Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6737335 Napisano: 19.10.2020 10:29:43 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
bezaczek7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

anaesth napisał(a):

Ferrero, poddaję się. Już nie mam pomysłu, komu mam jeszcze rozdać te praliny. Prędzej się pozbędę 500zł, niż je wygram emotka

Ja uwielbiam te białe  emotka emotka

Ale te nie biora udzialu akurat teraz emotka

A nie! Nie! Piszę głupoty! Myślę o lind tych białych emotka Wyświetl w wątku >>
1 bezaczek7 0

pikawka

#6737322 Napisano: 19.10.2020 09:38:52 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
anaesth napisał(a):

Ferrero, poddaję się. Już nie mam pomysłu, komu mam jeszcze rozdać te praliny. Prędzej się pozbędę 500zł, niż je wygram emotka

Ja uwielbiam te białe  emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

pikawka

#6737308 Napisano: 19.10.2020 08:47:36 w Smolar
fiona25 napisał(a):

pikawka napisał(a):

sks900 napisał(a):

netka2000 napisał(a):

makaronik napisał(a):

Rozumiem ze zgłoszenie do konkursu 5x ma większe szanse na wygraną niż 1x, jednak przy dajmy na to 50.000 zgłoszeniach w losowaniu to 5X a 1x to żadna różnica.. A Wy ile razy najwiecej zgłaszaliście w jednym konkursie i jaki był efekt?

Radzę zrozumieć, powtarzam ZROZUMIEĆ, prawo wielkich liczb (dla tych z zacięciem matematycznym) i/lub prawo naprawdę wielkich liczb (dla tych bez zacięcia matematycznego). Z własnego doświadczenia mogę zapewnić, ze działają. Co do Smolara. Jego algorytm liczb losowych ma bez wątpienia wszelkie potrzebne atesty, jednak w 100 % nie zapewnia losowych zdarzeń. Są lepsze algorytmy. A bramki czasowe to już jakieś nieporozumienie. Jedyną ich zaletą jest wygoda organizatora.

Ja tam lubię bramki.  Co jest lepsze od bramek?

Wg mnie losowanie jest bardziej uczciwe niż bramki.... emotka    

Jestem tego samego zdania , bramki to porażka...w moim wykonaniu przynajmniej  emotka

Ja czasem cis trafię ale mimo wszystko wolę losowanie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6737287 Napisano: 18.10.2020 22:34:42 w Smolar
sks900 napisał(a):

netka2000 napisał(a):

makaronik napisał(a):

Rozumiem ze zgłoszenie do konkursu 5x ma większe szanse na wygraną niż 1x, jednak przy dajmy na to 50.000 zgłoszeniach w losowaniu to 5X a 1x to żadna różnica.. A Wy ile razy najwiecej zgłaszaliście w jednym konkursie i jaki był efekt?

Radzę zrozumieć, powtarzam ZROZUMIEĆ, prawo wielkich liczb (dla tych z zacięciem matematycznym) i/lub prawo naprawdę wielkich liczb (dla tych bez zacięcia matematycznego). Z własnego doświadczenia mogę zapewnić, ze działają. Co do Smolara. Jego algorytm liczb losowych ma bez wątpienia wszelkie potrzebne atesty, jednak w 100 % nie zapewnia losowych zdarzeń. Są lepsze algorytmy. A bramki czasowe to już jakieś nieporozumienie. Jedyną ich zaletą jest wygoda organizatora.

Ja tam lubię bramki.  Co jest lepsze od bramek?

