Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6768509 Napisano: 07.03.2021 23:51:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nie wierzę  emotka  po 3 miesiącach przerwy w końcu zagrałam i wysprzatałam sobie stówkęemotka  (pronto, mr musle)  mail 20.30  ehh jak dobrze jest wrócić emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6768294 Napisano: 06.03.2021 10:05:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kibelkowy konkurs pronto, mr musle....nie dostałam żadnego potwierdzenia na maila. Czy w związku z tym, nie mam co liczyć na wygraną? 
Czy ktoś wygrał mimo braku maila?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6768078 Napisano: 05.03.2021 11:01:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

pikawka napisał(a):

margobb napisał(a):

pikawka napisał(a):

donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wysprzataj dom i sprzątnij nagrody. 
Słuchajcie, nie mogę przejść mycia wc emotka  o co chodzi, miał ktoś taka sytuację? Jak to ogarnąć?  emotka

Kliknij na to polecenie i pojawi Ci się szczotka emotka  jeszcze przed Tobą blat i indukcja, więc powodzenia emotka

Tak mam szczotke jeżdżę nią Ale nie czyści, nie mogę przejść dalej  emotka

U mnie kibelek zaczął się czyścić po długim naciśnięciu ekranu, grałam na telefonie.

U mnie i na tablecie i kom nic.  Ok Spróbuje dłużej poklikać..
Człowiek po 3 miesiącach chce w końcu zagrać i ooo! Same problemy  emotka

Bo na telefonie czyszczą się pionowe paski, więc należy przytrzymać palcem i po chwili to samo obok, nic nie daje ruszanie kursorem/palcem na boki emotka

Jeszcze jakbyście podpowiedzieli co to za agencja, czy lokowaliscie produkt, to byłoby super  emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6768076 Napisano: 05.03.2021 10:59:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

pikawka napisał(a):

margobb napisał(a):

pikawka napisał(a):

donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Słuchajcie, nie mogę przejść mycia wc emotka  o co chodzi, miał ktoś taka sytuację? Jak to ogarnąć?  emotka

Kliknij na to polecenie i pojawi Ci się szczotka emotka  jeszcze przed Tobą blat i indukcja, więc powodzenia emotka

U mnie kibelek zaczął się czyścić po długim naciśnięciu ekranu, grałam na telefonie.

Człowiek po 3 miesiącach chce w końcu zagrać i ooo! Same problemy  emotka

Bo na telefonie czyszczą się pionowe paski, więc należy przytrzymać palcem i po chwili to samo obok, nic nie daje ruszanie kursorem/palcem na boki emotka

Tak, dziękuję działa. Rzeczywiście musiałam dłużej przytrzymać. emotka Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

pikawka

#6768075 Napisano: 05.03.2021 10:58:22 w Kupię...
Kupię rzeczy dla noworodka/niemowlaka. Co macie? 

Szukam m.in. łóżeczka -dostawki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6768072 Napisano: 05.03.2021 10:53:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
margobb napisał(a):

pikawka napisał(a):

donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Człowiek po 3 miesiącach chce w końcu zagrać i ooo! Same problemy  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6768070 Napisano: 05.03.2021 10:50:08 w Paragony na trwające konkursy
Szukam paragonu z eurosklep, mogę mieć na wymianę groszek lub coś innego  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6768067 Napisano: 05.03.2021 10:48:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Tak mam szczotke jeżdżę nią Ale nie czyści, nie mogę przejść dalej  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6768062 Napisano: 05.03.2021 10:33:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Słuchajcie, nie mogę przejść mycia wcemotka  o co chodzi, miał ktoś taka sytuację? Jak to ogarnąć? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6767897 Napisano: 04.03.2021 13:49:39 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon z euro sklep lub wymienię na Groszek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6766488 Napisano: 24.02.2021 16:55:11 w Kupię...
Kupie lego z Kubusia, ewentualnie mogę zaproponować scrable.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6766474 Napisano: 24.02.2021 15:58:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

pikawka napisał(a):

Czy ktoś orientuje się co z festivalami z Discreet z konkursu zeszłorocznego? M.in. Barcelona.... 
Nasz miał się odbyć w pierwsze dni czerwca i zastanawiam się czy dojdzie do skutku  emotka  ktoś może dopytywał ostatnio organizatora ? 

