Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6738823 Napisano: 24.10.2020 14:58:49 w Smolar
freyja88 napisał(a):

kalinea napisał(a):

A to u Smolara jak się samemu nie sprawdzi wyników to nie poinformują?

Najpierw wyniki są na stronie https://wyniki.smolar.pl/?msg=1 a później laureat otrzymuje sms.
Zdarzyło się też nieraz, że nawet będąc laureatem (info na stronie) nie otrzymało się sms. Czasami są takie "kwiatki", więc dla świetego spokoju lepiej sprawić na stronie.

Dokładnie. Miałam taka sytuację, że nie było smsa.... A wyniki przez przypadek sprawdziłam na stronie po 2 czy 3 tygodniach. Na szczęście Smolar ok i dostałam nagrodę. Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6738752 Napisano: 23.10.2020 22:08:42 w Smolar
superloser napisał(a):

pikawka napisał(a):

superloser napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

halliday napisał(a):

kalinea napisał(a):

Rozumiem ze jak spaliłam numer u Smolara W jednym konkursie to w żadnym innym konkursie już na niego nie wygram?

tego nie wiadomo, ale ja bym na wszelki wypadek kupił nowy numer.

Potwierdzam, wygrywam u Smolara na ten sam numer od 11 lat, również główne. To naprawdę porządna, normalna i wiarygodna agencja, gdzie wszytko jest przejrzyste, przychodzi potwierdzenie na maila o zgłoszeniu, następnie potwierdzenie o pozytywnej weryfikacji, są wyniki dla niecierpliwych na stronie i zawsze podaje się numer paragonu  (nie tak jak w pewnej popularnej innej agencji, gdzie zgłoszenia są zawsze bez numeru, ludzie wysyłają zachęceni tym faktem po kilkanaście zgłoszeń, potem przy weryfikacji nie mają tych paragonów, a nagrody niewydane pozostają do dyspozycji organizatora), czego chcieć więcej? No i jeszcze jedno - z losowań nagród Smolara można też oglądać filmiki i ... zawsze odbierają telefony i pomagają. Nawet jeśli czasami coś tam się zdarzy, to i tak dla mnie (każdy ma oczywiście prawo do swojego zdania i nie chcę tu wywoływać kilometrowych dyskusji, jedynie odpowiadam na pytanie) to jest najlepsza agencja i myślę, że spokojnie możesz zachować ten sam numer.

I mozna grac bez numeru telefonu i adresu email  emotka

No nie wiem.... bo niby jak Cię poinformują jak wygrasz auto np. w groszku.... 

Nie odnosi sie do kazdej promo. Ale wiekszosc mozesz sobie sprawdzic na stronie  emotka  Wystarczy regulaminy czytac  emotka

Ja jestem jednak z tych uczciwych....co nie Kombinują Wyświetl w wątku >>
1 slavek 0

pikawka

#6738751 Napisano: 23.10.2020 22:07:21 w Smolar
halliday napisał(a):

pikawka napisał(a):

superloser napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

halliday napisał(a):

kalinea napisał(a):

Rozumiem ze jak spaliłam numer u Smolara W jednym konkursie to w żadnym innym konkursie już na niego nie wygram?

Potwierdzam, wygrywam u Smolara na ten sam numer od 11 lat, również główne. To naprawdę porządna, normalna i wiarygodna agencja, gdzie wszytko jest przejrzyste, przychodzi potwierdzenie na maila o zgłoszeniu, następnie potwierdzenie o pozytywnej weryfikacji, są wyniki dla niecierpliwych na stronie i zawsze podaje się numer paragonu  (nie tak jak w pewnej popularnej innej agencji, gdzie zgłoszenia są zawsze bez numeru, ludzie wysyłają zachęceni tym faktem po kilkanaście zgłoszeń, potem przy weryfikacji nie mają tych paragonów, a nagrody niewydane pozostają do dyspozycji organizatora), czego chcieć więcej? No i jeszcze jedno - z losowań nagród Smolara można też oglądać filmiki i ... zawsze odbierają telefony i pomagają. Nawet jeśli czasami coś tam się zdarzy, to i tak dla mnie (każdy ma oczywiście prawo do swojego zdania i nie chcę tu wywoływać kilometrowych dyskusji, jedynie odpowiadam na pytanie) to jest najlepsza agencja i myślę, że spokojnie możesz zachować ten sam numer.

No nie wiem.... bo niby jak Cię poinformują jak wygrasz auto np. w groszku.... 

filmik z losowania obejrzysz.

Tak. i oddzwonię z innego numeru... przepraszam to ja wygrałam, zgłaszam się! Tylko tamten numer mi się zapodział Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6738737 Napisano: 23.10.2020 20:47:02 w Smolar
superloser napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

halliday napisał(a):

kalinea napisał(a):

No nie wiem.... bo niby jak Cię poinformują jak wygrasz auto np. w groszku....  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6738693 Napisano: 23.10.2020 17:47:07 w Kupię...
Kupię gry na xbox one, w dobrej cenie wiadomo  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6738640 Napisano: 23.10.2020 14:21:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
halliday napisał(a):

czy bony 20zł dino tiger wszyscy dostali czy ktoś czeka jeszcze?

Ja jeszcze wszystkich nie mam  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6738618 Napisano: 23.10.2020 13:57:06 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bon 100 zł Intermarche. Do szkoły z przyjemnością.  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6738499 Napisano: 23.10.2020 09:32:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

pikawka napisał(a):

pati12b napisał(a):

pikawka napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Nie wiem jak masz opisany paragon z Wawelem czekoladami,ale przykładowo te z Biedronki mają tylko opis Czekol.Wawel 100g.I to kupiłam 2 różne i mają ten sam opis na paragonie.Więc lepiej kupić w Biedrze i nie myśleć nad szczegółami.2,99 zł jedna.

