Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6733383 Napisano: 02.10.2020 20:32:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

Moze glupie pytanie, ale czy orientujecie sie jak agencje sie moga zapatrywac na paragony, np z biedronki, gdzie na dole jest zawsze wydruk promocji, platnosci karta itp, czy jesli odetne ten kawalek niepotrzebny, to czy to bedzie w porzadku, nie uznaja za niepelny, naderwany czy cos? Czy bezpieczniej zostawiac calosc? Bardzo duzo niepotrzebnego papieru trzeba skladowac...

Ja jak odsyłam paragon nigdy nie robię zdjęcia tej części, o której piszesz. Tylko do kodu kreskowego, tak by objęło numer transakcji i cos tam jeszcze chyba jest i tyle.  Wyświetl w wątku >>
1 bezaczek7 0

pikawka

#6732931 Napisano: 01.10.2020 12:19:27 w WC - rozmowy o wszystkim
kreatia napisał(a):

pikawka napisał(a):

kreatia napisał(a):

pikawka napisał(a):

PRIME VIDEO- czy ktoś z Was ma i korzysta? Polecacie? 

Mam, polecam. Ale ostrzegam: dużo pozycji jest tylko z napisami, więc jak komuś nie przeszkadza to brać. No i jest fajny okres próbny i przecież można w każdej chwili zrezygnować.

W jaki sposób się rezygnuje i jaki koszt miesięczny jest ?  emotka

7 dni za darmo, potem 6 euro na miesiąc (na dwa konta), rezygnujesz przez odpięcie karty profilu.

Na dwa konta czyli można z kimś na spółkę emotka  ok. Dziękuję. Wszystko wiem.  Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

pikawka

#6732925 Napisano: 01.10.2020 12:14:45 w WC - rozmowy o wszystkim
kreatia napisał(a):

pikawka napisał(a):

PRIME VIDEO- czy ktoś z Was ma i korzysta? Polecacie? 

Mam, polecam. Ale ostrzegam: dużo pozycji jest tylko z napisami, więc jak komuś nie przeszkadza to brać. No i jest fajny okres próbny i przecież można w każdej chwili zrezygnować.

W jaki sposób się rezygnuje i jaki koszt miesięczny jest ?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6732906 Napisano: 01.10.2020 11:14:14 w WC - rozmowy o wszystkim
PRIME VIDEO- czy ktoś z Was ma i korzysta? Polecacie?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6732794 Napisano: 30.09.2020 21:25:27 w Paragony na trwające konkursy
Paragon Palmolive c4 (konkurs do dziś) wymienię na inny.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6732557 Napisano: 30.09.2020 09:02:42 w Czy informują/ informowali?
nanajka81 napisał(a):

bic biedronka?

Nie  Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

pikawka

#6732479 Napisano: 29.09.2020 19:23:09 w WC - rozmowy o wszystkim
-Violka- napisał(a):

Nie uwierzycie.  Moi chłopcy 16 i 19 lat pokłócili się o bluzę pepsi. Bo jest w pytę i git. 
A ja wysłałam wysłałam 1 zgłoszenie,  żeby nie gromadzić badziewia  emotka

W pytę? emotka  jezuuuuu ja jestem juz stara  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6732390 Napisano: 29.09.2020 12:59:08 w Paragony na trwające konkursy
Mam paragon palmolive Men, z chęcią wymienię na inny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6732308 Napisano: 29.09.2020 09:26:46 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Moja ulubiona postać z bajek Disneya. Kaufland-Kiora. 
Lego, kurier dhl. Trzeba podpisać potwierdzenie odbioru nagrody.  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6732233 Napisano: 28.09.2020 18:46:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
laureat napisał(a):

czy ktoś mógłby napisać mi po ile wychodzi paragon na Berlinki w POLOmarkecie? Bo nie mam aktualnie możliwości sprawdzić w sklepie emotka

Jutro mogę dać znać, bo będę robić zakupy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6732209 Napisano: 28.09.2020 17:08:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
la-princessa napisał(a):

pikawka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

pikawka napisał(a):

renatak0 napisał(a):

Kolejny raz nie dotarł mi sms od Smolara a w wynikach jest: GRATULUJEMY , ciekawe czy to wina operatora (nie dochodzą na nju czy Smolara)Kurcze nie zawsze sprawdzam na stronie wyniki.Nie mam pojęcia ile nagród przez to mnie ominęło

Miałam taka sytuację i raczej problem leży po stronie agencji. 2 tyg wcześniej w innym konkursie smolara normalnie dostałam smsa o wygranej a potem już SMS w innym konkursie nie dotarł a też wygrałam. 

Raczej sieć, a nie agencja emotka

To trochę dziwne, że raz dostałam raz nie. Jakby blokada była to żaden by nie dotarł, chyba  emotka

Mi ostatnio przyszedł od Smolara pod wieczór, chyba jakiś zagubiony z sieci, bo jednego dostałam normalnie ze wszystkimi na forum, a ten drugi, z tą samą nagrodą, doczłapał się na wieczór. Więc też podejrzewam sieć. Czasami prywatne esemesy też mi nie dochodzą albo przychodzą z opóźnieniem. 

