Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6726708 Napisano: 03.09.2020 22:54:07 w Pomocy!!!!
zielonaszpilka napisał(a):

pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Otrzymałam na pocztę Interi fałszywego maila, z prośbą o akceptację regulaminu. Oczywiście kliknelam  emotka  co teraz robić?  emotka

Ale kliknelaś tylko w maila czy w jakiś link czy załącznik w mailu?

Kliknelam w okienko "akceptacji regulamonu" wg tego co wyczytałam powinno się otworzyć okno instalacyjne i jakiś wirus by się ściągnął. Ale nic mi nie wyskoczyło. Tylko okienko BŁĄD po kliknięciu  emotka  Niewiele czy to znaczy, że jest ok....wwwrr oglądałam tego maila parę razy i wydawał się autentyczny...Ale się dałam zrobić...

I jeszcze jedno, kliknęłaś to na telefonie czy na komputerze?

Otworzyłam maila. W środku było okienko akceptuję regulamin. Na nie kkiknelam i wyskoczyło okienko BŁĄD o tyle

Ok, czyli na telefonie. Dobrze by było, żebyś usunęła z telefonu aplikacje bankową i nie korzystała z telefonu do logowania się do banku i do płacenia przez internet. Najlepiej by było, żeby ktoś Ci zerknął do telefonu i sprawdził, czy czegoś tam czasem jednak nie ściągnęłaś. Na większość wirusów działa też przywróćenie telefonu do ustawień fabrycznych (chociaż chyba nie na wszystkie), ale to wiąże się z tym, że tracisz wszystko, co masz na telefonie - więc musiałabyś to wszystko na czym Tobie zależy sobie zgrać wcześniej. Być może jest tu ktoś kto się na tym bardziej zna i podpowie Ci coś mądrzejszego jeszcze, ale przede wszystkim póki co, nie włączaj na telefonie nic związanego z bankowością i płatnościami.

Patrzyłam na aplikację CHYBA nic nie pobrałam. Antywirus też nic nie wykrył. Konta nie otworzę na bank bo się boję. Jutro dam mężowi do sprawdzenia Ale nie wiem czy będzie umiał stwierdzić czy coś pobralam..ale jestem zła  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6726706 Napisano: 03.09.2020 22:43:02 w Pomocy!!!!

pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Otrzymałam na pocztę Interi fałszywego maila, z prośbą o akceptację regulaminu. Oczywiście kliknelam  emotka  co teraz robić?  emotka

Kliknelam w okienko "akceptacji regulamonu" wg tego co wyczytałam powinno się otworzyć okno instalacyjne i jakiś wirus by się ściągnął. Ale nic mi nie wyskoczyło. Tylko okienko BŁĄD po kliknięciu  emotka  Niewiele czy to znaczy, że jest ok....wwwrr oglądałam tego maila parę razy i wydawał się autentyczny...Ale się dałam zrobić...

Otworzyłam maila. W środku było okienko akceptuję regulamin. Na nie kkiknelam i wyskoczyło okienko BŁĄD o tyle Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6726705 Napisano: 03.09.2020 22:41:55 w Pomocy!!!!

pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Na telefonie  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6726701 Napisano: 03.09.2020 22:33:03 w Pomocy!!!!

pikawka napisał(a):

Kliknelam w okienko "akceptacji regulamonu" wg tego co wyczytałam powinno się otworzyć okno instalacyjne i jakiś wirus by się ściągnął. Ale nic mi nie wyskoczyło. Tylko okienko BŁĄD po kliknięciu  emotka  Niewiele czy to znaczy, że jest ok....wwwrr oglądałam tego maila parę razy i wydawał się autentyczny...Ale się dałam zrobić... Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6726692 Napisano: 03.09.2020 21:42:28 w Pomocy!!!!
Otrzymałam na pocztę Interi fałszywego maila, z prośbą o akceptację regulaminu. Oczywiście kliknelam emotka  co teraz robić? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6726689 Napisano: 03.09.2020 21:20:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

anaesth napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ciekawe kiedy się obudzą z Wakacjami z T-mobile emotka

Ostatnio też tak długo to trwało, niestety.

