Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6719527 Napisano: 02.08.2020 21:54:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

pikawka napisał(a):

superloser napisał(a):

pikawka napisał(a):

ananaska napisał(a):

pikawka napisał(a):

Odido Coca cola
Szukam kogoś kto pomoże mi wygrać walizeczkę  emotka   emotka  Czy o zbyt wiele proszę?  emotka emotka

z tego co obserwuję, to Ty jesteś guru od wygrywania tekstem emotka Zatem to my powinniśmy prosić Ciebie o patent emotka

Ja?  emotka  Oszalałaś!  emotka  Nieee, tu jest milion osób lepszych ode mnie..  poza tym nie czuje się dobrze w pisaniu długich tekstów 

To napisz 2 krotkie i polacz emotka

Haha to chyba nie takie proste tak mi się ta walizka podoba  emotka

To pozostaje luck albo investment w napoje ... na 10-15 zgloszen moze sie uda emotka

Nie praktykuje wysyłania takiej ilości zgłoszeń. Bo jak nie wymyślę 3 porządnych to tym bardziej 15  emotka
Dobra...będę kombinować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6719524 Napisano: 02.08.2020 21:36:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

pikawka napisał(a):

ananaska napisał(a):

pikawka napisał(a):

Odido Coca cola
Szukam kogoś kto pomoże mi wygrać walizeczkę  emotka   emotka  Czy o zbyt wiele proszę?  emotka emotka

z tego co obserwuję, to Ty jesteś guru od wygrywania tekstem emotka Zatem to my powinniśmy prosić Ciebie o patent emotka

Ja?  emotka  Oszalałaś!  emotka  Nieee, tu jest milion osób lepszych ode mnie..  poza tym nie czuje się dobrze w pisaniu długich tekstów 

To napisz 2 krotkie i polacz emotka

Haha to chyba nie takie proste tak mi się ta walizka podoba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6719519 Napisano: 02.08.2020 21:25:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ananaska napisał(a):

pikawka napisał(a):

Odido Coca cola

Ja?  emotka  Oszalałaś! emotka  Nieee, tu jest milion osób lepszych ode mnie..  poza tym nie czuje się dobrze w pisaniu długich tekstów  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6719515 Napisano: 02.08.2020 21:20:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Odido Coca cola
Szukam kogoś kto pomoże mi wygrać walizeczkę emotka  emotka  Czy o zbyt wiele proszę? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6719499 Napisano: 02.08.2020 20:21:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ananaska napisał(a):

Czy da się wygrać w konkursie Descreet więcej niż raz? W regulaminie jest zapis, że można brać udział wielokrotnie, ale czy wygrać też można wielokrotnie?

Jak zwykle będę wdzięczna emotka

Nikt się nie chwalił a to pytanie padło już kilka razy.  Wyświetl w wątku >>
1 ananaska 0

pikawka

#6719226 Napisano: 31.07.2020 13:07:07 w Wkurza mnie...
krzysiolek napisał(a):

To forum to żenada, a Ty to w ogóle Aga. Idz wpisywac kody zywca. Albo wyrusz poszukwiac kapsli pod keplem

Ej każdy gra o co chce... też uważam, że granie o jakieś gów... typu okulary z burna, jest słabe   emotka   ALE przecież to nie moja sprawa. Każdy gra o co chce. Nic mi do tego.   Sama się przeprosiłam ze sobą, i zgarnelam kilka maskotek cheestera bo dzieci lubią Przytulanki emotka    choc omijam takie konkursy. 

Weź wypij piwo, zapal fajkę, po co tu wylewać swoje frustracje.... Każdy ms problemy, czy gorszy dzień, nie rób wiochy....  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6719221 Napisano: 31.07.2020 12:59:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

jokan napisał(a):

krzysiolek napisał(a):

Jak Aga juz wytapetowalas sobie pokoj torbami z Zywca?

a ty masz jakis problem z tym? jej wygrane wiec robi z nimi co chce

ktoś ewidentnie mnie nie lubi zakłada konto by się ponabijać eh 

Olej go!  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6719111 Napisano: 30.07.2020 22:14:29 w Wkurza mnie...
awi napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

U mnie rodzina patrzy z niedowierzaniem na te wygrane.Podejrzewają o konszachty z diabłem, znajomości w agencjach itd.Tylko najbliższa rodzina mi bardzo kibicuje. Za to pamiętam gdy jedna osoba z forum miała nadmiar nagród typu; piłki,maskotki itd i poprosiła mnie o adresy do chorych dzieci.To wtedy dostało mi się od jednej matki która dostałą piękna paczkę z prezentami, ze szastam jej adresem, mimo że mówiłam po co mi adres. Inni byli bardzo wdzięczni.tego poszło naprawdę sporo. O ile mnIE pamięć nie myli to WŚCIEKŁY wysyłał. 

