Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6724984 Napisano: 27.08.2020 11:43:10 w Kupię...
Kupię męskie perfumy MEXX  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6724852 Napisano: 26.08.2020 18:43:58 w WC - rozmowy o wszystkim
kiedystobylo napisał(a):

Chciałabym skorzystać z tego, że jest tu sporo osób i trochę się wyżalić i poprosić o wsparcie. Jestem świeżą, zaledwie kilkumiesięczną konkursowiczką. Wszystko zaczęło się od tego, że utraciłam spore źródło dochodów - niestety bez zyskania wolnego czasu. Pracowałam dokładnie tyle samo, tyle że za połowę mniej. Z tego powodu zaczęłam grać - nie było mnie stać na niektóre sprzęty, a chciałam zrobić prezenty sobie i rodzinie. I trochę udało mi się wygrać: na Instagramie i Facebooku. Najcenniejsza nagroda warta 4000 zł zasiliła wakacyjny budżet domowy. Od samego początku gram też w promocyjnych i z tym mam największy problem. Wygrałam jak dotąd RAZ i to zdjęciem z czapy. Wszystkie tekstowe zgłoszenia kończą się fiaskiem, a próbowałam zmieniać style. Jak dotąd porażki w Albedo Bref (Biedronka), Heinz Lidl (wtedy co były karty do Decathlona), Fortis Bic (niedawno rozwiązane), Fortis Odido, Nav Nivea, Delikatesy. emotka Mam ochotę już sobie odpuścić, mam wrażenie, że tracę więcej, niż zyskuję. Strasznie mnie to zdołowało, jeszcze dzisiejsza porażka w Coli, kiedy - wydawało mi się - wiersz był chwytliwy, płynny i pomysłowy. Nie mam czasu i pieniędzy na kilka zgłoszeń z każdego konkursu; czas też uniemożliwia mi dłuższe posiedzenie przy hasełkach. Ale kurcze. Pracuję pisząc; codziennie wymaga się ode mnie kreatywności; od dziecka wygrywam literackie konkursy. I faktycznie, czasem wygrywam nawet jedną nagrodę na 2000 komentarzy. A promocyjne? Nic. Nic! Nawet przy trzech zgłoszeniach. Zaczęłam już podejrzewać Gmaila, że wiadomości nie dochodzą, no ale przecież nie tędy droga. Macie kochani jakieś rady, żeby się nie zniechęcać? Czy ktoś miał podobną sytuację z promocyjnymi na początku swojej ,,kariery"? emotka Jak czytam o waszych wygranych to podziwiam... I myślę: co ze mną nie tak? 

Pilnujesz by zmieścić się ze wszystkim w 160 i bez polskich znaków?   Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6724809 Napisano: 26.08.2020 16:42:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
domika napisał(a):

dobra cofam to co napisałam o smolarze - rower z konkursu Persil w C4 emotka

Powtarzam się, ale JESTEŚ MOJĄ IDOLKĄemotka  

W temacie  1 kg kawy Lavazza netto.  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6724784 Napisano: 26.08.2020 16:00:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
Słuchawki z rezerwy Bic i wszystko gra. 
Ale zaskoczenie  emotka emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6724711 Napisano: 26.08.2020 12:35:43 w Czy informują/ informowali?
kreatia napisał(a):

pikawka napisał(a):

Czy dziś będą wyniki smolara persil w c4? emotka

muszą być emotka  edit: chyba, że smolara pytasz emotka

Byle kogo, byleby wyniki były emotka Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

pikawka

#6724706 Napisano: 26.08.2020 12:20:08 w Czy informują/ informowali?
Czy dziś będą wyniki smolara persil w c4?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6724614 Napisano: 26.08.2020 07:04:16 w Avanti
nataszka napisał(a):

Czy przychodzą potwierdzenia email z Miryndy C4?

Miałam w spamie Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6724579 Napisano: 25.08.2020 21:50:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rogala napisał(a):

Czy ktoś wie, czy konkursie dino - lech może być 4 pak?  emotka

Kpiną byłoby, gdyby nie mogły być...
Ja mam 4paki emotka Wyświetl w wątku >>
1 rogala 0

pikawka

#6724517 Napisano: 25.08.2020 17:15:27 w WC - rozmowy o wszystkim
Dostałam smsa o nadaniu paczki. Co może iść pocztexem? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6724516 Napisano: 25.08.2020 17:14:34 w Avanti
d701 napisał(a):

Czy Wam też nie wysyłają potwierdzenia zgłoszenia udziału w loterii Cheetos na email? Na początku loterii po każdym zgłoszniu  mi wysyłali, a teraz nic i zaczynam się zastanawiać czy nie na darmo to wpisuję

Też nic nie mam  emotka Wyświetl w wątku >>
1 d701 0

pikawka

#6724336 Napisano: 24.08.2020 22:18:55 w Auchan
sylwika76 napisał(a):

Czy te Syrenie ogony poszły za 19 i 20.08  ?

Ja mam za 31.07 Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6724273 Napisano: 24.08.2020 19:10:41 w moje dzisiejsze wygrane :)
Materac z rybim ogonem Fa, całkiem zapomniałam, że brałam udział emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6724093 Napisano: 24.08.2020 10:45:36 w Czy informują/ informowali?
darog napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

reniii napisał(a):

darog napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

violka88 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

Czy informowali za OKOCIMSKIe warianty za 2gi etap? 

nikt się nie chwalił

Nie wiem czy nikt, wszak już 2 osoby pisały, że info było tydzień temu emotka
/udziału nie brałam, ale wpadło mi w oko/ emotka  

13.08 w czwartek był SMS z info o wygranej i to na 100% z II etapu. 