Ale też nie dzwonili 2 dni przed końcem regulaminowego terminu, tylko trochę wcześniej emotka Z kolei pamiętam, że w jeszcze wcześniejszej edycji dzwonili chyba dobre 2 tygodnie do laureatów - do męża oczywiście na samym końcu, jak już myśleliśmy, że po ptokach emotka

Ostatnio maila od nich o wygranej miałam 25.03 czyli telefon był z 4 dni wcześniej. Nie ma już go w bazie i nie pamiętam czy to było przed końcem terminu. W każdym razie dobre 2 miesiące po zakończeniu. 

"Co chcesz znaleźć w swojej paczce od T-Mobile?
do 12.01. wyniki do 03.04." emotka

Czyli późno dzwonili, pod sam koniec emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6726686 Napisano: 03.09.2020 21:11:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ciekawe kiedy się obudzą z Wakacjami z T-mobile emotka

Ostatnio też tak długo to trwało, niestety.

Ale też nie dzwonili 2 dni przed końcem regulaminowego terminu, tylko trochę wcześniej emotka Z kolei pamiętam, że w jeszcze wcześniejszej edycji dzwonili chyba dobre 2 tygodnie do laureatów - do męża oczywiście na samym końcu, jak już myśleliśmy, że po ptokach emotka

Ostatnio maila od nich o wygranej miałam 25.03 czyli telefon był z 4 dni wcześniej. Nie ma już go w bazie i nie pamiętam czy to było przed końcem terminu. W każdym razie dobre 2 miesiące po zakończeniu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6726352 Napisano: 02.09.2020 14:40:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delfinka101 napisał(a):

Niestety Somersby w tym roku będzie ciężko już widzę. Więcej osób gra. Ja wysłałam  po 1 zgłoszeniu na 4 osoby i tylko 1 bomberka wpadła.Poprzednio wygrywałam bluzy za bluzą.Dla każdej osoby miałam komplet

Ciesz się z bomberki. U mnie na 3 zgłoszenia nic emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6725998 Napisano: 01.09.2020 10:36:39 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Gdzie najtaniej wychodzi Nutella?   Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6725979 Napisano: 01.09.2020 09:35:59 w NA CO CZEKAMY?
do 01.09 (25.08 + 7 dni) - ODIDO E
do 07.09 - Komputronik "Szukamy mistrzów kreatywności"
do 08.09 (3.09 + 3 dni robocze) "Aktywna niezależnie od dnia" Carrefour
Do 14.09. Mirinda.c4
do 15.09- ITM ,,Powrót do szkoły" (10 d.r. od 1.09)
do 16.09 - Oxford C4 (@)
do 17.09 - Rozmisiuj się (do 14.09 + 3dr) (ig kom + pw)
do 21.09- ,,Lechendy w Dino"
do 21.09 - Kotlin C4 (tel)
do 29.09 (60 d.r. od 07.07) T-Mobile
Do 9.10.  Martini Biedronka
do 30.09 (01.09-21.09 wybór) Kaufland "Jak najlepiej zadbać o dom?"
do 02.10 BIC C4 (sms)
do 22.11 Wakacje z Orange 7 (60 dr od 31.08) tel Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

pikawka

#6725845 Napisano: 31.08.2020 18:05:55 w PLAGIATY
fiona25 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

A mnie zastanawia konkurs shotenergii.pl i te zdjęcia: Dla mnie to jest ta sama pani tylko na jednym jest brudna a na drugim czysta. A wg podpisów to zupełnie inna osoba z innego miasta. Ktoś mi to może wytłumaczyć? to ten konkurs: https://shotenerg...age=1&type=PHOTO

Nanajka81 Polskie Łąki to wieś w powiecie świeckim , więc bardzo możliwe,że masz rację  emotka  Może dlatego Pani jest brudna,żeby trudniej było ją zidentyfikować , mogła chociaż przedziałek z drugiej strony zrobić  emotka
Powiem Wam,że jestem w szoku , co ludzie potrafią zrobić dla nagrody  emotka  

Porządne te nagrody chociaż są? Bo za byle gó...no bym się tak nie dała poniewierać  emotka   Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6725844 Napisano: 31.08.2020 18:03:59 w PLAGIATY
nanajka81 napisał(a):

