Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6727527 Napisano: 07.09.2020 20:53:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ninakow7712 napisał(a):

czy po wypełnieniu danych w formularzu TIGER W DINO przychodzi jakiś email? na telefonie nie mogłam wysłać, teraz próbowałam na kompie i niby już dane mają, ale żadnego mejla nie mam emotka

Ja dostałam potwierdzenie na maila  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6727451 Napisano: 07.09.2020 14:59:21 w PLAGIATY
mia napisał(a):

pikawka napisał(a):

anaesth napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Im więcej tłumaczenia, tym większa niechęć  do tej osoby.

Chyba stracił wielu fanów, skoro szuka nowych serduszkując zdjęcia konkursowe na IG emotka

Czekam, będzie się chwalic termomixem... emotka

Już się chwalił. emotka Pięknym, tłustym kartonem. Uj wie, co w nim było, ale sugestia była, że kryje się tam termomix. Czy owy? Nie wiadomo.
P.S.
Nie mam pojęcia dlaczego na FB czasem wyskakuje mi razem z innymi jakimiś stronami z doopy jego relacja - jak z gościem mam tyle wspólnego, że mi swego czasu wysłał zaproszenie, którego nie przyjęłam. emotka emotka
Ale fejzbuk chyba na zawsze pozostanie dla mnie nieodgadniony. W sumie może i dobrze. emotka

Ja go obserwuje a fb Ale ostatnio chciał mnie obserwować na insta lecz go odrzuciłamemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6727440 Napisano: 07.09.2020 14:21:40 w PLAGIATY
anaesth napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Im więcej tłumaczenia, tym większa niechęć  do tej osoby.

Chyba stracił wielu fanów, skoro szuka nowych serduszkując zdjęcia konkursowe na IG emotka

Czekam, będzie się chwalic termomixem... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6727276 Napisano: 06.09.2020 22:07:45 w Pomocy!!!!
androm napisał(a):

pikawka napisał(a):

Szukam kogoś, kto zna się na elektronice. 
Mój nowy tv nie widzi starego soundbaru. Nie wiem już co robić lub co robię źle  emotka

Nowy tv należy oddać mi i użytkować ten stary emotka

65 cali wygrany..... nigdyyyyyyyy nie oddam emotka  Ale bez soundbar to ten dźwięk taki jakiś nie taki.... emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6727268 Napisano: 06.09.2020 20:50:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cala-w-trawie napisał(a):

-Violka- napisał(a):

asantesana napisał(a):

-Violka- napisał(a):

Macie zwrotki od Columbita 7055? Wyprawka., Finish.

Nie mam na Orange z Bic Biedronka.

dzięki, poczekamy

W play też nie mam zwrotki.

T mobile przed chwilą i też cisza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6727266 Napisano: 06.09.2020 20:30:16 w Pomocy!!!!
Szukam kogoś, kto zna się na elektronice. 
Mój nowy tv nie widzi starego soundbaru. Nie wiem już co robić lub co robię źle  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6727187 Napisano: 06.09.2020 11:02:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

Mam takie pytanie dotyczące loterii wielkie wygrywanie E
- skąd wiadomo który paragon wygrał? Wysyłacie im wszystkie wysłane paragony?
III stopień karta- wysyłamy mailem, wiec zastanawiam się czy najpierw do nich nie napisać który paragon wysłać, a Wy jak robicie ?

Ja bym dla pewności wysłała wszystkie emotka Wyświetl w wątku >>
1 violka88 0

pikawka

#6727181 Napisano: 06.09.2020 09:54:44 w Smolar
FBewa36 napisał(a):

renatak0 napisał(a):

Wpisywałam nr paragonów bez W tak jak wcześniej i zero wygranych, powpisywałam z W i okazało się ,że mam kilka bonów emotka  Tiger Dino

Czy oni będą informować czy tylko samemu trzeba sprawdzić wygrane?

Będą, będą  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6727054 Napisano: 05.09.2020 11:33:42 w Smolar
Daleka jestem od teori spiskowych AALE sprawdziłam ile wysłałam zgłoszeń na Tigera. I tak oto na 5 zgłoszeń mam 4x20 zl. Tylko mój numer, na który ostatnio 3x razy wygrałam u Smolara nie trafił teraz nic. Trochę dziwne, że akurat u mnie pudło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6727031 Napisano: 04.09.2020 23:25:07 w moje dzisiejsze wygrane :)
Sprawdziłam wyniki Smolar Taiger (wcześniej w laureatach pudła...) I tak oto 4x20 zł emotka  jaka skuteczność  emotka  szokemotka  co ja zrobię z tą kasą buahahaemotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6726911 Napisano: 04.09.2020 14:47:44 w Czy informują/ informowali?
anaesth napisał(a):

malalama napisał(a):

"okocimskie warianty" lewiatan, etap 3. Ktoś coś ma już czy czekamy dalej?

O ile dobrze policzyłam, to czekamy do jutra emotka

Będzie dziś? emotka Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

pikawka

#6726868 Napisano: 04.09.2020 13:34:47 w Smolar
titinunu napisał(a):

kinia1503 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

jokan napisał(a):

anialistopad napisał(a):

To na ponad tysiąc nagród nic nie wygrałam. To się nazywa szczęście

łączę się.....a ile zgłoszeń puściłas?

wysłałam dwa zgłoszenia wygrałam bon 20 zł jeden

Wpisywaliscie "W" w zgloszeniu przed numerem paragonu?