A czy tam jest ograniczenie na gospodarstwo?  Bo na osobę tak a co z gospodarstwem?  Nie widzę nic o tym. 

Ja nie widzę nawet ograniczenia na osobę. Wskażesz gdzie to?

Wydawało mi się, że było napisane ale teraz nie widzę. Mam takie zakręcone ostatnio dni, że ciągle cos mylę z konkursami  emotka

na Wawel piszecie długie elaboraty? emotka - nie wiem czy mi się chce emotka

Ja wysłałam jeden na jakieś 250  Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

pikawka

#6738408 Napisano: 22.10.2020 17:50:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pati12b napisał(a):

pikawka napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Nie wiem jak masz opisany paragon z Wawelem czekoladami,ale przykładowo te z Biedronki mają tylko opis Czekol.Wawel 100g.I to kupiłam 2 różne i mają ten sam opis na paragonie.Więc lepiej kupić w Biedrze i nie myśleć nad szczegółami.2,99 zł jedna.

A czy tam jest ograniczenie na gospodarstwo?  Bo na osobę tak a co z gospodarstwem?  Nie widzę nic o tym. 

Ja nie widzę nawet ograniczenia na osobę. Wskażesz gdzie to?

Wydawało mi się, że było napisane ale teraz nie widzę. Mam takie zakręcone ostatnio dni, że ciągle cos mylę z konkursami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6738397 Napisano: 22.10.2020 16:54:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

A czy tam jest ograniczenie na gospodarstwo?  Bo na osobę tak a co z gospodarstwem?  Nie widzę nic o tym.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6738339 Napisano: 22.10.2020 13:28:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dysia napisał(a):

dysia napisał(a):

czy ktoś czeka na kartę podarunkową z konkursu „Wielkie pranie, wielkie wygrywanie” drugi etap?

może zapytam inaczej: czy otrzymał ktoś kartę podarunkową 100 zł (Euro AGD) z konkursu E „Wielkie pranie, wielkie wygrywanie” drugi etap?

Tak ja otrzymałam na maila kilka dni temu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6738329 Napisano: 22.10.2020 13:11:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na Bon 20zł Tiger Dino??

Tak czekam jeszcze na 2, 3 dziś przyszły.  Wyświetl w wątku >>
1 samuraj 0

pikawka

#6738303 Napisano: 22.10.2020 11:52:25 w Smolar
jacu007 napisał(a):

kalinea napisał(a):

Nie żąrtuj, można wielokrotnie w różnych konkursach wygrywać u Smolara. Wiem, że ludzie dopatrują się teorii spiskowych, ale można.

Też podejrzewałam, że cos może być na rzeczy z tym nie wygrywaniem na ten sam numer ale w ostatnich 6 miesiącach na mój numer wygrałam u nich kilka razy.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6738194 Napisano: 21.10.2020 22:02:51 w SZUKAM....
magy2020 napisał(a):

Płacił ktoś kartą z okocimskich wariantów w sklepie stacjonarnym? Jak to wygląda?

Ja dziś płaciłam. Wszystko bez problemu. Tylko na wydruku z terminala trzeba się podpisać  emotka emotka  jak za dawnych czasów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6738029 Napisano: 21.10.2020 13:36:00 w Smolar
faworek napisał(a):

aurorcia napisał(a):

venix napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Na jakiego maila piszecie zwykle do smolara, na ten biuro@smolar.pl?

Ja piszę tam, gdy chcę anulować zgłoszenie.  Wydaje mi się,  że nikt nigdy mi nie odpisał.

Dzięki, a komuś z tego maila odpisali albo ma  jakiś inny?

Mi ostatnio odpisali po jednym dniu jak wysyłałam pytanie na tego emaila emotka

konkurs@smolar.pl
pisałam z 3 tyg temu na tego maila. 
Odpisali na drugi dzień.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6737953 Napisano: 21.10.2020 11:38:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

pikawka napisał(a):

kalinea napisał(a):

monikar napisał(a):

W konkursie "Jedna to za mało" jedna osoba może wygrać tylko jedną nagrodę?

Chodzi o ten konkurs Wawel? W regulaminie nic nie ma...

A ilość znaków dowolna?  Też nic nie jest napisane  emotka

jesli nie ma to dowolna niestety....czas pisac elaboraty.... emotka

Wwwrr nie cierpię długich.... Wyświetl w wątku >>
2 jokan, nkba 0

pikawka

#6737871 Napisano: 20.10.2020 21:18:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalinea napisał(a):

monikar napisał(a):

W konkursie "Jedna to za mało" jedna osoba może wygrać tylko jedną nagrodę?

Chodzi o ten konkurs Wawel? W regulaminie nic nie ma...

A ilość znaków dowolna?  Też nic nie jest napisane  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6737690 Napisano: 20.10.2020 12:23:09 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon na kończący się dziś konkurs 
https://www.e-kon...nne-lechendy-18.html Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6737624 Napisano: 20.10.2020 09:32:12 w Informują
Informują z Konkurs "Do szkoły z przyjemnością" Intermarche

Rodzaj powiadomienia: Sms
Dodatkowe informacje:
Informacja, że w dniu dzisiejszym został wysłany bon Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6737612 Napisano: 20.10.2020 08:59:57 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bony do Dino z Tyskie. Kurier inpost.  Wyświetl w wątku >>