Znam ten ból. Kiedyś dość łatwo było wygrać kawę lavazza. Spytałam kuzynkę czy chciałaby kawę, zgodziła sie, podała mi adres, kawa przytuptała poleconym. Odebrał jej ojciec. Jak zobaczył paczkę, agencję jako nadawcę i dowiedział się od córki, że to moja sprawka to zmieszał z błotem wszystkich, listonosza, córkę i  mnie najbardziej. I żeby było śmiesznie, to córce tak skutecznie natłumaczył jakie zagrożenia czyhają w niezamawianych paczkach i we wszystkim co się wiąże ze mną, że kuzynka przez kilka lat miała do mnie żal. Kuzynka dorosła, miała wtedy ok. 30 lat.

Jestem w szoku  emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6719076 Napisano: 30.07.2020 19:23:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBewa36 napisał(a):

Zgłaszacie te nieopisane za dobrze paragony z odido? Z opisem typu napój?

Tak, zgłaszaj. Większość odido ma słaby opis. Konkurs jest na konkretny sklep niech oni się martwią. Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6719047 Napisano: 30.07.2020 16:27:47 w Kupię...
Szwagierka kupi jakiś głośnik. Najlepiej jbl. Czekam na oferty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6719024 Napisano: 30.07.2020 14:22:16 w WC - rozmowy o wszystkim
prosiaczek napisał(a):

https://wyborcza....d-w.html#s=BoxWyboMT hebaApteki się zamykają, ciekawe czy drogerie zostaną

Raczej drogerie zostają. Zresztą w artykule jest napisane, że skupiają się na drogeriach.  U mnie właśnie nowa otwierają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6719004 Napisano: 30.07.2020 13:14:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

A można kupić cocolino np dziś i zgłosić w 2 etapie?

Coccolino? Jaki to konkurs?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6718716 Napisano: 29.07.2020 11:02:43 w SZUKAM....
Szukam osoby, która wygrała 65 calowy tv Samsung  w konkursie Lidl ojej Kujawski. 
Mam problem z podłączeniem soundbara emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6718678 Napisano: 29.07.2020 09:45:32 w Paragony na trwające konkursy
pikawka napisał(a):

Hebe Nivea sprzedam lub wymienię na inny

Wolny.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6718645 Napisano: 28.07.2020 23:01:02 w Paragony na trwające konkursy
Hebe Nivea sprzedam lub wymienię na inny Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6718616 Napisano: 28.07.2020 20:30:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ananaska napisał(a):

Cześć, gdzie sprawdzę jaką nagrodę wygrałam w Descreet? Dostałam tylko e- maila, że wygrałam bez podania co to jest...

Oni nie podają rodzaju.
Tylko przy głównej piszą emotka
Jak przyjdzie to Się dowiesz emotka Wyświetl w wątku >>
1 ananaska 0

pikawka

#6718525 Napisano: 28.07.2020 14:33:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBewa36 napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

Konkurs odido, specjalnie go szukałam, widnieje na mapce Google, szyld nazwa inna, na szybach że odido, w sklepie trochę jakby odido trochę inny, ogólnie nie wiadomo, do tego na paragonie też brak info czy to odido, nie wspomnę że o paragon musiałam się prosić, i teraz skąd mam wiedzieć że ten sklep jest na pewno odido? Można to gdzieś sprawdzić?

Ja zawsze pytam sprzedawcy emotka  a tu masz stronę odido https://www.sklepy-odido.pl/znajdz-sklep

Ta lista jest nieaktualna niestety, tzn trzeba jeździć i pytać - bo np w Łodzi ul. Tuszyńska - to jest Barber a nie sklep odidodidiodio

Zgadza się większość tych sklepów jest nieaktualna, na oficjalnej stronie odido są sklepu które już nie istnieją i tak samo na mapce Google, a jakoś dziwnie było mi się pytać kupując cole czy to jest sklep odido emotka bo sam fakt że chciałam paragon bym dla nich dziwny

Boję się sytuacji że będzie wygrana na taki paragon a potem powiedzą że to nie odido

Najlepiej spytaj..mialam ostatnio sytuacje, że chciałam kupić A Pani powiedziała, że to już inny sklep.... Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6718391 Napisano: 28.07.2020 07:49:05 w Kupię...
Kupię smartwacha, ładnego, damskiego, w dobrej cenie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6718308 Napisano: 27.07.2020 16:59:22 w Paragony na trwające konkursy
Nivea hebe- sprzedam lub wymienię na inne paragony.  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6718120 Napisano: 26.07.2020 20:45:12 w Paragony na trwające konkursy
pikawka napisał(a):

Mam 1 paragon shell i 1 nivea hebe oraz 1 Discreet  (Nie mam już weny) 
Z chęcią wymienię na inne lub sprzedam  emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0