformują jak wygrasz auto np. w groszku....  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6738693 Napisano: 23.10.2020 17:47:07 w Kupię...
Kupię gry na xbox one, w dobrej cenie wiadomo  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6738640 Napisano: 23.10.2020 14:21:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
halliday napisał(a):

czy bony 20zł dino tiger wszyscy dostali czy ktoś czeka jeszcze?

Ja jeszcze wszystkich nie mam  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6738618 Napisano: 23.10.2020 13:57:06 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bon 100 zł Intermarche. Do szkoły z przyjemnością.  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6738499 Napisano: 23.10.2020 09:32:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

pikawka napisał(a):

pati12b napisał(a):

pikawka napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Nie wiem jak masz opisany paragon z Wawelem czekoladami,ale przykładowo te z Biedronki mają tylko opis Czekol.Wawel 100g.I to kupiłam 2 różne i mają ten sam opis na paragonie.Więc lepiej kupić w Biedrze i nie myśleć nad szczegółami.2,99 zł jedna.

A czy tam jest ograniczenie na gospodarstwo?  Bo na osobę tak a co z gospodarstwem?  Nie widzę nic o tym. 

Ja nie widzę nawet ograniczenia na osobę. Wskażesz gdzie to?

Wydawało mi się, że było napisane ale teraz nie widzę. Mam takie zakręcone ostatnio dni, że ciągle cos mylę z konkursami  emotka

na Wawel piszecie długie elaboraty? emotka - nie wiem czy mi się chce emotka

Ja wysłałam jeden na jakieś 250  Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

pikawka

#6738408 Napisano: 22.10.2020 17:50:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pati12b napisał(a):

pikawka napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Nie wiem jak masz opisany paragon z Wawelem czekoladami,ale przykładowo te z Biedronki mają tylko opis Czekol.Wawel 100g.I to kupiłam 2 różne i mają ten sam opis na paragonie.Więc lepiej kupić w Biedrze i nie myśleć nad szczegółami.2,99 zł jedna.

A czy tam jest ograniczenie na gospodarstwo?  Bo na osobę tak a co z gospodarstwem?  Nie widzę nic o tym. 

Ja nie widzę nawet ograniczenia na osobę. Wskażesz gdzie to?

Wydawało mi się, że było napisane ale teraz nie widzę. Mam takie zakręcone ostatnio dni, że ciągle cos mylę z konkursami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6738397 Napisano: 22.10.2020 16:54:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

A czy tam jest ograniczenie na gospodarstwo?  Bo na osobę tak a co z gospodarstwem?  Nie widzę nic o tym.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6738339 Napisano: 22.10.2020 13:28:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dysia napisał(a):

dysia napisał(a):

czy ktoś czeka na kartę podarunkową z konkursu „Wielkie pranie, wielkie wygrywanie” drugi etap?

może zapytam inaczej: czy otrzymał ktoś kartę podarunkową 100 zł (Euro AGD) z konkursu E „Wielkie pranie, wielkie wygrywanie” drugi etap?

Tak ja otrzymałam na maila kilka dni temu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6738329 Napisano: 22.10.2020 13:11:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na Bon 20zł Tiger Dino??

Tak czekam jeszcze na 2, 3 dziś przyszły.  Wyświetl w wątku >>
1 samuraj 0

pikawka

#6738303 Napisano: 22.10.2020 11:52:25 w Smolar
jacu007 napisał(a):

kalinea napisał(a):

Nie żąrtuj, można wielokrotnie w różnych konkursach wygrywać u Smolara. Wiem, że ludzie dopatrują się teorii spiskowych, ale można.

Też podejrzewałam, że cos może być na rzeczy z tym nie wygrywaniem na ten sam numer ale w ostatnich 6 miesiącach na mój numer wygrałam u nich kilka razy.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6738194 Napisano: 21.10.2020 22:02:51 w SZUKAM....
magy2020 napisał(a):

Płacił ktoś kartą z okocimskich wariantów w sklepie stacjonarnym? Jak to wygląda?

Ja dziś płaciłam. Wszystko bez problemu. Tylko na wydruku z terminala trzeba się podpisać  emotka emotka  jak za dawnych czasów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6738029 Napisano: 21.10.2020 13:36:00 w Smolar
faworek napisał(a):

aurorcia napisał(a):

venix napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Na jakiego maila piszecie zwykle do smolara, na ten biuro@smolar.pl?

Ja piszę tam, gdy chcę anulować zgłoszenie.  Wydaje mi się,  że nikt nigdy mi nie odpisał.

Dzięki, a komuś z tego maila odpisali albo ma  jakiś inny?

Mi ostatnio odpisali po jednym dniu jak wysyłałam pytanie na tego emaila emotka

konkurs@smolar.pl
pisałam z 3 tyg temu na tego maila. 
Odpisali na drugi dzień.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6737953 Napisano: 21.10.2020 11:38:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

pikawka napisał(a):

kalinea napisał(a):

monikar napisał(a):

W konkursie "Jedna to za mało" jedna osoba może wygrać tylko jedną nagrodę?

Chodzi o ten konkurs Wawel? W regulaminie nic nie ma...

A ilość znaków dowolna?  Też nic nie jest napisane  emotka

jesli nie ma to dowolna niestety....czas pisac elaboraty.... emotka

Wwwrr nie cierpię długich.... Wyświetl w wątku >>
2 jokan, nkba 0

pikawka

#6737871 Napisano: 20.10.2020 21:18:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalinea napisał(a):

monikar napisał(a):

W konkursie "Jedna to za mało" jedna osoba może wygrać tylko jedną nagrodę?

Chodzi o ten konkurs Wawel? W regulaminie nic nie ma...

A ilość znaków dowolna?  Też nic nie jest napisane  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6737690 Napisano: 20.10.2020 12:23:09 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon na kończący się dziś konkurs 
https://www.e-kon...nne-lechendy-18.html Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6737624 Napisano: 20.10.2020 09:32:12 w Informują
Informują z Konkurs "Do szkoły z przyjemnością" Intermarche

Rodzaj powiadomienia: Sms
Dodatkowe informacje:
Informacja, że w dniu dzisiejszym został wysłany bon Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6737612 Napisano: 20.10.2020 08:59:57 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bony do Dino z Tyskie. Kurier inpost.  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6737435 Napisano: 19.10.2020 15:11:13 w SZUKAM....
rare85 napisał(a):

W jakich sklepach jest dobra dostępność produktów LA CHOCOLATIERE Delecty?

W c4 są.  Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

pikawka

#6737420 Napisano: 19.10.2020 14:07:46 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
joaza111 napisał(a):

Voucher na @ do Rtv euro Agd z konkursu E Wielkie pranie.. z pierwszego etapu

U mnie z drugiego, przed chwilą  emotka Wyświetl w wątku >>