Wg mnie losowanie jest bardziej uczciwe niż bramki.... emotka   Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6737279 Napisano: 18.10.2020 21:55:20 w Smolar
makaronik napisał(a):

Jesli chodzi o loterie:To zależy jaki produkt.. jeśli np woda mineralna, to nawet kilkanaście paragonów. Dużo pijemy i woda schodzi literami dość szybko. Natomiast olej czy majonez to wiadomo, wolniej schodzi więc Max 3.  Czasem jeśli jest produkt, który mnie nie interesuje a są cenne nagrody to wysyłam 1 dla zasady, żeby dac sobie szansę. Miałam już sytuację, że 1 paragonem wygrywalam porządne nagrody.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6737133 Napisano: 17.10.2020 22:17:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niewyspanamama napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

takaja86 napisał(a):

Hej, myślicie, że są jakieś realne szanse na ustrzelenie Toyoty od lewiatana graj w kolory? Ja to niestety gram w rozne loterie i totalna pustka, ale tak się zastanawiam czy może tym razem los mi dopomoże i autko wygrac pomoże 

polecam przeliczyć liczbę Lewiatanów w całej Polsce, następnie wyciągnąć z każdego średnią osób które zagrają w loterię spełniając wymogi ( nawet po 1 paragonie na osobę, chociaż jeden kupi na jeden inny na -naście,potem dodać liczbę osob z każdego Lewiatana do siebie.Następnie z tej liczby odjąć 4 ( to właśnie te osoby wygrywające Toyoty) no i taka własnie jest szansa na wygranie... emotka  aczkolwiek... czasami 1 paragonem się cos "ustrzeli"... kwestia farta... chociaż na tyle grających osob wygrać obecnie coś wartościowego w loterii to hmmm realna szansa to  emotka

Realna szansa to bardziej nie wygrać niż wygrać...  emotka w ostatnim czasie wygrać w loterii " batona, słuchawki czy inną pierdołe to cud" a co dopiero auto i "realna szansa"  emotka

A ja tam wierzę, że jakieś autko w końcu wygram. W tym roku, no może w 2021 emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6737066 Napisano: 17.10.2020 15:37:39 w Kupię...
Kupię xboxa z gwarancją. Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6737039 Napisano: 17.10.2020 12:26:45 w Czy informują/ informowali?
rene napisał(a):

Witam! emotka
Czy Groszek informowal już po losowaniu?i 

Nie.  Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

pikawka

#6736936 Napisano: 16.10.2020 17:38:29 w NA CO CZEKAMY?
20.10 główna Haribo @ i SMS
do 21.10 Monster Energy "Pokaż co potrafisz"
do 22.10 Media Expert "Przybij piątkę"
do 26.10 Somersby IV etap (Blackberry)
do 28.10 "Jest okazja! Przejdźmy na TY!" Dino 
do 28.10 Słynne MR Lewiatan 21+5 dni roboczych 
do 29.10 "Wygraj z E Lidl" 
do 03.11 "Wygraj marzenie" ITM (20.10 + 10 d.r.) 
do 04.11 Bonbowa promocja" Tesco (21.10 + 10 d.r.) 
do 22.11 Wakacje z Orange 7 (60 dr od 31.08) tel
do 07.01.2021 (10.10 + 60 dr) "Opłaca się opłacać kartą Visa" Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6736788 Napisano: 16.10.2020 09:24:26 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
nanajka81 napisał(a):

xooxooxoo napisał(a):

Kurier Inpost przywiózł płatki Nestle 

zgadza się emotka do mnie też dotarł

I do mnie  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6736669 Napisano: 15.10.2020 17:57:08 w Czy informują/ informowali?
jokan napisał(a):

stefania7 napisał(a):

awangarda napisał(a):

Kinder Bueno?

dzwonili emotka

to oni dzwonią? a nie mailują?

Do lepszych nagród dzwonią na słabsze wysyłają potem maile  Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

pikawka

#6736502 Napisano: 15.10.2020 11:29:45 w moje dzisiejsze wygrane :)
I u mnie drugi stopień Palmolive  emotka   Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6736444 Napisano: 15.10.2020 09:55:56 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
edzia21 napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

Oj Ty Columbicie, tylko jedno zgłoszenie poszło, ale takie złe?  emotka  Weź wątku coś zadziałaj, prooooszę...

nie przejmuj się emotka  wysłałam 10 zgłoszeń i nie mam nawet zestawu. Z resztą to standard w ostatnich konkursach columbitowych - u mnie wszystko na 0 emotka