Wpisała i 4 razy nic,a coś sobie ubzdurałam,ze to łatwa kasa do wygrania

Miałam podobne odczucia, że na bank cos wpadnie emotka  A tu pechunio, NIC na 4 zgłoszenia.emotka  Nikt tego u mnie nie pije, żeby było śmieszniej  emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6726811 Napisano: 04.09.2020 11:44:37 w WC - rozmowy o wszystkim
FBkinga12 napisał(a):

Czy ktoś podpowie jakie zgłoszenia lubiá Los Mejores?

U mnie rymowanki wygrywały Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6726808 Napisano: 04.09.2020 11:38:15 w WC - rozmowy o wszystkim
FBkinga12 napisał(a):

Czy ktoś podpowie jakie zgłoszenia lubiá Los Mejores?

Dobre  emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6726797 Napisano: 04.09.2020 11:20:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Albedo wszystko na raz czy na raty puszczają?  Kartę mam e-mail 10;54 

podbijam 

U mnie 10:46 Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

pikawka

#6726778 Napisano: 04.09.2020 10:54:40 w Informują
Informują z Loteria "Wielkie pranie, Wielkie wygrywanie"

Rodzaj powiadomienia: Mail
Dodatkowe informacje:
100 zł do RTV euro Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6726777 Napisano: 04.09.2020 10:53:41 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wielkie pranie, wielkie wykrywanie E. 100 zł do RTV euro. 
1/1  emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6726736 Napisano: 04.09.2020 09:07:15 w WC - rozmowy o wszystkim
kalajf napisał(a):

pikawka napisał(a):

kalajf napisał(a):

Jaką drukarkę polecacie?Do drukowania kilku stron na tydzień...

Ja mam brother, za dużo o niej nie napiszę bo się nie znam ale 1.5 roku działa bez zarzutu  emotka  Drukuje tylko kolorowanki dzieciom i oświadczenia do konkursów  emotka

A cena ?

400 zł. Mam taką 

https://m.ceneo.p...k&shop=146601212 Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6726734 Napisano: 04.09.2020 08:58:23 w WC - rozmowy o wszystkim
kalajf napisał(a):

Jaką drukarkę polecacie?Do drukowania kilku stron na tydzień...

Ja mam brother, za dużo o niej nie napiszę bo się nie znam ale 1.5 roku działa bez zarzutu  emotka  Drukuje tylko kolorowanki dzieciom i oświadczenia do konkursów  emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6726712 Napisano: 03.09.2020 23:06:02 w Pomocy!!!!
zielonaszpilka napisał(a):

pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Otrzymałam na pocztę Interi fałszywego maila, z prośbą o akceptację regulaminu. Oczywiście kliknelam  emotka  co teraz robić?  emotka

Ale kliknelaś tylko w maila czy w jakiś link czy załącznik w mailu?

Kliknelam w okienko "akceptacji regulamonu" wg tego co wyczytałam powinno się otworzyć okno instalacyjne i jakiś wirus by się ściągnął. Ale nic mi nie wyskoczyło. Tylko okienko BŁĄD po kliknięciu  emotka  Niewiele czy to znaczy, że jest ok....wwwrr oglądałam tego maila parę razy i wydawał się autentyczny...Ale się dałam zrobić...

I jeszcze jedno, kliknęłaś to na telefonie czy na komputerze?

Otworzyłam maila. W środku było okienko akceptuję regulamin. Na nie kkiknelam i wyskoczyło okienko BŁĄD o tyle

Ok, czyli na telefonie. Dobrze by było, żebyś usunęła z telefonu aplikacje bankową i nie korzystała z telefonu do logowania się do banku i do płacenia przez internet. Najlepiej by było, żeby ktoś Ci zerknął do telefonu i sprawdził, czy czegoś tam czasem jednak nie ściągnęłaś. Na większość wirusów działa też przywróćenie telefonu do ustawień fabrycznych (chociaż chyba nie na wszystkie), ale to wiąże się z tym, że tracisz wszystko, co masz na telefonie - więc musiałabyś to wszystko na czym Tobie zależy sobie zgrać wcześniej. Być może jest tu ktoś kto się na tym bardziej zna i podpowie Ci coś mądrzejszego jeszcze, ale przede wszystkim póki co, nie włączaj na telefonie nic związanego z bankowością i płatnościami.

Patrzyłam na aplikację CHYBA nic nie pobrałam. Antywirus też nic nie wykrył. Konta nie otworzę na bank bo się boję. Jutro dam mężowi do sprawdzenia Ale nie wiem czy będzie umiał stwierdzić czy coś pobralam..ale jestem zła 

Nie złość się na siebie. Nie Ty pierwsza i nie ostatnia. To są oszuści, oni specjalizują się w tym, żeby Cię oszukać i po prostu są w tym dobrzy. Mój mąż jest bardzo wyczulony na tym punkcie, a niedawno sam kliknął w takiego smsa z informacją o paczce w paczkomacie emotka stoi obok mnie i pyta się czy znowu coś wygrałam albo zamówiłam na niego. Ja mówię, że nie. A on: "To dziwne. Może to jakiś wirus". Po czym kliknął w link, kliknął w kolejny i zanim zdążyłam zapytać zaskoczona: Co on wyprawia?! Już sobie ściągnął wirusa emotka No wyłączyło mu mózg na chwilę. Na szczęście udało się go łatwo usunąć (edit. wirusa nie męża!;), instrukcje znaleźliśmy w internecie wpisując metodę jaką oszuści wykorzystali.

Edit2: dla pewności weszłabym na swoje konto bankowe z innego urządzenia, najlepiej z komputera i tam zmieniła limity płatności internetowych i przelewów na zero. Zmieniłabym też hasło i pin do aplikacji mobilnej.

Usunelam aplikacje Banku z telefonuemotka  Dziękuję Ci Wyświetl w wątku >>