Tylko ja dowiedziałam się o wygranej ze strony smolara po 2 tyg od wyników.. Kurde o tyle dobrze, że można u nich sprawdzić gorzej z innymi agencjami....już w głowie mam te cenne nagrody, które przepadły  emotka emotka

Ale fakt, przy konkursie nagród fest smsa o hamaku dostałam dobre  2 godziny od reszty. Już myślałam, że się nie udało a nagle sms.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6732204 Napisano: 28.09.2020 16:59:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

pikawka napisał(a):

renatak0 napisał(a):

Kolejny raz nie dotarł mi sms od Smolara a w wynikach jest: GRATULUJEMY , ciekawe czy to wina operatora (nie dochodzą na nju czy Smolara)Kurcze nie zawsze sprawdzam na stronie wyniki.Nie mam pojęcia ile nagród przez to mnie ominęło

Miałam taka sytuację i raczej problem leży po stronie agencji. 2 tyg wcześniej w innym konkursie smolara normalnie dostałam smsa o wygranej a potem już SMS w innym konkursie nie dotarł a też wygrałam. 

Raczej sieć, a nie agencja emotka

To trochę dziwne, że raz dostałam raz nie. Jakby blokada była to żaden by nie dotarł, chyba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6732202 Napisano: 28.09.2020 16:43:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
renatak0 napisał(a):

Miałam taka sytuację i raczej problem leży po stronie agencji. 2 tyg wcześniej w innym konkursie smolara normalnie dostałam smsa o wygranej a potem już SMS w innym konkursie nie dotarł a też wygrałam.  Wyświetl w wątku >>
1 renatak0 0

pikawka

#6732198 Napisano: 28.09.2020 16:26:42 w Czy informują/ informowali?
tadziowa napisał(a):

pikawka napisał(a):

Do szkoły z przyjemnością Intermarche- nadal dzwonią? Z bonami tez czy smsy?

Pewnie jak zwykle -dzwonią do tych lepszych nagród a po ich weryfikacji puszczą smsy z bonami.

Aaaa dzięki. Nie mam doswiadczenia z tą agencja. Pierwszy raz zagrałam.  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6732178 Napisano: 28.09.2020 16:02:08 w Czy informują/ informowali?
Do szkoły z przyjemnością Intermarche- nadal dzwonią? Z bonami tez czy smsy? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6732023 Napisano: 27.09.2020 22:12:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

Czy z Lecha Dino dostaliście jakieś potwierdzenia zwrotne, że paragon i oświadczenie są ok?

Nie, nic nie dostałam na żadnego maila... Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

pikawka

#6731897 Napisano: 26.09.2020 20:44:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
roksana2802 napisał(a):

jacobs barista- dostajecie potwierdzenie przyjęcia oświadczenia albo weryfikację? jesli tak to po jakim czasie? odeslalam oświadczenie i paragon tydzień temu i nie mam żadnego kontaktu z ich strony

Ja odesłalam 3 dni temu i też cisza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6731746 Napisano: 25.09.2020 20:21:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula3010 napisał(a):

Czy z lubisiów dostaliście od razu e-mail z instrukcją jak odebrać nagrodę. ? Bo ja wygrałam z pół godziny temu i cisza na e-mailu ..:o

Tak, dostałam po chwili dosłownie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6731549 Napisano: 24.09.2020 21:45:23 w Pomocy!!!!
mama2006 napisał(a):

Czy na Lavazzę wysyłacie tylko skany oświadczenia i paragonu, czy również nr dowodu osobistego. Odesłałam im tylko dane o których pisali w @ ale w regulaminie doczytałam, że chcą również nr DO.
: 5.2. Zwycięzcy w celu odbioru nagrody zobowiązani są przesłać do Organizatora na adres email Organizatora: lavazza_netto@fortunaps.pl, następujące dane:5.2.1. imię, nazwisko, adres dla doręczeń w Polsce, serię i numer dokumentu potwierdzającego
tożsamość;
5.2.2. czytelny skan/zdjęcie Dowodu Zakupu;
5.2.3. skan lub zdjęcie podpisanego przez zwycięzcę oświadczenia, iż: (i) zwycięzca jest osobą
uprawnioną do udziału w Loterii, w myśl pkt 2 powyżej; (ii) zwycięzca zapoznał się z
regulaminem Loterii i akceptuje jego warunki, (iii) zwycięzca dokonał zakupów zgodnie z
treścią Regulaminu, a zgłoszony Kod jest autentyczny i nie został podrobiony ani
przerobiony; (iv) odrębne oświadczenia, że zwycięzca wyraża zgodę na przetwarzanie
jego danych dla celów Loterii. Wzór oświadczenia znajduje się w wiadomości email
informującej o nagrodzie.
5.3. Zwycięzcy powinni przesłać dane, o których mowa w pkt 5.2. powyżej w ciągu 3 dni od

Ja nie dostałam numeru dowodu, kawę dostałam  emotka Wyświetl w wątku >>
1 mama2006 0

pikawka

#6731303 Napisano: 24.09.2020 08:43:11 w Czy informują/ informowali?
rambus61 napisał(a):

czy były już wyniki Biedronka Martini?

Nie. Wyświetl w wątku >>
0 0