Ja wysłałam wierszyk bardzo podobny, na który główną zgarnelam...i nawet zestawu nie mam. No śmiać mi się chce  emotka  nie wiem co z tą agencja jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6736385 Napisano: 14.10.2020 22:58:09 w Popraw sobie humor...
jokan napisał(a):

emotka

Ja nie wiem czy się z tego śmiać czy płakać. W marcu miałam zrobionye zapasy na 2 miesiące, z nikim sie nie spotykaliśmy, siedzieliśmy na cenzurach w domu....teraz hmm jestem umówiona z kumpela w niedzielę do kina i na obiad do restauracji  emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

pikawka

#6736345 Napisano: 14.10.2020 20:07:59 w WC - rozmowy o wszystkim
delvitto napisał(a):

chcę się zwrócić do posiadaczy pralko-suszarek, czy takie urządzenie jest naprawdę przydatne, czy to tylko fanaberia? Zepsuła mi się pralka, szukam nowej, lecz najważniejsze jest to, by była jak najpłytsza, bo łazienka to dziupla malutka. Te ładowane od góry odpadają, takie mi strasznie "nie leżą". No ale sobie pooglądałam,  i zobaczyłam właśnie pralko-suszarki, o głębokości 45 cm ( LG albo Candy), no i zaczęłam się wahać...  Na pewno lepsze byłyby 2 urządzenia niż 2 w 1, ale na to nie mam miejsca, szafka też musi gdzieś wisieć emotka  Kiedyś też wzbraniałam się przed zmywarką, mówiłam że to zbędny luksus, no i minęło 4 lata odkąd posiadam, i już sobie nie wyobrażam bez niej kuchni emotka  Powiedzcie proszę, kto może, jak w praktyce takie coś funkcjonuje.

Kupiłam sobie suszarkę miesiąc temu i jestem zachwycona. Mam electrolux. 
Mam duży ogród i latem schnie raz dwa ale zima przytłaczało mnie to pranie schnące w łazience. Czasem miałam tego tyle, że nie było już gdzie powiesić bo a to mąż robocze przyniósł a to pościele. Teraz wrzucam do suszarki i po godzinie gorące wyciągam. Cześć rzeczy nie muszę prasowac emotka  A bylam wręcz uzależniona od żelazka  emotka   nie wiem jak to jest z pralko suszarka ale myslę, że też będziesz zadowolona. Wyświetl w wątku >>
1 delvitto 0

pikawka

#6736219 Napisano: 14.10.2020 13:23:38 w SZUKAM....
Jak zwykle szukam jakiegoś konkursu do wprowadzenia. Mam 2, które wieczorem ogarnę, może ktoś by coś jeszcze miał?  emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6736205 Napisano: 14.10.2020 12:54:24 w WC - rozmowy o wszystkim
Konkurs milka abc, smartwatch huawei.
Czy ktoś z Was orientuje się, który to będzie kolor. Kurde na zdjęciu jest szary, w regulaminie jest tylko model. A tych kolorów jest kilka. Czy to będzie ten dokładnie z plakatu?  emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6736060 Napisano: 13.10.2020 21:08:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
antylopia napisał(a):

pikawka napisał(a):

Konkurs Martini. 
Czy odsyłacie dane tylko mailem? Bez paragonu i żadnych oświadczeń? Dostałam od nich wczoraj 2 maile i w drugim napisali, że proszą o dane na maila. 
Nie pamiętam, czy przy zgłoszeniu wydylslo się paragon? 

odesłałam tak jak prosili czyli tylko dane

Dziękuję  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6736048 Napisano: 13.10.2020 20:21:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konkurs Martini. 
Czy odsyłacie dane tylko mailem? Bez paragonu i żadnych oświadczeń? Dostałam od nich wczoraj 2 maile i w drugim napisali, że proszą o dane na maila. 
Nie pamiętam, czy przy zgłoszeniu wydylslo się paragon?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6736045 Napisano: 13.10.2020 20:07:05 w Czy informują/ informowali?
kalinea napisał(a):

Było jakieś info od Kucharka dzisiaj?

Też się chętnie fieyrm. 
Kurde mógłby ktoś się przyznać, że dostał bon i byłoby z głowy  emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0