A mnie zastanawia konkurs shotenergii.pl i te zdjęcia: Dla mnie to jest ta sama pani tylko na jednym jest brudna a na drugim czysta. A wg podpisów to zupełnie inna osoba z innego miasta. Ktoś mi to może wytłumaczyć? to ten konkurs: https://shotenerg...age=1&type=PHOTO

Gra na różne dane...  jak większość z nas  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6725744 Napisano: 31.08.2020 12:42:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
korni napisał(a):

Wakacje z Orange, czy dwie osoby mogą doładować ten sam numer telefonu żeby wziąć udział w konkursie? emotka

Wydaje mi się, że nie. Oni dzwonią na ten numer, który był doladowany.  Tak bylo w T mobile, a to ta sama agencja.  Wyświetl w wątku >>
1 korni 0

pikawka

#6725583 Napisano: 30.08.2020 18:15:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

Martini Biedronka, czy jest ograniczenie znaków?  Nigdzie nie mogę znaleźć informacji...

Ktoś pomoże? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6725573 Napisano: 30.08.2020 17:08:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Martini Biedronka, czy jest ograniczenie znaków?  Nigdzie nie mogę znaleźć informacji... Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6725462 Napisano: 29.08.2020 16:58:10 w Paragony na trwające konkursy
Szukam paragonu Heinz Intermarche  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6725335 Napisano: 28.08.2020 15:38:38 w WC - rozmowy o wszystkim
kermit napisał(a):

fiona25 napisał(a):

joan napisał(a):

kiedystobylo napisał(a):

(...) Wszystkie tekstowe zgłoszenia kończą się fiaskiem, a próbowałam zmieniać style. (...)

Tak bywa, nie ma przepisu na wygrywanie. Natomiast porażki w konkursach pomagają w życiu codziennym - gdy ludzie przeżywają byle bzdurny dramat, ja mam za sobą już tysiące porażek i lotto mi to wszystko emotka W konkursach dostaniesz setki razy z liścia; będziesz zbyt mało oryginalna / zabawna / nietuzinkowa / wyjątkowa. Ogólnie rzecz biorąc: dno. Ujrzysz, jak wycieczkę po Azji wygrywa goowniane danie zaserwowane na podłodze albo hasło "Mam bony jestem zadowolony." (powaga!) Będziesz dyskryminowana za miasto, nazwisko czy nawet umiejętność poprawnego postawienia przecinka. O ile jesteś na to wszystko gotowa... konkursuj dalej i powodzenia emotka

Ja chyba wolę nie wiedzieć co zostało wybrane , bo jak widzę jako prace nagrodzone takie coś ,jak to o czym wspomniałaś, albo tekst o zapachu po zmarłym sąsiedzie ,czy zurek częstochowski , to nerwicy dostaję  emotka  Może dlatego,że w życiu jestem mega dokładna ,pisząc tekst konkursowy staram się żeby był na temat, poprawny językowo, rym lub proza , czasem nawet wyrazy dobieram ilością głosek tak,żeby sie to dobrze czytało (wiem,powinnam sie leczyć)  emotka  Najwidoczniej niektóre agencje nie lubią takich profesorów Miodków ,ale jeżeli nagrodzonych prac nie publikują to zawsze pozostaje nadzieja,że wygrało coś o niebo lepszego,niż moje dopracowane i dopieszczone refleksje  emotka

Nie obraź się, ale biorąc pod uwagę składnię Twojego posta, błędy w stawianiu przecinków... Raczej nie o to chodzi.

Jak jest dobry tekst, to przecinek nie ma większego znaczenia..... Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6725219 Napisano: 28.08.2020 08:47:14 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Hamak brazylijski, Smolar-nagród fest. 
Mój ulubiony kurier Dpd emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6725158 Napisano: 27.08.2020 21:24:53 w Kupię...
pikawka napisał(a):

Kupię męskie perfumy MEXX  emotka

Nadal szukam  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6725002 Napisano: 27.08.2020 12:37:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Ma ktoś oświadczenie jakie odsyła się na kawę lavazza w netto? Przysłali na e-mail, ale nie otwiera się 

Chyba wszyscy mają problem, żeby otworzyć  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0