Ja nie pytałam ale wolalabym nie jechac

Planujesz pisać w tej kwestii do organizatora czy czekasz na rozwój wydarzeń? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6766461 Napisano: 24.02.2021 14:55:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś orientuje się co z festivalami z Discreet z konkursu zeszłorocznego? M.in. Barcelona.... 
Nasz miał się odbyć w pierwsze dni czerwca i zastanawiam się czy dojdzie do skutku emotka  ktoś może dopytywał ostatnio organizatora ?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6765963 Napisano: 21.02.2021 18:04:57 w Paragony na trwające konkursy
Kupię 2 paragony Kubuś 100% na loterie smolara. Mogę też wymenić na inne paragony ale dopiero po 1.03 (koniec izolacji covid  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6765089 Napisano: 16.02.2021 11:54:34 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
pati12b napisał(a):

Versus przysłał prezent jubilerski Apart z konkursu Nivea w biedrze
kurier dpd

U mnie również.  Wyświetl w wątku >>
2 mili05, darog 0

pikawka

#6764509 Napisano: 12.02.2021 10:01:36 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

bluszczowelove napisał(a):

A mnie dziś wkurzyły wyniki z konkursu APART na IG, sama nie brałam udziału ale koleżanka tak i nawet zdobyła wyróżnienie ( z czego się cieszę emotka ) ale wkurzyło mnie to, że jedna z głównych powędrowała za zdjęcie bez widocznej biżuterii ;/ w dodatku część wyróżnionych prac była dodana "po czasie".... taka firma a taką żenadę odstawiają wrrrrr  emotka

a ja tam tym razem nie brałajm udziału, w poprzedniej grudniowej edycji brałam, takie śliczne zdjęcie z córką i ich biżuterią dodałam i mnie olali emotka

Pierwszy raz wzięłam udział, rzadko na ig biorę i niektóre zdjęcia mnie dobiły..... emotka  Mi się nie udało.  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6763136 Napisano: 04.02.2021 19:00:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

superloser napisał(a):

agaluna napisał(a):

Pisałam do Fortuny z pytaniem czy dotarło moje zgłoszenie i odpisali:
"Potwierdzamy rejestrację zgłoszenia w bazie konkursu wysłane w dniu
23-01-2021 o godz. 18:11 z adresu [email protected]".
Ciekawe jak to możliwe skoro mój paragon jest z tego dnia, ale z godziny 18:21...

A kiedy wyslalas?

Mi też tak odpisali ,zostało zarejestrowane w bazie konkursu w dniu 01-02-2021 o godz. 22:27. Guzik prawda ja wysyłam 23;37 mam wszystko zapisane

Mi tez odpisali i tylko dzień się zgadza, godzina na pewno nie ale mieści się w granicach 1-2 godzin. Moja znajoma podobno miała literówkę w @ stąd brak potwierdzenia emotka
Denerwuje mnie podawanie imienia i nazwiska w zgłoszeniu- nagrodę można wręczać swoim znajomym emotka

Mi również odpisali, dzień się zgadza ale godzina nie. Dodatkowo napisali, że moje zgłoszenie nie wygrało.  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6763065 Napisano: 04.02.2021 14:29:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

0/3, zero potwierdzeń. Także...

U mnie 0/1 i też bez potwierdzenia  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6763009 Napisano: 04.02.2021 12:44:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agaluna napisał(a):

pikawka napisał(a):

Czy na opakowaniach Raffaelo jest info odnośnie konkursu?  Boję się, że kupię nie to co trzeba  emotka

Mam to mniejsze opakowanie 150g i nie ma żadnej informacji o konkursie  emotka

A tam dużo tych słów jest ? Wszystkie trzeba użyć?   Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6763008 Napisano: 04.02.2021 12:41:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w C4 jest obecnie jakiś konkurs lub będzie w najbliższych dniach, poza Kapitan Jack i loterii Wedel? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0