Ale według regulaminu dopiero 17.08 miał być wybór z II etapu + 7 dni na powiadomienie

szef Smolara na urlopie a ktoś w Smolarze zrobił losowanko nie patrząc na regulamin, daty, etc...?

Smolar tyle obecnie konkursów organizuje, że gdyby chcieli przeczytać wszystkie te nasze wypociny konkursowe, to głowy spuchły by im jak balony. Miejcie trochę wyrozumiałości.

ale dlaczego mam być wyrozumiała? jak się nie ma mocy przerobowych, to albo się rezygnuje ze zleceń, albo się przyjmuje nowych pracowników. dlaczego mam się zgadzać na łamanie regulaminu?

No właśnie, kurcze... przecież oni po to są, żeby własnie to wszystko czytać  emotka  w ramach wolontariatu raczej tego nie robią.

Że co?? Ja biorę tyle roboty- którą dam rade zrobić DOBRZE i sumiennie przyjąć kase za dobrze wykonaną pracę. Wyobraź sobie, że są tacy, którzy lojalnie godzinę nad hasłem siedzą, aby rzeczywiście KOMISJA uznała je za wyjątkowe...Poza tym godzina jazda do sklepu po towar (paragon)
A Ty piszesz o "wyrozumiałości" bo Smolar chce zarobić a ma gdzieś sponsora i uczestników?? 
A jeśli to fakt, że rozwiązali konkurs - nie czytali (losowali) kilka dni przed terminem w regulaminie to nawet POZORÓW nie chcieli zachować...

Wy tak na poważnie. Przecież to tylko konkursy. Jak ktoś ma wygrać to i tak wygra. Czy będą wyniki dziś czy za 5 dni... rozumiem regulamin...ale na co ta spina... i jak się tu nie dziwić Smolarowi, że ponoć nie lubi konkursowiczów jak są tacy pretensjonalni z poczuciem, że wszystko im się należy. . mam do tego luzniejsze podejście i staram się nie żyć tylko konkursami
A odnośnie tego, że jak nie ma czasu to niech nie bierze zleceń...to chyba pisze ktoś kto nie ma swojej działalności. Nie przyjmujesz zlecenia to następnego nie dostaniesz, tylko inna agencja... oni mają reklamodawców, z którymi współpracują od lat i nie odmówiła im przecierz...to kasa kasa kasa A oto w każdym biznesie chodzi
Sory jeśli Kogoś urazilam Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6723725 Napisano: 22.08.2020 09:49:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
superloser napisał(a):

pikawka napisał(a):

superloser napisał(a):

pikawka napisał(a):

superloser napisał(a):

pikawka napisał(a):

Aaaajć 2 fajne teksty i super fotka mojego m i nie ma słuchawek  emotka   emotka

A na walizke z CC tez fajne wyslalas? Bo moze Fortis ma inny smak   emotka

Haha, jestem nad morzem, pisałam na ostatnią chwilę w stanie wskazującym na spożycie....nie ma szans na walizkę  emotka emotka

Moze wlasnie takie "w stanie" ich zachwyci emotka
Ostatecznie w torbe Zywca tez da sie spakowac a na dno deskorolka i w droge 

Słuchaj dam Ci znać choć nie liczę na nic emotka
Toreb z żywca mam kilka i służą mi do przechowywania na strychu za małych ubrań po dzieciach. emotka

Ja chce jedna, bedzie kolezanka dla Fioletowej emotka  

No widzisz A ja tylko walizki dla dzieci wygrywam... dla siebie raptem kuferek z witchenaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6723720 Napisano: 22.08.2020 09:23:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
superloser napisał(a):

pikawka napisał(a):

superloser napisał(a):

pikawka napisał(a):

Aaaajć 2 fajne teksty i super fotka mojego m i nie ma słuchawek  emotka   emotka

Haha, jestem nad morzem, pisałam na ostatnią chwilę w stanie wskazującym na spożycie....nie ma szans na walizkę  emotka emotka

Moze wlasnie takie "w stanie" ich zachwyci emotka
Ostatecznie w torbe Zywca tez da sie spakowac a na dno deskorolka i w droge 

Słuchaj dam Ci znać choć nie liczę na nic emotka
Toreb z żywca mam kilka i służą mi do przechowywania na strychu za małych ubrań po dzieciach. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6723718 Napisano: 22.08.2020 09:13:44 w Smolar
samuraj napisał(a):

Popadłbym w alkoholizm emotka Mam wrażenie nie mój nr jest na czarnej liście tylko nie wiem dlaczego...

Bo za dużo wygrywasz w loteriach  emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 samuraj 0

pikawka

#6723699 Napisano: 22.08.2020 00:33:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
superloser napisał(a):

pikawka napisał(a):

Haha, jestem nad morzem, pisałam na ostatnią chwilę w stanie wskazującym na spożycie....nie ma szans na walizkę emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6723569 Napisano: 21.08.2020 13:11:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Aaaajć 2 fajne teksty i super fotka mojego m i nie ma słuchawek  emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6723501 Napisano: 21.08.2020 10:42:13 w Czy informują/ informowali?
roksana2802 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Bic Hebe? Myślicie, że dziś będzie?

Chyba tak, bo jutro im się kończy regulaminowy czas... chyba, że mają w zwyczaju pracować w sobotę emotka

Czekam z niecierpliwością  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6723215 Napisano: 20.08.2020 11:26:25 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie moje lenistwo konkursowe.... dziś koniec odido cola A ja oczywiście nic nie mam... marzę o walizce a pewnie nie zdarze nic wymyśleć sensownego....bo siedzę na plaży i mi się nie chce  Wyświetl w wątku >>